Gość: antykomuch IP: *.telia.com 08.06.03, 20:08 Ufffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 proc... IP: *.rsmas.miami.edu 08.06.03, 20:08 Hurra! Ja się do tego przyczyniłem, głosując przy polskim kościele w Pompano Beach, Floryda. Ciekawe tylko jeszcze ile procent za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.nwk-nj.xod.concentric.net 08.06.03, 20:15 Fajnie ze polskie umysly sie otworzyly i weszli do Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joder DZIEKI IP: *.Red-81-40-116.pooles.rima-tde.net 08.06.03, 21:26 Wielkie dzieki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 21:41 Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.solnet.ch 08.06.03, 21:47 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Kochana, chcialbym abys miala rajce, naprawde, ale widze czarno, tzn, sie gilotyna. serdecznie pozdrawiam. fritz Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Pozdrawiam, fritz! A Kiki zachowuje sie malo 08.06.03, 21:57 elegancko: trzeba potrafic nie tylko przegrywac, ale i WYGRYWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Pozdrawiam, fritz! A Kiki zachowuje sie malo IP: *.solnet.ch 08.06.03, 22:03 gabrielacasey napisała: > elegancko: trzeba potrafic nie tylko przegrywac, ale i WYGRYWAC. Czesc Gabi, zobaczymy co przyniesie przyszlosc serdeczne pozdrowienia fritz Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jak sie powiedzialo A, to trzeba i B: zabrac sie 08.06.03, 22:12 teraz bracia-Polacy za PORZADNA DEMOKRATYCZNA KONSTYTUCJE, dajaca spoleczenstwu NARZEDZIA KONTROLI WLADZY i RZECZYWISTEGO JEJ WYBORU(wiesz, o czym mowie: ja po swojemu obstaje przy tzw. systemie westminsterskim). By ze zlodziejami u zlobu nie bylo jak np. we Wloszech, ale - w najgorszym przypadku - jak w Wlk. Brytanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Jak sie powiedzialo A, to trzeba i B: zabrac IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:46 gabrielacasey napisała: > teraz bracia-Polacy za PORZADNA DEMOKRATYCZNA KONSTYTUCJE, dajaca spoleczenstwu > > NARZEDZIA KONTROLI WLADZY i RZECZYWISTEGO JEJ WYBORU(wiesz, o czym mowie: ja po > > swojemu obstaje przy tzw. systemie westminsterskim). By ze zlodziejami u zlobu > nie bylo jak np. we Wloszech, ale - w najgorszym przypadku - jak w Wlk. > Brytanii. To już nie jesteśmy głupimi Polakami???? Tak do tej pory o nas pisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.. IP: *.sgh.waw.pl 08.06.03, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Ocenią wnuki. IP: *.sgh.waw.pl 08.06.03, 23:22 Jak był Hołd Pruski to też się wszyscy cieszyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Słusznie się cieszyli 09.06.03, 07:27 Bo Hołd Pruski był bardzo dobrym rozwiazaniem. Zgubiło nas odstępstwo od jego warunków. Zapoznaj sie z warunkami hołdu. Tam interes Polski był zabezpieczony, a że niecałe 100 lat później jeden z najgorszych królów Polski Zygmunt III Waza zdecydował sie te warunki zmienic, to już całkiem inna sprawa i nijak z hołdem nie zwiazana. jakie rozwiazanie byłoby lepsze niz hołd? Permanentna wojna z Zakonem, wspieranym perzez Habsburgów? Wtedy mielibysmy rozbiory 200 lat wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Fritz i Gabrycha podajcie sobie prawe dłonie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 00:14 Śmieci które chciały zgotować nam los izolacji europejskiej proponuję zwalniać z pracy,wawalać na zbity ryj gdzie się da. Pewnie! Gdyby referendum było na NIE stworzono by nam świat według eurosceptyków...Wiadome było że wygrają zwolennicy UE a te gnidy będą korzystać z wszelkich dobrodziejstw wspólnoty.W związku z tym pragnę by zamknąć ich w ich własnym świecie za wielkim murem "dobrobytu",wyjętym spod prawa.Że to nierealne-proszę o zastanowienie się nad pierwszym moim zdaniem.. . A Ty Gabrycha o ile pamiętam miałaś stąd spadać,bo większość "forumowiczów" ma cię po prostu gdzieś...Ale widzę że dalej zamęczasz tu wszystkich frazesami,niczym politycy LPR-u i ich fanki-stare babcie nad trumnami... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Kika, ty niedouczona idiotko!Moja prounijnosc jest 09.06.03, 00:24 na tym forum swietnie znana i to nie od dzisiaj. Podobnie jak twoja glupota blondynki, UCZACEJ OBYWATELI BRYTYJSKICH BRYTANII. I jesli chodzi o scislosc, to wole madremu eurosceptykowi, jak fritz, reke podac - znajac od miesiecy jego punkt widzenia i jego motywacje (choc lekko nierealne z powodu jego punktu siedzenia w bogatej Szwajcarii - jego bledem bylo proponowanie Polakomj szwajcarskiej drogi: korzysci z Unii bez kontrybucji), nizli takiemu aroganckiemu zeru jak ty dac moje szpilki do wyczyszczenia. Brak ci, mala, klasy i sexapealu (vide: moja dyskusja z Kika-blondynka nt. wywiadu z Daviesem). PS: sa na tym forum swiadkowie, ze admin GW dosc szybko reaguje na moje apele, a wiec nie tobie, zarozumiala gasko, decydowac, czy mam prawo, czy nie wypowiadac sie na forum Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Kika, ty niedouczona idiotko!Moja prounijnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 00:29 Kiki i Kika to wg mnie dwa różne słowa... Po drugie mówiłam o twoim zamęczaniu ludzi jak politycy LPR-u a nie o antyunijności,widzę że nie załapałaś o co idzie... Naprawdę więcej szkoda mi słów na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Mnie tez, z FASZYSTKA i kretynka bez klasy nie 09.06.03, 00:32 gadam. A zabralam glos nie dla ciebie, a dla tych NORMALNYCH i z KLASA na tymze forum. Wymyj zeby i do lozka, dziecino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhe Re: Fritz i Gabrycha podajcie sobie prawe dłonie. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.06.03, 05:43 Ty jestes jakims kretynem to TY jestes smieciem menda gnida i chcialbym cie poznac to bym ci naplul w twarz smieciu.aczkolwiek wolalbym cie mendo torturowac, bo byc moze integracja z unia da nam jakies korzysci ale tylko dlatego ze polski narod umie dzialac tylko w niewoli,ale bronic kraju i swojej ojczyzny ma smieciu prawie kazdy, a tobie to zwisa za euro zamordowal bys wlasnych rodzicow zone i dzieci scierwojadzie,i tak samo zrobila by polowa smieci ktorzy w tym kraju nazywani sa obywatelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łehehehehehe xhe ty hoojoo IP: aga:* / 192.168.2.* 09.06.03, 12:40 nie rozumiem twego rozjuszenia, czy uwazasz, ze obywatele, ktorzy byli za, to mendy i mordercy, ktorzy za euro sa w stanie zrobic wszystko ?? mylisz sie fajfusiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Getto... IP: 150.254.84.* 09.06.03, 16:26 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Takie getta już istnieją. To są rejony permanentnego bezrobocia lub pracy za minimalną stawkę, która jest wypłacana z opóźnieniem albo wcale. To są też rodziny wielodzietne, których nie stać na wykształcenie dzieci powyżej zawodówki, rodziny , których status dziedzicznie się utrwala. To są gospodarstwa karłowate, które nie zapewniają swoim właścicielom godziwego utrzymania - jak była praca, chłopi-robotnicy dorabiali sobie poza gospodarstwem, teraz jest to trudne. Ich gospodarstwa w Unii prawdopodobnie skazane są na likwidację. Zgoda, że są ekonomicznym absurdem, ale - gdzie się podzieją ludzie, którzy mogą wyżyć z zagonka kartofli i kilku kurek? Wzrost cen po przyjęciu do Unii (niech euroentuzjaści nie krzyczą, że tego nie będzie - doświadczenie uczy, że ceny wyrównują się znacznie szybciej niż płace)spowoduje pogorszenie warunków ich bytu. Być może kiedyś koniunktura się poprawi i gospodarka tych ludzi powoli zatrudni, ale czeka ich kilka, a może kilkanaście lat chudych. Z tą wodą to przesada, fundusze unijne przyczyniają się do poprawy w tej dziedzinie i ja to doceniam. Ale chleb może rzeczywiście być potrzebny. Niekoniecznie z helikoptera, to podraża koszty. Być może stało się dobrze, że zagłosowaliśmy w sumie za UE, być może - nie. Nie będziemy tego mogli sprawdzić, chyba że istnieją światy równoległe i w którymś z nich Polska opowiedziała się przeciw ( w co osobiście wątpię). Znaczna część ludzi nie poszła zagłosować. Część ludzi głosowała za pod wpływem moralnego terroru, zgodnie z poprawnością polityczną. Że taki terror istniał i istnieje nadal, najlepszym dowodem jest niniejsze forum, na którym zapewne za chwilę ktoś mnie wyzwie od oszołoma albo półgłówka, albo jeszcze bardziej "europejskimi" epitetami. Dlatego ok. 7% uprawnionych do głosowania, a więc 12% głosujących bało się lub wstydziło przyznać ankieterom, że głosowało przeciw, chociaż mieli do tego prawo. To ci ludzie przy pierwszych niepowodzeniach o wszystko będą winić Unię. Teraz dyskusja na temat, czy należało wejść do UE, nie ma sensu. Klamka zapadła i trzeba myśleć o tym, co zrobić, żeby maksymalnie wykorzystać możliwości, jakie UE daje i ograniczyć skutki ujemne. Trzeba by, moim zdaniem, zacząć od dwóch grup zagadnień: Trzeba zdiagnozować wszystkie zagrożenia i nie chować głowy w piasek, że ich nie ma, ale zrobić wszystko, żeby im przeciwdzaiałać. Ale jeszcze ważniejsze jest, i trzeba to było zrobić dwadzieścia kilka lat temu, albo 14 lat temu, ale także teraz dyskusja jest wskazana, trzeba mianowicie sformułować POLSKĄ RACJĘ STANU, na którą powinna zgodzić się większość społeczeństwa. Wejście do Unii nie jest celem, jest tylko środkiem realizacji polskiej racji stanu. Jest to temat rzeka, a mój post i tak już się niebezpiecznie rozrósł. Myśląca mniejszość głosowała odmiennie być może z powodu różnie rozumianej racji stanu. Na razie na tym skończę, ale wzywam do dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Nikt nam nie zrobi nic .... IP: 24.114.146.* 09.06.03, 00:31 Jak sie masz drogi przyjacielu. Nie upadaj na duchu, miales nadzieje, ja nie to cala miedzy nami roznica. Zapomnij o tych czarnych wizjach z gilotynami prosze, zycie jest jedno a polacy sobie i w unii dadza rade, byle chcieli dawac a nie tylko marudzic. Mamy mnostwo do roboty, najpierw trzeba bedzie cos zrobic z ta francuska konstytucja, no i w domu trzeba zaczac sprzatac nareszcie, lepiej pozno jak wcale. Pozdro. Piotrek. Gość portalu: fritz napisał(a): > Kochana, chcialbym abys miala rajce, naprawde, ale widze czarno, > tzn, sie gilotyna. > serdecznie pozdrawiam. > fritz Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Panie Piotrze, jakos to sprzatanie nie budzi 09.06.03, 00:35 entuzjazmu braci-Polakow (vide moj post o A i B): moze dlatego, ze upojeni dzis euforia. A moze dlatego, ze juz tak "spanieli", ze do tego sprzatania pragna - powiedzmy - Ukraincow zatrudnic: przyszlosc pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Ukraincom pomoc a nie traktowac ich z 'panska'! IP: *.twcny.rr.com 09.06.03, 05:02 Trzeba Ukraincom pomoc zeby tez sie dostali do NATO i UE - to lepsze dla nich i dla nas niz jakies tam ich uklady z Rosja i Bialorusia. Czy kots wie jakie sa wymogi na obywatelstwo ukrainskie? Przeciez tylu Polakow ma korzenia na Ukrainie; moze da sie jakos im pomoc w tej ich demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Racja! W domu 'posprzatac' trzeba bo 57% bylo za NIE! IP: *.twcny.rr.com 09.06.03, 04:42 To jest kleska dla sldupow ze po miesiacach, ba, latach propagandy i wydaniu milardow zlotych na kampanie, 57% Polakow albo nie poszlo do referendum albo glosowalo za NIE! Czas oczyscic ten dom zeby pozniej mozna bylo zwiekszysc zaangazowanie obywatelskie. Dopoki obowiazuje 'gruba kreska' i lustracja jest gorsza niz w Serbii, a ofiary komunizmu nie moga doczekac sie zadoscuczynienia a ich rodziny odszkodowan, doputy w panstwie polskim dobrze sie nie bedzie dzialo i odbije sie to na nas (tj., brak spolecznego poparcia) w Unii. Przede wszystkim rzad Mila musi odejsc - premier z 6% poparciem to kpina. Nawet we Wloszech rzad by sie dawno zmienil! Czas doszlusowac do Europy w zwyczajach politycznych! I prosze mi tu nie podsuwac zadnego Olina, Oleksego i innych na premierow dopoki sie nie wyjasni sprawy funduszu PZPR, pozyczki KPZR i roznych watpliwych spotkan miedzy oficjelami PRL i Sojuza. Nie podoba mi sie tez ze PL reprezentuja teraz ludzie z przeszloscia ubecka. To hanba to wielu uczciwych Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey GDZIE nie poszlo na referendum? W JACKOWIE? 09.06.03, 10:45 Alez to ani nie cala Polska, ani caly swiata - w kazdej gminie moze sie zdarzyc nadprodukcja tumanow, bo tak juz jakos z ta genetyka jest: po durnych rodzicach dzieci durnote dziedzucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOO Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:28 a po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 22:30 He, he ... Wal się na ryj, ty europejczyku od siedmiu boleści. Między inymi nze względu na to, że takie nkieokrzesane palanty jak ty głosują za, to ja zagłosowałem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: 206.66.93.* 09.06.03, 16:12 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > He, he ... Wal się na ryj, ty europejczyku od siedmiu boleści. > Między inymi nze względu na to, że takie nkieokrzesane palanty > jak ty głosują za, to ja zagłosowałem przeciw. Glownie ludzie z nizszym wyksztalceniem glosowali przeciw, bo nie docieralo do nich ze oni i ich dzieci beda zmuszeni pertraktowac z prezydentem Lukaszenka i jemu podobnymi, jesli Polska nie wejdzie do Unii. Chcieli miec Polske jako oaze zasciankowosci i patrzec jak Bulgaria przesciga nas w biegu o lepsze jutro. No ale coz, patrzac na ilosc bledow i jezyk jakim posluguje sie Krzychu, mamy najlepszy dowod kto glosowal na NIE. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Szechter Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 08.06.03, 23:01 Aj waj! mam nadzieję, że chociaż koszerne! Gość portalu: Kiki napisał(a): > Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezny Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.pool.mediaWays.net 08.06.03, 23:18 Mam propozycje abys wyjechal na Bialorus, a tak w ogole czy Ty byles w ogole w jakimkolwiek kraju z Unii Europejskiej?, czy tam zyles, pracowales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.chello.pl 09.06.03, 00:32 Ja uwazam ze pomysl z gettem jest zajebisty no bo trudno byloby tym ludziom zabronic korzystania z zyskow w wyniesionych z Unii... Mozna tez bylo zrobic wybory jawnymi i nie wiem czy wtedy ludzie by tak chetnie popisywali by sie swoja glupota i krotkowzrocznoscia!!! Ewentualnie mozna by ich teraz wyslac na Madagaskar - byly juz kiedys pomysly by tam niektorych wyslac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurosceptyk Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.visp.energis.pl 09.06.03, 01:06 spadaj komunistyczna zdziro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.chemd.amu.edu.pl 09.06.03, 08:40 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Takie getta już istnieją. To są rejony permanentnego bezrobocia lub pracy za minimalną stawkę, która jest wypłacana z opóźnieniem albo wcale. To są też rodziny wielodzietne, których nie stać na wykształcenie dzieci powyżej zawodówki, rodziny , których status dziedzicznie się utrwala. To są gospodarstwa karłowate, które nie zapewniają swoim właścicielom godziwego utrzymania - jak była praca, chłopi-robotnicy dorabiali sobie poza gospodarstwem, teraz jest to trudne. Ich gospodarstwa w Unii prawdopodobnie skazane są na likwidację. Zgoda, że są ekonomicznym absurdem, ale - gdzie się podzieją ludzie, którzy mogą wyżyć z zagonka kartofli i kilku kurek? Wzrost cen po przyjęciu do Unii (niech euroentuzjaści nie krzyczą, że tego nie będzie - doświadczenie uczy, że ceny wyrównują się znacznie szybciej niż płace)spowoduje pogorszenie warunków ich bytu. Być może kiedyś koniunktura się poprawi i gospodarka tych ludzi powoli zatrudni, ale czeka ich kilka, a może kilkanaście lat chudych. Z tą wodą to przesada, fundusze unijne przyczyniają się do poprawy w tej dziedzinie i ja to doceniam. Ale chleb może rzeczywiście być potrzebny. Niekoniecznie z helikoptera, to podraża koszty. Być może stało się dobrze, że zagłosowaliśmy w sumie za UE, być może - nie. Nie będziemy tego mogli sprawdzić, chyba że istnieją światy równoległe i w którymś z nich Polska opowiedziała się przeciw ( w co osobiście wątpię). Znaczna część ludzi nie poszła zagłosować. Część ludzi głosowała za pod wpływem moralnego terroru, zgodnie z poprawnością polityczną. Że taki terror istniał i istnieje nadal, najlepszym dowodem jest niniejsze forum, na którym zapewne za chwilę ktoś mnie wyzwie od oszołoma albo półgłówka, albo jeszcze bardziej "europejskimi" epitetami. Dlatego ok. 7% uprawnionych do głosowania, a więc 12% głosujących bało się lub wstydziło przyznać ankieterom, że głosowało przeciw, chociaż mieli do tego prawo. To ci ludzie przy pierwszych niepowodzeniach o wszystko będą winić Unię. Teraz dyskusja na temat, czy należało wejść do UE, nie ma sensu. Klamka zapadła i trzeba myśleć o tym, co zrobić, żeby maksymalnie wykorzystać możliwości, jakie UE daje i ograniczyć skutki ujemne. Trzeba by, moim zdaniem, zacząć od dwóch grup zagadnień: Trzeba zdiagnozować wszystkie zagrożenia i nie chować głowy w piasek, że ich nie ma, ale zrobić wszystko, żeby im przeciwdzaiałać. Ale jeszcze ważniejsze jest, i trzeba to było zrobić dwadzieścia kilka lat temu, albo 14 lat temu, ale także teraz dyskusja jest wskazana, trzeba mianowicie sformułować POLSKĄ RACJĘ STANU, na którą powinna zgodzić się większość społeczeństwa. Wejście do Unii nie jest celem, jest tylko środkiem realizacji polskiej racji stanu. Jest to temat rzeka, a mój post i tak już się niebezpiecznie rozrósł. Myśląca mniejszość głosowała odmiennie być może z powodu różnie rozumianej racji stanu. Na razie na tym skończę, ale wzywam do dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adlof Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 10:19 do gazu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: GETTO DLA EUROSCEPTYKÓW !!! IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:42 to nie mozliwe, bo na NIE było ok. 22% czyli ok. 3 mln 400 tyś Nie mamy tylu smigłowców żeby szybko i skutecznie ich powyrzucać. Natomiast getto dla eurosceptyków to dobry pomysł. Takim gettem jest białoruś. Jeżeli nie chcą być w unii to znaczy że chcą byc w czymś jak białoruś. Łukaszenko powinien ich przyjąć, przecież ich poglądy są zbieżne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: I CZEKOLADKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:54 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Będziemy Wam zrzucać ze śmigłowców suchy chleb i wodę! Ja bym im zrzucała i czekoladki, bo dzięki tym eurosceptykom, którzy poszli głosować, referendum jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek UNIA WASZA - POLSKA NASZA! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:41 Kiepsko wypadło to Wasze, UW-oli sobotnie, głosowanie! To dzięki naszemu socjal-demokratycznemu, niedzielnemu głosowaniu POLSKA WCHODZI DO UNII EUROPEJSKIEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ja myslalam, ze w niedziele to po chrzescijansku 08.06.03, 22:01 a nie po "socjal-demokratycznemu". W sobote to by bylo po talmudycznemu, a w piatek - po mahometansku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: UNIA WASZA - POLSKA NASZA! !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:56 No sory, Edziu, ja jestem socjaldemokratyczny, a głosowałem w sobotę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy W.(iwundi@wp.pl) Re: UNIA WASZA - POLSKA NASZA! !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.a-inter.net 09.06.03, 14:42 Gość portalu: Edek napisał(a): > Kiepsko wypadło to Wasze, UW-oli sobotnie, głosowanie! To dzięki > naszemu socjal-demokratycznemu, niedzielnemu głosowaniu POLSKA > WCHODZI DO UNII EUROPEJSKIEJ!!!! Czy rozumiesz co to socjaldemokracja?W Polsce socjaldemokracjHi hi hi hi Pamiętamy ostatni zjazd PZPR. Stół prezydialny.Za nim ponury Mieczysław F. Ostatni Pierwszy.Nagle zakomenderował: Sztandar PZPR wyprowadzić.Potem przerwa.Zrobili siusiu i stali się socjaldemokratami.Na świecie socjaldemokracja powstawała w długoletnim procesie i w opozycji do komunizmu. Ignacy W. sympatyk UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zander Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.radymno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:40 Dwudniowe referendum wpełni nie spełniło oczekiwań.Głosowanie pierszego dnia(frekwencja ok.17%) wskazuje na to że sobota nie jest odpowiednim dniem na głosowanie. Zgodnie z tradycją tzw.chrześcijańską (uczestnictwo we mszy) w niedziele sytuacja się zmieniła,do urn poszła wybitna większość uprawnionych. W sobote natomiast głosowali sami zwolenicy uni, uważam że w jednoniowym referendum frekwecja również osiągnełaby 50%, dlatego pomysł dwudniowego referendum można uznać za nadgorliwy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU-geniusz Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.06.03, 23:35 Gość portalu: ox napisał(a): > Fajnie ze polskie umysly sie otworzyly i weszli do Europy Oni juz byli w Europie 1000 lat teraz weszli w gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 20:17 A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać ewentualną akcesję. Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! Gość portalu: MM napisał(a): > Hurra! Ja się do tego przyczyniłem, głosując przy polskim > kościele w Pompano Beach, Floryda. > > Ciekawe tylko jeszcze ile procent za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.rsmas.miami.edu 08.06.03, 20:24 Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać ewentualną akcesję. > Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! Nie zgadłeś dwa razy: 1) Niedługo wracam do Polski 2) Głosowałem na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKr Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.vdi.pl 08.06.03, 20:42 MM - Tato Najdrozszy, milo Cie spotkac na stronach wyborczej. Ale ulga z ta frewkwncja! Corka MM w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.telia.com 08.06.03, 21:37 Gość portalu: MM napisał(a): > Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > > > A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać > ewentualną akcesję. > > Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! > > Nie zgadłeś dwa razy: > > 1) Niedługo wracam do Polski > 2) Głosowałem na TAK!!! --------------------- MM !! Nie przejmuj się stary, Łukaszenko udziela azyli politycznych, uratujesz sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.solnet.ch 08.06.03, 21:49 Gość portalu: MM napisał(a): > Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > > > A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać > ewentualną akcesję. > > Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! > To nie znaczy, ze nie bedziesz przeklinac. > Nie zgadłeś dwa razy: > > 1) Niedługo wracam do Polski > 2) Głosowałem na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.solnet.ch 08.06.03, 22:21 Gość portalu: fritz napisał(a): > Gość portalu: MM napisał(a): > > > Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > > > > > A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać > > ewentualną akcesję. To nie jest moja odpowiedz na tym forum. To jest znowu manipulacja GW, ktora przenosi dyskusje z jednego forum na drugie. Niedziela, 08.06.03 22.22 > > > Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! > > > To nie znaczy, ze nie bedziesz przeklinac. > > > Nie zgadłeś dwa razy: > > > > 1) Niedługo wracam do Polski > > 2) Głosowałem na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ja ci wierze: moderator do de...ADMIN!!! Nie robic 08.06.03, 22:36 sztusznie tloku na linii! Nie z nami te numery, Bruner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:56 WYBORCZA MANIPULUJE!!!! MICHNIK Z RAPACZYŃSKI (CYT. Z LWA) SPECJALNIE WYNIEŚLI TWOJĄ FUNDAMENTALNĄ OPINIĘ W DIABŁY. W INNYM WYPADKU ZMIENIŁABY LOSY ŚWIATA A TAK .... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie chodzi o manipulacje, chodzi o koncentracje 09.06.03, 00:28 dyskusji pod pewnymi tematami, tj. ich przenoszenie z miejsca na miejsce w zaleznosci od zmiany headlines. Sprawy redakcyjne, planowania kolumn on-line, ale czasem wychodzi z tego qui pro quo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savo Re: Ty zostaniesz na Florydzie IP: *.ny325.east.verizon.net 08.06.03, 21:37 A ja zaglosowalem TAK w konsulacie w Nowym Jorku. nawet nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze ze Moi rodacy podjeli wlasciwa decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek A Ty zostaniesz w Kilonii IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.03, 00:07 Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > A w Polsce za kilka miesięcy większość będzie przeklinać ewentualną akcesję. > Mam nadzieję, że postawiłeś krzyżyk na "NIE" !!! > > > Gość portalu: MM napisał(a): > > > Hurra! Ja się do tego przyczyniłem, głosując przy polskim > > kościele w Pompano Beach, Floryda. > > > > Ciekawe tylko jeszcze ile procent za? A Ty zostaniesz w Kilonii, bo w Unii jest lepiej niz w Polsce, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom my lee osąd historii IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.03, 20:21 ja byłem za - ale tak naprawde ocenią nas nasze wnuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 20:21 HURRRRRRRRRAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar WITAJCIE W EUROPIE !!!!!!!! DLUGO NA WAS CZEKALEM . IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 21:33 SUUUUUPPPPPEEEERRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mar londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 08.06.03, 21:38 Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 22:14 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali Ucz sie ciemniaku teraz angielskiego bo ruski to mozesz zapomniec.YOU STUPID MOTHERFUCKER DON'T CALL YOURSELF PATRIOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: vorax:* / 192.168.1.* 08.06.03, 22:26 idiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.solnet.ch 08.06.03, 22:33 Gość portalu: blurb napisał(a): YOU STUPID MOTHERFUCKER DON'T CALL YOURSELF PATRIOT. Brawo blurb. To jest charakter, bydlaku, jestem ciekawy jak bedziesz za rok spiewac. Zakladam, ze w sopranie (normalny ton po wykastrowaniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Wybacz, ale w Anglii po wygranej swej opcji tak 08.06.03, 22:42 mowi WYLACZNIE najbardziej pokrecony soccer hooligan. I to "out of his head" od kiepskiego piwska. Ty do Europy to sie jeszcze kiepsciutko nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Szechter [...] IP: *.opole.dialup.inetia.pl 08.06.03, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:58 Naucz się przegrywać, patrioto od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jaro, znacznie gorzej jest nie umiec WYGRYWAC!!! 09.06.03, 00:42 Przypomniec ci reakcje dyplomacji amerykanskiej i Bialego Domu, gdy jakis soldat amerykanski, azjatyckiego pochodzenia, wywiesil flage amerykanska na pomniku Hysseina? On tez nie potrafil wygrywac i zmusil tych w USA i z glowa, i z klasa, do pospiesznej naprawy jego azjatyckiego stylu bucia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 23:45 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali jestes idiota Odpowiedz Link Zgłoś
cv10 Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ 09.06.03, 00:12 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali No tak metody pozostaly te same. Juz w to wierze. Tak nagle z 18% hehe na 56%. To tylko w Polsce mozliwe. Czy nie wyglada to na manipulacje? Czy wszystkie chwyty dozwolone? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie zartuj: wlasnie takie wasze reakcje, euro- 09.06.03, 00:45 sceptycy mysmy tu juz dawno przewidzieli - bedzie na "tak" pojawi sie odwieczny giertychowsko-lepperowski argument o zafalszowaniu referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.03, 00:12 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali Te Patriota, tak sie ciesze, ze nawet mi sie nie chce z Toba dyskutowac!!!! Za pare lat moze zmienisz zdanie a na razie sobie gorzkniej> Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: SZWINDEL WYBORCZY NAD WISŁĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 01:19 Gość portalu: Patriota napisał(a): > Tak się z gówna 59% zrobiło, towariszcze nie próżnowali Coś ci się chyba popieprzyło: nie "patriota" tylko "idiota"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Szechter Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.opole.dialup.inetia.pl 08.06.03, 22:59 ha ha ha! już było jedno takie referendum - 3X TAK!!! "informujcie" dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIERC SLD [...] IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 03:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kokabura Czas dzialac... 09.06.03, 03:18 Moze skonczymy biadolic i w koncu osadzimy sami zdrajcow narodu!!! W polsce tepi sie z urzedu organizacje narodowosciowe (nie mam namysli nacjonalistycznych) - wychodzi nato ze opowiadanie sie za polskoscia na polkich ziemiach jest przestepstwem sciganym przez policje polityczna ktora nadal jest ABW mimo kolejnego przemalowania - juz w raporcie o stanie bezpieczenstwa panstwa ujawnionym przypadkowo przez UOP za rzadu buzka bylo napisane ze wstapienie polski do UE bylo priorytetem dla zadan UOP i kazdy kto mial inne zdanie byl nekany przez policje polityczna.. mamy duzo latarn.. kul tez nam nie zabraknie. Zdrajcy musza odejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk 57% bylo za NIE [ SLD = PZPR ZDRAJCY POLSKI IP: *.twcny.rr.com 09.06.03, 04:49 To co piszesz widac zuwazyli niektorzy wyborcy bo do godz. 18. dnia 2., frekwencja byla ok. 40%. Poza tym jak latwo zauwazyc realny % zwolennikow EU jest 43.6% tj. reszta, ok. 57% albo nie przyszla do referendum albo glosowala za NIE.To chyba mowi samo za siebie Ja uwazam ze jest to slaby wynik i wina 'sldupow', okraglego stolu i 'grubej kreski'. Trzeba rozliczyc 60 lat komunizmu w PL i ludzi za to winnych, dac zadoscuczynienie (sady) dla poszkodowanych i odszkodowania dla nich i ich rodzin. Inaczej poparcie spoleczne i zaangazowanie obywatelskie dla Polski w Unii bedzie mizerne. Najpierw trzeba wyprac brudy i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Stolzmann Re: 57% bylo za NIE [ SLD = PZPR ZDRAJCY POLSK IP: 213.25.164.* 09.06.03, 08:07 Szalom! Aj, waj, Pan to byś się tylko rozliczał, a ja mówię tak - zastanówmy się, dlaczego nam się to będzie opłacać, w końcu i Polacy może narodem wybranym będą. Pan się jakieś gupie szczegóły czepiasz a to ludzie nie poszli w sobotę głosować bo to szabas i głosy by były niekoszerne! A my, europejsczycy zawsze wiemy, co dla ten kraj jest dobre - wiedział Rywin, wie Szechter wie i Stolzmann! Gość portalu: mk napisał(a): > To co piszesz widac zuwazyli niektorzy wyborcy bo do godz. 18. > dnia 2., frekwencja byla ok. 40%. Poza tym jak latwo zauwazyc > realny % zwolennikow EU jest 43.6% tj. reszta, ok. 57% albo nie > przyszla do referendum albo glosowala za NIE.To chyba mowi samo > za siebie Ja uwazam ze jest to slaby wynik i wina 'sldupow', > okraglego stolu i 'grubej kreski'. Trzeba rozliczyc 60 lat > komunizmu w PL i ludzi za to winnych, dac zadoscuczynienie > (sady) dla poszkodowanych i odszkodowania dla nich i ich > rodzin. Inaczej poparcie spoleczne i zaangazowanie obywatelskie > dla Polski w Unii bedzie mizerne. Najpierw trzeba wyprac brudy > i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master11 Re: 57% bylo za NIE [ SLD = PZPR ZDRAJCY POLSK IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 09:43 Gość portalu: mk napisał(a): > To co piszesz widac zuwazyli niektorzy wyborcy bo do godz. 18. > dnia 2., frekwencja byla ok. 40%. Poza tym jak latwo zauwazyc > realny % zwolennikow EU jest 43.6% tj. reszta, ok. 57% albo nie > przyszla do referendum albo glosowala za NIE.To chyba mowi samo > za siebie. od kiedy brak głosu oznacza sprzeciw??????? zawsze o braku głosu mówiło się że to brak sprzeciwu!!!!! więc sumowanie tych co głosowali na nie i tych co nie poszli jest mocno naciągane i śmierdzi mi głosem tych co zawsze mówili że coś (głosowanie) nie jest ważne bo np. głosowało 55% na tak z 30% uprawnionych co daje w sumie ca 17 % uprawnionych (to tylko przykład). to że się tak dzieje to problem tych co nie chcieli głosować i nie interpretujcie sobie wyników jak wam wygodnie bo tylko przegrani się drą że 78% z 59% to nie jest nawet 50% społeczeństwa uprawnionego - może spowrotem wprowadzimy liberum veto ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: 57% bylo za NIE [ SLD = PZPR ZDRAJCY POLSK IP: 206.66.93.* 09.06.03, 16:18 A moze juz najwyzszy czas pojsc do przodu, a nie ciagle wracac do komuny i duchow przeszlosci. Zauwazylam, ze najwiekszym problem naszego spoleczenstwa jest walkowanie tego samego tematu przez 10 lat na okraglo zamiast patrzec realnie na przyszlosc. Jak widzisz wszystkie partie prawicowe, ktore nie mialy innego tematu jak komuna dostaly dobrze po "d" bo nie sie w pore ocknac i zauwazyc, ze polskie spoleczenstwo ma juz dosyc gadania ciagle o tym samym. Temacik sie wypalil. Gość portalu: mk napisał(a): > To co piszesz widac zuwazyli niektorzy wyborcy bo do godz. 18. > dnia 2., frekwencja byla ok. 40%. Poza tym jak latwo zauwazyc > realny % zwolennikow EU jest 43.6% tj. reszta, ok. 57% albo nie > przyszla do referendum albo glosowala za NIE.To chyba mowi samo > za siebie Ja uwazam ze jest to slaby wynik i wina 'sldupow', > okraglego stolu i 'grubej kreski'. Trzeba rozliczyc 60 lat > komunizmu w PL i ludzi za to winnych, dac zadoscuczynienie > (sady) dla poszkodowanych i odszkodowania dla nich i ich > rodzin. Inaczej poparcie spoleczne i zaangazowanie obywatelskie > dla Polski w Unii bedzie mizerne. Najpierw trzeba wyprac brudy > i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.06.03, 03:12 Gość portalu: MM napisał(a): > Hurra! Ja się do tego przyczyniłem, głosując przy polskim > kościele w Pompano Beach, Floryda. > > Ciekawe tylko jeszcze ile procent za? Ja tez! W Sydnejskim konsulacie w Australii. Jednak sprawa polaczenia z unia jest czyms co wszystkich Polakow dobrej woli laczy niezaleznie od ich roznic na sprawy biezacej polityki zagranicznej. Te wybory mialy cos z meczu pilki noznej kiedy napiecie rosnie i wszyscy czekaja na strzelenie zwycieskiego gola,ale nikt nie jest pewny. I nagle okrzyk : GOOOOAL, GOOOAL!!! Co za odprezenie!. Skoncze na tym zeby nie byc za bardzo patetyczny. Gratulacje, gratulacje, gratulacje i dzieki za uczestniczenie w tak niezapomnianym historycznym wydarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhe Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.06.03, 05:08 Gość portalu: MM napisał(a): > Hurra! Ja się do tego przyczyniłem, głosując przy polskim > kościele w Pompano Beach, Floryda. > > Ciekawe tylko jeszcze ile procent za? ja glosowalem w chicago,swiadony tego co robie powiedzialem Nie chodz wiekszosc tu glosujacych mowila Nie ,nie wiedzac czemu.Obym sie mylil chcialbym pierwszy raz w zyuciu sie pomylic.chic dzisiaj oprocz Mojej ukochanej Polski stracilem tez dziewczyne i chec do zycia. wracam do kraju by chociaz przez te 11 miesiecy byc u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptychu Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.ds.pg.gda.pl 08.06.03, 20:08 ufff oby to byla prawda !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper O k... wa jeszcze komisje nie zaczęly liczyć głosy a j IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 20:16 O k... wa jeszcze komisje nie zaczęly liczyć głosy a juz sa wyniki !! Jak za komuny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: O k... wa jeszcze komisje nie zaczęly liczyć IP: 212.160.148.* 08.06.03, 20:22 Dziwisz się?? Herr kwaśniewski [Schtoltzman] ma dużo doświadczeń poczynając od referendum w 1946 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey W 1946 to "Herr Sztolcmana" na swiecie nie bylo!!! 08.06.03, 22:14 Eurosceptycy nadal NIELOGICZNI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: O k... wa jeszcze komisje nie zaczęly liczyć IP: 200.77.246.* 08.06.03, 22:16 A nie slyszeliscie, drodzy, o badaniach przeprowadzanych wsrod wychodzacych z lokali wyborczych? Albo o liczeniu tych, ktorzy ida glosowac? Naprawde dziwie sie, ze w dobie tak rozwinietych badan ststystycznych jest jeszcze miejsce na spiskowa teorie dziejow w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Szkoda IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.03, 20:08 Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gedymin Re: Szkoda IP: *.bmj.net.pl / 192.168.20.* 08.06.03, 20:12 Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. ____________________________________________ POPAPRAŃCY DO ZBIRA! HURA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii Re: Szkoda IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 20:20 I tak będziecie tylko korytarzykiem na drodze do ZBIRA !!!! Gość portalu: Gedymin napisał(a): > Gość portalu: WB napisał(a): > > > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. > > ____________________________________________ > > POPAPRAŃCY DO ZBIRA! HURA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gedymin Re: Szkoda IP: *.bmj.net.pl / 192.168.20.* 08.06.03, 20:28 Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > I tak będziecie tylko korytarzykiem na drodze do ZBIRA !!!! > -------------------------------------------------- SPADAJ PALANCIE! MYŚLENIE NIE JEST TWOJĄ MOCNĄ STRONĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savo Re: Szkoda IP: *.ny325.east.verizon.net 08.06.03, 21:41 Janku z Kilonii ty siedz sobie w tych smerdzacych niemczech i zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
gladykov Re: Szkoda 08.06.03, 20:37 NAWET JESLI TAK MA BYC, TO MI TO NIE PRZESZKADZA - ILE KASY Z TEGO BEDZIE :P Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > I tak będziecie tylko korytarzykiem na drodze do ZBIRA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lleo Re: Szkoda IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 20:54 siedzisz popaprancu zagranica to pyska nie otwieraj pogadaj sobie z kolezkami z niemiec, jak tak sie juz przywiazales do swojego vaterlandu volksdeutschu - o czym swiadcza chociazby slowa "I tak będziecie " (co to za pogarda - a ty sie skad wziales? pewnie urodziles sie juz od razu aryjczykiem buahahaha a kim to w ogole w tych niemczech jestes? sadzac po twojej wypowiedzi pewnie czyscisz kible u swoich niemieckich panow a Polski pewnie sie mendo wstydzisz nie wracaj tutaj nigdy parszywa gnido Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > I tak będziecie tylko korytarzykiem na drodze do ZBIRA !!!! > > > > Gość portalu: Gedymin napisał(a): > > > Gość portalu: WB napisał(a): > > > > > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. > > > > ____________________________________________ > > > > POPAPRAŃCY DO ZBIRA! HURA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Szkoda IP: *.telia.com 08.06.03, 21:42 Ileo ! Nie przejmuj się stary, Łukaszenko udziela azyli politycznych, uratujesz się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lleo Re: Szkoda IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 22:14 a przed czym mam sie ratowac? glosowalem za unia jestem happy i dupy z kraju nie ruszam, jak cos to na zachod chyba mnie z tym glabem z kilonii pomyliles Gość portalu: Toni napisał(a): > Ileo ! Nie przejmuj się stary, Łukaszenko udziela azyli > politycznych, uratujesz się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aze-kobieta Re: Szkoda IP: *.5-200-80.adsl.skynet.be 09.06.03, 04:21 Gość portalu: lleo napisał(a): > siedzisz popaprancu zagranica to pyska nie otwieraj > pogadaj sobie z kolezkami z niemiec, jak tak sie juz przywiazales do swojego > vaterlandu volksdeutschu - o czym swiadcza chociazby slowa "I tak będziecie " > (co to za pogarda - a ty sie skad wziales? pewnie urodziles sie juz od razu > aryjczykiem buahahaha > a kim to w ogole w tych niemczech jestes? > sadzac po twojej wypowiedzi pewnie czyscisz kible u swoich niemieckich panow > a Polski pewnie sie mendo wstydzisz > nie wracaj tutaj nigdy parszywa gnido cywilizowany czlowiek czysci kibel po sobie....mam nadzieje ze polscy panowie tez to robia, tak samo jak panowie i panie na zachodzie. A gdyby to byla prawda ze pl panowie to prymitywne chlopy ktore nie tylko ze nie czyszcza po sobie kiblow, ale do tego pogardzaja czystoscia i praca, to moze rzeczywiscie lepiej zeby polska patryjotycznie zostala w swoim przyslowiowym sraczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriz Re: Szkoda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 21:35 ale w Kilonii sie dobrze siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Juz kiedys Janowi mowilam,ze on tam chyba istotnie 08.06.03, 22:22 SIEDZI - i Unia spoza krat nie wyglada dlan zachecajaco. I to mimo dostepu do internetu. Ale dzisiaj dajmy mu spokoj - otwierajcie, ludzie, lepiej szampany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Szkoda IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 23:01 I co, Janie z Kilonii, tak ci źle w tej Unii, że tam siedzisz? Jak tak (bo prawdopodobnie tak), to wracaj do nas! Tu będziesz miał jeszcze rok życia, a potem przepłyniesz sobie przez Bug na Białoruś i tam w szczęściu i w biedzie dożyjesz swoich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Szkoda IP: *.rsmas.miami.edu 08.06.03, 20:13 Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. A ja raczej myślę, że to Duch Święty oświecił w swoje święto nasz naród aby poszedł zagłosować w tak ważnej dla jego przyszłości sprawie. I wierzę w to zupełnie poważnie. A głosowałem na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Szkoda IP: *.telia.com 08.06.03, 20:18 Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. +++++++++ Nie przejmuj się stary, Łukaszenko udziela azyli politycznych, uratujesz sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Szkoda IP: *.utaonline.at 08.06.03, 20:24 a popaprancy wszelkiej masci moga teraz wystapic o azyl do Lukaszenki - TV SRAM i Radio Ma Ryja da sie w koncu i tam odbierac przez satelite (oczywiscie tylko tak dlugo jak Lukaszenko zezwala jeszcze na anteny satelitarne) Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 20:26 możesz gościu poprosić o azyl na Białorusi z kołchoźnikiem (i twoim idolem kretynie) Łukaszenką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Szkoda IP: *.telia.com 08.06.03, 21:40 Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. ++++++++++++++++++ Nie przejmuj się stary, Łukaszenko udziela azyli politycznych, uratujesz się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Szkoda IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 21:59 Na znak rozżalenia zmień obywatelstwo na bialoruskie i przeprowadź się do Mińska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOO DOPIĘŁY IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:33 dopięły,dopięły, dopięły, dopięły! A ty i twój przyjaciel Roman G. jest mile widzianym gościem P. Prez. Łukaszenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Szkoda IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.03, 00:15 Gość portalu: WB napisał(a): > Niestety eurofilskie oszołomy dopięły swego. I jestem z tego dumny, ciesze sie niesamowicie i wierze, ze podjelismy sluszna decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi+rad Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.sgh.waw.pl 08.06.03, 20:09 to zajebiscie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfx Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.pl / 172.17.0.* 08.06.03, 20:09 Jezu, oby tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagore Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: 62.89.73.* 08.06.03, 20:09 Bogu dzięki ... odetchnąłem z ulgą - wielka radość Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ale horror to nam bracia-Polacy wczoraj 08.06.03, 22:26 zafundowali!!! Czy w tym kraje naprawde nie moze byc i normalnie, i przewidywalnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Podobno dwa osrodki, to przewidzialy 09.06.03, 01:28 W sobote, nie wiecej niz 20%. A co z naszym ulubiencem, OBW? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Juz kiedys wyjasnialam, ze prawybory to nie wybory 09.06.03, 03:44 Z metodyka tego osrodka to juz sobie pare razy dyskutowalam - nie miejsce na to na necie, bo za fachowe. Niemniej z OBW w jednym chyba sie zgadzamy: prawybory to ciekawa, "laboratoryjna" metoda badania reakcji spolecznych na okreslone socjotechniki, w tym i z kampanii wyborczych czy przedreferendalnych, nie zas prognozowanie wynikow. A poza tym obu miasteczek nikt nie uzna za polska srednia-przecietna: przecietna swiadomosci nie jest wypadkowa przecietnej zamoznosci i zaludnienia. I mysle, ze OBW wie o tym rownie dobrze, jak i ja. Ale wczorajsze dane narobily mi strachu - ze to, co wlasciwie nie powinno sie sprawdzic (bo z tymi pra- to j.w.: czemu innemu sluza), zaczyna sie sprawdzac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Unia to stara IP: 130.94.106.* 09.06.03, 09:24 Tak, UE to juz stara i zwyrodniala wspolnota; Bo,ktoz tam jest najwazniejszy? Francja (to stara kurwa),Niemcy (powinni sie nam Polakom klaniac i chodzic po ulicy,a nie chodnikiem). Reszta to szmaty,a wiec po co tam wchodzic do tego gnoju? Chyba tylko po to aby sie wiecej upaprac? Niech zyje Unia Europejska i Polska z Nia zjednoczona; tak nam dopomoz panie boze zeslerowacialy,i wszystkie swiete. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.08-79-73746f3.cust.bredbandsbolaget.se 08.06.03, 20:09 UFF!!!!!! Mysle ze nam dzieci podziekuja, a i my nie musimy sie wstydzic przed cala Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 23:36 Gość portalu: Iza napisał(a): > UFF!!!!!! Mysle ze nam dzieci podziekuja, a i my nie musimy sie > wstydzic przed cala Europa! pewno jesteś blondynką ? Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr 08.06.03, 20:09 No, to jest szansa, że będziemy normalnym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dachowiec Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.tnt25.chi15.da.uu.net 08.06.03, 20:16 chicago tez powiedzialo...tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.ds.ae.wroc.pl / 192.168.4.* 08.06.03, 22:15 absurd napisał: > No, to jest szansa, że będziemy normalnym krajem. Normalnym chyba nigdy nie będziemy, ale może normalniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie spoczywaj na laurach! I ciag dalszy powinien 08.06.03, 22:31 nastapic - vide: moj drugi od gory post. Bo - niestety - Europa Europie nie jest rowna. Nie z winy Brukseli, ale roznych wewnatrzpanstwowych mechanizmow KONTROLI WLADZY. To wyjasnia (te odmienne mechanizmy) nie tylko Brytanie i Wlochy, o czym wyzej, ale chocby fenomen Irlandii i Grecji. A Polska nie startuje z gorszego poziomu, nizli Irlandia sprzed Maastricht. I nie warto by bylo zmarnowac szanse na "Slowianskiego Tygrysa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Również antykomuch Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: cache1:* 08.06.03, 20:10 Ulga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: 81.15.212.* 08.06.03, 20:10 gratulacje jesteście pierwsi z tą informacją a tak poza tym głosowałem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zo Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 20:10 Boze,oby to byla prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boz Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.proxy.aol.com 08.06.03, 20:14 Super, chociaz lepiej byloby poczekac z tym entuzjazmem do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony JESTESMY W UNII !!! IP: 193.0.118.* 08.06.03, 20:11 W koncu. Teraz mozna swietowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john_galt Re: JESTESMY W UNII !!! IP: *.phil.east.verizon.net 08.06.03, 20:15 Uffffffffffffffff..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii Tylko dzisiaj ... IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 20:22 Jutro trzeba będzie opróżnić portfele !!! Gość portalu: omamiony napisał(a): > W koncu. Teraz mozna swietowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Tylko dzisiaj ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.03, 00:28 Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > Jutro trzeba będzie opróżnić portfele !!! > > > Gość portalu: omamiony napisał(a): > > > W koncu. Teraz mozna swietowac! Jasiu, przestan pieprzyc, kup sobie flaszke, siadz przed lustrem i zalej robala. A swoja droga, jak Ci sie ta Unia nie podoba, to wracaj do Polski. Tu jest kraj miodem i mlekiem plynacy, po co nam jakas Unia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 08.06.03, 20:12 Moze to głupie... ale aż łezka mi umknała! Ciesze sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savo Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.ny325.east.verizon.net 08.06.03, 21:45 optymisto wcale to nie jest glupie. Mni9e rowniez lezka poleciala. Ja przez pieprzone cale zycie czekalem na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adawie Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 20:12 Nie mozna jeszcze byc do konca pewnym, choc dobrze by bylo. Spokojnie na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek - NYC Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.si.rr.com 08.06.03, 20:13 Jest to wspanialy dzien dla Polski - Jestem dumny bedac Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Ale te zblizenia IP: *.chello.pl 08.06.03, 20:14 to daje do myslenia: u premiera całujaca sie trojka- miller,jakubowska, nikolski u prezydenta: michnik z kwachem i szymczycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polita Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.crowley.pl 08.06.03, 20:14 Kamień spadł mi z serca. Bo muszę przyznać, że miałam obawy do końca. Mam nadzieję, ze ta DOBRA wiadomość się potwierdzi. Ale tak na marginesie to jednak do społeczeństwa obywatelskiego jest nam jeszcze daleko... :)))))))))))) BARDZO SIĘ CIESZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scandic@gazeta.pl Brawo, teraz jestem spokojny... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 20:15 bałem się tylko niskiej frekwencji. Teraz jestem przekonany, że jesteśmy w UE. A kto głosował przeciw, niech się rozbiegnie i w drzewo... uderzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOHENGRIN VICTORY !!! IP: *.future-net.pl 08.06.03, 20:16 A już podejrzewałem populację o mentalne dziadostwo... :) Jak widzę, zupełnie niesłusznie. :)Wznoszę toast - kto się dołącza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: VICTORY !!! IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 23:05 Gość portalu: LOHENGRIN napisał(a): > A już podejrzewałem populację o mentalne dziadostwo... :) Jak > widzę, zupełnie niesłusznie. :)Wznoszę toast - kto się dołącza? Ja już się urżnąłem (z radości i włoskim winem - polskich nie piję sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
bund TAAAAAK!!! 08.06.03, 20:17 TAK! Jeżeli ta informacja sie potwierdzi i wynik będzie na tak, to stawiam sobie jutro duże piwo za głosowanie :))) Dzisiaj nie, bo mam jutro egzamin :))) Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim, którzy poszli głosować (nieważne czy na tak czy na nie, choć wielkie dzięki dla zwolenników przystąpienia do UE:))). A wy, którzy nie oddali głosu - przykro mi, ale nie dorośliście do miana obywateli Rzeczpospolitej Polskiej... Bund Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig von Falkenstein w Polsce jest 10% prawdziwych polaków-patriotów IP: *.it-net.pl 08.06.03, 20:18 20% przeciw i 50% frekwencji = 10% prawdziwych polaków pragnących niepodległości... I co wy na to Oszołomie z RM, dyszel2, PolishAM i inne klony tych osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: w Polsce jest 10% prawdziwych polaków-patriot IP: *.visp.energis.pl 08.06.03, 22:20 Czy patriotami nazywasz tych, którzy chcą by Polska była biedna, jej obywatele wstydzili sie Jej, żeby Krajem rządzili debile jak Miller, Kołodko, Lepper, Giertych. Ja chcę Polski bogatej, szybko rozwijającej sie gospodarczo, z małym bezrobociem, chce widzieć Polskę we wspólnocie narodów, gdzie tradycje są szanowane. Chce by Jej obywatele byli wykształceni (znajomość gramatyki nie jest widze Pana/Pani mocną stroną), uśmiechnięci i dumni, że mieszkają w kraju takim jak Polska. Miłego życia Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: w Polsce jest 10% prawdziwych polaków-patriot IP: *.solnet.ch 08.06.03, 22:25 Gość portalu: Polak napisał(a): > Czy patriotami nazywasz tych, którzy chcą by Polska była > biedna, jej obywatele wstydzili sie Jej, żeby Krajem > rządzili debile jak Miller, Kołodko, Lepper, Giertych. > Ja chcę Polski bogatej, szybko rozwijającej sie > gospodarczo, z małym bezrobociem, chce widzieć Polskę we > wspólnocie narodów, gdzie tradycje są szanowane. > Chce by Jej obywatele byli wykształceni (znajomość > gramatyki nie jest widze Pana/Pani mocną stroną), > uśmiechnięci i dumni, że mieszkają w kraju takim jak Polska. > Miłego życia > Marek Mamy takie same rzyczenia. Marek, mam nadzieje, ze teraz wybrana droga jest dobra droga, ale naprawde w to nie wierze. Za rok zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Rok to za malo, fritz. Po roku i Irlandczycy, choc 09.06.03, 00:53 z lepszym niz polski systemem wladzy i administracji (abstrahuje od minimalnej wielkosci populacji), zdrowo na Maastricht kleli. Ruszylo sie na wyrazny plus po 4-5 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: w Polsce jest 10% prawdziwych polaków-patriot IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 22:47 Jestem z Tobą! Jutro odbierzmy Lwów i Wilno, pojutrze Kowno i Tarnopol, w środę ....... oj, w środę nie mam czasu, to może w czwartek napoimy nasze konie w Wołdze Jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: w Polsce jest 10% prawdziwych polaków-patriot IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.03, 00:34 Gość portalu: Rodrig von Falkenstein napisał(a): > 20% przeciw i 50% frekwencji = 10% prawdziwych polaków > pragnących niepodległości... > > I co wy na to Oszołomie z RM, dyszel2, PolishAM i inne klony > tych osób? te RvF, to jakby te pozostale 90 procent wyemigrowalo, to bylbys chyna szczesliwy. Swoja droga ta reszta to kto? Zydy, Komuchy, Masony, Cyklisci, Marsjanie i inne kundle, ani chybi. Cholera, skad my sie wzielismy?!?! I ciekawe, jak to dziala, ze mimo wszystko uwazam sie za Polaka, moze nie prawdziwego, ale szczerego i otwartego na swiat> Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: TAK!!! W referendum wzięło udział ponad 50 pr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.03, 20:18 No cale szczescie , nie musze juz isc glosowac -nie chce mi sie. Pozdrowienia dla pozytecznego idioty Michnika od Bogdana z Bogdanca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz_marija to wyniki sondazowe, ale oby sie potwierdzily IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 20:18 witamy unio. w koncu. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Gratulacje premierze Miller IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 20:19 Potwierdziles, ze te wszystkie bubki co cie teraz krytykija do piet ci nie siegaja! Wprowadziles Polske do Unii - i twoi krytycy niech teraz morde zamkna! Masz gwarantowane kolejne 2 lata przy korycie - a jest jeszcze co nagrabic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Gratulacje premierze Miller IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.03, 20:25 Bolszewicy na Sibir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Gratulacje premierze Miller IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 20:33 TY BUCU NA SYBIR - CZY JESZCZE DALEJ NA SAHALIN!!! A POLSKA Z MILLEREM ZWAWYM KROKIEM DO EUROPY! UKLONY W PAN MILLEROWI I INNYM POLSKIK KORUPTOM!!! Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Bolszewicy na Sibir Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Czy ty z nienawisci do jednego bys milionom 09.06.03, 00:57 innych zaszkodzil? Na wszelkie "millery" najlepsza jest NOWA KONSTYTUCJA (i dlatego TERAZ maja szanse rozne petycje adresowane do prezydenta). Oduczcie sie, ludzie, dziecinnych emocji i nauczcie sie dojrzalego pragmatyzmu. Bo tak wlasnie jest w tej Europie - dzieciaki to w przedszkolu, nie zas przy podejmowaniu wyborow o ksztalcie panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Gratulacje premierze Miller IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 22:15 TY BUCU NA SYBIR - CZY JESZCZE DALEJ NA SAHALIN!!! A POLSKA Z MILLEREM ZWAWYM KROKIEM DO EUROPY! UKLONY PANU MILLEROWI I INNYM POLSKIM KORUPTOM!!! Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Bolszewicy na Sibir Odpowiedz Link Zgłoś