Dodaj do ulubionych

TP SA chce inwestować poza Polską

07.04.07, 13:39
Ciekawe,kto będzie miał tyle odwagi by oddawać w łapska TP swoje pieniądze - i
kto będzie aż tak ryzykował - oni w ogóle sobie nie radzą z siecią stacjonarną
a za banking się biorą ....:/
Obserwuj wątek
    • Gość: C Re: TP SA chce inwestować poza Polską IP: *.acn.waw.pl 07.04.07, 14:05
      Rozumiem, że przez Twoje stwierdzenie sieć stacjonarna masz na mysli poprostu kable a nie usługi? Jeżeli tak to się zgodzę. Stary pomyśl o TP jak o kilku (nastu) firmach w jednej firmie. Wiadomo, że przy takim założeniu komunikacja nie działa sprawnie. Sieć a usługi na tej sieci to dwie różne sprawy. Jeżeli natomiast myslisz w kontekście usługi np telefon stacjonarny to mogę Cię zapewnić, że akurat ta cześć jest dobrze zarządzana ( w odróżnieniu od np usług internetowych, gdzie sprzedaż jest wyższa od możliwości technicznych zwiększania przepustowości sieci).

• Gość: sprytne Z błękitną linią tylko po chińsku bądź w IP: *.tpnet.pl 07.04.07, 14:07
      hindi będzie można porozmawiać. Skończą się w ten sposób utyskiwania
      klientów/petentów.
    • Gość: seba Re: TP SA chce inwestować poza Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 15:09
      TP nigdy nie twierdziło, że chcę wejść w usługi bankowe
    • michalparadowski TP SA chce inwestować poza Polską 07.04.07, 16:36
      To groźniejsze dla Europy od pomysłów min.Gierycha!
    • Gość: gosc Re: TP SA chce inwestować poza Polską IP: *.adsl.proxad.net 07.04.07, 17:29
      nie mowcie TP przeciez logo i wszystko to 100% FRANCE TELECOM I PRZEZ TO JEST
      TAK DROGO....
    • Gość: xumoco TP SA chce inwestować poza Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:15
      lepiej by było aby zajeli sie tym co mają teraz, bo sobie nieradzą.
      Jakoś usług tp jest okropna, i w momęcie gdy tylko będe miał możliwość to odejde od tej tele kompromitacji.
      Neostrada a razej neośćierzka nie daje mi nawet jednej dziesiątej tego za co płace. zresztą nie tylko ja mam taka sytuacje i jestem przekonany ż nie tylko ja odejde od tych #@%@#%. 4 miesiąc mają w głębokim powarzaniu klientów Neo z całego prawie kraju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka