dr.freud 04.07.07, 17:47 Glapiński przyszedł grabić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 17:48 Już?!!! Cholerka, od siedmiu lat tam mam telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 17:49 Na szczęście mam Erę Za rozkładanie Ery jeszcze się nie zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 17:50 Przyjdzie kryska na Matyska belkot_belkot_belkot napisał: > Na szczęście mam Erę > Za rozkładanie Ery jeszcze się nie zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone tam-tam 04.07.07, 17:55 A nie lepiej kupić sobie tam-tamy? Przy takim poziomie argumentacji powinny wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: tam-tam 04.07.07, 17:56 Widac braki w ykształceniu. Nic nie wiesz o tam-tamach. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: tam-tam 04.07.07, 18:27 Nie rozśmieszaj mnie,proszę twierdzeniem jakobyś widziała braki w moim wykształceniu. tam-tam muz. gong; instrument sygnalizacyjny wykonywany z wydrążonego kloca drewna, w który uderzano drewnianymi pałkami, używany dawn. jako rodzaj prymitywnego telegrafu w wielu krajach Afryki; por. tom-tom. A tu proszę link,oczywiście po polsku. surl.se/brzu PS A posty nie powinny być ex cathedra. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: tam-tam 04.07.07, 18:30 Nie tylko linkami człowiek żyje, więc pozostanę przy swoim. Sztuka posługiwania się tam-tamem jest bardzo trudna, więc porównanie nietrafione. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Prościej zgromadzic trochę chrustu 04.07.07, 17:56 i iść w stronę znaków dymnych. Taniej, bo lato ma być suche. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Prościej zgromadzic trochę chrustu 04.07.07, 18:06 woda.woda napisała: > i iść w stronę znaków dymnych. Taniej, bo lato ma być suche. Które ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 18:34 Za orange też sie zabiorą. TPSA już to załatwi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Może Agora weźmie się za telefonię komórkową... 04.07.07, 18:36 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja mieszkam w centrum Wwy i jak miałem plusa 04.07.07, 18:37 musiałem na balkon. Zresztą jak syn ze słiużbowym plusem przyjdzie to też do okna wali, zeby pogadać. To Chu jowa sieć "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Ja mieszkam w centrum Wwy i jak miałem plusa 04.07.07, 18:38 Do tej pory nie miałam okazji narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Ja mieszkam w centrum Wwy i jak miałem plusa 04.07.07, 19:07 Plus jest najlepszy pod względem zasięgowo- technicznym. To, że zdarzają się przypaki, o których opisujesz, jest nieuniknione w każdej sieci. Jednak w Plusie takich miejsc jest najmniej. Wiem, gdyż miałem wszystkie 3 sieci w użytkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Nie wiem coś się stało ale od dziś dzieje sie 04.07.07, 19:56 z Plusem coś dziwnego. Schodzi na psy, tak jak TVP i Rzeczpospolita po odzyskaniu ich przez PiS. Nie wiecie czy przypadkiem nie nastąpiła u nich zmiana kierownictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 18:37 To bardzo prawdopodobne.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Trzeba dawać dyla z Plusa .... 04.07.07, 18:41 To by było bardzo smutne:((( To już życzę tej neostradzie jak najlepiej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj [...] 04.07.07, 18:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: A jak szatani opanują ? 04.07.07, 18:52 A kim jest ten Gapiński? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: A jak szatani opanują ? 04.07.07, 19:04 Glapiński stary PiCman z czasów PiSklętowania brzydkich kaczątek.Kombatant z Telegrafu,to teraz aziął się za Telegraf bez drutu(długu).Minister Twister od budownictwa.Kaczory powinny go wziąśc do budowy tych 3 milionów mieszkań,a wzieli go do niszczenia komórek!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A jak szatani opanują ? 04.07.07, 19:11 Wprowadził koncesje na import paliw co spowodowało perturbacje na rynku paliwowym oraz tzw. "ustawę Glapińskiego", która w założeniach miała wspierać tanie budownictwo, w praktyce doprowadzając jednak do licznych nadużyć. W oparciu o tę ustawę Skarb Państwa, za pośrednictwem specjalnie w tym celu utworzonych spółdzielni mieszkaniowych, przekazał nieodpłatnie deweloperom setki działek budowlanych w najatrakcyjniejszych miejscach polskich miast. Beneficjentami były zarówno spółdzielnie mieszkaniowe powiązane z ugrupowaniami postsolidarnościowymi (np. "Dembud", jak postkomunistycznymi (np. "Dembina"). Na podstawie tzw. "ustawy Glapińskiego" znaczne korzyści osiągnęły spółki deweloperskie powiązane z Michałem Sołowowem ("Mitex" S.A. oraz "Echo Investment" S.A.). Szereg podmiotów, które osiągneły znaczne korzyści dzięki wprowadzeniu koncesji oskarżane są przez prokuraturę o współudział w tzw. "mafii paliwowej". Pomimo wyrządzenia Skarbowi Państwa wielomiliardowych szkód, do dnia dzisiejszego zarówno okoliczności wprowadzenia koncesji paliwowych, jak i tzw. "ustawy Glapińskiego" nie zostały wyjaśnione. pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Glapi%C5%84ski Stara gwardia PC. janbezziemi napisał: > A kim jest ten Gapiński? Odpowiedz Link Zgłoś