sloma_z_butow 10.06.07, 23:08 fakty.interia.pl/salon24/galba/news/alfabet-zbrodni-i-kompromitacji-iv-rp,923903 Kto czyta taki bełkot? Do kogo jest to skierowane? Kto ma siłę czytać takie głupstwa? I co dobrego z takiego pajacowania wynika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Kto za tym stoi i kto za to placi powinienes dodac 10.06.07, 23:09 ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Kto za tym stoi i kto za to placi powinienes 10.06.07, 23:11 Dobre pytania zadałeś Franiu. Kto za to płaci to bardzo interesujące pytanie. Podejrzewam jakiś ciekawy UKŁAD z PiSem w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I do dzis zadni dziennkarze "sledczy" nie wykryli 10.06.07, 23:16 skoordynowanej akcji blogerskiej kierowanej wicie rozumicie z centrali i finansowanej przez siepaczy z wiadomej partii - tudziez przez lewa kase zarzadzana przez Opus Dei bo przez kogo by innego przeciez. I sypiacej piasek w tryby dobrze funkcjonujacej opozycji i obroncow demokracji. Czyz nie ;) belkot_belkot_belkot napisał: > Dobre pytania zadałeś Franiu. > Kto za to płaci to bardzo interesujące pytanie. > Podejrzewam jakiś ciekawy UKŁAD z PiSem w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: I do dzis zadni dziennkarze "sledczy" nie wyk 10.06.07, 23:25 Okazuje się że należysz do kręgów dobrze zorientowanych w tym - co w trawie piszczy. Nie doceniałem cię Franuś. Respect Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Widzisz ile masz do myslenia ;) Bylebys zasnal 10.06.07, 23:30 chlopie bo nie mam zamiaru jutro czytac, ze przeze mnie miales bezsenna noc ;) belkot_belkot_belkot napisał: > Okazuje się że należysz do kręgów dobrze zorientowanych w tym - co w trawie > piszczy. > Nie doceniałem cię Franuś. > Respect Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Bezsenność? Przez Ciebie? 11.06.07, 08:46 Staaary, ja mam lepsze tematy do bezsenności niż ty! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Osioł 10.06.07, 23:14 > Kto czyta taki bełkot? Między innymi Igor Janke z Rzeczypspolitej i TOK-FM. Odpowiedz Link Zgłoś
pisczekista ona przynajmniej wyksztalciuchem nie jest,ta galba 10.06.07, 23:17 Dlatego jej kaczory dobrze placa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: ona przynajmniej wyksztalciuchem nie jest,ta 10.06.07, 23:28 pisczekista napisał: > Dlatego jej kaczory dobrze placa. "Ta galba" to facet z niezłym "odjazdem"! Odpowiedz Link Zgłoś