Dodaj do ulubionych

No i co w tych taśmach jest takiego

09.07.07, 14:46
zatrważającego, strasznego i antysemickiego? Kolejna rozdęta lipa. A ten
fragment o Kaczorowej mocno naciągany, choć nawet gdyby Rydzyk powiedział to
co powiedział - co nagannego w fakcie, że katolik, a tym bardziej katolicki
duchowny krytykuje aborcjonistów i eutanazistów?

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=51947
Obserwuj wątek
    • piotrgdansk10 Errata: "powiedział, to co tam pismaki 09.07.07, 14:48
      z Wprost mu w usta włożyły" ;)
    • stadion_narodowy Rydzyk wyjawił swoją beznadziejną głupotę. 09.07.07, 14:50
      A przy okazji popełnił przestępstwo ścigane z urzędu.
      • piotrgdansk10 Tak jak Wałęsa czy Niesioł. 09.07.07, 14:55
        Przypomnijcie mi choć jeden swój post, towarzyszu, w którym domagacie się
        ścigania powyższych. Inaczej uznam was za małego obłudnika ;)
        • zablokowany1 Towarzyszu weźcie przykład ze Szczypińskiej 09.07.07, 15:00
          i złóżcie doniesienie do Prokuratury za obrazę pary prezydenckiej...Przecież
          tak nie można wypowiadać się o Najukochańszym Panu Prezydencie i Jego małżonce.
          Żebyście towarzyszu mieli jasność to nie jestem zwolennikiem piswoskiej
          bolszewickiej hołoty, ale Prezydenta obrażać nie wolno. Zrozumieliście
          towarzyszu ?
          • piotrgdansk10 A gdzie byłeś, esbeku, gdy twój kumpel Bolo 09.07.07, 15:04
            lżył Kaczora od s-synów, a ta szwabska gadzinówka od kartofli? No gdzie?
            • zablokowany1 Towarzyszu przypominam Wam, że esbekiem 09.07.07, 15:10
              nigdy nie byłem wobec tego możecie uważać się za pedofila. Wy mnie podajcie do
              prokuratury jeśli znajdziecie dowód na to, że byłem esbekiem, jordolony
              pedofilu.
              Tylko uważajcie bo Wam tatulo malwersant nie będzie chciał dać eci peci na
              odszkodowanie...A teraz spieprzaj dziadu....
              • piotrgdansk10 Esbeku, przecież sam się przyznawałeś żeś 09.07.07, 15:11
                esbekiem właśnie. Nie zgrywaj teraz debila, bo ci nikt już w to nie uwierzy:)
            • sierzant_nowak Re: A gdzie byłeś, esbeku, gdy twój kumpel Bolo 09.07.07, 15:22
              > lżył Kaczora od s-synów, a ta szwabska gadzinówka od kartofli? No gdzie?

1. s-syn nie jest wyzwiskiem bez zawartosci tajemniczej pauzy
              2. szwabska gadzinowka nie podlega jurysdykcji polskiego systemu karnego

cos jeszcze ci wyjasnic?
        • stadion_narodowy Niesiołowski jest profesorem a Rydzyk nawet 09.07.07, 15:21
          magistrem nie jest, tępa klecha i nic poza tym.
          A za cóż to miałby być ścigany Niesiołowski ?
          • piotrgdansk10 No i co z tego, że profesor? A co z Wałęsą, 09.07.07, 15:36
            towarzyszu - macie już ten post, w którym domagaliście się dlań wszczęcia
            postępowania, czy jeszcze szukacie? ;)
      • blazar Re: Rydzyk wyjawił swoją beznadziejną głupotę. 09.07.07, 15:00
        stadion_narodowy napisał:

> A przy okazji popełnił przestępstwo ścigane z urzędu.

Jakie przestepstwo panie prawniku ?
    • kotek.filemon Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 14:52
      No właśnie. Przecież Eurazja nigdy nie prowadziła wojny ze Wschódazją. Oj,
      szkolone są PiSs-fani w dwójmyśleniu, nie ma co...
      • piotrgdansk10 Chlejesz już od południa? ;) n/t 09.07.07, 14:55
        • kicior99 Re: Chlejesz już od południa? ;) n/t 09.07.07, 14:57
          Nie - czyta 1984 Orwella, ktorej Ty nigdy nie zrozumiesz...
    • wujaszek_joe masz oszusta za prezydenta. 09.07.07, 14:58
      a jego zona jest pierwsza do eutanazji. zachwyca cie to? bo mnie nie.
      • piotrgdansk10 Rozumiem, że przy durniu i s-synie 09.07.07, 15:03
        też nie byłeś zachwycony, domagając się uwalenia Bolka za te słowa? I reagujesz
        również na każdą obelgę pod adresem Kaczora rzucaną na forum? To bądź tak miły
        i rzuć z dwa posty o tym świadczące - wszak takowych obelg jest tu dużo, więc
        na pewno musiałeś protestować.
        • wujaszek_joe różnica jest m.in. taka że to jest duchowny 09.07.07, 15:11
          i facet udawał zwolennika obecnej władzy.
          • piotrgdansk10 Widzę, że u was, ..ujaszku_joe, też talmudyczna 09.07.07, 15:14
            moralność ma się dobrze. Bo nosi sutannę i jest zwolennikiem? No nie róbcie se
            jaj :)
            • wujaszek_joe jak ktoś nosi sutanne to możże być plugawy jak 09.07.07, 15:17
              jakiś menel?
              wydaje mi się że nie powinien ale sie nie znam na tej religii
              • piotrgdansk10 A jak ktoś nie nosi to może być plugawy 09.07.07, 15:19
                na całego i rzucać s-synami? Taka wasza talmudyczna moralność ch..aszku_joe?
                Katolicy mają być niczym te wykastrowane cioty, a niekatolicy mogą po nich
                jechać do woli?
      • 440417mz Re: masz oszusta za prezydenta. 09.07.07, 15:12
        Jako First Lady powinna pierwsza dawać przykład w przedsięwzięciach które
        firmuje.No i jeszcze Monisia jako druga-pierwsza dama dziennikarstwa polskiego!
    • ayran Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 15:01
      Faktycznie, nic specjalnego:

"Jeśli wypowiedzi ojca Rydzyka są autentyczne, to byłby to absolutny skandal -
      mówi sekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta Maciej Łopiński."

Czym ten Łopiński tak się żołądkuje....
      • piotrgdansk10 A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:05
        tu się wypowiadam? I raz jeszcze - fragment z czarownicą i eutanazją mocno
        naciągany.
        • ayran Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:11
          piotrgdansk10 napisał:

> tu się wypowiadam?

A skąd mam wiedzieć jak się nazywasz? Przecież po to używasz nicka, żeby nie
          było wiadomo. Oraz żebyś mógł sobie dzielnie pobluzgać.

> I raz jeszcze - fragment z czarownicą i eutanazją mocno
          > naciągany.

Oczywiście że naciągany. Nie w nim ma słowa o tym, że Maria Kaczyńska to
          czarownica, ani też o że skoro jest za eutanazją, to powinna się pierwsza
          uśmiercić.

• piotrgdansk10 Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:18
            > A skąd mam wiedzieć jak się nazywasz? Przecież po to używasz nicka, żeby nie
            > było wiadomo. Oraz żebyś mógł sobie dzielnie pobluzgać.

To wy, towarzyszu Gadzinowski? Miło, że przynajmneij w wirtualu mogę wam
            spuścić wpie..;))

>
            > > I raz jeszcze - fragment z czarownicą i eutanazją mocno
            > > naciągany.
            >
            > Oczywiście że naciągany. Nie w nim ma słowa o tym, że Maria Kaczyńska to
            > czarownica, ani też o że skoro jest za eutanazją, to powinna się pierwsza
            > uśmiercić.

Jest strasznie niewyraźny, choć nawet gdyby padło to co tam pismaki z Wprostu
            wyniuchały to nie byłoby problemu. Jeśli ktoś jest zwolennikiem mordowania, to
            niech sam se pierwszy strzeli w łeb. Inaczej niech nie czyni innemu co mu
            niemiłe. Jak najbardziej po chrześciajńsku.
            • ayran Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:22
              piotrgdansk10 napisał:

> To wy, towarzyszu Gadzinowski? Miło, że przynajmneij w wirtualu mogę wam
              > spuścić wpie..;))

Dowcip jak dowcip - ojcu derektorowi może by się spodobał.

> Jest strasznie niewyraźny, choć nawet gdyby padło to co tam pismaki z Wprostu
              > wyniuchały to nie byłoby problemu. Jeśli ktoś jest zwolennikiem mordowania,
              to
              > niech sam se pierwszy strzeli w łeb. Inaczej niech nie czyni innemu co mu
              > niemiłe. Jak najbardziej po chrześciajńsku.

Czyli podsumowując - nie wiesz co w nim jest, bo nie możesz dosłyszeć, ale po
              chrześcijańsku zgadzasz się ze swoim ojcem Tadeuszem.

• piotrgdansk10 Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:24
                ayran napisał:

> piotrgdansk10 napisał:
                >
                > > To wy, towarzyszu Gadzinowski? Miło, że przynajmneij w wirtualu mogę wam
                > > spuścić wpie..;))
                >
                >
                > Dowcip jak dowcip - ojcu derektorowi może by się spodobał.

A tobie się, tow. Gadzinowski, podoba? ;)

> Czyli podsumowując - nie wiesz co w nim jest, bo nie możesz dosłyszeć, ale po
                > chrześcijańsku zgadzasz się ze swoim ojcem Tadeuszem.

Podsumowując - z rozumienia prostych tekstów pała, towarzyszu Gadzinowski.
                Weźcie się na jakieś uzupełniające kursa zapiszcie, póki jest jeszcze sens.
                • ayran Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:27
                  piotrgdansk10 napisał:

> A tobie się, tow. Gadzinowski, podoba? ;)

mnie się żaden towarzysz, w szczególności Gadzinowski, nie podoba.

>
                  > > Czyli podsumowując - nie wiesz co w nim jest, bo nie możesz dosłyszeć, al
                  > e po
                  > > chrześcijańsku zgadzasz się ze swoim ojcem Tadeuszem.
                  >
                  > Podsumowując - z rozumienia prostych tekstów pała, towarzyszu Gadzinowski.
                  > Weźcie się na jakieś uzupełniające kursa zapiszcie, póki jest jeszcze sens.

Tak tak. Kolejny po wujku Staszku miszcz ciętej riposty.
                  • piotrgdansk10 Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:32
                    > mnie się żaden towarzysz, w szczególności Gadzinowski, nie podoba.

No to do Pana Boga z pretensjami, żeś się towarzyszem Gadzinowskim urodził, a
                    nie do mnie ;)

>
                    > >
                    > > > Czyli podsumowując - nie wiesz co w nim jest, bo nie możesz dosłysz
                    > eć, al
                    > > e po
                    > > > chrześcijańsku zgadzasz się ze swoim ojcem Tadeuszem.
                    > >
                    > > Podsumowując - z rozumienia prostych tekstów pała, towarzyszu Gadzinowski
                    > .
                    > > Weźcie się na jakieś uzupełniające kursa zapiszcie, póki jest jeszcze sen
                    > s.
                    >
                    > Tak tak. Kolejny po wujku Staszku miszcz ciętej riposty.

To nie riposta, tylko życzliwa rada, Towarzyszu. Znajcie moje dobre serduszko ;)
                    • ayran Re: A czy ja się nazywam Łopiński, że za niego 09.07.07, 15:33
                      Jesteś zapewne największym na tym forum zwolennikiem własnych dowcipasów, choć
                      w niniejszym wątku przyłączył się nieszcze niejaki nowytor.
        • zablokowany1 Udowodnijcie, że nie Jesteście pedofilem 09.07.07, 15:12
          to może podejmę z Wami merytoryczną dyskusję...Jeśli twierdzicie , że jestem
          esbekiem to musicie mieć na to dowody....Jeśli według Was jestem esbekiem to
          według tej samej klasyfikacji jesteście pedofilem...
          • piotrgdansk10 Przecież sami dobrze wiecie, żeście esbekiem 09.07.07, 15:15
            i to wyjątkowo swego czasu przykładnym i mi każecie to, towarzyszu, udowadniać.
            No co za bezczel ;)
    • marouder A o sugestiach, ze Tatełe Rydzyk rozdaje karty 09.07.07, 15:09
      ...i fanty zapomniales?
      Dla spraw krajowych ten akurat fragment jest najciekawszy:)
      • piotrgdansk10 A konkretnie?? n/t 09.07.07, 15:20
        • marouder A konkretnie, to mi sie rozchodzi o fragment... 09.07.07, 15:26
          ...tyczacy dlugotrwalych, kaczych zabiegow, by uzyskac posluchanie i Rydzykowa
          odmowa spotkania, po poltorarocznym, kaczym staraniu o nie:)
          Fajnie wiedziec, kto karty i fanty rozdaje w tzw. 4RP...reszta, to faktycznie
          letko naciagane a rozdete naditerpretacje, ale w/w, hehe, sam mniod:)
          • piotrgdansk10 Wrzuć no jaki cytat po dalej nie wiem 09.07.07, 15:34
            o co ci biega.
            • marouder Kochany, ja mozgu ci nie nadsztukuje:)/nt 09.07.07, 15:36

• piotrgdansk10 Znaczy się cytata niet i tylko tak se puszczacie 09.07.07, 15:42
                bąki, tow. Zwincew? Tak właśnie podejrzewałem ;)
    • emerald_boy2 Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 15:10
      Co innego krytykować zwolenników kary śmierci, a co innego stwierdzić, że ich
      miejsce jest na krześle elektrycznym. Kumasz, koleś, czy masz za daleko do łba?
      • piotrgdansk10 A co nagannego w twierdzeniu: "jeśli chcesz 09.07.07, 15:22
        zabijać, to zabij się sam" towarzyszu? Ot, wariacja na temat
        chrześcijańskiego "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe".
        • woda.woda A kto chce kogo zabijać? 09.07.07, 15:25
          ???
          • nowytor7 a co wy komuszki z moherowymi beratami chcecie 09.07.07, 15:27
            zrobić?
            • 440417mz Re: a co wy komuszki z moherowymi beratami chceci 09.07.07, 15:36
              Moherowymi beretami przykryje się stado kaczuszek!
            • emerald_boy2 Przypomnij mi, jak to szło... 09.07.07, 15:50
              Komuszki co chcą zrobić z moherkami? A jak szła ta przyśpiewka?

"A na drzewach zamiast liści będą wisieć moherowe berety"?

Bo mi się wydaje, że to było jednak trochę inaczej. Moherowy palant. :)
          • piotrgdansk10 Aborcja i eutanazja to zabójstwo, kranówo.kranówo 09.07.07, 15:29
            Czyżbyś ty, gorliwa katoliczka, tego nie wiedziała? :)
            • woda.woda Rozumiesz, chłopcze po polsku? 09.07.07, 15:31
              Pytałam, kto kogo chce zabijać. KTO KOGO
        • stadion_narodowy Wejdź na forum radiomaryjne i tam się realizuj. 09.07.07, 15:26
          I poziom odpowiedni,
          i ideologia zbliżona,
          będziesz dowartościowany.
          • piotrgdansk10 A merytorycznie umi? n/t 09.07.07, 15:30
        • emerald_boy2 Re: A co nagannego w twierdzeniu: "jeśli chcesz 09.07.07, 15:46
          Za dobry mam humor na dyskuję z poyebem. Nie wiesz co jest nagannego? Więc
          pozostań błogosławiony w swojej ignorancji, przygłupie.
          • piotrgdansk10 Re: A co nagannego w twierdzeniu: "jeśli chcesz 09.07.07, 16:01
            To, że poyeb cię klecił, nie oznacza, że innych - w tym mnie - też. Zważcie na
            to, towarzyszu Głupku ;)
    • pozarski Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 15:25
      Dla esbeklechy4,6,8,10...,ktory w dodatku ma w rodzinie ksiedza(brat) - nic
      zupelnie.
    • l.o.r.t.e.a Nic nieprawdziwego Rydzyk nie powiedział, jako 09.07.07, 15:34
      katolicki duchowny on nie ma prawa krytykować aborsji i eutanazji, jest jego
      OBOWIĄZKIEM krytykować i zwalczać te sprawy.

W kwestii Jedwabnego i odszkodowań od Polaki dla Żydów, rzekł to co jakieś 90%
      Polaków o tym myśli, w tym ja.
      • pozarski Re: Nic nieprawdziwego Rydzyk nie powiedział, jak 09.07.07, 15:54
        Chyba przeceniasz wplywy łojca na Polakow,nawet w "kwestii" Jedwabne.Ty sie
        zadleklarowalas,ale czy reszta 90% mieszkancow tez zlozyla podobne deklaracje?Ja
        stawiam na maksymalnie 50%.Kto da wiecej?
    • woda.woda Rozumiesz słowo "kto"? 09.07.07, 15:34

• sierzant_nowak Re: Rozumiem, że od dzisiaj mogę do was 09.07.07, 15:36
      > Owszem, matko_ebco

zaprzeczam, twojej matki nie poznalem :]

> bluzgi Huberta H

o ile wiem to mial sprawe w sadzie.

> chociażby tego Wałęsowego durnia

to akurat jest prawo do sadu :-) Ja uwazam prezydenta za ograniczonego umyslowo i mam chyba prawo do tego. To stwierdzenie faktu, nie obelga.

> nasyłamy prokuraturę

tak, dokladnie. Robimy dokladnie to samo w sprawie Lecha i Rydzyka, co zrobili w sprawie Huberta. Juz widze te naglowki w NYTimes'ie:

"Nationalist government led by twin-brothers jails the legend of the Solidarity" :D
    • krisdar Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 15:41
      Może byś pisowski i rydzykowy entuzjasto dał już sobie spokój
      z tym forum i przestał wypisywać te bzdury
    • bat_na_szuje sezon ogórkowy i "taśmy prawdy" coraz to cieńsze 09.07.07, 15:42
      Re: No i co w tych taśmach jest takiego

sezon ogórkowy, o sensacje coraz trudniej

na bezrybiu i rak ryba
    • krisdar Re: No i co w tych taśmach jest takiego 09.07.07, 15:43
      P.s.
      Weź się za jakieś pożyteczne zajęcie, daj innym podyskutować, Ciebie już tu
      wystarczy
      • jasny.piorun te taśmy to zwyczajne podroby 09.07.07, 16:00
        przypominaja prowokacje hitlerowcow przeciw Polsce.
    • alistair-p Re: Kranówo.kranów, jeżeli ja opowiadam 09.07.07, 15:45
      piotrgdansk10 napisał:

> się za mordowaniem chronicznych przygłupów do której i grupy ty się niestety
      > zaliczasz to można stwierdzić, że chcę cię zamordować, czy jeszcze nie?:)
      Jak dorośniesz to zrozumiesz.Jeszcze wiele przed tobą rozmaitych zaskoczeń.
    • sierzant_nowak Re: Rozumiem, że od dzisiaj mogę do was 09.07.07, 15:51
      > Gdybyś się zbliżył, matko_ebco, to bym cię prawdopodobnie odstrzelił ;) No bo
      > jak traktować poje_ańców takich jak ty, którzy bez rżni_cia nawet własnej matki

no ładnie nam się pan przedstawił przed milionami sluchaczy :-) Co do zabaw z wlasna matka - psychologowie nazywaja to efektem przeniesienia. Chodzi o zjawisko, kiedy ktos wlasne doswiadczenia ekstrapoluje na innych mylac patologiczne wydarzenia z wlasnego zycia z norma :]

> Znaczy jesteśmy obłudnikami, matko_ebco. Tak myślałem :)

ales sie podniecil - widac skojarzenia z tylkiem wlasnej matki budza w tobie gore emocji. oczywiscie tytan intelektu twojego pokroju nie jest w stanie rozpoznac roznicy miedzy s-synem, ktorego mozna zinterpretowac chociazby jako skurczysyna :-) a matko-ebca, z ktorego to obelzywego stwierdzenia (podejrzanie ci bliskiego) wyjac raczyles jedna litere.

Ale fajnie widzec kolejne polaczka-katoliczka w akcji, ociekasz nauka kosciola torunskiego :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka