Gość: jaga IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 18.06.03, 09:08 Miller stoi czwarty raz przed komisją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Uwaga! Jan Rokita walczy na dwa fronty IP: *.acn.pl 18.06.03, 09:09 . Już kiedyś rzucił dziennikarzom krótką piłkę o dwuznacznej grze Agory. Dzisiaj z jedne strony uderza w Millera, z drugiej zarzuca Agorze grę poniżej standardów. Powodzenia Panie Janku, wydał Pan wojnę największym, ciekawe czy się przeciw Panu zjednoczą... www.prawica.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_cause Re: Uwaga! Jan Rokita walczy na dwa fronty IP: *.kalisz.mm.pl 18.06.03, 09:14 Ale teraz to pojechał za ostron. Kto wie, może i jest uzasadnione podejrzenie. Ale wyskok w pierwszych sekundach posiedzenia komisji, że Milla popełnił przestępstwo zakrawa na wywieranie presji. Mógł z tym zaczekać. Ale stało się. Pewnie Milla już się gotuje z wściekłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo STO LAT, STO LAT.... IP: proxy / 10.10.120.* 18.06.03, 09:17 Wszsytkiego Najlepszego dla Jana Rokity z okazji jego dzisiejszych urodzin!!!! Trzymam za Pana kciuki!!!!!! Niech Pan bedzię zwycięski w walce z Matrixem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_cause Re: STO LAT, STO LAT.... IP: *.kalisz.mm.pl 18.06.03, 09:18 Gość portalu: Neo napisał(a): > Wszsytkiego Najlepszego dla Jana Rokity z okazji jego > dzisiejszych urodzin!!!! Trzymam za Pana kciuki!!!!!! > Niech Pan bedzię zwycięski w walce z Matrixem!!!!!!!! Prawicowy lizus! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Rokita przywalił z grubej rury! ha! 18.06.03, 09:23 Niezły początek! mam nadzieję, że później będzie równie ostro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokladnie powi IP: *.proxy.lucent.com 18.06.03, 09:32 spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokladnie powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 09:39 Gość portalu: tu napisał(a): > spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokladnie powiedzial? Że Miller nakłamał zeznając w prokuraturze, że nie wiedział o wizycie Nikolskiego w Agorze. Na tej podstawie złożył wniosek, zeby komisja powiadomiła niezwłocznie prokuraturę o popełnieniu przez Millera przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokla 18.06.03, 11:16 Gość portalu: marynat napisał(a): > Gość portalu: tu napisał(a): > > > spoznilem sie na poczatek, co Jan Maria dokladnie powiedzial? > Że Miller nakłamał zeznając w prokuraturze, że nie wiedział o > wizycie Nikolskiego w Agorze. Na tej podstawie złożył wniosek, > zeby komisja powiadomiła niezwłocznie prokuraturę o popełnieniu > przez Millera przestepstwa. Dokładniej to brzmiało tak, że złożył fałszywe zeznania we własnym interesie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x CZY MAMY PREMIERA Z ZAAWANSOWANA SKLEROZA ? IP: 217.153.49.* 18.06.03, 12:29 "Wielokrotnie stwierdzamy rozbieżności w zeznaniach świadków. (...) W grę może przecież wchodzić niedoskonałość pamięci. Tu nie mamy do czynienia z fałszowaniem dokumentacji, czy z próbą ukrycia jakichś faktów w dokumentacji, tylko z ludzką pamięcią. (..)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relem Re: CZY MAMY PREMIERA Z ZAAWANSOWANA SKLEROZA ? IP: *.dsl2.sentex.ca 19.06.03, 14:42 Ja mysle, ze nie tylko Millera mamy z zaawansowana skleroza, ale my, jako Narod wcale od tej sklerozy nie odbiegamy. Nikt juz dzisiaj nie wspomina okrzykow " precz z komuna". Za miske przyslowiowej soczewicy sprzedalismy sie na nowo rozowej komunie. A szkoda. Jak rzadzi krajem sklerotyk to latwizna w zasiegu reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: STO LAT, STO LAT.... IP: proxy / 10.10.120.* 18.06.03, 09:38 Gość portalu: the_cause napisał(a): > Gość portalu: Neo napisał(a): > > > Wszsytkiego Najlepszego dla Jana Rokity z okazji jego > > dzisiejszych urodzin!!!! Trzymam za Pana kciuki!!!!!! > > Niech Pan bedzię zwycięski w walce z Matrixem!!!!!!!! > > > Prawicowy lizus! LEWICOWY LEWUS ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: STO LAT, STO LAT.... IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 18.06.03, 10:25 Gość portalu: the_cause napisał(a): > Gość portalu: Neo napisał(a): > > > Wszsytkiego Najlepszego dla Jana Rokity z okazji jego > > dzisiejszych urodzin!!!! Trzymam za Pana kciuki!!!!!! > > Niech Pan bedzię zwycięski w walce z Matrixem!!!!!!!! > > > Prawicowy lizus! lewicowy beton Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski sztuka 19.06.03, 17:08 Komentarze też do amalczewski@wp.pl Sztuka w jednym akcie (by bulk). Bohaterowie sztuki: Załoga statku pirackiego: Kapitan statku pirackiego – El Mueller, Pierwszy oficjer - Don Czażard, Stjuardessa pokładowa - Ryfka Jakuboff, Pomocnik kucharza - Leo-ncio Ryfkin, Playboy okrętowy - Robal Kwiatek, Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM), Burdelmama w burdelu w Buenos Aires Juanita Urbanitta, Załoga kanonierki węgierskiej, pilnującej spokoju i porządku na oceanie spokojnym: Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka, Bosman Rokita, Majtek Ziobro, Balast kanonierki - ordynat Kalisz, Rozbitkowie na bezludnej wyspie: Robinson Michnik, Piętaszek Mieeeetek Niemczycki. Miejsce akcji: statek piracki u wybrzeży małej, bezludnej wysepki na oceanie w okolicach Brazylii. Akt I Scena I Scena 1. Lipiec 1702 roku. El Mueller: „Panowie, nie wiem jak wy, ale ja nic nie pamiętam! Tak sobie tu pływamy po tych mazurskich jeziorach, albo by się na jakie syreny miejscowe wyskoczyło, albo przekąsił by człowiek co nieco. Co nam zapodasz dzisiaj na kolacje, dobry chłopie Leo- ncio?” Leo-ncio Ryfkin: „W odpowiedzi na pytanie, odmawiam udzielenia odpowiedzi!” EM: „A niech mnie szrapnel świśtnie! Och ty wygadany gnojku, zaraz cię przeciągnę pod kilem, albo każę chłopakom, żeby to zrobili! Gadaj tu jak u spowiedzi!” LR: „Kapitanie raptusem jesteś jak Bohun, no cóż, Trza gadać, będę gadał! Nie będziem dziś nic jeść, bo już mnie irytuje to stanie przy garach. Napijem się dobrej wódeczki, z Polska. A potem coś wam opowie interesting.” Wszyscy piją, szczególnie dużo pije Kacmaster. Zapewne nie będzie nic pamiętał. Don Czażard (ryczy z oburzeniem w głosie): „Z Polska?!” LR: „Spoko, spoko, moja babiczka pohazi s Hrzanowa. No więc historia zaczyna w pewne następujący warunki...” Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM): „No właśnie!, rzygam już tym syfiastym rumem, (beeeeknął wyraziście aż mu wąs zafalował), nic po nim nie pamiętam!” DC: „Kacmastrze niedobrze się dzieje jak się tak często odzywasz! Znasz taką zagadkę? Jak się myje wąsy?” KLN (8MB RAM): „Znałem kiedyś, ale teraz już jej nie pamiętam. Zgodnie z moją najlepszą wiedzą twierdzę jedynie, że to była fajna zagadka:-)” EM: „Starczy! Leo-ncio zaczął mówić, pozwólmy mu skończyć! Ryfko choć tu do mnie, siadaj mi na kolanach i zabaw mnie swoimi pląsami. Doprowadzimy do koncentracji. Leo gadaj w końcu!” LR: „Sprawa wygląda następujący. Był kiedyś mistyczny skarb. Zakopali go na wysepke. Miałem plana na te wysepke ale dałem go Kacmastrowi. Wiem, że skarb jest warty 17,5 milijona dukatasów. Dodam jednak, że w odpowiedzi na pytanie, odmawiam udzielenia odpowiedzi’. KLN (8MB RAM): „Ta. Huju muju dzikie węże. Nie pamiętam nic takiego! Czażard jaka jest odpowiedź na tą zagadkę?” DC: „Tak samo jak cipę, tylko nie trzeba kucać!” Rechot się wyrwał niesamowity z piersi załogi statku pirackiego. Szczególnie mocno rechotała kształtna pierś Stjuardessy pokładowej - Ryfki Jakuboff, przytrzymywał ją jednak mocno kapitan w celu poprawnego przeprowadzenia procesu koncentracji. W ustawie zapiszemy – szeptał Ryfce kapitan do ucha - że każda kobieta może mieć maksymalnie 30% sexapilu. Ty masz Ryfko 300% i tu widzę psa pogrzebanego. Skoczymy na te wysepke i zgarniemy skarb! Wysyłają więc playboya okrętowego Robala do wszystkowiedzącej burdelmamy w burdelu w Buenos Aires Juanity Urbanitty. Robal zostaje tam zerżnięty w burdelu i do końca życia pozostają mu z tego powodu czerwone uszy. Wraca jednak z informacjami. Scena 2. Rozmowa Playboya okrętowego - Robala Kwiatka z Leo-ncio Ryfkinem w kabzie okrętowej zostaje nagrana przez Robinsona Michnika. LR: „Coś się dowiedziałeś Robalu ty mój? RK: „Tak. Wiem już, że nie warto być playboyem okrętowym. Zadają tam takie pytania, że aż uszy czerwienieją. Mam jednak namiary na tę wyspę.” LR: „Dobrze, mój drogi. Teraz pojedziemy całą grupą sprawującą władzę na te wysepka i tam zrobimy porządki.” Scena 3. Styczeń 1703 roku. Taśma z nagraną rozmową zostaje przekazana załodze kanonierki węgierskiej, pilnującej spokoju na oceanie spokojnym. Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „Zarządzam przerwę 20 minut”. Bosman Rokita: „ W ten sposób to my się nic nie dowiemy” Majtek Ziobro: „Złapmy ich i przesłuchajmy” Balast kanonierki - ordynat Kalisz: „Nie mam więcej pytań’ Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „ Ja też nie mam już więcej pytań. Załogo – wydaję rozkaz – proszę iść spać. Przed snem zadam jednak szanownej, wysokiej załodze kanonierki zagadkę: „co to jest w 1/3 mężczyzna, w 1/3 kobieta i w 1/3 diabeł?”. Nikt nie zna odpowiedzi. Scena 4. Kwiecień 1703 roku. Na bezludnej wyspie lądują rozbitkowie Robinson Michnik, Piętaszek Niemczycki, którzy wybrali się małym prywatnym jachtem na karnawał do Ryjo. Przypływają piraci. Wszyscy bohaterowie spotykają się na plaży. El Mueller: „ Zawsze twierdziłem, że ten nasz kucharek to pomiot szatański, obląkany.” Don Czażard: „Ja to tam gówno pamiętam po tamtej imprezie. Pamiętam jedynie trzy rzeczy: pierwszy pocałunek z moją żoną, z moim najlepszym przyjacielem playboyem Robalem oraz, że Robala strasznie zeszmacili w Buenos Aires. A mówiłem mu: „ nie jedź to tego kurewskiego miasta rozpusty i karnawału, tam rządzi ta qrwa w czerwonej sukience Urbanitta, zostań tu lepiej z nami na rybach, na mazurach, na nartach wodnych pośmigamy, porozmawiamy o interesach.” Stjuardessa pokładowa - Ryfka Jakuboff: :”No to gdzie jest ten skarb?” EM: „Ty jesteś tym skarbem” Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM): „Nic nie pamiętam, qrwa od jutra nie piję. A tak apropo to można by się coś napić na tej plaży, tak mnie suszy!” Burdelmama w burdelu w Buenos Aires Juanita Urbanitta - jednym głosem z Robinsonem Michnikiem: „Napij się z nami krulika biedaka, trochę go tu jeszcze ostatnio zostało po naszej ostatniej imprezie. Krulik jest spoko, wyskokowy, ma około 50% mocy. Napijesz się dobry człowieku o fizjonomii, o psychice ciecia jednakowoż i zapomnisz.” Wtem trzasło, błysło wprost z nieba... Na plaży pojawia się Pan Frodo, na palcu ma pierścień, ma tez przy sobie snur! Pan Frodo mówi: „Zniszczę ten pierścień”. Załoga statku pirackiego wrzeszczy: „Nie niszcz!”. Na to Pan Frodo: „Kanonierka węgierska zatonęła. Po skarbie na wyspie ni huja, śladu nie pozostało. Będziecie piracka bando czyhać na mój pierścień. Zniszczę go!” Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „To ja przynajmniej powiem jaka jest odpowiedź na moją zagadkę. Jan Maria Rokita.” Frodo niszczy pierścień! (Huk, grzmot, na niebie pojawia się opalona ładnie twarz przewodniczącego Leppera. Przewodniczący Lepper grzmi: „Miałeś chamie w Klewkach płóg, ostał ci się ino snur!!!” Piętaszek Mieeeetek Niemczycki: „Meeeeeeeeeeeeeee” KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Tak to prawda, 18.06.03, 10:30 Nie wiadomo czy tych frontow nie jest za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: prawda jest jedna niezaleznie kogo dotyczy IP: *.qc.sympatico.ca 19.06.03, 14:34 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > . Już kiedyś rzucił > dziennikarzom krótką piłkę o dwuznacznej grze Agory. Dzisiaj z > jedne strony uderza w Millera, z drugiej zarzuca Agorze grę > poniżej standardów. > Powodzenia Panie Janku, wydał Pan wojnę największym, ciekawe czy > się przeciw Panu zjednoczą... > www.prawica.net ..a ty nie rozuniesz, ze prawda nie zna kompromisu ni "swietosci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nolko Rokita nie walczy on podgryza, jak szczur wystającymi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 16:02 siekaczami. Żeby walczyć trzeba miec troche honoru, a nie tylko kompleksy zapyziałego pseudoprawnika, jak Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Jak On to wytrzyma ? IP: *.manhattan.gda.pl 19.06.03, 23:08 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > . Już kiedyś rzucił > dziennikarzom krótką piłkę o dwuznacznej grze Agory. Dzisiaj z > jedne strony uderza w Millera, z drugiej zarzuca Agorze grę > poniżej standardów. > Powodzenia Panie Janku, wydał Pan wojnę największym, ciekawe czy > się przeciw Panu zjednoczą... > www.prawica.net Pierwszy raz widziałem, jak Pan Poseł Jan Maria Rokita zamiast pokazywać swoje miny do kamery - zasłaniał twarz przed blaskiem telewizyjnych reflektorów. Oraz upomniał innych posłów, żeby nie traktowali Go jak idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 09:48 Błochowiakówna w swoim żywiole. Nie dała się wypchnąć z kolejki i teraz może sobie pogadać ze swym idolem o ustępach. Oni sobie myślą, że dwa półgłówki = jedna głowa. Ale to nieprawda. To równanie działa tylko przy półdupkach. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz 18.06.03, 10:04 Gratulacje dla Anity! Nerwy ma ze stali! Nie daje sie wyprowadzić z równowagi ani Rokicie, ani Nałęczowi i nie traci z oczu swojej linii zadawania pytań. I kto by się tego spodziewał? A Nałęcz najwyrażniej należy do tych którzy nie doceniali dotychczas Anity. I jest w stosunku do niej wyrażnie złośliwy. Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 10:30 inaww napisała: > Gratulacje dla Anity! Nerwy ma ze stali! Gdybym nie pamiętał innych Twoich postów, myślałbym że żartujesz. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 11:09 Tym razem (z tym uporem przeciwko zadawaniu pytań przez rokitę ad hoc) anita dała dupy. Umozliwiła w ten sposób Rokicie przygotowanie sie do reakcji na oswiadczenie millera. Gdyby była mądrzejsza, pozwoliłaby rokicie zadawać pytania, ale np. postarałaby sie o ograniczenie ich czasu. Wówczas Rokita musiałby coś na szybko powiedzieć. Upór błochowiak pozwolił rokicie zrezygnować z zadawania pytań do oswiadczenia millera. Dzieki temu zdąży sprawe przemysleć i pewnie pokonultować sie w czasie przerwy. Blondynka to blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz 18.06.03, 11:20 Gość portalu: control napisał(a): Blondynka to blondynka Na dodatek zagalopowała się i zacytowała do końca fragment z protokołu przesłuchania Nikolskiego, gdzie Nikolski powiada, że informował premiera o zamiarze wizyty w Agorze oraz zdał mu z niej relację. A premier twierdzi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grab Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 03:32 'anita dała dupy', czyli wszystko po staremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemcio Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:03 Gość portalu: marynat napisał(a): > Błochowiakówna w swoim żywiole. Nie dała się wypchnąć z kolejki > i teraz może sobie pogadać ze swym idolem o ustępach. Oni sobie > myślą, że dwa półgłówki = jedna głowa. Ale to nieprawda. To > równanie działa tylko przy półdupkach. Tiaaaa... Nie wziąłeś tylko pod uwagę, że dwa LEWE półdupki wcale nie dają oczekiwanego efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:42 Gość portalu: Przemcio napisał(a): > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Błochowiakówna w swoim żywiole. Nie dała się wypchnąć z kolejki > > i teraz może sobie pogadać ze swym idolem o ustępach. Oni sobie > > myślą, że dwa półgłówki = jedna głowa. Ale to nieprawda. To > > równanie działa tylko przy półdupkach. > > Tiaaaa... > Nie wziąłeś tylko pod uwagę, że dwa LEWE półdupki wcale nie dają oczekiwanego > efektu... Trafne spostrzeżenie. Dzięki za zwrócenie uwagi, że mamy tu do czynienia z przypadkiem półdupkologii patologicznej. pozdr. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Leszek Miller CZWARTYraz przed komisją śledcz IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 18.06.03, 14:06 Gość portalu: Przemcio napisał(a): > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Błochowiakówna w swoim żywiole. Nie dała się wypchnąć z kolejki > > i teraz może sobie pogadać ze swym idolem o ustępach. Oni sobie > > myślą, że dwa półgłówki = jedna głowa. Ale to nieprawda. To > > równanie działa tylko przy półdupkach. > > Tiaaaa... > Nie wziąłeś tylko pod uwagę, że dwa LEWE półdupki wcale nie dają oczekiwanego > efektu... No, teraz już wiem dlaczego ona jest NMP (Niedoszła Modelka Playboya). Jest taka lewicowa, że ma wyłącznie lewe półdupki. Widać oni kalek nie fotografują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Telepatia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 10:04 Jak ona to robi, że za każdym razem zadaje akurat takie pytanie, na które Miller ma na kartce gotową odpowiedź? Jaki on dziś elokwentny, kompetentny, sypiący paragrafami i ustępami. I nawet stworzyła mu okazję do powiadomieniu opinii publicznej, że wczoraj zajmował się obniżaniem podatków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Telepatia? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 10:48 Tylko usunięcie Millera daje szansę Polsce. W każdym innym wypadku będzie on mówił to co chce i się wychwalał. Najgorsze to, że on promieniuje na inne polskie betony, które też kierują się tą zasadą. Jak on długo będzie, tak długo będą rządy sitwy i nie da się tego zmienić. Precz z Millerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhgtrh Re: Telepatia? IP: 217.153.90.* 18.06.03, 13:01 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Tylko usunięcie Millera daje szansę Polsce. W każdym innym wypadku będzie on > mówił to co chce i się wychwalał. Najgorsze to, że on promieniuje na inne > polskie betony, które też kierują się tą zasadą. Jak on długo będzie, tak długo > > będą rządy sitwy i nie da się tego zmienić. Precz z Millerem! Jeśłi wprowadzi liniowy 15% to mu wybaczę, to jedyny sposób na odpokutowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Telepatia? IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:02 Jaka tam telepatia! Jak Rokita w poniedzialek zaatakowal Millera, ze jest "skrajnie niekompetentny" i nie zna obowiazujacych przepisow - to Miller dzis przyniosl ze soba wyjasnienie. Anita sie zorientowala ze ona, tak jak Rokita zreszta tez - ma tylko jeden regulamin pracy rzadu, a powinna miec dwa, bo i nowy i stary. Przy tej okazji Nalecz przyznal sie, ze jak ma jakies dokumenty to trzyma je zazdrosnie tylko dla siebie, a inni czlonkowie Komisji robia podobno to samo. Nienajlepiej to swiadczy o wspolpracy miedzy czlonkami Komisji i o sposobie kierowania przez Nalecza pracami Komisji. Nie da sie czegos razem osiagnac, jak kazdy tajniaczy swoja wiedze. Czy Komisja to komisja, czy przypadkowa grupa w ktorej kazdemu chodzi o co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Telepatia? 18.06.03, 11:14 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): Nienajlepiej to swiadczy o wspolpracy miedzy czlonkami > Komisji i o sposobie kierowania przez Nalecza pracami Komisji. Nie da sie > czegos razem osiagnac, jak kazdy tajniaczy swoja wiedze. Czy Komisja to > komisja, czy przypadkowa grupa w ktorej kazdemu chodzi o co innego? Komisja składa się z adwokatów lewicy i prokuratorów prawicy. W razie zmiany okoliczności towarzystwo zamienia się rolami. Taka to komisja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Telepatia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:33 basia.basia napisała: > Komisja składa się z adwokatów lewicy i prokuratorów prawicy. > W razie zmiany okoliczności towarzystwo zamienia się rolami. > Taka to komisja! Są jeszcze poseł Szczepańczyk, na pewno zacny, ale niewygadany; no i niezrównany twórca fantastyki kryminalno-szpiegowskiej a zarazem wiceprzewodniczący komisji, poseł Kopczyński. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Rokita dal plame IP: *.biz.net.pl 18.06.03, 12:41 Rokita dal plame. Nie ma co udawac, ze nie. Tak sie szczegolowo czepial paragrafow, oparl caly wywod na regulaminie, a tu sie okazalo, ze pomylil regulaminy. I jeszcze to tlumaczenie, zeby nie robili z niego idioty, bo on dokladnie wiedzial co robi, opierajac sie na regulaminie nowszym, no niestety pograzylo go to jako prawnika. Jednak zadza dopadniecia Millera go cokolwiek zaslepia, a ta jego inteligencja to niestety glownie blysktliwosc, oczywiscie robiaca wystarczajace wrazenie na slabszych umyslach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: MILLER dal plame 18.06.03, 12:49 Gość portalu: end napisał(a): > Rokita dal plame. Nie ma co udawac, ze nie. Tak sie szczegolowo > czepial paragrafow, oparl caly wywod na regulaminie, a tu sie > okazalo, ze pomylil regulaminy. I jeszcze to tlumaczenie, zeby > nie robili z niego idioty, bo on dokladnie wiedzial co robi, > opierajac sie na regulaminie nowszym, no niestety pograzylo go > to jako prawnika. Jednak zadza dopadniecia Millera go cokolwiek > zaslepia, a ta jego inteligencja to niestety glownie > blysktliwosc, oczywiscie robiaca wystarczajace wrazenie na > slabszych umyslach. To posłuchaj sobie jak Rokita po kolei obala wszystkie tezy Millera i wykazuje, ze w obydwu regulaminach procedury są TAKIE SAME!!! I CO ŁYSO CI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Rokita dal plame IP: 217.96.23.* 18.06.03, 13:47 Gość portalu: end napisał(a): > Rokita dal plame. Nie ma co udawac, ze nie. Tak sie szczegolowo > czepial paragrafow, oparl caly wywod na regulaminie, a tu sie > okazalo, ze pomylil regulaminy. I jeszcze to tlumaczenie, zeby > nie robili z niego idioty, bo on dokladnie wiedzial co robi, > opierajac sie na regulaminie nowszym, no niestety pograzylo go > to jako prawnika. Jednak zadza dopadniecia Millera go cokolwiek > zaslepia, a ta jego inteligencja to niestety glownie > blysktliwosc, oczywiscie robiaca wystarczajace wrazenie na > slabszych umyslach. Na tobie, natomiast robi wrazenie bezczelnosc i chamstwo tow. Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Nie, zwykły zbieg okoliczności IP: *.icpnet.pl 18.06.03, 12:27 Gość portalu: marynat napisał(a): > Jak ona to robi, że za każdym razem zadaje akurat takie > pytanie, na które Miller ma na kartce gotową odpowiedź? Jaki on > dziś elokwentny, kompetentny, sypiący paragrafami i ustępami. I > nawet stworzyła mu okazję do powiadomieniu opinii publicznej, > że wczoraj zajmował się obniżaniem podatków... Do określonej partii zapisują się ludzie podobnie myślący, stąd też ich tok myślenia jest podobny. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fusek POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.artnet.com.pl 18.06.03, 10:05 Żeby głupota miała skrzydła to poseł Błochowiak fruwałaby jak gołębica. Kto tą idiotkę wziął do Komisji. Chce pomóc Millerowi, a robi z siebie idiotkę, tudzież Pana Premiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 10:07 Fusek - jak nie rozumiesz o czym mowia w telewizorze to nie zabieraj glosu, bo sie kompromitujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fusek Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.artnet.com.pl 18.06.03, 10:14 "Babo z okna" ja wiem o czym mówię, bo słucham wszystkiego bardzo dokładnie od początku i uważnie - w odróżnieniu od Ciebie (jak widać). Poseł Błochowiak jak to w jej zwyczaju pyta o rzeczy przed chwilą dokładnie omówione, ma to na celu utrwalenie tego co Miller oświadczył przed kilkoma minutami. "Babo z okna" jeżeli tego nie widziś, to znaczy, że jesteś nieuważna. Ja mam w komputerze tuner TV i w tej chwili pisząc to widzę na ekranie transmisję (i słyszę) i słucham tego uwaznie od samego poczatku trwania Komisji - nie opuściłem ani jednego dnia. Taki mam fach, że muszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svan Masz rację! Ta BABA W OKNIE, to chyba sekretarka z IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 10:57 KC SLD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek k Ta błochowiak to jakas prosta baba ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.06.03, 00:44 Jej wogole nie mozna czasami zrozumiec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Ciekawe co dalej... 18.06.03, 10:25 Już nie mogę się doczekać, kiedy Rokita zacznie zadawać pytania, powiedział, że z niczego się nie wycofuje i będzie nadal kontynuował wątki które rozpoczął podczas poprzedniego przesłuchania. Mam nadzeję, że będzie barrrdzo dociekliwy... Natomiast zagranie o złożeniu zawiadomienia do prokuratury o fałszywych zeznaniach było rewelacyjne! Dzięki temu Rokita uświadomił Millerowi w jakim charakterze ten drugi występuje przed komisją śledczą. Swoim zachowaniem premier wielokrotnie demonstrował, że gości tu jako szef, zwierzchnik, pan i władca, a tu niespodzianka! Rokita pokazł mu gdzie jest jego miejsce w szeregu i że nie jest to jego prywatny folwark, tylko komisja śledcza, która ma wszelkie środki aby takich krnąbrnych krętaczy doprowadzać do porządku, a Rokita będzie z tych środków skwapliwie korzystał. Myślę, że dzięki temu Miller zacznie ważyć słowa i okaże trochę szacunku całej komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svan Nic nowego się nie dowiemy. Tow. Miler, to on tak IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:11 tylko ogólnie łapie temat, a brak mu pod ręką doradców i nic nie powie. Jak widzieliście, na początku dzisiaj przedstawił kolaborat napisany przez doradców, na temat tego czego nie potrafił powiedzieć na poprzednim przesłuchaniu. To są typowe braki w wykształceniu. WUML (wieczorowy uniwersytet marksizmu i leninizmu) na wiele tu nie jest zdatny. Tu są potrzebne umiejętności kojarzenia faktów i logicznego myślenia. Milera natomiast na szkole politycznej przygotowano do zgrabnego lania wody (powiedzieć dużo nic nie mówiąc) na potrzeby zebrań partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciekawe co dalej... 18.06.03, 11:34 zbychooo napisał: > Już nie mogę się doczekać, kiedy Rokita zacznie zadawać pytania, powiedział, że > > z niczego się nie wycofuje i będzie nadal kontynuował wątki które rozpoczął > podczas poprzedniego przesłuchania. Mam nadzeję, że będzie barrrdzo > dociekliwy... > Natomiast zagranie o złożeniu zawiadomienia do prokuratury o fałszywych > zeznaniach było rewelacyjne! Dzięki temu Rokita uświadomił Millerowi w jakim > charakterze ten drugi występuje przed komisją śledczą. Swoim zachowaniem > premier wielokrotnie demonstrował, że gości tu jako szef, zwierzchnik, pan i > władca, a tu niespodzianka! Rokita pokazł mu gdzie jest jego miejsce w szeregu > i że nie jest to jego prywatny folwark, tylko komisja śledcza, która ma > wszelkie środki aby takich krnąbrnych krętaczy doprowadzać do porządku, a > Rokita będzie z tych środków skwapliwie korzystał. > Myślę, że dzięki temu Miller zacznie ważyć słowa i okaże trochę szacunku całej > komisji. Coś mi się zdaje, że go nafaszerowali jakimiś uspokajaczami! On do siebie całkiem nie podobny. Ale kino, właśnie się zaczęła zadyma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ciekawe co dalej... IP: *.crowley.pl 18.06.03, 18:49 zbychooo napisał: > Już nie mogę się doczekać, kiedy Rokita zacznie zadawać pytania, powiedział, że > > z niczego się nie wycofuje i będzie nadal kontynuował wątki które rozpoczął > podczas poprzedniego przesłuchania. Mam nadzeję, że będzie barrrdzo > dociekliwy... > Natomiast zagranie o złożeniu zawiadomienia do prokuratury o fałszywych > zeznaniach było rewelacyjne! Dzięki temu Rokita uświadomił Millerowi w jakim > charakterze ten drugi występuje przed komisją śledczą. Swoim zachowaniem > premier wielokrotnie demonstrował, że gości tu jako szef, zwierzchnik, pan i > władca, a tu niespodzianka! Rokita pokazł mu gdzie jest jego miejsce w szeregu > i że nie jest to jego prywatny folwark, tylko komisja śledcza, która ma > wszelkie środki aby takich krnąbrnych krętaczy doprowadzać do porządku, a > Rokita będzie z tych środków skwapliwie korzystał. > Myślę, że dzięki temu Miller zacznie ważyć słowa i okaże trochę szacunku całej > komisji. ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE. ŚWIADEK MILLER MA SŁABYCH DORADCÓW, BO DORADZAJĄ MU KOLESIE A NIE FACHOWCY, ROKITA WDEPTAŁ GO W ZIEMIĘ SWOIMI PYTANIAMI, RĄCZKI MU SIĘ TAK TRZĘSŁY ŻE KARTKI PAPIERU NIE MÓGŁ UTRZYMAĆ. NAŁĘCZ BŁAŻNI SIĘ STRASZNIE BRONIĄC MILLERA PRZED ROKITĄ I TAK WSZYSCY WIDZĄ NIEKOMPETENCJĘ ŚWIADKA . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK 18.06.03, 11:28 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Fusek - jak nie rozumiesz o czym mowia w telewizorze to nie zabieraj glosu, bo > sie kompromitujesz! Ale mnie się zdaje, że on ma rację! Ona rzeczywiście chciała pomóc a zaszkodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.siec / 192.168.0.* 18.06.03, 10:36 Gość portalu: Fusek napisał(a): > Żeby głupota miała skrzydła to poseł Błochowiak fruwałaby jak > gołębica. > Kto tą idiotkę wziął do Komisji. Chce pomóc Millerowi, a robi z > siebie idiotkę, tudzież Pana Premiara. > Jak to kto, SLD. To pewnie Jaskiernia powiedział o niej, że jest wschodzącą gwiazdą ich partii. Od takich gwiazd jest ciemno w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica OSZALAŁA PABIANICZANKA NIE PYTA TYLKO PREZENTUJE IP: *.toya.net.pl 18.06.03, 10:49 SWOJĄ WERSJĘ WYDARZEŃ - A ŻE UŁOMNĄ I OPRACOWANĄ PRZEZ LWICĘ LEWICY TO JUŻ INNY TEMAT DLA PROKURATURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 13:54 Moim zdaniem ona lepiej zaprezentowałaby się na rurce niż za stołem prezydialnym. Jest ładna, szczupła, odważna więc mogłaby spróbować sił. Wzrosłaby oglądalność, droższe reklamy i takie tam inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do najaranego Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: 195.205.149.* 18.06.03, 14:46 Wiesz, ja czasem też bywam najarany, ale nie przesadzaj, że ona jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: POSEŁ BŁOCHOWIAK IP: *.crowley.pl 18.06.03, 18:33 Błochowiak to emanacja głupiej i zabzdurzonej młodej polskiej lewicy. Nie dość, że głupia, to jeszcze z chorymi ambicjami (zamiast zajmować miejsce w Sejmie mogłaby, jak to komuszek, popijać wódę lub dawać dupę swym lewicowym idolom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Miller rozwiązał problem niedostarczania mu pytań! IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 10:09 Teraz na pytania Rokity będzie odpowiadał po dwóch dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Miller rozwiązał problem niedostarczania mu p IP: *.toya.net.pl 18.06.03, 10:14 Teraz pani Błochowiak dała czas Rokicie na przygotowanie się. Ona już sama nie wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Miller rozwiązał problem niedostarczania mu p IP: *.arcor-ip.net 18.06.03, 10:24 Wlasnie dlatego Blochowiak sie wyglupila. Rzucila sie na odsiecz Millerowi i dala Rokicie czas do namyslu. Bystry Nalecz probowal ja od tego odwiesc, ale nie dala mu szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Held Co sie dzieje z Ziobro?? IP: serwer:* / 192.168.0.* 18.06.03, 10:24 Ziobro ostatnio jakos przytlumiony :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Co sie dzieje z Ziobro?? IP: *.siec / 192.168.0.* 18.06.03, 10:41 A co się dzieje z Kataryną? Czy ktoś wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bessa Wyeliminowali ich z gry IP: *.pkobp.pl 18.06.03, 10:45 Na Ziobro maja haka ... a kataryna aresztowany :))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Co sie dzieje z Ziobro?? 18.06.03, 12:03 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > A co się dzieje z Kataryną? Czy ktoś wie coś na ten temat? Kataryna uprzedzała na forum, że w tych dniach jej nie będzie i nawet prosiła, żebyśmy się stawili wszyscy, żeby miała wierną relację. Pewnie to przeoczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Co sie dzieje z Ziobro?? IP: *.siec / 192.168.0.* 18.06.03, 13:53 basia.basia napisała: > Gość portalu: sceptyk napisał(a): > > > A co się dzieje z Kataryną? Czy ktoś wie coś na ten temat? > > Kataryna uprzedzała na forum, że w tych dniach jej nie będzie i nawet prosiła, > żebyśmy się stawili wszyscy, żeby miała wierną relację. > Pewnie to przeoczyłeś. Pewnie tak, nie bywam tu w sposób ciągły, raczej wybiórczy. Dzięki za informacje, to miłe z Twojej strony, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Co sie dzieje z Ziobro?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 10:54 Poseł Ziobro czeka na swoją kolej i zapyta. Może tym razem wykaże kto jest zerem. Chciaż i bez tego wiadomo, że Miller, jest cwany ale bez Millera inna mogłaby być Polska Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Co sie dzieje z Ziobro?? 18.06.03, 12:10 Gość portalu: Tolek napisał(a): > Poseł Ziobro czeka na swoją kolej i zapyta. Może tym razem wykaże kto jest > zerem. Chciaż i bez tego wiadomo, że Miller, jest cwany ale bez Millera inna > mogłaby być Polska Po Rydzoniu chyba Szteliga a potem .................. starcie: Poseł 0 kontra Lepiej być 0 niż Leszkiem Millerem. O jest Szteliga! Nie mogę się doczekać. Uważam osobiście, że obrażony Ziobro powinien dać sobie spokój z Millerem, bo obrażony gentleman nie powinien nawet patrzeć w stronę tego który go obraził i nie dał mu satysfakcji. Ciekawam jak Ziobro z tego wybrnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Co sie dzieje z Ziobro?? 18.06.03, 12:15 basia.basia napisała: > Gość portalu: Tolek napisał(a): > > > Poseł Ziobro czeka na swoją kolej i zapyta. Może tym razem wykaże kto jest > > > zerem. Chciaż i bez tego wiadomo, że Miller, jest cwany ale bez Millera in > na > > mogłaby być Polska > > Po Rydzoniu chyba Szteliga a potem .................. starcie: > Poseł 0 kontra Lepiej być 0 niż Leszkiem Millerem. > > O jest Szteliga! > > Nie mogę się doczekać. > Uważam osobiście, że obrażony Ziobro powinien dać sobie spokój z Millerem, bo > obrażony gentleman nie powinien nawet patrzeć w stronę tego który go obraził > i nie dał mu satysfakcji. Ciekawam jak Ziobro z tego wybrnie. Kiedy będzie kolej Ziobry powinien on powiedzieć tylko dwa zdania: "A teraz ocenię kompetencje pana premiera. Jest pan zerem panie Miller!" Odpowiedz Link Zgłoś
zet03 Re: Co sie dzieje z Ziobro?? 18.06.03, 13:00 Gość portalu: Tolek napisał(a): > Poseł Ziobro czeka na swoją kolej i zapyta. Może tym razem wykaże kto jest > zerem. Chciaż i bez tego wiadomo, że Miller, jest cwany ale bez Millera inna > mogłaby być Polska ------------------------------- Faktycznie Polska Rokity, to byłoby cóś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Co sie dzieje z Ziobro?? IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 18.06.03, 14:21 zet03 napisał: > Gość portalu: Tolek napisał(a): > > > Poseł Ziobro czeka na swoją kolej i zapyta. Może tym razem wykaże kto jest > > > zerem. Chciaż i bez tego wiadomo, że Miller, jest cwany ale bez Millera in > na > > mogłaby być Polska > ------------------------------- > Faktycznie Polska Rokity, to byłoby cóś pięknego. Oj, oj! Żebyś tego w złą godzinę nie powiedział pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Miller rozwiązał problem niedostarczania mu p IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 10:38 Gość portalu: Lennon napisał(a): > Teraz pani Błochowiak dała czas Rokicie na przygotowanie się. Ona już sama nie > wie co robi. Tak, starań Nałęcza mogła chyba nie pojąć tylko Błochowiakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Rokita znowu dał dupy :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 10:29 nie po raz pierwszy i nie ostatni. Poprzednio zbłaźnił się z bilingami, a dzisiaj durnia z niego zrobił Miller. Po poniedziałkowym, bardzo szczegółowym przesłuchaniu Millera z regulaminem prac rzadu w ręku, dzisiaj okazało się, że korzystał Rokita z regulaminu, który NIE OBOWIĄZYWAŁ w trakcie 'procedowania' nad nowelizacją ustawy medialnej hehehe... Ciekawe, czego jeszcze ten wzór 'inteligencji' i 'przenikliwości' dokona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Rokita znowu dał dupy :))) IP: *.toya.net.pl 18.06.03, 10:32 Według Twoich kryteriów do Miller dał już jelito grube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Rokita znowu dał dupy :))) IP: proxy / 10.10.120.* 18.06.03, 10:32 Gość portalu: babariba napisał(a): > nie po raz pierwszy i nie ostatni. > Poprzednio zbłaźnił się z bilingami, a dzisiaj durnia z niego zrobił Miller. > Po poniedziałkowym, bardzo szczegółowym przesłuchaniu Millera z regulaminem pra > c rzadu w ręku, dzisiaj okazało się, że korzystał Rokita z regulaminu, który NI > E OBOWIĄZYWAŁ w trakcie 'procedowania' nad nowelizacją ustawy medialnej hehehe. > .. > Ciekawe, czego jeszcze ten wzór 'inteligencji' i 'przenikliwości' dokona??? > JUŻ ZA NIEDŁUGO SIĘ PRZEKONASZ :-) Jak tylko Rokitka zacznie pytać WTEDY ZOBACZYSZ JAK BARDZO DAŁ DUPY ALE milerek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heliov Re: Rokita wielki IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 18.06.03, 10:37 Brawo Panie Rokita, Jestem pod wrażeniem postawy Jana Rokity, okazało się , ze przebił Ziobrę i zdołał to zrobić w ciągu 1 ha a nie jak poseł PIS przez cały dzień. Zdecydowanie wykazał nikompetencję premiera a dzisiejsze wystapienie L. Millera było słąbe. Ma rację Rokita , że regulaminy są podobne , zarówno perwszy i drugi a posługiwał sie nowym coby nie wywoływać zamieszania. Błochowiak była smieszna , pozwoliła przygotować się Rokicie do wystąpienia. Kto ja tam wsadził, SLD wbił sobie "samobuja" tym posunięciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Rokita wielki cymbał jest i manipulator IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:08 ty przeczytałeś przed wysłaniem swój post??? Gość portalu: heliov napisał(a): (...)Ma rację Rokita , że regulaminy są podobne , zarówno perwszy i drugi a posługiwał sie nowym coby nie wywoływać zamieszania. (...) ********** PRAWNIK (!!!) Rokita mieszał z błotem Millera zarzucając mu niekompetencję (z czym bym się nie spierał w innych przypadkach) odwołując się do PRZEPISÓW, które NIE OBOWIĄZYWAŁY, bo ich NIE BYŁO W REGULAMINIE w czasie rządowych prac nad nowelizacją!!!! a ty piszesz 'że regulaminy są podobne , zarówno perwszy i drugi a posługiwał sie nowym coby nie wywoływać zamieszania' PRZEPYSZNE TO JEST, Hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Babariba ty....................................... IP: *.ny325.east.verizon.net 18.06.03, 11:45 Ty wiesz co. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Rokita wielki cymbał jest i manipulator 18.06.03, 12:18 Gość portalu: babariba napisał(a): > ty przeczytałeś przed wysłaniem swój post??? > > Gość portalu: heliov napisał(a): > (...)Ma rację Rokita , że regulaminy są podobne , zarówno perwszy i > drugi a posługiwał sie nowym coby nie wywoływać zamieszania. > (...) > ********** > PRAWNIK (!!!) Rokita mieszał z błotem Millera zarzucając mu niekompetencję (z c > zym bym się nie spierał w innych przypadkach) odwołując się do PRZEPISÓW, które > NIE OBOWIĄZYWAŁY, bo ich NIE BYŁO W REGULAMINIE w czasie rządowych prac nad no > welizacją!!!! > > a ty piszesz 'że regulaminy są podobne , zarówno perwszy i drugi a posługiwał s > ie nowym coby nie wywoływać zamieszania' > > PRZEPYSZNE TO JEST, Hłe... Poczekaj, poczekaj. Rokita powiedział, że wie co w poniedziałek mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Rokita wielki cymbał jest i manipulator IP: *.biz.net.pl 18.06.03, 12:47 basia.basia napisała: > Poczekaj, poczekaj. Rokita powiedział, że wie co w poniedziałek mówił. > Jesli zrobil to swiadomie, to znaczy ze zastosowal faktycznie ordynarna manipulacje. Jesli nieswiadomie, to znaczy, ze nie jest tak przenikliwy i nieomylny jak usiluje sie wydac. Oba przypadki dyskredytuja go jako prawnika. W koncu caly wywod oparl na drobiazgowym czepianiu sie paragrafow. I nie da sie sie tej wpadki wybronic. Gdyby to bylo przed sadem to sprawa juz by byla calkowicie przegrana. Nie robmy z Rokity demona intelektu i jedynego obronce prawdy. Prawda jak zwykle lezy gdzies po srodku i jest szara i nieefektowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: To jest inny end!!!! IP: *.ifn-magdeburg.de 19.06.03, 14:57 end1 napisał: > To jakas licha podroba. Co tu sie dzieje? Wlasnie z uwaga przygladalam sie twojemu nowemu wcieleniu End jako milosnika Millera??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
end1 Mysle, Aniu, ze ty jestes bystra 19.06.03, 23:02 kobitka i potrafisz odroznic oryginal od podroby. A to nie pierwszy taki przypadek na forum. Dlatego teraz wole sie logowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Rokita wielki cymbał jest i manipulator IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 13:41 Gość portalu: end napisał(a): > basia.basia napisała: > > > > Poczekaj, poczekaj. Rokita powiedział, że wie co w poniedziałek > mówił. > > > Jesli zrobil to swiadomie, to znaczy ze zastosowal faktycznie > ordynarna manipulacje. Jesli nieswiadomie, to znaczy, ze > nie jest tak przenikliwy i nieomylny jak usiluje sie wydac. Oba > przypadki dyskredytuja go jako prawnika. W koncu caly wywod > oparl na drobiazgowym czepianiu sie paragrafow. I nie da sie > sie tej wpadki wybronic. Gdyby to bylo przed sadem to sprawa > juz by byla calkowicie przegrana. Nie robmy z Rokity demona > intelektu i jedynego obronce prawdy. Prawda jak zwykle lezy > gdzies po srodku i jest szara i nieefektowna. A moze ta nieefektowna prawda jest taka, ze chociaz Miller i Rokita przy dziarskiej pomocy Blochowiak pod przewodnictwem Nalecza cytuje "daja dupy", a nawet juz "jelito grube" (koniec cytatu), to w gownie siedzimy my. I konca tego deszczu gowna nie widac. Mam nadzieje, ze chociaz papieru toaletowego nie zabraknie. Chociaz zawsze chyba mozna uzyc stenogramow...Albo starego regulaminu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też cymbał Re: Rokita wielki cymbał jest i manipulator? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 12:22 Jedno jest pewne, temu rządowi nie jest potrzebny żaden regulamin, ani ten nowy, ani stary. I tak każdy robi, co mu sie żywnie spodoba. "Zeznania" odsłoniły tylko styl rządzenia, który nawet nie pasuje do prywatnego młyna - ustnie nakazowy, bez dokumentów, bez kompetencji i osłoniony zanikiem pamięci, ale w sumie "nienagannie gangsterski". Rokita wykazał niezbicie to, o czym każdy i tak jest głęboko przekonany. Jeżeli na tym polega bycie cymbałem, to chwała mu - jest największym cymbałem. W tym kontekście znajomy młynarz z pewnością nie zasługuje na miano nawet cymbalika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatkowski Re: Rokita znowu dał dupy :))) IP: *.emirates.net.ae 18.06.03, 10:42 Widze ze Wiadomosci TVP1 wszystko dobrze Ci wytlumaczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Rokita znowu dał dupy :))) 18.06.03, 10:48 Gość portalu: babariba napisał(a): > nie po raz pierwszy i nie ostatni. > Poprzednio zbłaźnił się z bilingami, a dzisiaj durnia z niego zrobił Miller. > Po poniedziałkowym, bardzo szczegółowym przesłuchaniu Millera z regulaminem pra > c rzadu w ręku, dzisiaj okazało się, że korzystał Rokita z regulaminu, który NI > E OBOWIĄZYWAŁ w trakcie 'procedowania' nad nowelizacją ustawy medialnej hehehe. > .. > Ciekawe, czego jeszcze ten wzór 'inteligencji' i 'przenikliwości' dokona??? > Stary, zbyt szybko się cieszysz z kolejnego "nibypotknięcia" Rokity. Poczekaj co poseł powie na swoją obronę. Po pierwsze, jeden i drugi regulamin różni się tylko szczegółami, natomiast główne przepisy są take same, po drugie podczas prac nad nowelizajcją ustawy o radiofonii i telewizji przez pewien czas obowiązywał ten starszy regulamin, a później nowy, więc wszystkie główne procedury premier powinien znać, a premier co? ani be, ani me... taki profesjonalny he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przenikliwy Re: Rokita znowu dał dupy :))) IP: *.dialup.optusnet.com.au 18.06.03, 10:49 a moze pamietyasz czego dokonal marx, engels, lenin orazx dziecko blazen miller? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica BABARIBA - MATOŁKU, MŁODSZA SIOSTRA PRZECZYTA IP: *.toya.net.pl 18.06.03, 10:59 CI TE REGULAMINY: bap-psp.lex.pl/cgi-bin/demo.cgi? id=&comm=jednostka&akt=nr16827575&ver=-1&jedn=-1 bap-psp.lex.pl/cgi-bin/demo.cgi?id=&comm=jednostka&akt=nr16827575&ver=-1&jedn=-1 A DZIELNICOWY SPRÓBUJE WYJAŚNIĆ SPRAWĘ - MOŻE TROCHĘ MARYCHY CI POBUDZI TEN SKWAREK POD CZEREPEM. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Rokita znowu dał dupy :))) 18.06.03, 12:14 Gość portalu: babariba napisał(a): > nie po raz pierwszy i nie ostatni. > Poprzednio zbłaźnił się z bilingami, a dzisiaj durnia z niego zrobił Miller. > Po poniedziałkowym, bardzo szczegółowym przesłuchaniu Millera z regulaminem pra > c rzadu w ręku, dzisiaj okazało się, że korzystał Rokita z regulaminu, który NI > E OBOWIĄZYWAŁ w trakcie 'procedowania' nad nowelizacją ustawy medialnej hehehe. > .. > Ciekawe, czego jeszcze ten wzór 'inteligencji' i 'przenikliwości' dokona??? Poczekamy, zobaczymy. > Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: BABARIBA znowu dał dupy :))) 18.06.03, 12:56 Gość portalu: babariba napisał(a): > nie po raz pierwszy i nie ostatni. > Poprzednio zbłaźnił się z bilingami, a dzisiaj durnia z niego zrobił Miller. > Po poniedziałkowym, bardzo szczegółowym przesłuchaniu Millera z regulaminem pra > c rzadu w ręku, dzisiaj okazało się, że korzystał Rokita z regulaminu, który NI > E OBOWIĄZYWAŁ w trakcie 'procedowania' nad nowelizacją ustawy medialnej hehehe. > .. > Ciekawe, czego jeszcze ten wzór 'inteligencji' i 'przenikliwości' dokona??? > I co łyso ci? jak teraz Rokita po kolei obala tezy Millera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik1 Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 10:56 To nie jest komedia ani farsa.To nie jest tragikomedia ani tragifarsa.To jest tragedia.I to grana przez amatorów z Pcimia(nie obrażając mieszkańcow tego miasteczka)Uzgodnione pytania,udawane zastanawianie milera nad odpowiedzią,przypominanie mozolne nad szczegółami ,którymi potem sypie jak z rękawa,Rodzoń dziękuje za odpowiedź na pytanie ,które zostało uchylone i ta odpowiedź wogóle nie padła.Czy oni myślą,że my jesteśmy durniami?Boże widzisz to i nie zagrzmisz.Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 13:45 To jest faktycznie tragedia! Miller to ordynarny manipulant, jesteśmy w Polsce bez szans jak on nie odejdzie. Będzie mataczył, odpowiadał nie na pytania, szkalował innych, obrażał, tworzył sitwy itd.itp. Tylko jak długo to mamy wytrzymywać, przecież to wzsystko jest szyte grubymi nićmi. Miller może nie wysłał Rywina, ale stworzył sieć w stylu KGB, która czyni co chce. Walter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: 195.136.50.* 18.06.03, 10:58 Toż to dzisiaj prawdziwa jatka, najpierw ta idiotka Błochowiak "utrwala" oświadczenie towarzysza Leszka, potem ten aparatczyk Rydzoń manipuluje prawdą spuszczając w kanał Sellina - komuna przechodzi do kontrataku? Dobrze, że jest Nałęcz... to jest kandydat na Najwyższy Fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty ZGROZA!!! IP: 212.14.60.* 18.06.03, 11:05 Wejdzcie na watek pt. "Brawo leszek miller! Brawo polacy!" Masa idiotow wypisuje tam rzeczy typu: miler kandydatem na polakow na prezydenta RP 2006 :( Zrobilo sie tam prawdziwe czerwone zaglebie Ja pierdole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:12 Ty Towarzyszu sie mylisz. Sellin sam sie wpuscil w kanal - zreszta na polecenie Walendziaka. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz 18.06.03, 10:58 Dzisiaj tego przesłuchania nie skończą- Grydzoń, potem Szczepańczyk, Szteliga, znowu Nałęcz, Lew Andowski, Ziobro, Beger i dopiero Rokita- - chyba znowu Millerowi się upiecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:27 strajker napisał: > Dzisiaj tego przesłuchania nie skończą- Grydzoń, potem Szczepańczyk, > Szteliga, znowu Nałęcz, Lew Andowski, Ziobro, Beger i dopiero Rokita- > - chyba znowu Millerowi się upiecze Na to się zanosi, choć nie spodziewałbym się, by poseł Szczepańczyk zajął więcej niż 5 minut. Sztelidze też będzie trudno, choć będzie wychodził ze skóry. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.lodz.mm.pl 18.06.03, 10:59 Miler broniąc się atakuje Rokitę. Panie Rokita 100lat z okazji urodzin. Jak widać jest Pan po stronie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Rydzon drukarz! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:07 Posel Rydzon bezczelnie drukuje pytania "pod Leszka Betona Millera. Tylko slepy tego nie widzi. Pamietam jak Rydzon przepytywal czy ktorys z poslow nie spotykal sie ze swiadkiem wieczorkiem pomiedzy zeznaniami. Teraz moze jego nalezaloby zapytac czy kontaktowal sie wczoraj ze swiadkiem Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Rydzon drukarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:10 Pamiętacie jak Anitkę oburzało, że Ziobrze ktoś pytania podrzuca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol; Re: Rydzon drukarz! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.06.03, 07:53 Rydzon to prostak !!! Pamietacie jak wyliczal ile razy Ziobro użył slowa Miller w ciagu 5 minut ?!!!. To pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: 217.153.94.* 18.06.03, 11:09 in jmr we trust? blyskotliwa inteligencja kontra cyniczny wyjadacz? ja mysle ze obaj panowie, podobnie zresztą jak cała komisja zaczynają być własną karykaturą. rywin rywinem a polityka poltyką. sprawiedliwość w tym wypadku ma zdecydowane barwy klubowe... Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz 18.06.03, 11:20 Ta Komisja to skłócona wewnętrznie grupa a Nałęcz robi co może żeby ich skłócić jeszcze bardziej. A tak się dobrze zapowiadało, że Nałęcz będzie KIEROWAŁ pracami Komisji... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz 18.06.03, 11:26 Gość portalu: m napisał(a): > in jmr we trust? blyskotliwa inteligencja kontra cyniczny > wyjadacz? ja mysle ze obaj panowie, podobnie zresztą jak cała > komisja zaczynają być własną karykaturą. rywin rywinem a > polityka poltyką. sprawiedliwość w tym wypadku ma zdecydowane > barwy klubowe... Niestety masz rację. To jest walka polityczna. Ale cały tryb powołania tej komisji już był skażony grą polityczną. I możemy sobie oglądać reprezentantów naszych partii w akcji. To bardzo pouczające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 12:11 basia.basia napisała: > Gość portalu: m napisał(a): > > > in jmr we trust? blyskotliwa inteligencja kontra cyniczny > > wyjadacz? ja mysle ze obaj panowie, podobnie zresztą jak cała > > komisja zaczynają być własną karykaturą. rywin rywinem a > > polityka poltyką. sprawiedliwość w tym wypadku ma zdecydowane > > barwy klubowe... > > Niestety masz rację. To jest walka polityczna. > Ale cały tryb powołania tej komisji już był skażony grą polityczną. > I możemy sobie oglądać reprezentantów naszych partii w akcji. > To bardzo pouczające. Czemu "niestety"? Czemu "skażony"? Taka jest demokracja, że nie zamazuje konfliktów politycznych, tylko je instytunacjonalizuje. Patologia pojawia sie wtedy, gdy prokuratorzy, sędziowie, członkowie KRRiT, dziennikarze publicznych i komercyjnych mediów, profesorowie, wojo, policja, ABW itd itp uprawiają hipokryzję udając apolityczność. Zgadzam się, że kiedy "możemy sobie oglądać reprezentantów naszych partii w akcji. > To bardzo pouczające." A lecąca na pysk popularność SLD i osobiście p. Millera dowodzi, że nasze "przypadkowe" społeczeństwo coś jednak kuma. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz 18.06.03, 11:12 Co to k... jest?- przesłuchanie czy gość jedynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:16 To jest dopiero parodia przesluchania. Rydzon i Miller chwala sie programem SLD. Najlepsze, ze powoluja sie na raport otwarcia. Raport ten zostal sporzadzony przez SLD na poczatku ich rzadow. Najlepsze jest to, ze dzis NIK poinformowal jak raport ten zostal sfalszowany, ukoloryzowany! Miller czemu tego nie powiesz? Niewygodne fakty, co? Lesio Beton potrafi rozwodzic sie godzinami o wygodnych mu sprawach. Niewygodne, omija stwierdzeniami o braku pamieci, niewiedza. Zaklamany czerwony dran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:24 Swiadek odpowiada na pytania. Nie ma pytania - nie ma odpowiedzi. A Komisja tak w ogole jest w sprawie Rywina i ustawy o radiofonii i telewizji. Miller nie jest podsadnym, tylko swiadkiem. Cos ci sie pochrzanilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:32 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Swiadek odpowiada na pytania. Nie ma pytania - nie ma odpowiedzi. A Komisja tak > > w ogole jest w sprawie Rywina i ustawy o radiofonii i telewizji. Miller nie > jest podsadnym, tylko swiadkiem. Cos ci sie pochrzanilo! A ty w swoich zachwytach nad osoba Millera nie widzisz tego w jaki sposob zadawane sa pytania? Nie widzisz tego, ze Miller jest winien conajmniej poteznych zaniechan?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: *.gds.pl 18.06.03, 11:34 Gość portalu: UORP napisał(a): > Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > > > Swiadek odpowiada na pytania. Nie ma pytania - nie ma odpowiedzi. A Komisj > a > tak > > > > w ogole jest w sprawie Rywina i ustawy o radiofonii i telewizji. Miller ni > e > > jest podsadnym, tylko swiadkiem. Cos ci sie pochrzanilo! > A ty w swoich zachwytach nad osoba Millera nie widzisz tego w jaki sposob > zadawane sa pytania? > Nie widzisz tego, ze Miller jest winien conajmniej poteznych zaniechan?! Nie widzi. Widocznie okno pomyliła ze ścianą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: *.ny325.east.verizon.net 18.06.03, 11:55 Gość portalu: ws napisał(a): > Gość portalu: UORP napisał(a): > > > Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > > > > > Swiadek odpowiada na pytania. Nie ma pytania - nie ma odpowiedzi. A K > omisj > > a > > tak > > > > > > w ogole jest w sprawie Rywina i ustawy o radiofonii i telewizji. Mill > er ni > > e > > > jest podsadnym, tylko swiadkiem. Cos ci sie pochrzanilo! > > A ty w swoich zachwytach nad osoba Millera nie widzisz tego w jaki sposob > > zadawane sa pytania? > > Nie widzisz tego, ze Miller jest winien conajmniej poteznych zaniechan?! > Nie widzi. Widocznie okno pomyliła ze ścianą. Przeciez jak sie sprzata kible w KC SLD to okien sie nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:43 Udowodnij swoje zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 12:05 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Udowodnij swoje zarzuty. Nie jestem tu po to aby wyjasniac sprawy, ktore kazdy myslacy moze sam zobaczyc. Ogladaj, czytaj i mysl. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek948 Re: Dwoch kolesi z SLD reklamuje program SLD! IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.1.* 19.06.03, 14:41 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Swiadek odpowiada na pytania. Nie ma pytania - nie ma odpowiedzi. A Komisja tak > > w ogole jest w sprawie Rywina i ustawy o radiofonii i telewizji. Miller nie > jest podsadnym, tylko swiadkiem. Cos ci sie pochrzanilo! Zwroc uwage, ze w tej sprawie w SLD nie powinno byc swiadkow tylko oskarzeni. Masz jeszcze watpliwosci co do tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
signal Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja? 18.06.03, 11:22 Reszta jej członków to tylko statyści, którzy o nic nie pytają, nie dociekają prawdy. Może jeszcze poseł Ziobro się stara. Wyjśnienie afery Rywina w takim składzie komisji jest niemożliwe. Mimo wszystko gratuluję postawy dla posła Rokity. W nowym rozdaniu parlamentarnym należałoby powołać nową komisję do wyjaśnienia tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:30 W "nowym rozdaniu" Rokity pewnie nie bedzie. Dla doraznej korzysci zgnojenia swiadkow tyle razy sie pomylil, a w Sejmie wykazuje się taka biernoscia, ze kto go wybierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:38 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > W "nowym rozdaniu" Rokity pewnie nie bedzie. Dla doraznej korzysci zgnojenia > swiadkow tyle razy sie pomylil, a w Sejmie wykazuje się taka biernoscia, ze kto > > go wybierze? Koles, ty masz jakis kompleks? Mozesz podac choc jedna jego pomylke? A moze podasz fakty, o ktorych dzieki niemu opinia publiczna sie dowiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: *.tvk-gaj.pl 18.06.03, 11:46 Jak sama nazwa wskazuje jestem kobieta, a nie kolesiem. Jak tak uwaznie sledzisz przebieg wydarzen jak czytasz to i nie rozumiesz o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: *.gds.pl 18.06.03, 11:54 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Jak sama nazwa wskazuje jestem kobieta, a nie kolesiem. Jak tak uwaznie > sledzisz przebieg wydarzen jak czytasz to i nie rozumiesz o czym mowa. Ogolniki i jeszcze raz ogólniki. Więcej konkretów sama przedstawiaj, a nie rządaj od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:57 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Jak sama nazwa wskazuje jestem kobieta, a nie kolesiem. Jak tak uwaznie > sledzisz przebieg wydarzen jak czytasz to i nie rozumiesz o czym mowa. No wiec Babo, gdzie te argumenty, co? Popsioczyc potrafisz? Rusz szarymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: *.clinternal / 10.2.4.* 18.06.03, 14:36 To nie jest konkurs piekności ani serial brazylijski. Rokita ma za zadanie zadawać pytania, nawet jeśli są one dla świadków niewygodne, i bardzo dobrze, ze to robi. Nie po to jest ta komisja zeby posłowie zdobywali wsród świadkow nowych przyjaciól, tylko po to zeby sie o sprawie jak najwiecej dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Żeby nie J. Rokita to po co byłaby ta komisja IP: *.crowley.pl 18.06.03, 18:58 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > W "nowym rozdaniu" Rokity pewnie nie bedzie. Dla doraznej korzysci zgnojenia > swiadkow tyle razy sie pomylil, a w Sejmie wykazuje się taka biernoscia, ze kto > > go wybierze? ja go wybiorę i większość moich znajomych, 90% internautów tez go popiera, to ty jesteś odmieńcem mało rozumiejącym ale za to bardzo zarozumiałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Pamiec Millera! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:22 jaka doskonala pamiec ma Leszek Beton. Doskonale pamieta kiedy sekretarka Millera krecila do Rywina. Zadziwiajaca pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Pytania kolegi... IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:29 Rydzon zadaje uzgodnione pytania z seri: -Lesio masz szanse w pelni opowiedziec swoja wersje wydarzen... No i Lesio ma szanse dalej naklamac o konfrontacji i innych sytuacjach. Okazuje sie, ze Beton ma jednak doskonala pamiec, pamieta ze 22lipca 02 Jakubowska byla w bibliotece. Niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:31 Rydzoniowi się pokićkało - przyjął rolę adwokata zamiast śledczego. Chociaż nie, nie pokićkało się - dzielnie wypełnia zlecone przez partię zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Samoobrona ratuje MIllera? IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2p Re: Samoobrona ratuje MIllera? IP: *.tkdami.net 18.06.03, 11:39 ha! tvn 24 transmituje demonstracje a tvp 3 pokazuje widoczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach Re: Samoobrona ratuje MIllera? IP: *.crowley.pl 18.06.03, 19:05 Gość portalu: 2p napisał(a): > ha! tvn 24 transmituje demonstracje a tvp 3 pokazuje widoczki Od dawna publiczna wspiera SLD, wystarczy po Faktach obejrzeć wiadomości i człowiekowi wydaje się że w dwóch państwach żyje. Najzuchwalsze ody pochwalne dla świadka millera można usłyszeć w gościu jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:33 Jakaś demonstracja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 18.06.03, 11:38 Gość portalu: pralinka napisał(a): > Jakaś demonstracja??? hehe a juz sie tak nudnawo robilo. szkoda tylko ze nie ustrzelili elema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: 217.97.138.* 18.06.03, 11:59 Czy to prawda, że dzisiaj jest ostatni dzień występów Millera przed Komisją? Podobno zapowiedział, że więcej się nie pojawi, bo czasu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svan Miler tchórz!!!!!!!!!!!!! Uciekł z sali, gdy nareszcie IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:37 coś ciekawego zaczęło się dziać. Jestem z wami po tamtej stronie szyby - precz z SLD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV bezrobotni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 11:37 tylko Rokita wybrał się do protestujacych bezrobotnych i rozmawia z nimi w oknie reszta "przedstawicieli społeczeństwa" chyba ze strachu skupiła się w drugim końcu sali gdzie te deklaracje Samoobrony i SLD o dialogu ze społeczeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
inaww To skandal! 18.06.03, 11:41 Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno pogawędkę z demonstrantami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: To skandal! IP: *.toya.net.pl 18.06.03, 11:43 Masz racje to skandal - ale z tą komisją. Wreszcie ludzie nie wytrzymali. Jak Lesio sie nie odspawa od stołka to może bedzie jeszcze gorzej. Wałesa już za stary i płotu nie przeskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent008 Re: To skandal! IP: 80.50.28.* 18.06.03, 13:44 Gość portalu: Lennon napisał(a): > Masz racje to skandal - ale z tą komisją. Wreszcie ludzie nie wytrzymali. > Jak Lesio sie nie odspawa od stołka to może bedzie jeszcze gorzej. Wałesa już > za stary i płotu nie przeskoczy. Lesiu jak był młodszy to też mu pomagali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu Re: To skandal! IP: 192.11.224.* 18.06.03, 11:44 kazdy sie przyda byle tylko nie dopuscic do kolejnego starcia milerka z Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: To skandal! IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 18.06.03, 11:44 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... jezeli ktos glosowal na poslow to powinien miec prawo ich odwiedzic zwlasza jak nie ma co robic bo rzadzacy olewaja to ze ludnosc nie ma pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: To skandal! IP: *.pse.pl 18.06.03, 11:45 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... skandal, że Rokita - PRAWNIK - rozmawia zamiast czekać aż Janik przysle ZOMO ??? z SLD jesteś, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak To wtedy bys dopiero wrzeszczal 18.06.03, 11:49 ze Rokita razem z sld bije bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemcio Re: To skandal! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:47 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... A Twój moralny mentor ma głęboko w d... głodujących rodaków, o których tak podobno walczył. Miller jest świnią bo tylko tak można w miarę łagodnie określi człowieka bez honoru wykazującego kompletną ignorancję wobec innych... Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: To skandal! 18.06.03, 11:54 Zamiast dokończyc swoją pracę - Komisja czeka aż demonstracja się skończy. A Ty uważasz, że Komisja nagle da tym bezrobotnym pracę, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: To skandal! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:51 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... Masz rację. Taki sam zasrany prawnik, jak zasrana cała polska "prawica". Brzydzę się nią, jak ropuchą (przepraszam ropuchę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: To skandal! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 11:55 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > inaww napisała: > > > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > > pogawędkę z demonstrantami... > Masz rację. Taki sam zasrany prawnik, jak zasrana cała polska > "prawica". Brzydzę się nią, jak ropuchą (przepraszam ropuchę). No to naciesz sie rzadami przekretasa Millera i jego czerwonej brygady, bo juz niedlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: To skandal! IP: *.ny325.east.verizon.net 18.06.03, 12:01 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > inaww napisała: > > > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > > pogawędkę z demonstrantami... > Masz rację. Taki sam zasrany prawnik, jak zasrana cała polska > "prawica". Brzydzę się nią, jak ropuchą (przepraszam ropuchę). Odpierdol sie od ropuch, czerwony skurwysynu. Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: To skandal! IP: 217.96.23.* 18.06.03, 12:11 Gość portalu: ZABA napisał(a): > Gość portalu: wkurzony napisał(a): > > > inaww napisała: > > > > > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > > > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > > > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > > > pogawędkę z demonstrantami... > > Masz rację. Taki sam zasrany prawnik, jak zasrana cała polska > > "prawica". Brzydzę się nią, jak ropuchą (przepraszam ropuchę). > Odpierdol sie od ropuch, czerwony skurwysynu. Zaba Nie denerwuj sie nowojorczyku, na takie pustoglowy jak on szkoda nerwow. I tak nic nie zrozumie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: To skandal! IP: *.gds.pl 18.06.03, 11:57 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... A co, ma do nich strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: To skandal! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:58 inaww napisała: > Straż marszałkowska wpuściła na teren Sejmu nielegalną > demonstrację. To po co ta straż tam jest? Komisja nie może > pracować, poseł Rokita - PRAWNIK - ucina sobie przez okno > pogawędkę z demonstrantami... To jest dialog ze społeczeństwem - skoro inaczej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: To skandal! 18.06.03, 12:03 Anarchia w każdej sytuacji rodzi tylko chaos, a jeszcze nigdy niczego nie naprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:48 Właśnie patrzę w ekranik telewizora (TVN24) i zastanawiam się, co to głupie bydło, niby bezrobotni, tam robi? Mają tą wieczną szczęśliwość obiecaną przez Solidarność i tak im się nie podoba, że przyszli z pretensjami do komucha. Ja też jestem bez roboty, ale nie mam pretensji do Millera, tylko do Krzaka (tfu). I do poprzedników. Ale ja nigdy na nich nie głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak O nastepny wytresowany przez sld. 18.06.03, 11:52 Wszystkiemu winien ten niedobry Buzek ktory pewnie rzadzil od 1945 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: O nastepny wytresowany przez sld. IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 18.06.03, 11:54 jak_nie_jak_tak napisała: > Wszystkiemu winien ten niedobry Buzek ktory pewnie rzadzil od 1945 roku. daj sie chlopu wykrzyczec widzisz przeca ze wkurzony, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Stary kawał IP: *.chemd.amu.edu.pl 18.06.03, 12:03 Gość portalu: zdl napisał(a): > jak_nie_jak_tak napisała: > > > Wszystkiemu winien ten niedobry Buzek ktory pewnie rzadzil od 1945 roku. > > daj sie chlopu wykrzyczec widzisz przeca ze wkurzony, Za czasów głębokiej komuny zorganizowano, bodajże w Radomiu, konferencję na temat organizacji pracy. Uczestnicy wychodząc na przerwę ujrzeli, jak dwóch robotników popychało jedną mizerną taczkę. Jeden z uczestników, mając świeżo w pamięci ostatni referat, nie wytrzymał i podszedł do robotników. - Panowie, dlaczego dwóch do takiej taczki...- zapytał. - Trzeci jest na chorobowym - padła odpowiedź. Tym trzecim pewnie był pan wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svan Głupi Warszawiaku, a Miller dał ci EDEN. Szczególn IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:55 ie mocno napracował się on i jego formacja przez ponad 40 lat dobrobytu PRL. A że nie masz pracy i z tego się cieszysz! To znaczy żeś darmozjad na czyjimś utrzymaniu. Ja ich popieram ( bezrobotnych ) i jestem z nimi, chociaż mam pracę i nigdy nie byłem bezrobotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.ny325.east.verizon.net 18.06.03, 12:04 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > Właśnie patrzę w ekranik telewizora (TVN24) i zastanawiam się, co > to głupie bydło, niby bezrobotni, tam robi? Mają tą wieczną > szczęśliwość obiecaną przez Solidarność i tak im się nie podoba, > że przyszli z pretensjami do komucha. Ja też jestem bez roboty, > ale nie mam pretensji do Millera, tylko do Krzaka (tfu). I do > poprzedników. Ale ja nigdy na nich nie głosowałem. Z ciebie to jest pierwszej klast czerwona k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfx Re: Leszek Miller trzeci raz przed komisją śledcz IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 19.06.03, 00:10 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > Właśnie patrzę w ekranik telewizora (TVN24) i zastanawiam się, co > to głupie bydło, niby bezrobotni, tam robi? Mają tą wieczną > szczęśliwość obiecaną przez Solidarność i tak im się nie podoba, > że przyszli z pretensjami do komucha. Ja też jestem bez roboty, > ale nie mam pretensji do Millera, tylko do Krzaka (tfu). I do > poprzedników. Ale ja nigdy na nich nie głosowałem Jeżeli ludzi którzy nie maja pracy, pieniędzy, nadziei nazywasz bydłem to sam jesteś skończoną ciotą. Idź się jebać z Milerem pojebańcu. Odpowiedz Link Zgłoś