minderbinder1 13.06.03, 12:17 według nieoficjalnych informacji TVN24 i nie wiadomo, czy dotrą na głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minderbinder1 Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:19 info.onet.pl/732990,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:20 Ciekawe czy ma to coś wspólnego z: www.se.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:33 No i proszę! Jak Kurczuk chce to i może! Dziwne tylko, że brakuje tylko daiesięciu. A tak trochę bardziej serio, to wydaje mi się że na naszych oczach powstaje materiał dowodowy dla następnej komisji śledczej. Z tym, że na jej powołanie trochę jeszcze poczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:43 witek.bis napisał: > No i proszę! Jak Kurczuk chce to i może! Dziwne tylko, że brakuje tylko > daiesięciu. A tak trochę bardziej serio, to wydaje mi się że na naszych oczach > powstaje materiał dowodowy dla następnej komisji śledczej. Z tym, że na jej > powołanie trochę jeszcze poczekamy. To prawda. To co się dzieje wokół tego wotum to jeden wielki skandal. Millerowcy się zorientowali, że nawet od swoich mogą tego wotum zaufania nie dostać i łapią się wszystkiego - handlowanie głosami, szantażowanie swoich, teraz te teczki. Granda. Twoja nazwa "wotum zadufania" jak najbardziej na miejscu - bufon Miller liczył na spektakularne zwycięstwo i teraz jesteśmy świadkami żałosnego spektaklu. Trzeba jednak za ten wniosek Millerowi podziękować bo sytuacja jest podobna jak z komisją śledczą - bez względu na oficjalny wynik, po raz kolejny mamy okazję oglądać jak bardzo król jest nagi. Wotum dostanie, ale moralnym zwycięzcą nie będzie. Ani on, ani SLD. I chwała mu za ten wniosek i za obnażenie po raz kolejny swojej mizerii (chociaż myślałam, że dno już było i nic mnie już nie zdziwi). Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:36 Co do naszej prokuratury, to można jedynie cytować za "Wprost": "Leszek Miller nie pójdzie do więzienia za nazwanie Zbigniewa Ziobry zerem, bo prokuratura uznała, że mówienie o kimś per zero to nie obelga, tylko ocena kwalifikacji. O dzięki ci, prokuraturo! Nasza rubryka wyglądała takiej interpretacji jak kania dżdżu. Teraz to sobie poużywamy! Na początek chcielibyśmy, całkiem subiektywnie, jak pan premier, ocenić kwalifikacje kilku prokuratorów. Otóż jest pan zerem, panie prokuratorze generalny Kurczuk. I pan jest zerem, panie prokuratorze Napierski. Również pan, panie prokuratorze Olejnik, pan też jest zerem. Zerem jest także pan, panie prokuratorze Kapusta. I wreszcie rzecznik warszawskiej prokuratury: jest pan zerem, panie prokuratorze Kujawski. Jeśli kogoś ważnego pominęliśmy, przepraszamy! Gdyby jednak wyżej wymienieni prokuratorzy poczuli się dotknięci naszą oceną ich kwalifikacji, to prosimy nas wsadzić do jednej celi z Millerem" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 12:57 minderbinder1 napisał: >Jeśli kogoś ważnego pominęliśmy, > przepraszamy! Gdyby jednak wyżej wymienieni prokuratorzy poczuli się dotknięci > naszą oceną ich kwalifikacji, to prosimy nas wsadzić do jednej celi z Millerem" E tam, nie bądź masochistą. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 13:04 minderbinder1 napisał: > Co do naszej prokuratury, to można jedynie cytować za "Wprost": > > "Leszek Miller nie pójdzie do więzienia za nazwanie Zbigniewa Ziobry zerem, bo > prokuratura uznała, że mówienie o kimś per zero to nie obelga, tylko ocena > kwalifikacji. O dzięki ci, prokuraturo! Nasza rubryka wyglądała takiej > interpretacji jak kania dżdżu. Teraz to sobie poużywamy! > Na początek chcielibyśmy, całkiem subiektywnie, jak pan premier, ocenić > kwalifikacje kilku prokuratorów. Otóż jest pan zerem, panie prokuratorze > generalny Kurczuk. I pan jest zerem, panie prokuratorze Napierski. Również pan, > > panie prokuratorze Olejnik, pan też jest zerem. Zerem jest także pan, panie > prokuratorze Kapusta. I wreszcie rzecznik warszawskiej prokuratury: jest pan > zerem, panie prokuratorze Kujawski. Jeśli kogoś ważnego pominęliśmy, > przepraszamy! Gdyby jednak wyżej wymienieni prokuratorzy poczuli się dotknięci > naszą oceną ich kwalifikacji, to prosimy nas wsadzić do jednej celi z Millerem" Bardzo mi się ten tekst podobał, jak Miller może a prokuratura uważa, że to jest OK, aż się prosiło, żeby im ktoś publicznie odpowiedział tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 14:09 Mnie też, mnie też. Osobiście nie miałabym nic przeciwko spędzeniu jakiegoś czasu w odosobnieniu razem z towarzystwem z Wprost (wyłączając Nałęcza), a zwłaszcza z tymi typkami, co robią "Z życia koalicji i opozycji" - niezłe kółko literackie(?) - tylko po co nam tam Miller? On niech sobie z własnym kółkiem bagiennym zasiedli jakąś dużą celę, najlepiej w pobliżu Czarnobyla lub równie przyjemnego miejsca. A może jakiś opuszczony PGR? Zasieki wkoło i niech na tych wierzbach gruszki sadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kataryna, dlaczego się nie wydzierasz, że następny 13.06.03, 14:19 wątek zdjęty? Ten WHEN THE (oj, damie nie wypada ). Ty pierwsza lecisz przecież jak Admin używa nożyczek. Tam były całkiem niezłe momenty. Lubiłam to podczytywać. Choć muszę przyznać, że czasami niektórzy rzucali mięsem bez opamiętania, aż mnie skręcało. Ale sama jestem sobie winna bo nikt mi nie kazał tam zaglądać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryna, dlaczego się nie wydzierasz, że nas 13.06.03, 14:24 basia.basia napisała: > wątek zdjęty? Ten WHEN THE (oj, damie nie wypada ). > Ty pierwsza lecisz przecież jak Admin używa nożyczek. > > Tam były całkiem niezłe momenty. Lubiłam to podczytywać. > Choć muszę przyznać, że czasami niektórzy rzucali mięsem > bez opamiętania, aż mnie skręcało. > Ale sama jestem sobie winna bo nikt mi nie kazał tam zaglądać. > > Pozdrawiam Nie czytam wszystkich wątków a na Gospodarkę zaglądam bardzo rzadko. Poza tym nie wiem czy warto Adminowi podskakiwać bo i mnie zacznie wycinać, tak jak ostatnio Jagnieszkę, której wyciął całkiem neutralny post pochwalny dla Kwaśniewskiego. Admin się robi nieobliczalny a ja z takimi nie zadzieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 20:23 basia.basia napisała: > tylko po co nam tam Miller? > On niech sobie z własnym kółkiem bagiennym zasiedli jakąś dużą celę, najlepiej > w pobliżu Czarnobyla lub równie przyjemnego miejsca. A może jakiś opuszczony > PGR? Zasieki wkoło i niech na tych wierzbach gruszki sadzą. Do opuszczonych PGRów tow. Leszek razem z tow. Lepperem jeżdżą na wakacje. Ale gruszek jeszcze nie sadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 13.06.03, 23:49 A teraz juz nie muszą tych gruszek sadzić. Mają swoje schadenfreude. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 11:38 basia.basia napisała: > A teraz juz nie muszą tych gruszek sadzić. Mają swoje schadenfreude. > Pozdrawiam Po poniedziałku może je mieć kto inny (czy ja przypadkiem nie jestem "podły"?:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony 14.06.03, 11:53 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > basia.basia napisała: > > > A teraz juz nie muszą tych gruszek sadzić. Mają swoje schadenfreude. > > Pozdrawiam > > Po poniedziałku może je mieć kto inny (czy ja przypadkiem nie jestem "podły"?:) Nobody`s perfect > Pozdrawiam! Podczytuję tu i ówdzie i widzę, że zgred zabrał się za poprawianie image`u LM. Lubiłam ten jego zgredowski styl - on się umie ładnie róznić z innymi (poglądami) a to rzadkość - nie wiem co się mu stało. Może się ktoś podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 14:02 basia.basia napisała: > Podczytuję tu i ówdzie i widzę, że zgred zabrał się za poprawianie image`u LM. > Lubiłam ten jego zgredowski styl - on się umie ładnie róznić z innymi > (poglądami) a to rzadkość - nie wiem co się mu stało. Może się ktoś podszywa? A nawet jeśli nie, to przy zadaniu, którego się podjął chwilowy spadek formy jest całkowicie wytłumaczalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ Rewelka IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 12:37 Nie mogło być lepszej, milszej mi wiadomości niż ta. Samoobroniarze jesteście super... strzelając sobie samobója. Tak trzymajcie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=6477805 Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Re: niespodzianka ?? 13.06.03, 12:44 a czego się spodziewali ? czy Lepper i jego banda kiedykolwiek postąpili inaczej ? cała ta samoobrona to farsa, możliwość zaistnienia dla dołów byłego PZPR i młodszych agresywnych przygłupów . Kasa, kasa, kasa, i haki (w rękach SLD na samoobronę) parodia i manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brakuje 10 posłów Samoobrony IP: 167.178.112.* 13.06.03, 12:49 Jasne, że nie dotrą. Czy ktoś ma wątpliwości. Ciekawe ile to kosztowało. A może ktoś miał na kogoś haka ? Odpowiedz Link Zgłoś