kecawa 15.06.07, 09:33 Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością podejmujący próbę poprawy wasz kecaw kaczysta obywatel IVRP z miłym porannym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: kecaw 15.06.07, 09:38 załóż forum o nazwie www.samozachwyt.pl i tam zbieraj opinie - ode mnie masz pozytywną, bo choć jesteś PiS-owcem, ale przynajmniej sympatycznym, czego nie da się powiedzieć o 70 proc. członków (i pochw). -- * Tajemnica dwóch kranów * Jak zmarnować 100 funtów? * Jak umiera Anglia? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Ośła ławka 15.06.07, 09:42 Wiem ,iż postępuję nieetycznie zadając na forum takowe osobiste a stronnicze pytanie cala nadzieja w tym iż za moment post zostanie przeniesiony tam gdzie jego miejsce kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: kecaw 15.06.07, 09:47 Jesteś jak dziecko we mgle i to nawet ma swój urok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: kecaw 15.06.07, 09:51 To masz rację!Ucząc w szkole uczę o wartościach o Ojczyźnie o honorze .Tym się można zarazić na całe dorosłe życie zainfekowany kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 09:52 Bawią mnie rozmowy z Tobą. A poza tym jesteś rzeczywiście taki trochę nawiedzony, ale nie używasz inwektyw, w czym miłośnicy PIS na forum celują. Poza tym lubię Twoje kwa, kwa - obojętnie zasmucone, czy radosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: kecaw 15.06.07, 09:56 Miło mi! Nawiedzenie moje uzasadniłem powyżej!O czym mówisz czego nauczasz to się z tym utożsamiasz! kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: kecaw 15.06.07, 10:05 wos9 napisała: > ale nie używasz inwektyw, w czym miłośnicy PIS na forum celują Aż się prosi przytoczenie znanego fragmentu o hipokrytach, co "widzą źdźbło w oku bliźniego swego, a belki w oku swoim nie widzą"... ;-PPP A może to są miłośnicy PiS: • Czy Dochnal łże (15) haen1950 • zi0Beria pisze nowy kodeks karny. Pomożecie? (2) oszolompolski • Bronuś, czyli zeszmacona rewolucja (11) haen1950 • PIS to juz padlina czy beda jeszcze gnic dalej? (149) gh10 • posel Giertych,zwany ministrem, kury macac winien (2) pisduch • Danusia Hojarska pobita w toalecie!!!!!! (9) devegas (to SZCZEGóLNY przykład "dobrych manier" i "kultury") • PiS daki mają zakaz występu w mediach ogólnopol- (3) zapijaczony_ryj • dynamika mlodych cwokow (1) trudny2002 ?... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 10:44 No to poczytaj choćby posty nowegotora (niemal wszystkie), a także przynajmniej niektóre t-800, kikoo z tudną do policzenia liczbą cyferek, normalnego.czlowieka, docentverby, profesora.wilczura, a-siek... Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: kecaw 15.06.07, 11:23 wos9 napisała: > No to poczytaj choćby posty nowegotora (niemal wszystkie), a także > przynajmniej niektóre t-800, kikoo z tudną do policzenia liczbą cyferek, > normalnego.czlowieka, docentverby, profesora.wilczura, a-siek... Więksość nicków kikoo to trol Heniuś, oczywiście jego prowokacje pani wos9 pasują więc się zaimpregnowała na wiedzę o ich rzeczywistym źródle. T-800 to również wielki cham, uzywający często obrzydliwego słowa demokraci.pl A co do moich inwektyw, to już tu kiedyś była twórcza dyskusja, ino przykłądów się doprosić nie mogłam. Użyłam raz - ostatnio i wobec konkretnej osoby, dużo bardziej względem mnie wulgarnej od lat na forum. Ale może chociaż od Ciebie wydębie jakiś przykładzik na poparcie tezy Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No to juz możesz. 15.06.07, 11:27 > A co do moich inwektyw, to już tu kiedyś była twórcza dyskusja, ino przykłądów > się doprosić nie mogłam. "• Czy blogerzy "ja już tu nie bywam" - leje-sie 13.06.07, 21:46 • Re: Czy blogerzy "ja już tu nie bywam" - rooj_os 13.06.07, 21:53 • Nie masz w życiu innych zmartwień? - a-siek 13.06.07, 21:58 • :))))))))))))))) - wujaszek_joe 13.06.07, 22:05 • :)))))))))))))))"Wieczne Pożegnania" :-))))))))))) - rooj_os 13.06.07, 22:08 • Pamięęęęętasz, była jesień - leje-sie 13.06.07, 22:14 • "Powrócisz tu.." - rooj_os 13.06.07, 22:26 • Re: Nie masz w życiu innych zmartwień? - rzyd.komunista.z.po 13.06.07, 22:30 • Re: Nie masz w życiu innych zmartwień? - rooj_os 13.06.07, 22:32 • Re: Nie masz w życiu innych zmartwień? - a-siek 13.06.07, 22:35 • "Ostatni hit o manipulowaniu.." ?;) n/t - rooj_os 13.06.07, 22:34 • Sp***j ch***u W********o nt - a-siek 13.06.07, 22:36 • :-)))))))))))))))))))))))))))) - rooj_os 13.06.07, 22:37 " Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: No to juz możesz. 15.06.07, 17:11 :) cd... "Ostatni hit o manipulowaniu.." ?;) n/t rooj_os 13.06.07, 22:34 + odpowiedz leje-sie napisał: > /.../, /.../, /.../ i /.../* odwiedzają fora bo im smutno i samotnie i pies z > kulawą nogą do nich nie zagląda? > > Czy też promują swoje blogi by robić kasę na reklamach googlea lub gorszego > badziewia? > > * nicki do wiadomości redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: kecaw 15.06.07, 14:38 wos9 napisała: > No to poczytaj choćby posty nowegotora (niemal wszystkie), a także > przynajmniej niektóre t-800, kikoo z tudną do policzenia liczbą cyferek, > normalnego.czlowieka, docentverby, profesora.wilczura, a-siek... Czytam ich posty regularnie (poza docentverby, o którym pierwsze słyszę...) i inwektywy trafiają się im niezmiernie rzadko (jako wypadek przy pracy). Tymczasem wiele postów wskazanych przeze mnie autorów, tudzież innych to niemal wyłacznie inwektywy... W tej dziedzinie "wykształciuchy" zdecydowanie prowadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 14:52 gniewko_syn_ryba napisał: > wos9 napisała: > > > No to poczytaj choćby posty nowegotora (niemal wszystkie), a także > > przynajmniej niektóre t-800, kikoo z tudną do policzenia liczbą cyferek, > > normalnego.czlowieka, docentverby, profesora.wilczura, a-siek... > > Czytam ich posty regularnie (poza docentverby, o którym pierwsze słyszę...) i > inwektywy trafiają się im niezmiernie rzadko (jako wypadek przy pracy). > Tymczasem wiele postów wskazanych przeze mnie autorów, tudzież innych to niemal > wyłacznie inwektywy... W tej dziedzinie "wykształciuchy" zdecydowanie prowadzą. > .. Moich z inwektywami nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))) 15.06.07, 14:57 wos9 napisała: > Moich z inwektywami nie znajdziesz. Długo szukać nie musiałem... ;)))))))))))))))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64224629&a=64227909 " Re: Giertych nie pochodzi od małpy Autor: wos9 Data: 15.06.07, 09:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz jrjrjr napisał: > Był i pozostał małpą. Ten starszy, bo ten młodszy - jak już tu powiedziano - od konia." Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))) 15.06.07, 15:02 Żartujesz! To jest inwektywa wg standardów tego forum. Zresztą mnie najbardziej chodzi o inwektywy pod adresem dyskutantów właśnie fk. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))) 15.06.07, 15:20 wos9 napisała: > Żartujesz! To jest inwektywa wg standardów tego forum. Miło mi, że sama to przyznajesz... ;-P > Zresztą mnie najbardziej chodzi o inwektywy pod adresem dyskutantów właśnie fk. Hehehe, Giertycha koniem nazywa, a sama się sianem wykręca... ;))) Inwektywy sa inwektywami niezależnie od tego pod jaki adres są skierowane... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))) 15.06.07, 15:24 A ten ROTFL tym większy, że NAJPIERW trafiłem na tego "konia", a dosłownie chwilę potem na "moich z inwektywami nie znajdziesz"... ;)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba To co prawda nie twoje 15.06.07, 15:03 " • Re: Teorii Darwina w szkole nie będzie kotek.filemon 15.06.07, 09:54 + odpowiedz A pamiętacie jak te zakłamane kato-popaprańce ryczały jeszcze trzy lata temu, że na "wychowanie seksualne" nie można dzieci wysyłać bez pisemnej zgody rodziców? A teraz dewiacje znane jako "katolicka etyka seksualna" będą odgórnie poznawać wszystkie dzieci. I co - zgoda rodzica już niepotrzebna? Ja bym się nie zgodził na robienie mojemu dziecku wody z mózgu przez niedopchniętych..." ale w twojej odpowiedzi na ten post jakoś nie znajduję ani słowa krytyki takich "miłych" określeń jak "kato-popaprańce", "dewiacje znane jako "katolicka etyka seksualna"", "niedopchnięci"... Widać odpowiadają ci... ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To co prawda nie twoje 15.06.07, 15:09 Musiałabym nic innego nie robić, tylko krytykować. A ja chcę na forum przede wszystkim przedstawiać swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Czy te słowa oznaczają deklarację,że się odczepisz 15.06.07, 15:14 od pisania ad personam o mnie i reszcie wymienionej w poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64229092&a=64234342??? wos9 napisała: > Musiałabym nic innego nie robić, tylko krytykować. > A ja chcę na forum przede wszystkim przedstawiać swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy te słowa oznaczają deklarację,że się odcz 15.06.07, 15:17 a-siek napisała: > od pisania ad personam o mnie i reszcie wymienionej w poście: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64229092&a=64234342??? > > wos9 napisała: > > > Musiałabym nic innego nie robić, tylko krytykować. > > A ja chcę na forum przede wszystkim przedstawiać swoje opinie. Jasne, ale namów do tego np. nowotwora, żeby się odczepił ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Bez filozofowania: TAK czy NIE? 15.06.07, 15:21 a-siek napisała: > To nie filozofowanie, a tylko prośba. Ale TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: To co prawda nie twoje 15.06.07, 15:21 wos9 napisała: > Musiałabym nic innego nie robić, tylko krytykować. > A ja chcę na forum przede wszystkim przedstawiać swoje opinie. Ale nie tylko nie krytykujesz ale samej ci się zdarza... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 wos9 - Jak zwykle kłamiesz. 15.06.07, 21:30 wos9 napisała: > a także > przynajmniej niektóre t-800, kikoo z tudną do policzenia liczbą cyferek, > normalnego.czlowieka, docentverby, profesora.wilczura, a-siek... ---> heniuś/kiko"n", to wiadoma sprawa - jak widać nie dla wszystkich. Natomiast ogólnie rzecz biorąc to ile razy trzeba tłumaczyć pedagogo/dziennikarkom, że nie ten jest bandytą kto się broni ... ??? Co Ty Zoll jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_lady Re: kecaw czy kecawa? 15.06.07, 10:00 bo używasz i tak i tak Rozdwojenie jaźni czy nie możesz się zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: kecaw czy kecawa? 15.06.07, 10:01 kiedyś kecaw lecz ktoś opanował dostęp do mojej skrzynki !Wiec za radą pewnych ludzi przemianowałem się na kecawy kecaw kaczysta z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: kecaw czy kecawa? 15.06.07, 10:03 Ta tajemnicę zna trzech ludzi! 1) ten pierwszy właśnie umarł 2) ten drugi wlaśnie zwariował 3 to ja ale zapomniałem serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "Kecawa" to dopełniacz 15.06.07, 10:03 leniwa_lady napisała: > bo używasz i tak i tak > Rozdwojenie jaźni czy nie możesz się zdecydować? > Kogo, czego nie ma? Kecawa. (jak Gustaw - Gustawa) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: "Kecawa" to dopełniacz odmiana meska 15.06.07, 10:06 woda.woda napisała: > leniwa_lady napisała: > > > bo używasz i tak i tak > > Rozdwojenie jaźni czy nie możesz się zdecydować? > > > Kogo, czego nie ma? Kecawa. > > (jak Gustaw - Gustawa) > Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ano, jak i Gustw :) 15.06.07, 10:10 koham.mihnika napisał: > woda.woda napisała: > > > leniwa_lady napisała: > > > > > bo używasz i tak i tak > > > Rozdwojenie jaźni czy nie możesz się zdecydować? > > > > > Kogo, czego nie ma? Kecawa. > > > > (jak Gustaw - Gustawa) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a ja 15.06.07, 10:46 mam dzisiaj imieniny i co?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 10:50 No to polej! <kwiatek> Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 10:53 3promile napisał: > No to polej! > <kwiatek> W pełni się zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 10:54 jdbad napisała: > mam dzisiaj imieniny i co?!!! Wszystkiego najlepszego, życzę z serca. Zatem Jolanta, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 10:55 Nie da się ukryc. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 10:58 jdbad napisała: > Nie da się ukryc. Dziękuję! I miłej zabawy wieczorem! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:01 Jolanta - skromna, miła, sympatyczna, urokliwa. Wszięczna, darzy przychylnością ludzi i otoczenie. Lubi przyrodę i zwierzęta. www.parapsycholog.com.pl/imiona/imie_j.html Można tylko dodać: mnóstwa dóbr doczesnych życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:02 Dziękuję Ci bardzo wodo:))), ale pamiętaj, że ja Joli nie znoszę. Jolka jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Żebyś dobrze zrozumiała. 15.06.07, 11:05 Pisząc "krzyżówka" nie miałam na myśli kaczki pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Anas_platyrhynchos_male.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: MNo tak trochę niechcący to zrobiłam 15.06.07, 11:10 Dobra,dobra,niechcący;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Wiem... 15.06.07, 11:12 Uściski,buziaczki i wszystkiego pozytywnego Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: MNo tak trochę niechcący to zrobiłam 15.06.07, 11:18 jdbad napisała: > Ale to miły człek. Ależ to nic nie szkodzi. Z ogromną przyjemnością złożyłam Ci życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda On też ma imieniny? 15.06.07, 11:09 Wit (tak z niemiecka)? German (tfu!)? Odpowiedz Link Zgłoś
rzyd.komunista.z.po Re: Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:06 jdbad napisała: > Dziękuję Ci bardzo wodo:))), ale pamiętaj, że ja Joli nie znoszę. Jolka jestem: "Jolka, Jolka, pamiętasz(?)..." :-))) Serdeczności! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No to jeszcze na dokładkę :) 15.06.07, 11:17 Nie oprzeć się jej, czarownicą jest z imienia już, zanim się w osobę wcieli; jednych zniewoli urokiem ledwo dostrzegalnym jak oddech, innych obuchem między oczy zdzieli. Zwierzęta ją kochają jak swoją; dzieci wyciągają za nią ręce jak za rajskim ptakiem; idzie drogą wytkniętą marzeniem roztęsknionych oczu jak pochodniami rozjaśnionym szlakiem. Kazimiera Iłłakowiczówna, „Jolanta" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:18 Joli nie znoszę. Jolka jestem: Toteż na forum GW woda życzenia Joli K. złożyła. Tutaj tak wypada. Łatwo się było zorientować po krótkiej charakterystyce: lubi ludzi, kocha zwierzęta, a najbardziej dobra wszelkie. I do tego jest skromna. A dla Ciebie Jolka wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:20 Któż nie kocha dóbr wszelakiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Kochana Jolu :) 15.06.07, 11:22 > Któż nie kocha dóbr wszelakiech :) Znaleźliby się i tacy. A jeśli już, to niekoniecznie wszelkie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Tobie też dziękuję:) 15.06.07, 11:30 Świętuj radośnie. W zasadzie chciałem w tym wątku nawiązać do kecawa, który ma u mnie lekką krechę za to, ze dał wczoraj nogę z własnego, ciekawego wątku, przez co ów zdechł, ale przy okazji innej uroczystości wszelkie winy są mu darowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Rzeczywiście! Też mam do niego lekką pretensję, 15.06.07, 11:37 że potrafi uciekać z własnych wątków. Nie należy jednak do forumowiczów, którzy zakładają co parę minut nowy wątek i później wcale się nie interesują tym, co myślą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tobie też dziękuję:) 15.06.07, 11:41 wypowiedziałem sie w tm watku i usprawieliwilem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Tobie też dziękuję:) 15.06.07, 11:52 kecawa napisał: > wypowiedziałem sie w tm watku i usprawieliwilem Rzecz jasna przeczytałem i urazy nie trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tobie też dziękuję:) 15.06.07, 12:00 kecawa napisał: > wypowiedziałem sie w tm watku i usprawieliwilem Wiem i przyjęłam to wyjaśnienie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 12:09 Najlepsze życzenia:). Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 14:30 jdbad napisała: > mam dzisiaj imieniny i co?!!! Mimo różnić światopoglądowych i innych (o pciowych nie wspominając) wypiję wieczorem twoje zdrowie (coś tam zawsze w lodówce zimnego i pieniącego się znajdę...) i życzę wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: No ładnie ,Wy tu sobie Kecawowi kadzicie, a j 15.06.07, 16:36 A to ładnie z Twojej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Toast spełniony ! :) 15.06.07, 20:14 jdbad napisała: > A to ładnie z Twojej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Toast spełniony ! :) 15.06.07, 20:16 gniewko_syn_ryba napisał: > jdbad napisała: > > > A to ładnie z Twojej strony:) a czym spełniony? Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os No to ładnie:-) Wszystkiego Naj...:-)) 15.06.07, 17:20 Pani Placydo..Eutropio..?..;) 15 czerwca - * imieniny: Abraham, Adelajda, Angelina, Benilda, Bernard, Dula, Eutropia, Germana, Hezychiusz, Izolda, Jolanta, Leonida, Liba, Lotar, Placyda, Wisław, Wisława, Wit, Witold, Witolda i Witosław... jdbad napisała: > mam dzisiaj imieniny i co?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: No to ładnie:-) Wszystkiego Naj...:-)) 15.06.07, 17:25 Alez ja przecież jestem Wit! Ale dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: No to ładnie:-) Wszystkiego Naj...:-)) 15.06.07, 17:26 A kiko mi życzeń nie złożyła! Podła! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: No to ładnie:-) Wszystkiego Naj...:-)) 15.06.07, 17:28 jdbad napisała: > A kiko mi życzeń nie złożyła! Podła! Kiko siły zbiera,napewno nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: No to ładnie:-) Wszystkiego Naj...:-)) 15.06.07, 17:41 jdbad napisała: > A kiko mi życzeń nie złożyła! Podła! E nie, Kiko na wieczór się szykuje z występami u Pana Almodóvara , może z pęt Oj.Dyra wyzwolona, się zachowa?;) bi.gazeta.pl/im/8/4219/z4219158X.jpg serwisy.gazeta.pl/tv/1,47080,4208827.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Cewka? raczej ewkaC 15.06.07, 11:46 Sama widzisz, jak bardzo kecaw się zakonspirował. Teraz i płeć niewiadoma. A wydawało się na oko, ze to takie banalnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Cewka? raczej ewkaC 15.06.07, 11:56 hrabia.mileyski napisał: > Sama widzisz, jak bardzo kecaw się zakonspirował. Teraz i płeć niewiadoma. > A wydawało się na oko, ze to takie banalnie proste. czy to ważne kim on/ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw - Wacek? 15.06.07, 11:39 goldenwomen3 napisała: > Ale nie on jeden zmienia nicki. Sa na forum ludzie używający kilku jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: kecaw - Wacek? 15.06.07, 11:44 wos9 napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > Ale nie on jeden zmienia nicki. Sa na forum ludzie używający kilku > jednocześnie. Komu i czemu to ma sluzyc? ale tych rozpoznaje bo zmieniajac nicki na ile mozna sie zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wacuchna jest bytem b.ergonomicznym 15.06.07, 12:13 ...ktory nie trudzi sie jakims tam burzuazyjnym dowodzeniem przekonan, ktore prezentuje. Wystarczy mu je wykwakac z odpowiednia dawka entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Wacuchna jest bytem b.ergonomicznym 15.06.07, 14:33 marouder napisał: > Wystarczy mu je wykwakac z odpowiednia dawka entuzjazmu. Ale za to dawka entuzjazmu, jaką prezentuje jest zdecydowanie wyższa od tego co prezentują pozostali bywalcy FK . Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto kecaw megaloman 15.06.07, 14:38 kecawa napisał: > Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością > > podejmujący próbę poprawy wasz kecaw kaczysta obywatel IVRP z miłym porannym > kwa kwa pisze zeby poprawiać rzeczywistość, czy po to by siebie promować?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws He, he - narcyz z Ciebie 15.06.07, 15:17 a już myślałem, że tylko dumny i prawy Polak, wierny katolik i dobry mąż i ojciec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko kecaw - jesteś złamany qtas ! 15.06.07, 16:05 Nie dziękuj zasrańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: kecaw 15.06.07, 16:37 Nie jestem Twoim fanem, ale dobrze, że jesteś i że robisz to, co robisz. I dalej tak rób! :-) Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piq jesteś, Wacławie, sympatyczny bardzo,... 15.06.07, 17:06 ...choć za bardzo zafiksowany ideolo. Wyrazy sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: jesteś, Wacławie, sympatyczny bardzo,... 15.06.07, 17:22 piq napisał: > ...choć za bardzo zafiksowany ideolo. Wyrazy sympatii. tak,wyrazy sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ale wróć już Kecawku na forum - tu wszyscy się 15.06.07, 17:32 taj starają. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Panie Wacek, bądź Człekiem?;-) 15.06.07, 17:43 >..wróć już Kecawku na forum - tu wszyscy się tak starają. Odpowiedz Link Zgłoś
omari1 Jolu Miła! 15.06.07, 18:25 Właśnie dowiedziałam się, że dziś świętujesz Imieniny - dużo radości z bywania na Forum Kraj życzę! images.google.pl/images?q=kwiaty+&hl=pl&lr=lang_pl&um=1&sa=X&oi=images&ct=title Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Jolu Miła! 15.06.07, 21:10 No wiesz kiko! Tak długo czekałam, ale wybaczam :))) I pamiętaj, ze Jolka jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os P. Jolu Miła, mam wrażenie, że Życzenia ku mojej 15.06.07, 21:55 skromnej osóbce były skierowane, przynajmniej układ gałązek wątku na to wskazuje;P jdbad napisała: > No wiesz...Tak długo czekałam, ale wybaczam :))) I pamiętaj, ze Jolka > jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Od dzisiaj bede ci mowil "Jolu" 15.06.07, 22:12 Chyba, ze wolisz "Jolu Mila" Heniek, to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: Od dzisiaj bede ci mowil "Jolu" 15.06.07, 22:14 marouder napisał: > Chyba, ze wolisz "Jolu Mila" Heniek, to powiedz. Pani Jolko Miła najstosowniejszym zdaje mi się..:P Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad To ja się do Ciebie nie będę odzywac! 15.06.07, 22:15 Ma byc Jolanta albo Jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ale ja do Henka... 15.06.07, 22:17 ...do ktorego tymi slowy zwrocila sie kicunia! Ty zawsze pozostaniesz Jolka:) Wszystkiego, co najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os a ja do Cię p. marouder? 15.06.07, 22:25 w jaki sposób na ty z Panią Jolką miałeś okoliczność? kiedy i gdzie 'brudzia' opijałeś i dlaczego mnie przy tym nie było?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Heniu! 15.06.07, 22:27 Ja mam dzisiaj imieminy i wid mój nie do końca świadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Tak Pani Jolanto bywa, gdy się z p. marouder-ami 15.06.07, 22:32 np. za szybko 'tyka' bez zagrychy..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os jutro będzie lepiej, już od pierwszych godzin dnia 15.06.07, 22:40 , na słowo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: To ja się do Ciebie nie będę odzywac! 15.06.07, 22:20 ..do mnie, czy p. marouder-a było? Bo widzi Pani, zagęszczenie gałązek w wątku Pana Wacka o poplątanie z pomieszaniem przyprawia..;) jdbad napisała: > Ma byc Jolanta albo Jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
omari1 Re: Jolu Miła! 15.06.07, 22:02 nie było mnie długo na forum, walczyłam dziś w terenie z upałem :)) Podobają Ci się kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś
omari1 Re: Oczywiście, ale pamiętaj,że jestem Jolka. 15.06.07, 22:08 Miło mi :)) Sorry , nie podaję swego imienia, bo henio gotów mnie namierzyć i wtargnąć z kominiarkowcami o 5rano..... Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os kikooś, dziś P. Jolki imieniny, Panie Heniu56 mi 15.06.07, 22:11 mów:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Jolu Miła! 15.06.07, 21:11 No wiesz koko! Tak długo czekałam, ale wybaczam:))) I pamiętaj, że Jolka jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: :-))))))))) 15.06.07, 21:52 Ach, ach kokoś, wzruszony(aaaa) jestem, wprawdzie heniuś mi na imię , ale niech mi tam, a tobie coorko licznego potomstwa z Oj.Dyrem w podzięce:-) omari1 napisała: > Właśnie dowiedziałam się, że dziś świętujesz Imieniny - > dużo radości z bywania na Forum Kraj życzę! > <a href="images.google.pl/images?q=kwiaty+&hl=pl&lr=lang_pl&um=1&sa=X&oi=images&ct=title" target="_blank">images.google.pl/images?q=kwiaty+&hl=pl&lr=lang_pl&um=1&sa=X&oi=images&ct=title</a> Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Zatem,, Wszystkiego Naj..Naj ..i oby Nam się..:D 15.06.07, 22:02 Sorrkki, chyba wcześniej przegapiłem, Pani Jolko..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os a właśnie że nie...... zapomniałem..;) 15.06.07, 22:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64229092&a=64261634 Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os No dobra, Jaka pogoda wczesnym rankiem? 16.06.07, 09:35 , u mnie.. pogoda ducha;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64229092&a=64290638 Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad pogodz od piątej rano równie paskudna 16.06.07, 10:54 To znaczy ciepło jak diabli! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Ale wróć już Kecawku na forum - tu wszyscy si 16.06.07, 11:34 Wczoraj nie mogłem i to z dwoch powodów 1) nie było mnie w domu 2 potem nie mogłem bo.... kecaw mający moja droga niestety k..a ! z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os ..ale jakby co, to więcej na dłużej nas już 16.06.07, 11:38 nie opuścisz myślę, Panie Wacek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64229092&a=64262683 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I co to znaczy?? 16.06.07, 11:43 A te "k...a" na koncu zdania co znaczy, bo z wyrazem powszechnie uznawanym za obrazliwy zdanie jest bez sensu..? kecawa napisał: > kecaw mający moja droga niestety k..a ! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: kecaw 15.06.07, 18:13 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4227416.html Witam w elitarnym towarzystwie 26%-towym- popierajacym rząd :). Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 18:20 allspice napisała: > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4227416.html > > Witam w elitarnym towarzystwie 26%-towym- popierajacym rząd :). O przepraszam, ja lubię gadać z Kecawkiem, to się nie przekłada na moje sympatie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
smutny1970 Proponuję ustawić wszystko na odwrót ... 15.06.07, 18:15 nawet KECAW ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
omari1 Re: kecaw 15.06.07, 18:45 kecawa napisał: > Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością > > podejmujący próbę poprawy wasz kecaw kaczysta obywatel IVRP z miłym porannym > kwa kwa ********************************** Jest OK! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os kecaw 15.06.07, 18:47 Proszę o opinie o mnie -.. Bez Flag Narodowych Panie Wacek, nijak na nieprzychylną opinię nie mogę się zdobyć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 19:13 rooj_os napisał: > Proszę o opinie o mnie -.. > > Bez Flag Narodowych Panie Wacek, nijak na nieprzychylną opinię nie mogę się > zdobyć.;) To się oflaguj. Kecawek łaknie krytyki - jak sam napisał - a większość mu kadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: kecaw 15.06.07, 19:16 wos9 napisała: > To się oflaguj. Kecawek łaknie krytyki - jak sam napisał - a większość mu > kadzi. Jak się kogoś lubi to jest kadzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: kecaw 15.06.07, 19:20 off_nick napisała: > wos9 napisała: > > To się oflaguj. Kecawek łaknie krytyki - jak sam napisał - a większość mu > > > kadzi. > > > Jak się kogoś lubi to jest kadzenie? No właśnie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46228737&a=46228737 Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw 15.06.07, 19:22 off_nick napisała: > wos9 napisała: > > To się oflaguj. Kecawek łaknie krytyki - jak sam napisał - a większość mu > > > kadzi. > > > Jak się kogoś lubi to jest kadzenie? > > Przecież sama pisałam, że lubię z nim gadać. Ale kadzenia tutaj też niemało. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: kecaw 15.06.07, 19:21 wos9 napisała: > rooj_os napisał: > > > Proszę o opinie o mnie -.. > > > > Bez Flag Narodowych Panie Wacek, nijak na nieprzychylną opinię nie mogę s > ię > > zdobyć.;) > > To się oflaguj... ..ale do 15 sierpnia jeszcze szmat czasu..?;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46228737&a=46228737 Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: kecaw 15.06.07, 19:24 Ale za co go krytykować? Toż to chodząca (no tego to w sumie nie wiem), ale w każdym razie pisząca cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: kecaw 15.06.07, 19:25 To najweselszy dziś wątek. Dawno się tak nie ubawiłem. Proponuję podczepić go u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: kecaw 15.06.07, 20:51 kecawa napisał: > Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością > > podejmujący próbę poprawy wasz kecaw kaczysta obywatel IVRP z miłym porannym > kwa kwa Statek tonie,a kecaw schodzi ostatni:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: kecawka to megafon!/nt 15.06.07, 23:26 >Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością< Jednostronnie proPISowski.Masz jakiś wewnętrzny filtr i słyszysz tylko same dobre wiadomości o PISie a to świadczy o braku obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
os-roj kecaw.. 16.06.07, 02:35 kecawa napisał: > Proszę o opinie o mnie -przeczytam z najwyższą starannością > > podejmujący próbę poprawy wasz kecaw kaczysta obywatel IVRP z miłym porannym > kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 09:16 ciekawe,co zrobi po...hahaha. Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os kecaw.. - to , czy nie, a może kikooś jednak? ;) 16.06.07, 09:24 www.tvn24.pl/2053741,12691,0,1,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 09:28 cookies3 napisała: > ciekawe,co zrobi po...hahaha. Oto jest pytanie. Rozumiem, że chodzi Ci o sytuację, kiedy PIS przegra! Zadawałam mu to pytanie wczoraj - wyżej na tym wątku. Powiedział, że zgodzi się z wyrokami demokracji, tak jak to robił, kiedy do władzy dochodzili "postkomuniści". Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 11:42 Gdy do władzy dochodzili postkomuniści to było mi po prostu smutno! Co mogłem i mogę robić - poszedłem w pracę organiczną!Tam gdzie mogę i jak mogę promuję te stare a niezniszczalne wartości na których opiera się nasz naród! Bóg Honor i Ojczyzna czy więcej trzeba dodać serdeczności przesyłam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os kecaw.. - to tuba propagandowa :)))) 16.06.07, 11:45 "Bóg Honor i Honorarium"? kecawa napisał: > Bóg Honor i Honorarium czy więcej trzeba dodać Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nareszcie się pojawiłeś! A gdzie promowałeś? 16.06.07, 11:45 kecawa napisał: > Gdy do władzy dochodzili postkomuniści to było mi po prostu smutno! Co mogłem i > mogę robić - poszedłem w pracę organiczną!Tam gdzie mogę i jak mogę promuję te > stare a niezniszczalne wartości na których opiera się nasz naród! > > Bóg Honor i Ojczyzna czy więcej trzeba dodać > > serdeczności przesyłam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Nareszcie się pojawiłeś! A gdzie promowałeś? 16.06.07, 11:49 Wiesz gdzie !Pisałem iż jestem belfrem! Był kiedyś stary człowiek i orał pole .Młodzieniec który go zobaczył rzekł.Starcze po co to robisz !Przecież nie doczekasz wiosny! Stary człowiek odpowiedział.Robię to dla tych co przyjdą po mnie! serdeczności kecaw - do wieczora!? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nareszcie się pojawiłeś! A gdzie promowałeś? 16.06.07, 11:55 Znaczy indoktrynowałeś młodzież! Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os ...a jak daleko zaszedłeś Pan w tę organiczną.. 16.06.07, 11:49 Panie Wacławie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64290059&a=64296226 Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ...a jak daleko zaszedłeś Pan w tę organiczną 16.06.07, 11:51 Czy pamiętasz jeszcze kto zbudował Niemcy i niemiecki naród? Ja pamiętam - niemiecki nauczyciel serdeczności kecaw z porannym? kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
marouder OO Curva!!!!!! 16.06.07, 11:52 kecawa napisał: > Czy pamiętasz jeszcze kto zbudował Niemcy i niemiecki naród? > > Ja pamiętam - niemiecki nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os OO Curva!!!!!! co "wos" tak dziwi? 16.06.07, 12:01 Pan Wacław z podziwem dla Profesora nigdy się nie krył..? img468.imageshack.us/img468/8876/onmikogosprzypomina7obyx7.jpg kecawa napisał: > Czy pamiętasz jeszcze kto zbudował Niemcy i niemiecki naród? > Ja pamiętam - niemiecki nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: OO Curva!!!!!! co "wos" tak dziwi? 16.06.07, 12:35 Przepraszam, ale ja na forum dopiero 2 miesiące i takiego tekstu Kecawka, czy Wacka jeszcze nie widziałam. Choć inne jego wisty są być może równie zaskakujące... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa lekcja niemiecka - do przemyślenia 16.06.07, 14:54 Naród niemiecki został ukształtowany przez niemieckiego nauczyciela.Nauczyciela wobec ,którego były i mam nadzieje są stosowane podwyższone standardy etyczne i patriotyczne Co w tym zaskakującego,iż uważam że wielki wpływ na człowieka wywierany jest w młodości!Czym skorupka za młodu nasiąknie to na starość trąci! Nauczyciel niemiecki odpowiadał i odpowiada ciągle za bardzo wiele tych pozytywnych i negatywnych( są niestety i takie) cech narodu niemieckiego Powszechne jest bowiem znane powiedzenie iż wojnę francusko-pruską z 1870roku wygrał niemiecki nauczyciel.Oczywiście jest to w pewnym sensie skrót myślowy , który oddaje jednak wiele. kecaw sądzący ,iż i w Polsce powinny być zawyżone standardy moralne w stosunku do naszych nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: lekcja niemiecka - do przemyślenia 16.06.07, 14:58 Kecawku, proszę Cię, Ty uczysz prac ręcznych. Naucz te dzieci haftu, albo metaloplastyki, a nie mieszaj im w głowie dowolnie wybranymi faktami historycznymi (wybranymi - oczywiście pod tezę!) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: lekcja niemiecka - do przemyślenia 16.06.07, 15:03 Czy moja droga negujesz tezę iż współwychowuje nas szkoła? Czy negujesz tezę ,iż czym skorupka za młodu nasiąknie to na starość trąci? przemyśl -serdeczności kecaw konserwatysta ( kaczysta ) mający takie poglądy i przekonania! Masz inne to się podziel nimi z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 12:50 kecawa napisał: > > > Bóg Honor i Ojczyzna czy więcej trzeba dodać > > serdeczności przesyłam kecaw Jasny umysł- do Boga,honoru i ojczyzny,jak znalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 12:48 wos9 napisała: > cookies3 napisała: > > > ciekawe,co zrobi po...hahaha. Oto jest pytanie. > > Rozumiem, że chodzi Ci o sytuację, kiedy PIS przegra! Zadawałam mu to > pytanie wczoraj - wyżej na tym wątku. Powiedział, że zgodzi się z wyrokami > demokracji, tak jak to robił, kiedy do władzy dochodzili "postkomuniści". To 'kecaw' ma już rzecznika prasowego? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: kecaw.. - to tuba propagandowa :))) 16.06.07, 12:52 cookies3 napisała: > wos9 napisała: > > > cookies3 napisała: > > > > > ciekawe,co zrobi po...hahaha. Oto jest pytanie. > > > > Rozumiem, że chodzi Ci o sytuację, kiedy PIS przegra! Zadawałam mu to > > pytanie wczoraj - wyżej na tym wątku. Powiedział, że zgodzi się z wyrokam > i > > demokracji, tak jak to robił, kiedy do władzy dochodzili "postkomuniści". > > To 'kecaw' ma już rzecznika prasowego? Jakiego rzecznika? - po prostu napisałam, co mi odpowiedział na podobne pytanie. Zresztą on sam odniósł się do tego już po moim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: kecaw, rzuć radosnym kwa..kwa.. 18.06.07, 22:15 rooj_os > na okoliczność urodzin PT Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: kecaw, rzuć radosnym kwa..kwa.. 18.06.07, 22:18 > na okoliczność rychłego zejścia PT Kaczyńskich? . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64378621&wv.x=2&v=2&s=0 off_nick Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: kecaw, rzuć radosnym kwa..kwa.. 18.06.07, 22:22 nie zejścia tylko długich lat życia,Tobie zresztą też dobrze życzę rooj_os > Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: kecaw, rzuć radosnym kwa..kwa.. 18.06.07, 23:28 > nie zejścia tylko długich lat życia, ? a.. wtakim razie błędnie odczytałem większość "zyczeń";) Tobie zresztą też dobrze życzę. ..i Tobie też. > off_nick Odpowiedz Link Zgłoś