nowytor7 27.06.07, 11:15 "zgubili" taśmy. Warto byłoby publicznie zadać im pytanie, jak to się stało, że wtedy mordy zamknęli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
webaholic Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 11:17 no nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 11:20 Nie Kwach tylko Prezydent Polski Aleksander Kwaśniewski. Z szacunku to było! Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: toż ich rabin przecież!!!! 27.06.07, 11:42 Jak tak, to potomek Adama, Majżesza, Dawida, krewny Chrystusa, i wszytkich tych co nie od małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.barska1 Ile mozna? 27.06.07, 11:49 Niestety, Kwasniewski, wówczas w samolocie (a boi się latania) nie przechytrzył gospodarzy, którzy umieją pić. Kwaśniewski nie umie, bo nie jest alkoholikiem. Ile mozna ciągnąc ten temat? B.prezydent wyjaśnił to dokładnie na odchodne. Smutne, ze niektórym brak tematów związanych z dniem dzisiejszym: widocznie lubują się w odsmażanych kotletach. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Ile mozna? 27.06.07, 11:55 zaszkodziło mu to fakt, pewnie ma wszyty esperal Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Ile mozna? 27.06.07, 12:01 Przecież to był goleń a nie alkohol. Sam słyszałem jak Rysiek Kalisz mówił. A i Olek też. Chyba nie kłamali, co? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Ile mozna? 27.06.07, 18:17 CO ile można ! To trzeba przypominać. Powinnaś być zadowolona, że mówi się tu często o twoim idolu i koneserze alkoholi. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: toż ich rabin przecież!!!! 27.06.07, 11:52 no i co? teraz zostaniesz katolewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: i podobło Ci się ? 27.06.07, 11:30 nie protestują- żle , protestują też masz jakieś "ale".Widzisz co PiSdzizm robi z człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 11:55 a w ogole to klamstwo wiem, ze Lis, ktory byl wtedy szefem Faktow bardzo walczyl o to, by material poszedl i... poszedl tvn byla jedyna stacja, ktora to zaraz puscila Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 11:59 Pamiętam. Zostało to przez TVN wyemitowane z pewnym opóźnieniem, ale jednak. Pierwsi zwrócili na to uwagę dziennikarze BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 12:10 > tvn byla jedyna stacja, ktora to zaraz puscila Tylko że to nie były jej taśmy :-) Z tego co ja wiem materiał nakręcili operatorzy Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 13:23 Z tego co ty wiesz? Reporterzy polsatu nie puścili swojego materiału, ale żeby się nie znarnował oddali go głownemu konkurentowi? W każdej innej sprawie też łyknąłbyś taką brednię? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 14:32 > Z tego co ty wiesz? tak > oddali go wszędzie są przecieki :-) > łyknąłbyś taką brednię? o jakiej bredni mówisz? Nie ja byłem autorem tych zdjęć, podałem tylko inną wersję. Postaram się ją sprawdzić. Zresztą, teraz po latach wszyscy mogą się przyznawać że to ich zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 16:01 no_login napisał: > o jakiej bredni mówisz? > Nie ja byłem autorem tych zdjęć, > podałem tylko inną wersję. > Postaram się ją sprawdzić. > Zresztą, teraz po latach wszyscy mogą > się przyznawać że to ich zdjęcia Tak czy owak, pozwolę sobie pozostać przy opinii, że taki transfer jest mało prawdopodobny. A nawet bardzo mało prawdopodobny, dlatego też nazywam go brednią. www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U Zresztą Marcin Pawłowski wyraźnie mówi "nasz materiał". Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 wtedy lizali doope Kwachowi 27.06.07, 11:57 dzis za lustracje nie sa Kaczkom pochlebni. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: wtedy lizali doope Kwachowi 27.06.07, 12:01 goldenwomen3 napisała: > dzis za lustracje nie sa Kaczkom pochlebni. a teraz jest dokladnie na odwrot wiec bardzo prosze nie pieprzyc o obiektywizmie pisiackich mediow Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 [...] 27.06.07, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
omari2 Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 12:26 właśnie, co wtedy robili ze swymi "dociekliwymi" mordami??? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 12:29 omari2 napisała: > właśnie, co wtedy robili ze swymi "dociekliwymi" mordami??? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 12:30 hahahaha kaczka kogokolwiek zlustrowala?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 12:31 Nawet siebie nie zlustrowała, bo ma sfałszowaną teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 12:43 moze inaczej- od czasow Kaczek wiemy wiecej, duzo wiecej o kapusiach, donosicielach, TW. WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 12:45 goldenwomen3 napisała: > moze inaczej- od czasow Kaczek wiemy wiecej, duzo wiecej o kapusiach, > donosicielach, TW. > To prawda. Wiemy, że całe społeczeństwo siedziało w PRL-u po uszy. Nie wiemy natomiast dalej nic, kto tym sterował. Kto był tym komu donoszono, kto wydawał rozkazy, kto łamał opozycjonistów czy inwigilował Kowlskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 13:22 Gdyby nie szanowny Trybunal K. ktory trzeba tez zlustrowac poznalibysmy prawde a tak musimy sie dalej domyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 13:28 goldenwomen3 napisała: > Gdyby nie szanowny Trybunal K. ktory trzeba tez zlustrowac poznalibysmy prawde > a tak musimy sie dalej domyslac. Gdyby nie TK to mielibyśmy jakieś oświadczenia. Ja grzecznie pytam o tych, którym donoszono. Ci mnie interesują. Ciebie nie? Dlaczego nie otwarto archiwów, tak jak obiecywali bracia i do czego nawołuje PO? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 13:32 1tomasz1 napisał: > goldenwomen3 napisała: > > > Gdyby nie szanowny Trybunal K. ktory trzeba tez zlustrowac poznalibysmy p > rawde > > a tak musimy sie dalej domyslac. > > Gdyby nie TK to mielibyśmy jakieś oświadczenia. > Ja grzecznie pytam o tych, którym donoszono. Ci mnie interesują. Ciebie nie? > Dlaczego nie otwarto archiwów, tak jak obiecywali bracia i do czego nawołuje PO > ? Pewnie ze interesuje. Chce wiedziec kto kat a kto ofiara i dlaczego tym pierwszym nie wiedziec czemu zyje sie do dzis dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 13:36 goldenwomen3 napisała: > Pewnie ze interesuje. Chce wiedziec kto kat a kto ofiara i dlaczego tym > pierwszym nie wiedziec czemu zyje sie do dzis dostatnio. > Pytam po raz kolejny, dlaczego nie rozprawiono się z SB-kami, tylko pojawiają się nieudolne próby z TW i potencjalnymi TW na wybranych grupach społecznych? Czy to nie jest symptomatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 13:54 > Czy to nie jest symptomatyczne? wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=378646 A slyszales ten krzyk TK na ujawnianymi nazwiskami??? to dopiero jest zastanawiajace.Cala III RP to jedna wielka agentura.wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 14:05 Facet, nie unikaj odpowiedzi - dlaczego nie wzięto się w pierwszym rzędzie za SB? Dlaczego nie ujawniono nazwisk funkcjonariuszy? Tu zgody TK nie potrzeba. Chyba, że kogoś nie interesuje, kto pociągał za sznurki... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Kaczka ich zlustrowala to sa wsciekli ;) 27.06.07, 17:36 Tomeczku widze , ze nie zauwazyles po moich wypowiedziach zem............. KOBIETA ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: szanowali urząd prezydencki 27.06.07, 12:31 omari2 napisała: > właśnie, co wtedy robili ze swymi "dociekliwymi" mordami?? A na szacunek jak wiadomo trzeba sobie zasłużyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 szanowali????? czy cos za coś? 27.06.07, 12:45 > A na szacunek jak wiadomo trzeba sobie zasłużyć:) dobre slowa ale nie sprawdzalne w naturze! Wy nie piszcie o moich przekretach to ja nie ujawnie kto zwas byl TW! fajne! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
lost_tune ale Cię porąbało dokumentnie n/t 27.06.07, 12:46 jola_iza napisała: > omari2 napisała: > > > właśnie, co wtedy robili ze swymi "dociekliwymi" mordami?? > > A na szacunek jak wiadomo trzeba sobie zasłużyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 czyzby ????? ;) 27.06.07, 13:23 lost_tune napisała: > jola_iza napisała: > > > omari2 napisała: > > > > > właśnie, co wtedy robili ze swymi "dociekliwymi" mordami?? > > > > A na szacunek jak wiadomo trzeba sobie zasłużyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
inclue ...w innych sprawach protestowali... 27.06.07, 13:19 gwoli ścisłości: -kaseta pierwszy raz poszła nie w tvn tylko w rtl7; -lis puścił następnego dnia albo kilka dni później; kasetę zakupił gdzieś na bazarze; -w tvp nie puścili, bo kasety nie mieli i się wykręcili goleniem; -ale jeśli chodzi o protesty, to był takowy, kiedy durczok pracował; nie chcieli puścić jakiegoś newsa, nieprzychylnego rządowi czy sld; to poszedł na urlop; więc był przypadek, że protestowali Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: "reporterzy" o Kwachu w Charkowie nie protest 27.06.07, 14:07 Ludzie co wy tak ciągle wspominacie ten cmentarz w Charkowie?Przecież w niektórych kulturach nawet pije się na grobach.Przykład Romowie!W prawosławiu wylewa się alkohol na groby!Kwach nawywijał wiele gorszych rzeczy niż bycie nietrzeżwym na cmentarzu.Tylko idioci myślą że ciągłe wspominanie o nietrzeżwości Polaka choćby nawet prezydenta mu zaszkodzą.Wiadomo że w Polsce pijany to święta krowa.Przeciwnicy kwacha już zaczynają być śmieszni z tą nietrzeżwością,swojego umysłu.Tylko miał błędy że był pijany i kłamał o swoim magistracie?W porównaniu do wyczynów aktualnego prezydęta(?)to małe piwko rozlał Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic a wy wspominacie ciagle Oświęcim, odszkodowania 27.06.07, 14:25 chcieliscie. A chlejecie na swoch grobach? Kwas chlał na grobie starego mordercy? Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Dlaczego GW nie podala skandalu w Katyniu... 27.06.07, 14:29 ano dlatego ze Stolzman to zaciekly wrog Polakow tak jak jego kolega Szechter czyli Michnik. Michnika brat czyli dzisiaj mieszkajacy w Szwecji Szwedowicz(dobre co??) byl mordercom stalinowskim i skazywal Polakow na smierc, takze bral udzial w procesie Fieldorfa. Widac wiec wyraznie ze ci panowie to nic innego jak nazisci ktorzy to zasmakowali polskiej krwi. Jeszcze cos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic GW nich napisze, ze stary Stoltzman jest podejrzan 27.06.07, 15:40 o zbrodnie katyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: a wy wspominacie ciagle Oświęcim, odszkodowan 27.06.07, 14:33 Raczej trudno chlać(?)na swoim grobie!Jeżeli się wierzy w katolicyzm to można do dnia sądu ostatecznego chlać ale w grobie.A odszkodowania to są za śmierć żyjących ludzi a nie za Oświęcim czy Katyń.Co za symbolika:grób starego waszego mordercy? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: a wy wspominacie ciagle Oświęcim, odszkodowan 27.06.07, 15:46 sam wierzysz w cherem, rzucanie klątwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Zydokomuna trzeba sie pozbyć!! oni muszą wyjechać 27.06.07, 14:27 z Polski, przestać dreczyc nasz kraj i nas. Zostaja wszuyscy Żydzi, którzy swoja postawą udowodnili, ze sa Polakami. Ale kwasy, Jole, gmerki , Balcerki muszą wypie..ć. Zróbmy jakeiś referdendum, zjednoczmy sie, powojenna inteligencja już w Polsce sie odrodziła, a żydzi sie zdemoralizowali. UDA SIE NAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zydokomuna trzeba sie pozbyć!! oni muszą wyje 27.06.07, 14:39 Piszesz i mówisz tak jak Gomułka:tylko on decydował kto jest żydem!Nie wyganiaj żydów,bo ktoś inny lepszy Polak może ciebie chcieć wypier-papier!Jakowaś ciekawostka że Polacy nienawidzą żydów,a Jezusa też żyda i jego matkę żydówkę chcą zrobić królem i królową Polski.Paranoja jakowaś czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Zydokomuna trzeba sie pozbyć!! oni muszą wyje 27.06.07, 15:19 Pomysł referendum popieram,ale już ktoś był przed tobą z pomysłem pogonienia komuchów i ich pogrobowców,to jest tutaj:www.referendum2007.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Werbaholic-kretynie 27.06.07, 16:02 dlaczego masz takie chody u Giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Giwi 27.06.07, 16:35 joannabarska napisała: > dlaczego masz takie chody u Giwi? Barska wyzywa ludzi od kretynów i idiotów i jeszcze w obłudny sposób mówi ,że to obrażani przez nią ludzie mają chody u Ciebie Giwi . Kto może cechować się taką obłuda może mi ktoś podpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Giwi 27.06.07, 16:57 nie ma potrzeby dziękować ,zwykła przyzwoitość nakazuje aby nas Polaków nie obrażano na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Giwi 27.06.07, 17:39 obcy464 napisała: > nie ma potrzeby dziękować ,zwykła przyzwoitość nakazuje aby nas Polaków nie > obrażano na tym forum . Ciesze sie , ze jest nas tu wiecej.Ale..........uwazaj bo jak bedziesz dalej pisac w tym tonie zoastaniesz uznany/a za antysemite. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Giwi 27.06.07, 18:42 golden zapewniam, ze nie jestem antysemitą -sługusy GW prowokują a ja nie cierpię po prostu Kwasa i jego świty, ludzi ktorzy majac żydowskie pochodzenie smieja sie z Polaków ich kultury i religii (mimo, ze jestem ateistą). Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Giwi 27.06.07, 20:17 webaholic,powtarzam, ze jestes idiota, a usuwajac mój post Giwi przy okazji zwróci uwage na Twój i zrobi z nim to samo, co z moim. Tu trzeba na wariatów ostrych słów! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Giwi 28.06.07, 08:03 webaholic napisał: > barska - komunistyczny oszołom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Ostrych słów?????? 28.06.07, 08:02 joannabarska napisała: > webaholic,powtarzam, ze jestes idiota, a usuwajac mój post Giwi przy okazji > zwróci uwage na Twój i zrobi z nim to samo, co z moim. Tu trzeba na wariatów > ostrych słów! A kto ciebie upowaznił do uzywania tych ostrych slow?????? he? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Giwi 28.06.07, 08:01 webaholic napisał: > golden zapewniam, ze nie jestem antysemitą -sługusy GW prowokują a ja nie > cierpię po prostu Kwasa i jego świty, ludzi ktorzy majac żydowskie pochodzenie > smieja sie z Polaków ich kultury i religii (mimo, ze jestem ateistą). Ja przez poglady zblizone do Twoich zostałam zbanowana.Zreszta nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Giwi 27.06.07, 17:38 obcy464 napisała: > joannabarska napisała: > > > dlaczego masz takie chody u Giwi? > > Barska wyzywa ludzi od kretynów i idiotów i jeszcze w obłudny sposób mówi ,że > to obrażani przez nią ludzie mają chody u Ciebie Giwi . > Kto może cechować się taką obłuda może mi ktoś podpowiedzieć. Kto??????? czlonkowie Gazety Wyborczej zasiadajacy badz w wolnych chwilach jako cenzorzy badz celo wprowadzani na to forum dla prania mozgow. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 @440417mz, nie w tym problem. Tylko dzięki FK 27.06.07, 15:21 a nie dziennikarzom informacja o nawalonym Kwachu dotarła do opinii publicznej. Podany tutaj adres internetowy do zdjęć spowodował, że informacja poszła w Polskę. Osobiście też dzięki temu, że tutaj na forum ktoś o tym napisał, dowiedziałem się o wyczynach Kwacha. I o to w tej całej sprawie chodzi. A wszystkim pismakom i dziennikarzom, którzy wtedy zaklepywali tę informację pod dywanem dałbym wielkiego kopa na zawsze, bo są jak dupa od srania, do ujawniania takich rzeczy, a nie do "zagłuszania", coby podobać się władzy. Był to akt totalitaryzmu władzy i wdupowłazizmu dziennikarzy w najczystszej postaci, ale zdaje się, że jesteś zbyt "wykształcony", żeby to dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: @440417mz, nie w tym problem. Tylko dzięki FK 27.06.07, 15:28 co się dziwisz jeszcze dzisiaj mówią niektorzy ,że się napił dlatego ,że boi się latać .A pisanie o tym określają odgrzewanymi kotletami . A wiadomo ,że kwach to alkoholik ,co się chwiał nad grobami w Charkowie i do bagażnika próbował wsiadać . Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Sz.P. obcy464... 27.06.07, 16:07 Ja tak twierdzę, obcy464, go bo nieco znam nie tylko z mediów.Alkoholik wypie litra i będzie udawał trzeżwego, a osoba pijąca okazyjnie może byc pijana po ćwiartce. Przeciez trudno tu wtgłaszanie kazanie dla niedowiarków. Co ja mam wspólnego z sutanną? Sukienkę? Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Sz.P. obcy464... 27.06.07, 16:26 Wiem ,że nie masz nic wspólnego z sutanną ,za to masz wiele wspólnego z komuchami i bronisz Stolzmana pijaka ,który przynosił mi wstyd swoim nałogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Sz.P. obcy464... 27.06.07, 16:57 barska znasz Jaruzelskiego i kwasa. Jakaś odnowiona przez chirurgów panienka stalinizmu? wg. barskiej - Jaruzelski - znawca kobiet, uroczy flirciarz - Kwas - abstynent, który tak nie lubi wódy, ze leje ja prosto w morde Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: @440417mz, nie w tym problem. Tylko dzięki FK 27.06.07, 18:36 Przecież alkoholizm to choroba,więc nie widzę racjonalnej potrzeby ani korzyści płynących z ciągłego,od lat wypominania człowiekowi jego ułomności.A większość Polaków nie przywiązywała do tego specjalnej wagi.A co do działania bojących(?)lub fałszywych dziennikarzy to co możemy zrobić?Napisać że to łajzy,przecież i tak wszyscy o tym wiedzą.I co?Należy pochwalić i chwalić tych prawdziwych,a że jest ich niewielu,taka jest przeciętna polska w każdej dziedzinie.Że robią świństwa,ano dla chleba Panie i Panowie,dla chleba!A kto w życiu nie był choć raz pijany ten życia nie zna! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: @440417mz, nie w tym problem. Tylko dzięki FK 27.06.07, 15:34 Tylko w jednym popieram Kaczyńskich,w ich stwierdzeniu że nie ma w Polsce naprawdę wolnych mediów.Bo cóż to za wolne media gdy piszą wszystko o swych przeciwnikach,a o swoich mocodawcach i przyjacielach tylko wybiórczo.Całą prawdę o rządzie mogę poczytać np w GW,natomiast nie znajdę jej w Dzienniku.To do cholery niech na winietach napiszą otwartym tekstem niech napiszą kim są.Jedyną prawdą w PRL-u była wiadomość w Trybunie Ludu że jest to organ KC PZPR.A dziś wszyscy kamuflują swoje sympatie i antypatie polityczne uważając się za jedyny uczciwy,obiektywny środek przekazu.Nie to abym wazelinował FK,ale chyba tu panuje jedyny w Polsce Hyde Park.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: @440417mz, nie w tym problem. Tylko dzięki FK 27.06.07, 17:40 nowytor7 napisał: > a nie dziennikarzom informacja o nawalonym Kwachu dotarła do opinii publicznej. > Podany tutaj adres internetowy do zdjęć spowodował, że informacja poszła w > Polskę. Osobiście też dzięki temu, że tutaj na forum ktoś o tym napisał, > dowiedziałem się o wyczynach Kwacha. > > I o to w tej całej sprawie chodzi. A wszystkim pismakom i dziennikarzom, którzy > wtedy zaklepywali tę informację pod dywanem dałbym wielkiego kopa na zawsze, bo > są jak dupa od srania, do ujawniania takich rzeczy, a nie do "zagłuszania", cob > y > podobać się władzy. > Był to akt totalitaryzmu władzy i wdupowłazizmu dziennikarzy w najczystszej > postaci, ale zdaje się, że jesteś zbyt "wykształcony", żeby to dostrzec. he he he :)))))))))) tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Kwachu już dawno wytrzeżwiał !!! 27.06.07, 15:25 A obecnego prezydenta drinki wypite z Kiszczakiem w Magdalence trzymają do dzisiaj.Zwłaszcza ten jak pili brudzia. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Kwachu już dawno wytrzeżwiał !!! 27.06.07, 15:33 zdjecia zdrajców z magdalenki sa dostepne w necie. Widac tam Kiszczaka, wałese i kwasa Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kwachu już dawno wytrzeżwiał !!! 27.06.07, 15:35 webaholic napisał: > zdjecia zdrajców z magdalenki sa dostepne w necie. Widac tam Kiszczaka, wałese > i > kwasa sugerujesz ze Kaczynski wtedy juz byl pod stolem? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Kwachu już dawno wytrzeżwiał !!! 27.06.07, 15:35 A Kaczyńskich tam nie było?Stali pod stołem? Odpowiedz Link Zgłoś
polo02 Kaczynscy obiecali odnowe moralna, wiec sie ich 27.06.07, 16:02 ocenia. Nie obiecaj, to nie beda cie oskarzac, ze obietnicy nie dotrzymales. Odpowiedz Link Zgłoś
polo02 checie ulgowej taryfy, czy szacunku? 27.06.07, 16:03 Jesli ulgowa taryfa byla zla w przypadku Kwasniewskiego, to czemu jej chcecie dla Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 widzisz naiwniaczku Gó.. zrobiło cię w konia 27.06.07, 16:17 i już "artykuł" wcięło, bo okazuje się, że żadnych manipulacji z nadania władzy TERAZ nie było. Wtedy jednak był olbrzymi przekręt totalitarnej władzy i podległych jej mediów - mówimy na nawalonym Kwasie Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: widzisz naiwniaczku Gó.. zrobiło cię w konia 27.06.07, 16:25 nowytor7 napisał: > i już "artykuł" wcięło, bo okazuje się, że żadnych manipulacji z nadania władzy > TERAZ nie było. Co według siódmego nowytora oznacza czasownik "wciąć"? Artykuł jest na pierwszej stronie wydania drukowanego, a z portalu spadł nieco niżej: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4254871.html bo minęło trochę czasu. > Wtedy jednak był olbrzymi przekręt totalitarnej władzy i podległych jej mediów > - > mówimy na nawalonym Kwasie A co skłoniło podległego totalitarnej władzy Lisa do puszczenia materiału w Faktach? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: widzisz naiwniaczku Gó.. zrobiło cię w konia 27.06.07, 16:40 na tym polega wyższośc żyda nad polakiem??? oj Judeopolonia sie nie uda "Żydzi nadszedł czas zapłacić Niemcom za gaz" Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Lis puścił nie info, ale bąka 27.06.07, 16:43 następnie zaczerwienił się i prosił by do tego nie wracać. Tak więc zrobiono wszystko by Polacy mając nieskazitelny obraz Kwacha zagłosowali na niego w wyborach prezydenckich i ta zakłamana zapijaczona gnida znowu została prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Lis puścił nie info, ale bąka 27.06.07, 16:45 Jasne. To że materiał poszedł świadczy o Lisie jeszcze gorzej niż gdyby nie poszedł. Bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Nie tylko puścił, ale też potraktował to info jak 27.06.07, 16:50 wstydliwego śmierdziela, bo... przypomnij przez ile lat ukrywał temat? Raptem w wywiadzie z tym pijakiem "przypomnieli" sobie, ale tak sobie przypomnieli, coby: no wicie, każdy popełnia jakieś drobne gafy. Lis to jest prostytutka co to daje dupy komunistom wg ich życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie tylko puścił, ale też potraktował to info 27.06.07, 16:55 nowytor7 napisał: > Lis to jest prostytutka co to daje dupy komunistom wg ich życzenia. Jasne. Życzyli sobie, żeby puścił w Faktach film z Charkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Dalej rżniesz głupa. Czy ty nie rozumiesz że IIIRP 27.06.07, 17:44 to totalitaryzm? To, że Kwach się nawalił w takim miejscu, no taka jego plugawa natura, ale to, że były "siły", które potrafiły "zniknąć" tę informację, to jest coś niewyobrażalnego w normalnym demokratycznym państwie. Zadaj sobie lepiej pytanie ile spraw udało się wtedy "odpowiednim służbom" wyciszyć i nie dopuścić, by ujrzały światło dzienne? Poczekamy, może Kaczyńscy spowodują, że zostaną ujawnione mechanizmy "demokracji" IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 rżnie głupa 27.06.07, 17:47 nowytor7 napisał: > to totalitaryzm? To, że Kwach się nawalił w takim miejscu, no taka jego plugaw > a > natura, ale to, że były "siły", które potrafiły "zniknąć" tę informację, to jes > t > coś niewyobrażalnego w normalnym demokratycznym państwie. > Zadaj sobie lepiej pytanie ile spraw udało się wtedy "odpowiednim służbom" > wyciszyć i nie dopuścić, by ujrzały światło dzienne? > Poczekamy, może Kaczyńscy spowodują, że zostaną ujawnione mechanizmy > "demokracji" IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: rżnie głupa 27.06.07, 19:27 A cóż ty o tym możesz wiedzieć czytając w obcym dla ciebie języku i alfabecie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: rżnie głupa 28.06.07, 08:05 ayran napisał: > A cóż ty o tym możesz wiedzieć czytając w obcym dla ciebie języku i alfabecie? he he he zwieracz ci puszcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Dalej rżniesz głupa. Czy ty nie rozumiesz że 27.06.07, 19:26 nowytor7 napisał: > Poczekamy, może Kaczyńscy spowodują, że zostaną ujawnione mechanizmy > "demokracji" IIIRP. Czekaj czekaj. To ich mocna strona - ujawnianie cudzych przekrętów za pomocą aktualnej większości. Z własnymi przekrętami tacy gorliwi nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
polo02 czemu porownujecie sie do Kwasniewskiego? 27.06.07, 16:26 Chcecie byc traktowani jak on? czytaj ze zrozumieniem, a pojmiesz. Moze. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Stwierdzenie faktu 27.06.07, 20:28 Okreslanie niektórych z forum przeze mnie słowami: dureń lub idiota jest stwierdzeniem faktu, bo podstawą moich słów jest lektura postów,do których sie odnoszę. Natomiast stałe plucie na ludzi lewicy jest tu oburzające. Podobnie jak na Zydów i ludzi o innej orientacji seksualnej. Przypominam, ze zostali jeszcze... cyklisci. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Stwierdzenie faktu 27.06.07, 22:34 uważasz, sie barska za autorytet w jakieś dziedzinie, ze stwierdzasz fakty i wydajesz opinie? przecież ty wiesz tyle co zjesz, a co do cyklistów, zorganizujcie im paradę może 2 głosy wam przybędą Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Stwierdzenie faktu 28.06.07, 11:21 Pani Barska dla szczeniactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 barska, jak czerwone spróchnieje to jaki ma kolor 28.06.07, 11:26 brązowy? O zapach nie będę się pytał, bo oprócz lewactwa, są tu również ludzie wrażliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: barska, jak czerwone spróchnieje to jaki ma k 28.06.07, 12:52 nowytor7 - znów z Tworek klikasz od rana? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: barska, jak czerwone spróchnieje to jaki ma k 28.06.07, 21:33 joannabarska napisała: > nowytor7 - znów z Tworek klikasz od rana? barska marzy, żeby mieć nowytor za ścianą Odpowiedz Link Zgłoś