radca 20.06.03, 06:55 info.onet.pl/747245,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: qrwa mać, kolejna złodziejska afera sldupków, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 07:21 czy to się do cholery nie skończy - nawet ten w tyłek kopany fircyk jaskiernia, zawsze milutki i przylizany i niewinny, tez kradnie !! Odpowiedz Link Zgłoś
squawk-box Re: qrwa mać, kolejna złodziejska afera sldupków, 20.06.03, 07:25 III RP & Co. - panstwo czy spolka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: qrwa mać, kolejna złodziejska afera sldupków, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 09:01 przecież rząd buzka przy nich to niewinne dzieci ! Te sqrwiele nakradli już w wawie, to czyszczą to dna teren ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: JASKIERNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 13:17 mnie to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JASKIERNIA 20.06.03, 19:28 Nie mam zaufania do Jaskierni.Pamietam za niego sprawe " OLINA " radca Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: JASKIERNIA 20.06.03, 19:35 radca napisał: > info.onet.pl/747245,11,item.html Dlaczego żona Jaskierni sprzedała udziały? Mogli się przecież rozwieść. Widocznie Jaskiernia do nikogo nie ma zaufania. Do okoła sami złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: JASKIERNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 08:32 oni nawet w lustrze widzą złodzieja :) douglasmclloyd napisał: > radca napisał: > > > info.onet.pl/747245,11,item.html > > Dlaczego żona Jaskierni sprzedała udziały? Mogli się przecież rozwieść. > Widocznie Jaskiernia do nikogo nie ma zaufania. Do okoła sami złodzieje. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: JASKIERNIA IP: *.mnc.pl 21.06.03, 10:35 Brawo towarzysze brawo tow Michnik juz zaczales podawac raczke Kiszczakowi czuje sie tak samo jak to pokolenie ktore zostacało wyrolowane przez komunistow w słynym referendum bodajze roku 1948 słyne 3xtak. I do wora sprawe umorzyc bo jest absurdalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: JASKIERNIA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 10:40 Kochany ignorancie! To Michnik kręci tzw sprawą Rywina!Biedak za darmo chciał przejąć II TV! A ktoś miał czelnośc mu w tym przeszkodzić! Tzw kultura wyżśza?Nie rozumiesz?To spytaj masona Havla i Mazowieckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: JASKIERNIA IP: *.mnc.pl 21.06.03, 11:08 Kto kreci to nie moja sprawa dochodzic kwestia jest ze bylo ciche przyzwolenie na dzialalnosc szumowin tzw gruba kreska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg niech ma chlopak IP: *.pppool.de 21.06.03, 13:07 Casus Jaskierni jest charakterystyczny. Czlowiek wywodzacy sie z elit dawnej PZPR na dorobku. Razem z zaufanymi kolegami z Wydzialu Nauk Politycznych UW. Oni wszyscy z takim solidnym przygotowaniem zawodowym. Luminarze. Czy i nie Czarzasty tam nauki pobieral? Placowka ta "naukowa" byla magnesem sciagajacym jak opilki zelazne wszystkich chetnych do zrobienia kariery w aparacie. Nie dziwi mnie, ze to tam wlasnie Jaskiernia serce swoje zgubil. I teraz zabezpiecza sie. Chce wybudowac zonie szkole wyzsza z campusem i jadlodajnia. Studenci beda mogli nie tylko spedzac czas wolny, "ale takze kupic sobie cos do jedzenia" (cytuje za "Rzeczpospolita") O Kwiatkowskim spotkalem sie pare miesiecy temu z taka opinia: "biedny... niczego sie nie dorobil, goly jeszcze i bosy. Wszyscy kumple dawno juz sie pobudowali, domy maja na Mazurach, konta w Szwajcarii, to mu dali zielone swiatlo, zeby sobie te dwojke chociaz sprywatyzowal. Niech ma chlopak." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamięć narodowa Lenin ?! IP: *.chello.pl 21.06.03, 16:14 douglasmclloyd napisał: > "Tak zwani przyjaciele ludu z partii socjaldemokratycznych to zwykłe gnidy i > tchórze, które swoją postępową retoryką próbują zakryć łajdactwa i zdrady > wobec klasy robotniczej. To polityczne zera" > Włodzimierz Lenin Jeśli dla kogoś w XXI wieku Lenin jest autorytetem, to zachodzi jedna z trzech możliwości: - mamy do czynienia z przypadkiem debilizmu - ktoś robi sobia jaja - dziecko z zaniedbanej rodziny trafiło w domu na jakąś starą książkę - jest to celowa działalność komórki propagandy SLD, która ma powiększyć szum informacyjny do tego stopnia, żeby odwrócić uwagę od przestępstw towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamięć narodowa Re: Lenin ?! IP: *.chello.pl 21.06.03, 16:16 Sorry, wyszły cztery możliwości. Umiem liczyć, tylko się śpieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Lenin ?! 21.06.03, 20:36 Gość portalu: Pamięć narodowa napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > "Tak zwani przyjaciele ludu z partii socjaldemokratycznych to zwykłe gnidy > i > > tchórze, które swoją postępową retoryką próbują zakryć łajdactwa i zdrady > > wobec klasy robotniczej. To polityczne zera" > > > Włodzimierz Lenin > > Jeśli dla kogoś w XXI wieku Lenin jest autorytetem, to zachodzi jedna z trzech > możliwości: > - mamy do czynienia z przypadkiem debilizmu > - ktoś robi sobia jaja > - dziecko z zaniedbanej rodziny trafiło w domu na jakąś starą książkę > - jest to celowa działalność komórki propagandy SLD, która ma powiększyć szum > informacyjny do tego stopnia, żeby odwrócić uwagę od przestępstw towarzyszy > Obstawiam wariant drugi (te jaja). Jak przeczytałam ten post "pamięci narodowej" ( będę śledzić odtąd uważnie poczynania tejże) to się rzuciłam szukać małej książeczki ze "złotymi myślami" Lenina, którą sobie sama kupiłam ( niestety nie mam pojęcia gdzie jest ). Wynika stąd, że jest jeszcze wariant piąty. Jak byś go zdefiniował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamięć narodowa Re: Lenin ?! IP: *.chello.pl 21.06.03, 22:30 basia.basia napisała: > Jak przeczytałam ten post "pamięci narodowej" ( będę śledzić odtąd uważnie > poczynania tejże) to się rzuciłam szukać małej książeczki ze "złotymi myślami" > Lenina, którą sobie sama kupiłam ( niestety nie mam pojęcia gdzie jest ). > Wynika stąd, że jest jeszcze wariant piąty. Jak byś go zdefiniował? > Pamięć narodowa unika syzyfowych prac, takich jak np. zrozumienie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Lenin ?! 21.06.03, 23:31 Sorry Pamięci narodowa, to jest unik. Wahałeś się pomiędzy debilizmem a smutnym dzieciństwem. Następnie miłosierdzie Cię ogarnęło. A może to dzień dobroci dla kobiet? Albo raczej galanteria. Tak czy owak powiedziane zgrabnie. Pozdrawiam > > > > Pamięć narodowa unika syzyfowych prac, takich jak np. zrozumienie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: JASKIERNIA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 13:21 nie mówiłem ,że można naprawdę dużą intelgencję oddac służbie zbrodni? Inny przykład to Zyd Trocki ;który ukradł wg dzisiejszch wartości około biliona dolarów! I dalaczego w Meksyku powtórzono rzeż Wandei?Czyli katolików? Odpowiedz Link Zgłoś