olecky 19.11.06, 22:07 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3744359.html pozdrawiam, olek Link Zgłoś Obserwuj wątek
rkcb Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 19.11.06, 23:14 A czego można się było spodziewać po pajacu, powołanym przez innego pajaca. Działał tak jak cały PiS - dużo obietnic, mało konkretów. Link Zgłoś
roweroraffi Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 20.11.06, 15:12 Przynajmniej facet wie o co tyle szumu z tym, że się rowerzystów dyskryminuje. BTW nie pomyliłem się co do Pana Plewako przed Jego wybraniem. Niestety chyba ma za słaby charakter i za małą siłę przebicia, nawet z pełnomocnictwami od Obiecywankiewicza. Ale to tylko obrazuje jaki beton siedzi w ZDM. Link Zgłoś
sebeqx Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 20.11.06, 19:44 Witam! > to tylko obrazuje jaki beton siedzi w ZDM Zbrojony :D Link Zgłoś
roweroraffi Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 09:54 sebeqx napisał: > Witam! > > > to tylko obrazuje jaki beton siedzi w ZDM > > Zbrojony :D Oj tak, nie działają nań ani zawieruchy polityczne, ani deszcze prasowych artykułów o partactwie, ani zimy, które (jak wszyscy wiemy) drogowców zaskakują. Ale spokojnie, nie ma takiego betonu, którego się nie da skruszyć... potrzebny jest tylko większy argument ;-) Link Zgłoś
olecky Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 10:02 roweroraffi napisał: > potrzebny jest tylko większy argument ;-) mlotowiertarka? pozdrawiam, olek Link Zgłoś
roweroraffi Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 11:20 olecky napisał: > roweroraffi napisał: > > > potrzebny jest tylko większy argument ;-) > > mlotowiertarka? Nie wiem czy wystarczy ;-) Link Zgłoś
piotrszum Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 15:46 Trzeba zrobić ściepe narodową i kupić bombę atomową :D Link Zgłoś
trintaga a co sie dziwić ....przecież 21.11.06, 14:56 cyt:" - Jestem sam. Poza tym formalnie zacząłem działać dopiero 11 października, gdy dostałem wszelkie pełnomocnictwa - broni się Stanisław Plewako." A Wy na Niego jeszcze naskakujecie. Poczekajcie aż będzie miał własny gabinet. Sekretarkę. Powoła rzecznika bez którego nie wypowie słowa ...ect ... Zresztą dopiero 26 dni minęło [ 2-3wolne było <lol>) prace Pan P. rozpoczął w środku miesiąca a to się nie liczy. Tak się nie pracuje ... <lol> remce opdajom Link Zgłoś
olecky Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 15:21 Jutro o 14:00 rozpocznie się uroczyste otwarcie kontrapasa ul. Oboźnej. Start pod bramą UW na Krakowskim Przedmieściu [a nie na Oboźnej? - przyp. AB] Wiadomość pochodzi od Seco, z którym skontaktował się dziś pan Plewako w tej sprawie. Link Zgłoś
roweroraffi Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 16:14 olecky napisał: > Jutro o 14:00 rozpocznie się uroczyste otwarcie kontrapasa ul. Oboźnej. > Start pod bramą UW na Krakowskim Przedmieściu [a nie na Oboźnej? - przyp. AB] > > Wiadomość pochodzi od Seco, z którym skontaktował się dziś > pan Plewako w tej sprawie. Widze, że Cie humor nie opuszcza. A tak na serio, to i tak nie uwierzę, póki nie zobaczę. A nie zobaczę jeszcze przez kilka najbliższych dni. Link Zgłoś
mackofff Re: [prasa] pelnomocnik bez sukcesow 21.11.06, 17:56 olecky napisał: > Jutro o 14:00 rozpocznie się uroczyste otwarcie kontrapasa ul. Oboźnej. > Start pod bramą UW na Krakowskim Przedmieściu [a nie na Oboźnej? - przyp. AB] > > Wiadomość pochodzi od Seco, z którym skontaktował się dziś > pan Plewako w tej sprawie. Potwierdzone ? Bo nie wiem czy oplaca mi sie brac rower bo o 13:30 koncze i z imielina do centrum jakos musze sie dostac :P Link Zgłoś