goniacy.pielegniarz 07.06.07, 14:03 ...to pod jakim nickiem pisze na FK? serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4205231.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petroniusz0015 Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 14:08 Powtarzam: nie dość, że głupia jak but, to jeszcze brzydka jak noc :-) Aż chciałoby się w tym miejscy sparafrazować fragment Seksmisji: "A co się stało z popędem seksualnym? Został zamieniony na pęd przeciw kaczorom" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Siostro Pierdonio, u was to nawet zmieniac "popedu 07.06.07, 14:33 ... na ped" nie bylo nigdy potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro "Kaczyńscy nie mają zwolenników... 07.06.07, 18:41 ...oni mają wyznawców" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 14:09 To pewnie Venus albo emerytka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie pisuje tutaj, ponoć się brzydzi :) 07.06.07, 14:13 goniacy.pielegniarz napisał: > ...to pod jakim nickiem pisze na FK? > > > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4205231.html Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Brzydzi się argumentami-podaje"fakty"do..wier zenia 07.06.07, 14:19 hummer napisał: Nie pisuje tutaj, ponoć się brzydzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick bo ona estetka jest 07.06.07, 14:20 1normalnyczlowiek11 napisał: > hummer napisał: Nie pisuje tutaj, ponoć się brzydzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: bo ona estetka jest 07.06.07, 14:49 off_nick napisała: > 1normalnyczlowiek11 napisał: > > > hummer napisał: Nie pisuje tutaj, ponoć się brzydzi :) > > zgadłeś!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: bo ona estetka jest 07.06.07, 15:14 Większą estetką jest zdecydowanie ta, która ogłasza, że brzydzi się FK, odchodzi i wraca po pewnym czasie pod innym nickiem. Czy ta jednostka chorobowa została już nazwana i opisana? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie wywołuj wilka z lasu :) 07.06.07, 15:49 mietowe_loczki napisała: > Większą estetką jest zdecydowanie ta, która ogłasza, że brzydzi się FK, > odchodzi i wraca po pewnym czasie pod innym nickiem. Czy ta jednostka chorobowa > > została już nazwana i opisana? Jeszcze się obudzi i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: Nie wywołuj wilka z lasu :) 07.06.07, 15:54 hummer napisał: > mietowe_loczki napisała: > > > Większą estetką jest zdecydowanie ta, która ogłasza, że brzydzi się FK, > > odchodzi i wraca po pewnym czasie pod innym nickiem. Czy ta jednostka cho > robowa > > > > została już nazwana i opisana? > > Jeszcze się obudzi i co będzie? Następne nieodwoływaaaaalne "Pożegnanie.." ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Nie wywołuj wilka z lasu :) 07.06.07, 16:11 Żeby się obudzić, trzeba najpierw zasnąć. Jeśli wiesz, co chcę powiedzieć - jak śpiewała Nosowska. Katarzyna zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tylko na tyle "w"as stać??? Jadu zabrakło??? 07.06.07, 14:50 don.kichote napisał: > daj im spokój.... oni już tak muszą.... Może nawet nie mają innego wyjścia ?? pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os A tyś co za jeden, g.p. na doopie siedzący? 07.06.07, 14:45 Czas najwyższy wstać z kanapy i referendum2007 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zostawa to siedzący.pielęgniarz 07.06.07, 14:47 rooj_os napisał: > Czas najwyższy wstać z kanapy i > > referendum2007 Pewnie ze starości. Musi dobrze pamiętać PRL w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zostaw to siedzący.pielęgniarz 07.06.07, 14:57 rooj_os napisał: > zatęchły ?;) chyba już jest nawet gorzej :) Rozkładający się :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tyś co za jeden, g.p. na doopie siedzący? 07.06.07, 14:47 rooj_os napisał: > Czas najwyższy wstać z kanapy i W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Napoleon 07.06.07, 14:48 goniacy.pielegniarz napisał: > rooj_os napisał: > > > Czas najwyższy wstać z kanapy i > > W jakim celu? "Najdalej dochodzą Ci, którzy nie wiedzą dokąd idą". Siedź ty lepiej dalej na tej kanapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Napoleon 07.06.07, 14:51 hummer napisał: > Siedź ty lepiej dalej na tej kanapie :) A żebyś wiedział. Wolę siedzieć na kanapie, niż robić za pożytecznego idiotę dla... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napoleon 07.06.07, 14:55 goniacy.pielegniarz napisał: > hummer napisał: > > > Siedź ty lepiej dalej na tej kanapie :) > > > A żebyś wiedział. Wolę siedzieć na kanapie, niż robić za pożytecznego idiotę > dla... Powiedział Piłat. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Napoleon 07.06.07, 14:56 hummer napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > hummer napisał: > > > > > Siedź ty lepiej dalej na tej kanapie :) > > > > > > A żebyś wiedział. Wolę siedzieć na kanapie, niż robić za pożytecznego idi > otę > > dla... > > Powiedział Piłat. No niestety. Ja się tak nie potrafię nakręcać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Napoleon 07.06.07, 14:59 goniacy.pielegniarz napisał: > hummer napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > hummer napisał: > > > > > > > Siedź ty lepiej dalej na tej kanapie :) > > > > > > > > > A żebyś wiedział. Wolę siedzieć na kanapie, niż robić za pożyteczne > go idi > > otę > > > dla... > > > > Powiedział Piłat. > > > No niestety. Ja się tak nie potrafię nakręcać:)) Po czym, kot wrzasnął przeraźliwie: Ba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: A tyś co za jeden, g.p. na doopie siedzący? 07.06.07, 14:50 "Poczytaj mi Mamo".. referendum2007 Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.romanowska Witaj Pielęgniarzu;-) 07.06.07, 15:31 Znamy się nie od dziś.Zgaduj zgadula. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os ;) 07.06.07, 15:34 zaganiany za PiSskami pielęgniarz? ps Witam Pani Justyno:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Witaj Pielęgniarzu;-) 07.06.07, 16:08 justyna.romanowska napisała: > Znamy się nie od dziś. Tyle to się domyśliłem. > Zgaduj zgadula. Niestety mam wybiórczą pamięć do nicków. Zwłaszcza tych kobiecych. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Witaj Pielęgniarzu;-) 07.06.07, 16:15 justyna.romanowska napisała: > Zgaduj zgadula. To od Ciebie dostałem kiedyś pewne zaproszenie, z którego nie skorzystałem? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.romanowska Re: Witaj Pielęgniarzu;-) 07.06.07, 16:17 Teraz ta mam dziury w pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Witaj Pielęgniarzu;-) 07.06.07, 16:22 Więc najwyraźniej się pomyliłem. Myślałem o innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 14:48 goniacy.pielegniarz napisał: > ...to pod jakim nickiem pisze na FK? > > > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4205231.html Przykro mi cię poinformować, ale "ta cała pani Romanowska" nie pisuje na FK... od dłuższej już chwili... Zaręczam ci jednak, że pisywała i to dość ostro.... niestety nie mam żadnego upoważnienia, żeby obnażać tutaj jej nicka... :) pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
marouder goniacy zazdrosci, w kuper kopany 07.06.07, 14:51 Wlasnym pomyslunkiem taki do niczego nie dojdzie nawet na forum, zawsze musi od kogos pozyczyc przepis na zaistnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: goniacy zazdrosci, w kuper kopany 07.06.07, 14:54 wybrzmiały bęben kaczej rewolucji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: goniacy zazdrosci, w kuper kopany 07.06.07, 14:54 marouder napisał: > Wlasnym pomyslunkiem taki do niczego nie dojdzie nawet na forum, zawsze musi od > kogos pozyczyc przepis na zaistnienie. Ojej... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Faktycznie, ojejej:) 07.06.07, 14:59 Przypominam, ze wam goniacy, naczalstwo dalo prikaz, zebyscie z siebie wiecej glupka nie robil! Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Pielęgniarzu, 07.06.07, 15:12 znowu sobie pogadałeś, prawda? :) Pozdrowienia na słoneczny dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielęgniarzu, 07.06.07, 16:13 torpeda.wulkaniczna napisał: > znowu sobie pogadałeś, prawda? :) Nawet nie zamierzałem. Ale cóż, tak wyszło:) > Pozdrowienia na słoneczny dzień :) Też pozdrawiam. Choć u mnie już sika trochę z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:12 A co cię to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:30 mietowe_loczki napisała: > A co cię to obchodzi? ---> Skoro Justyna Referendum przedstawiła w internecie swoje (umownie piszę: swoje)tezy, to jeśli wierzy w ich słuszność, powinna wystąpić oficjalnie na Forum i spróbować ich obronić. A tak wygląda na dziecko, które opluło kogoś i szybko schowało się mamie pod spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:48 Od kiedy swoje imię i nazwisko trzeba podawać łącznie ze swoim forumowym nickiem? Przecież nie na tym polega istota pisania w internecie, nie na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Normalnie, nie trzeba,ale w takiej szczególnej 07.06.07, 18:55 mietowe_loczki napisała: > Od kiedy swoje imię i nazwisko trzeba podawać łącznie ze swoim forumowym > nickiem? Przecież nie na tym polega istota pisania w internecie, nie na tym. ---> ... sytuacji, kiedy dana osoba i tak już się ujawniła medialnie, to powinna starać się skorzystać z okazji i broniąc swoich argumentów zdobywać jak najwięcej zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Normalnie, nie trzeba,ale w takiej szczególne 07.06.07, 19:00 Jasne, tak ogólnie nie trzeba, ale w tym konkretnym przypadku Trzeba. Może to tej osobie pozostawisz decyzję, co POWINNA zrobić, a czego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:51 1normalnyczlowiek11 napisał: > mietowe_loczki napisała: > > A co cię to obchodzi? > > ---> Skoro Justyna Referendum przedstawiła w internecie swoje (umownie pisz > ę: > swoje)tezy, to jeśli wierzy w ich słuszność, powinna wystąpić oficjalnie na > Forum i spróbować ich obronić. A tak wygląda na dziecko, które opluło kogoś i > szybko schowało się mamie pod spódnicę. I ich broni ale nie na tym forum. To forum zeszło na psy. Dziękuję po równi i PiS i Giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 17:17 jedennormalnyczłowiekjedenaście napisał: A teraz, dziecko, naucz się na pamięć mojej nowej sygnaturki: Jak można wierzyć komunie? Przecież ci ludzie co innego myślą, co innego mówią i co innego robią. Udowadniają nam to na każdym kroku... Kaczyńcy...? Bracia-bliźniaki jednojajowe...? Zgadłem!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 16:11 mietowe_loczki napisała: > A co cię to obchodzi? A tobie nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 16:25 > A tobie nic do tego. Masz rację. Ja nie wypytuję o nicki, które możnaby połączyć z konkretnymi nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 16:27 mietowe_loczki napisała: > > A tobie nic do tego. > > Masz rację. Dobrze, że się chociaż rozumiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 16:28 Ale widzę, że wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 16:30 Ale zawsze to coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os hehe.. g.p. zaistniał..hehe.. 07.06.07, 15:15 referendum2007<a href="referendum2007.org/" target="_blank">referendum2007</a> Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: hehe.. g.p. zaistniał..hehe.. 07.06.07, 16:10 Jak się jeszcze wyspecjalizuję w podpinaniu się jak to przysłowiowe goowno do okrętu, to już będziemy mogli się zakolegować:) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os g....y.p..u się podpiąłeś i nawet parę wPiSów 07.06.07, 17:13 zgarnąłeś;) Eh gdzież te czasy, gdyś w blasku kasi.kasi pełnią odbitą błyszczał?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzyd.komunista.z.po Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:29 goniacy.pielegniarz napisał: > ...to pod jakim nickiem pisze na FK? > > > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4205231.html Ostatnio "owa-ewa", a wcześniej - "asieńka32" Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:41 rzyd.komunista.z.po napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > ...to pod jakim nickiem pisze na FK? > > > > > > > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4205231.html > > > Ostatnio "owa-ewa", a wcześniej - "asieńka32" , raczej kikoo1..99 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 15:38 Udziela się na forum zamkniętym. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 17:29 Ale obłęd w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
1a110 Re: A ta cała pani Romanowska... 07.06.07, 19:31 pro.filutek1 napisał: > Ale obłęd w oczach. ............................. eeee ,zazdrosnico. ta Romanowska to wg mni fajna kobitka. i z wygladu i jak widac z charakteru. to nie jest slodka idiotka . Odpowiedz Link Zgłoś