porter77 21.06.07, 22:51 co ona zrobiła dla pielegniarek gdy SLD była u władzy?co zrobiła Jolka Kwasniewska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cr00t Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:07 socjalliberal napisał: > co zrobił porter77? Potrafisz cos na temat czy tylko ad personam cieciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:17 >cieciu ? to było ad meritum, jak rozumiem;)? ja tylko zapytałem co dla służby zdrowia porter77 zrobił... on zapytał o jarugę, czy to też było ad personam:)? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:18 socjalliberal napisał: > >cieciu ? > to było ad meritum, jak rozumiem;)? > > ja tylko zapytałem co dla służby zdrowia porter77 zrobił... on zapytał o jarugę > , > czy to też było ad personam:)? To byla odpowiedz na poziomie pytania. Chamom zawsze odpowiadam w ich jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:27 Człowiek inteligentny zrobiłby inaczej;) Nie słyszałeś, by nie dać się zniżyć do poziomu idioty, bo wtedy taki pokona cię doświadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 22:53 Ty się pytaj co teraz robią, faszysto! Hamburgery i bezy noszą! I uczą jak z gracją na chodniku siadać. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:13 capitalissimus napisał: > Ty się pytaj co teraz robią, faszysto! Chcesz mnie obrazic ? Niestety musze cie zmartwic takim gownem jak ty ja sie nie przejmuje spluwam i ide dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:14 Trza się było wysilić i drugie zdanie przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:07 porter77 napisał: > co ona zrobiła dla pielegniarek gdy SLD była u władzy?co zrobiła Jolka Kwasniew > ska? Stary babsztyl liczy ze jeszcze wroci do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Generalnie rządy SLD uratowały służbę zdrowia 21.06.07, 23:25 przed niechybną totalną ruiną po pseudo-reformie AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Generalnie rządy SLD uratowały służbę zdrowia 22.06.07, 00:07 tornson napisał: > przed niechybną totalną ruiną po pseudo-reformie AWS. Na czele z czołowym ratownikiem sł.zdrowia, niesławnej pamięci, niejakim Łapińskim (obecnie KPEiR) Spróbuj pomyśleć zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Święta Jaruga Nowacka! 21.06.07, 23:57 porter77 napisał: > co ona zrobiła dla pielegniarek gdy SLD była u władzy?co zrobiła Jolka Kwasniew > ska? Jaruga organizował wystawne przyjecia w restauracjach gdzie obszernie omawiała sposoby poprawy doli małozarabiajacych. Kwaśniewska niewiele miała do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś