Dodaj do ulubionych

Słucham tego zboczeńca

14.06.07, 14:43
i dowiaduję sie, że każdy wcześniej, czy później wyląduje w więzieniu. Poza
tym będzie bankrutem.

Jest to kodeks karny wg Kaczorów.

Jedyna nadzieja, że dotyczyć to będzie Ziobry i Kaczorów. Widok tych trzech
na Rakowieckiej będzie naprawdę dużą frajdą.
Obserwuj wątek
    • lauriane Re: Słucham tego zboczeńca 14.06.07, 14:47
      haen1950 napisał:

> i dowiaduję sie, że każdy wcześniej, czy później wyląduje w więzieniu. Poza
      > tym będzie bankrutem.
      >
      > Jest to kodeks karny wg Kaczorów.
      >
      > Jedyna nadzieja, że dotyczyć to będzie Ziobry i Kaczorów. Widok tych trzech
      > na Rakowieckiej będzie naprawdę dużą frajdą.
      L. Hehe, nostalgia do putanstwa wraca.......
      J.C.
      • marouder Do jakiego putanstwa? 14.06.07, 14:51
        Do tego nie kumatego odnosnie teorii prawa, mechanizmow spolecznych i
        osobowosciowych oraz wypietego d.upa na prawa ekonomii?
        No wszystko mozna o haenie powiedziec, ale nie to, ze za tym teskni.
        Predzej ty, choc sie nie przyznasz...Wolisz metode projekcyjna?
        • lauriane Re: Do jakiego putanstwa? 14.06.07, 14:54
        • lauriane Re: Do jakiego putanstwa? 14.06.07, 14:59
          marouder napisał:
          L. No, Kaziutek nie pojales aluzji do Rakowieckiej ?
          > Do tego nie kumatego odnosnie teorii prawa, mechanizmow spolecznych i
          > osobowosciowych oraz wypietego d.upa na prawa ekonomii?
          > No wszystko mozna o haenie powiedziec, ale nie to, ze za tym teskni.
          L. Na haena nie ma co tracic czasu.....
          > Predzej ty, choc sie nie przyznasz...
          L. Hehe, Ty to dopiero znasz sie na ludziach.....
          J.C.
          Wolisz metode projekcyjna?
          • marouder Gdybys tak jeszcze umial powiedziec, co chcesz 14.06.07, 15:19
            ..powiedziec, to nie byloby problemu.
            Moze ty powolutku przeformuluj swoje "tresci" a ja poczekam, co?
            • lauriane Re: Gdybys tak jeszcze umial powiedziec, co chces 14.06.07, 15:27
            • lauriane Re: Gdybys tak jeszcze umial powiedziec, co chces 14.06.07, 15:35
              marouder napisał:

> ..powiedziec, to nie byloby problemu.
              L. Przypuszczam, ze kazdy z mojego pokolenia odebralby tak samo, problem, ze Wy
              dzieciaki macie o tamtych czasach b. kiepskie pojecie.....(stad problem ze
              skojarzeniem...)
              > Moze ty powolutku przeformuluj swoje "tresci" a ja poczekam, co?
              L. Nigdy nie slyszelem slowa przeformulowac, to jakas nowomowa, co ?
              J.C.
              P.S. Powolutku badz, szybciutko to nie ma znaczenia, i tak bedziesz czekal.....
              • marouder A wiele masz latek lauriane? Ja mam 44 lata i np. 14.06.07, 15:47
                ...slowa "przeformulowac" uzywam od kilkudziesieciu...Wytlumaczyc, o co sie
                rozchodzi??

lauriane napisał:

> L. Przypuszczam, ze kazdy z mojego pokolenia odebralby tak samo, problem, ze Wy
                >
                > dzieciaki macie o tamtych czasach b. kiepskie pojecie.....(stad problem ze
                > skojarzeniem...)
                > L. Nigdy nie slyszelem slowa przeformulowac, to jakas nowomowa, co ?
                > J.C.
                > P.S. Powolutku badz, szybciutko to nie ma znaczenia, i tak bedziesz czekal.....
                • lauriane Re: A wiele masz latek lauriane? Ja mam 44 lata 14.06.07, 15:54
                • lauriane Re: A wiele masz latek lauriane? Ja mam 44 lata 14.06.07, 15:58
                  marouder napisał:
                  L. No to mam jednak wiecej niz Ty.....Opuscilem Dzikie Pola 26- lat temu, w
                  tamtych czasach mowilo sie formulowac inaczej.....
                  > ...slowa "przeformulowac" uzywam od kilkudziesieciu...Wytlumaczyc, o co sie
                  > rozchodzi??
                  > L. Pamietam, ze mnostwo dzieci na podworzu uzywalo zwrotu "o co sie
                  rozchodzi"....
                  J.C.
                  >
    • jdbad On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest ateistą:)) 14.06.07, 14:49
      Ateiści to sami zwyrodnialcy i zboczeńcy są.
      Autor: mike.recz
      Data: 14.06.07, 14:16
      • mike.recz On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest ateistą;) 14.06.07, 14:50
        Tak?A skąd wiesz,że nie jest?
        ;)
        • jdbad Re: On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest atei 14.06.07, 14:55
          No bo przecież nie jest ateistą:)))
          • mike.recz Re: On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest atei 14.06.07, 14:58
            jdbad napisała:

> No bo przecież nie jest ateistą:)))

Ja właśnie o tym.Jak ta kwestia u niego wygląda tego nie wiem.
            • jdbad Re: On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest atei 14.06.07, 15:03
              Kiedyś go widziałam rozmodlonego, więc nie jest tym zboczeńcem :)))
              • mike.recz Re: On nie moze byc zboczeńcem, bo nie jest atei 14.06.07, 15:06
                jdbad napisała:

> Kiedyś go widziałam rozmodlonego, więc nie jest tym zboczeńcem :)))

Faktycznie,to rozwiało moje wątpliwości;)
    • rydzyk_smigly Co to za pojęcie " próba okrutnego gwałtu"? 14.06.07, 14:58
      Wiem, że to termin obliczony na ochy i achy w pisim elektoracie, ale stopień
      okrucieństwa można jedynie zmierzyć po dokonaniu czynu a nie w trakcie jego próby.
      Czy minister Zerro jest prawnikiem po przyspieszonym kursie dla aktywistów?
      • hummer To coś takiego jak "obrona konieczna" Jackiewicza 14.06.07, 15:02
        rydzyk_smigly napisała:

> Wiem, że to termin obliczony na ochy i achy w pisim elektoracie, ale stopień
        > okrucieństwa można jedynie zmierzyć po dokonaniu czynu a nie w trakcie jego pró
        > by.
        > Czy minister Zerro jest prawnikiem po przyspieszonym kursie dla aktywistów?

Czyn był, jest dogoniony i martwy człowiek. Zarzutów brak. Poseł na wakacjach w
        Stanach śmieje się z naiwności ludzi, którzy wierzyli, że IV RP będzie Prawa i
        Sprawiedliwa.
    • mike.recz Teraz opowiada bajki w sejmie - TVP3. 14.06.07, 15:06
      • mike.recz Re: Teraz opowiada bajki w sejmie - TVP3. 14.06.07, 15:36
        Obecnie produkuje się mułmłotek.
    • jola_iza Re: To Ty masochista? 14.06.07, 15:13
      Czy upał Ci zaszkodził?

haen1950 napisał:
      >Słucham tego zboczeńca
      • haen1950 Re: To Ty masochista? 14.06.07, 15:44
        Czemu masochista? Zdarzyło się. Ale jest coś, co może się podobać w nowym
        kodeksie Ziobry. Mozna kupić sobie kałacha i wystrzelać całą ekipę filmową wraz
        z CBA o szóstej rano. Bez konsekwencji.
    • kaczy.pisiorek z ministra ZERO jest taki prawnik 14.06.07, 15:43
      Jak z koziej rzyci trąba. Albo jak z Gosiewskiego.
    • piglowacki Zi0br0 pali się już koło DU.PY 14.06.07, 16:29

Wybitnemu PiS prawnikowi Zi0br0 już pali się koło DUPY i zdaje sobie z tego
      sprawę, bo na wstępie dzisiejszego szoł zastrzegł, że na niewygodne pytania nie
      będzie odpowiadał.

A pierwszym pytaniem powinno być czy he, he, he „przyjaciółce” wybitnego PiS
      prawnik Zi0br0 blond Patrycji Koteckiej MANIPULUJĄCEJ „Wiadomościami” TVPiS
      TAJNE materiały ze śledztw dostarczył wybitny PiS prawnik Zi0br0 czy pierwszy
      ZADYMIARZ RP Kamiński, a może obydwaj.

Następnie dziennikarze powinni spytać wybitnego PiS prawnik Zi0br0, dlaczego
      wybitny PiS prawnik Zi0br0 KŁAMAŁ z Trybuny Sejmowej w sprawie śmierci Barbary
      BLIDY.

….. (nie mam czasu, a pytań należałoby postawić dziesiątki, a nawet setki)

A ostatnie pytanie powinno brzmieć: „Czy NIEDOUCZONY i o NIEZRÓWNOWAŻONEJ
      PSYCHICE SZCZYL może być Ministrem RP”

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

„Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części
      już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli
      jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć
      dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie
      w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu.
      Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka