stasi1 ciekawe czy kaczory będą potrafili gop przycisnąć? 13.07.07, 18:58 Nam nadzieje że się srodze zawiodą Odpowiedz Link Zgłoś
winku Nie ma niewinnych 13.07.07, 19:11 są tylko źle przesłuchani. I ciekaw jestem kiedy Kaczyńscy będą chcieli wziąć przykład ze swego pobratymca w myśleniu imć Dzierżyńskiego. Wszak cel uświęca środki! A jest nim Prawe i Sprawiedliwe państwo w którym nikt nie będzie zgłaszał wątpliwości co do jedynie słusznego głosu Prawa i Sprawiedliwości (no i kota Alika) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Nie ma niewinnych 13.07.07, 19:28 Analogia jak najbardziej usprawiedliwiona, wszak komuniści także lubili powtarzać w kółko o prawie i sprawiedliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Olek.. Daj czadu tym burakom..... 13.07.07, 19:35 trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Olek.. Daj czadu ....znaczy w rurę........ 13.07.07, 19:48 "Mały krętacz" SUPERstar...zatańczysz i zaśpiewasz ...w prysiudach... będzie wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniarz70 Ole, Ole, Ole nie damy się..........K a c z k o m 13.07.07, 19:53 Kaczki, Ziobry, Kamińskie, Leppery, Giertychy i inne nadchodzi wasz koniec. PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tymczasem trenuje golen przed wystepem 13.07.07, 20:56 Punkt pierwszy to pieniadze brane od biznesmena z Ukrainy, ktorych jest cos za duzo, jak na dar powodowany zwykla sympatia. Ta sympatia nie wyplywa z ilosci wypitych szklanek, ale, ... nie uprzedzajmy faktow. Wystep Czerwonej Gwiazdy dopiero sie zacznie. Tymczasem, Alek, ma pietra i musi sie ratowac treningiem goleni. Jak na prawdziwego komuniste przystalo, napoj rewolucyjny musi byc zawsze pod reka bo od tego wzmaga mu sie entelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
winku Re: Tymczasem trenuje golen przed wystepem 13.07.07, 21:01 Obawiam się, że nie usatysfakcjonuje Cie owo show mr poszeklu. Najzwyczajniej w swiecie pis chce zrobic pokazowkę. Cż ich prawo, tak samo jak Kwasniewskiego wysmiac zachowanie zacietrzewionych koalicjantów, ktorzy jedyne co umią (pisownia z świadoma), to zajmowac się pierdołąmi zamiast wziać się za reformę finansów publicznych i słuzby zdrowia w imię przyszłościowego myslenia. Choć może to, że nie reformują nic a robią kolejne pokazówki via CBA dla gospodarki jest korzystne... Cóż tacy jak Ty wola jednak rozpamiętywac żenujące zachowanie Kwasniewskiego w Charkowie, niz dostrzec belkę w oku Jarosłwa K. Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem ____________ moherki bronmy ojca przed Kwasem 13.07.07, 21:13 Hegemon Moher Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov A nie może być komisji bankowej bez tych ćwoków? 13.07.07, 21:33 Naprawdę nie wiem, co ten przytępawy filozof-polonista może jeszcze wskurać. No ku.. od marca 2006 biedzą się nad tym i NIC na NIKOGO nie znaleźli. A widzieliście, jak Zawisza spory prowadzi? On się nawet nie kłóci, tylko przekomarza jak 13-letni gó..arz. Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: A nie może być komisji bankowej bez tych ćwok 13.07.07, 23:41 p. Prezydent umie się przynajmniej wysłowić w przeciwieństwie do co niektórych z komisji i obecnych "elit" politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
logon2006 Dla fanów Kwasa! 14.07.07, 19:53 pl.youtube.com/watch?v=qLLh2Jepn1Y Oto wasz Kwas ze swoim towarzystwem. Na tego aferzystę i lewaka z PZPR wstyd jest głosować. Szkoda, że część społeczeństwa tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Dla fanów Kwasa! 15.07.07, 05:47 esbeccy wolutariuszy czuwaja, polacy nie wyleczli sie jeszcze z fobii Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Re: Tymczasem trenuje golen przed wystepem 13.07.07, 22:11 Aha, a może jeszcze w swej katolicko-narodowej mądrości obywatel będzie uprzejmy wyjaśnić, co to ma wspólnego z przedmiotem działania komisji bankowej? Swoją drogą, zdumiewa głupota i naiwność kaczystów, którzy z taką pasją próbują zaciągnąć Kwacha przed tę ich śmiszną komisję. Przecież tam zasiadają same miernoty, których szansa zagięcia na czymkolwiek takiego starego cwaniaka jak Kwachu jest równa szansie wygranej w totolotka. Nie tylko Kwachu się nie podłoży, ale jeszcze ośmieszy was i tych dwóch zakompleksiałych, bełkoczących kurdupli, którzy robią za waszych guru. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Tymczasem trenuje golen przed wystepem 13.07.07, 23:00 poszeklu napisał: > Jak na prawdziwego komuniste przystalo, napoj rewolucyjny > musi byc zawsze pod reka bo od tego wzmaga mu sie entelekt. Ty też spróbuj, - może zaczniesz mądrzej gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tymczasem trenuje golen przed wystepem 14.07.07, 06:48 poszeklu napisał: Punkt pierwszy to pieniadze brane od biznesmena z Ukrainy... ... nie dotyczy tematu. ... reszta blabla. Ciesze sie ze caly pis niepijacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn FAktycznie, zeby sie dopasowac do poziomu 13.07.07, 20:19 osob zasiadajacych w tej komisji Olek musialby dac w rure. Duzo lepiej niz w Charkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: FAktycznie, zeby sie dopasowac do poziomu 13.07.07, 20:30 Nie ulega wątpliwości...następny etap to drzemka na glebie... Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Olek.. Daj czadu ....znaczy w rurę........ 16.07.07, 08:36 Mam nadzieję na występ tego "SUPERSTARA" to jest dopiero kabaret, przebił wszystkich swoim zadufaniem i głupotą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale komisja jakby nie patrzeć nie ma zbyt wielu 14.07.07, 10:31 możliwości aby przesłuchiwać jak Dzierżyński > są tylko źle przesłuchani. I ciekaw jestem kiedy Kaczyńscy będą chcieli wziąć > przykład ze swego pobratymca w myśleniu imć Dzierżyńskiego. Wszak cel uświęca > środki! > A jest nim Prawe i Sprawiedliwe państwo w którym nikt nie będzie zgłaszał > wątpliwości co do jedynie słusznego głosu Prawa i Sprawiedliwości (no i kota Al > ika) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: ciekawe czy kaczory będą potrafili gop przyci 13.07.07, 20:55 Re:stasi1 Mnie bardzo ciekawi co odpowie pan Kwasniewski na temat wydatków Komitetu Sportu i Spraw Młodziezy bo ten Komitet jemu podlegał.Równiez ciekawy jest wątek Biura JUWENTUS,Wytwórni OSOCZA,łapówki Dochnala i szereg innych nie wyłączajac Orlenu,Gazpromu.Tematów jest duzo a wszystkie sa zwiazane z finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapanna Re: ciekawe czy kaczory będą potrafili gop przyci 13.07.07, 23:28 tak, ale o tym jakas dziwna cisza, jest na tapecie tylko najnowsza sprawa, ktora ...no wlasnie... rozlezie sie po kosciach? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ciekawe czy kaczory będą potrafili gop przyci 14.07.07, 07:03 komisja jest BANKOWA DROGI zbigniewies1934 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 z finansami może to i jest związane ale raczej nie 14.07.07, 10:32 wiele z tym co ma badać komisja bankowa. > Re:stasi1 Mnie bardzo ciekawi co odpowie pan Kwasniewski na temat wydatków > Komitetu Sportu i Spraw Młodziezy bo ten Komitet jemu podlegał.Równiez ciekawy > jest wątek Biura JUWENTUS,Wytwórni OSOCZA,łapówki Dochnala i szereg innych nie > wyłączajac Orlenu,Gazpromu.Tematów jest duzo a wszystkie sa zwiazane z > finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe... 13.07.07, 18:59 Eksprezydent jest zbyt trudnym przeciwnikiem dla speckomisji. Niestety "intelektualiści" z pisdulstwa, nazi LPR i gwałtoobrony nie dorsatają Mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:00 bez przesady z tymi peanami. to po prostu lepszy cwaniak od nich. a to się w polityce liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniarz70 OLEK WRÓĆ 13.07.07, 19:47 Teraz to jest dopiero cyrk, "Pan jesteś zerem" szaleje na całego. PRAWICA WON Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: OLEK WRÓĆ do Rosyji!!! 13.07.07, 20:58 Wszyscy czerwoni wont z Polski!!!Dla czerwonych zdrajcow i zlodzieji nie ma miejsca w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: OLEK WRÓĆ do Rosyji!!! 13.07.07, 22:52 toberson napisał: > Wszyscy czerwoni wont z Polski!!!Dla czerwonych zdrajcow i zlodzieji nie ma > miejsca w Polsce!!! łojezu, kolejnemu moheowi udostępnili internet... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2810 Re: Na Jasną Góre albo do watykanu 13.07.07, 23:31 nie zapominaj ty bolszewicka szujo że to jego błogosławił JP II a nie kaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: OLEK WRÓĆ do Rosyji!!! 16.07.07, 08:42 i dla takich analfabetów jak toberson też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:51 Taa...prawie mgr,angielski "zna"....i był przez każdego klepany ..po plecach... Ha ha ha ha ha ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
mgibson Za to Kaczor jełop słowa nie umie wydukać w obcym 13.07.07, 20:27 Za to Kaczor jełop słowa nie umie wydukać w obcym języku, a i po polsku wychodzi mu to lekko mówiąc marnie. Pozatym nie ufam chłopu z którym nie można wypić jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 14.07.07, 07:12 @kosa44: prawie mgr angielski zna, i rosyjski, dlatego za jego czasow polska dyplomacja istniala, dzis z dyplomacji zostalo 25 ambasadorskich wakatow, obciach w Brukseli i obciach w MFW. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe.. 13.07.07, 19:00 Rzeczywiście to może być spektakl jednego aktora, bo ten Hofman to cienki Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe... 13.07.07, 19:00 Polacy są bardzo ciekawi co powie największa gwiazda trzeciej R.P.która jest odpowiedzialna za stworzenie korupcyjnego układu Biznesowo-Złodziejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:03 Do Zbiga 1934 a kysz... ojciec podgrzybek bedzie zawiedziony że siedzisz na forum Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:09 Towarzyszu SEYDITZ mamy na szczęscie obecnie wolny kraj.Natomiast Prawie Magister Kwasniewski dla wielu Polaków którzy skonczyli studja to tzw.cienki Bolek a nie geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:13 ochłoń dziadku Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:29 Towarzysze z nomenklatury lub funfcjonarjusze z komitetów i słuzb wiadomo jakich nie lubią prawdy.Dlatego informuje ze nie jestem dziadkiem a studja skonczyłem oraz nie byłem pijany na cmentarzu ;Miednoje " jak szanowny geniusz którego tak wielbicie. Odpowiedz Link Zgłoś
napoczeta_dziewica w internecie wszystko mogles skonczyc! 13.07.07, 19:36 I juz sie tak nie oburzaj, bo wyjdziesz na skonczonego ... Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 23:47 Studia inteligencji nie daja,zdobywasz wiedze zawodowa i tez nie zawsze .Prtzyklad ty i twoi wybrancy Kaczynscy.Kto urodzil sie cepem ,cepem zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:56 zbigniews1934 napisał: > Polacy są bardzo ciekawi co powie największa gwiazda trzeciej R.P.która jest > odpowiedzialna za stworzenie korupcyjnego układu Biznesowo-Złodziejskiego. O widzę, że wysprzątałeś już wszystkie salki, kible -masz przerwę więc wtryniasz kanapki w swoim kantorku moherze. Swoją drogą to ojciec derektor musi mieć listość żeby słuzbie montować net w kantorkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Kwaśniewski ma absolutnie racje! Malo tego - nie 13.07.07, 19:09 mozna od niego wymagac jakichkolwiek zeznan, czy stawiac mu jakiekolwiek zarzuty za okres, w ktorym byl prawowitym prezydentem kraju! Odpowiedzialny byl tylko przed TS i to w okresie w ktorym byl prezydentem! Ale skad o tym moga wiedziec amatorzy i dyletanci dzisiaj u wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 obys byl tak ostry jak brzytwa ha ,ha 13.07.07, 19:19 twojego kumpla Jozka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec komisja do pięt Olkowi nie dorasta 13.07.07, 19:25 popaprańcy z PiSu liczą że przesłuchaniami Byłego Prezydenta dodadzą sobie popularności, chyba się na tym przejadą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: komisja do pięt Olkowi nie dorasta 13.07.07, 20:19 moglby zasugerowac, ze za tym stoi jeden z braci, tak slyszal, jest to prawda nieudowodniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: komisja do pięt Olkowi nie dorasta 13.07.07, 20:21 jak każda prawda 4 RP Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: SLD - to jedyna partia zlodzieji i oszustow!!! 13.07.07, 20:54 Kazdy komuch to oszust,klamca i zlodziej.Kwasniewski pokazal jak mozna krasc i oszukiwac ciemny narod!!!Czewoni oszusci oddajcie to co zagrabiliscie biednej Polsce!!!Komuchy mysla ze sa nietykalni,chyba sie na tym przejechali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe co za jednostronne widzenie świata 13.07.07, 21:36 oczywiście wg ciebie samoobrona Lpr i Pis to same świętoszki - ale trudno się ci dziwić jak kto słucha tylko Rydzyka to ma takie skrzywienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Kwaśniewsk mysli ze jest nietykalny!!!i 13.07.07, 19:31 Rozliczyc skorumpowanego oszusta i jego mafie pod nazwa Sowieccy-Ludzie - Dywersji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poczekaj 3 lata 13.07.07, 19:49 Skorumpowany oszust Kaczyński i jego mafia pod nazwa Sowieccy-Ludzie - w skrócie PiS zostanie dokładnie rozliczony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: poczekaj 3 lata 13.07.07, 20:10 Gadasz od rzeczy...poleczniku "małego krętacza"....a koń jaki jest każdy widzi...kulawy na nogę...ha ha ha ha ha ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: poczekaj 3 lata 13.07.07, 20:18 miales na mysli poplecznika? nie wiem, moze cos sie zmienilo i uzywa sie nowych slow, z rodzaju faktow hipotetycznych i prawdy nieujawnionej... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to jest polecznik? 13.07.07, 21:25 może reaguj moherku mniej nerwowo bo ci się juz literki myla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: poczekaj 3 lata 13.07.07, 20:55 Teraz przychodzi dzien rozliczen czerwoej swoloczy!!!Precz z czerwona zaraza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehe 13.07.07, 21:26 chciał byś - ale PiS jest za cieńkim bolkiem aby nas zniszczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Olo bo ty zawsze byłeś i będziesz superstar;) 13.07.07, 19:39 Nie przez przypadek ludzie wybrali cię 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniarz70 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 19:45 Olek, wróć o pogoń tę hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czekam na remake wystepu ...z 1995 :))) 13.07.07, 19:48 Jak pamiętam w kampanii wyborczej Kwasniewski wystepował z zespołem disco polo Top One.Top One na wiecach wyborczych spiewał piosenke o tytule mi nieznanym.Pamiętam refren ,który spiewał czarnoskóry ,chyba import do Top One na tę jedyna okazję,...,,Olek na prezydent''.Na estradzie Olus,NIE SPIEWAŁ :),tylko tańczył ,a komuchy wyły z zachwytu. :) Mam nadzieję ,że przed komisją Oluś wreszcie zaspiewa! Tylko ..trzeba podregulować mu mikrofon, bo zaśpiewa ...CIENKO :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro tak dobrze to pamiętasz 13.07.07, 19:54 to znaczy że wywarło to na tobie wielkie wrażenie i Olka poparłeś, ale teraz się zdziwisz Olek nie będzie śpiewał przed tymi popaprańcami - to oni się skompromituja Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie popierałam i nie popieram,nigdy w życiu! 13.07.07, 20:01 Nie przeceniaj inteligencji swojego Olusia.Jak ktoś jest mądrzejszy od Wałęsy,jak Oluś, to nie oznacza jeszcze IQ >100 :)))) Omineły mnie wybory w 1995 i 2000...bo nie miałam prawa wyborczego do wybierania Prezydenta czyli ukończonych 18 lat. Ale na Kwasa nigdy nie zagłosuje ani bym nie głosowała!!!!!!!! pakulec napisał: > to znaczy że wywarło to na tobie wielkie wrażenie i Olka poparłeś, ale teraz > się zdziwisz Olek nie będzie śpiewał przed tymi popaprańcami - to oni się > skompromituja Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widzę że w twoich słowach 13.07.07, 20:04 przebija wielki żal że nie mogłas poprzeć Olka - to pewno z sentymentu do tej muzyki teraz poparłas Leppera i Samoobrone - oni grali w podobnej tonacji Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wolałam ..Torzewskiego i Steczkowską ! 13.07.07, 20:05 pakulec napisał: > przebija wielki żal że nie mogłas poprzeć Olka - to pewno z sentymentu do tej > muzyki teraz poparłas Leppera i Samoobrone - oni grali w podobnej tonacji Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teraz to możesz opowiadać bajki 13.07.07, 20:08 Twoje poglady pasują jak ulał do Samoobrony - oczywiśćie się nie przyznasz bo wielki brat Bliźniaków - Lepper okazał się passe Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Może jeszcze należe do NOP ?:))))) 13.07.07, 20:14 Apropos.Gdzie napisałam ,ze jestem fanką disco polo? Top One znam ,bo niektóre ich utwory są ,,kultowe''jak ,,Biały Miś''. Samoobrony nie popierałam i nie popieram.Powodem nie jest Wisniewski,którego nie lubię, na wiecach w 2005 :))))))) pakulec napisał: > Twoje poglady pasują jak ulał do Samoobrony - oczywiśćie się nie przyznasz bo > wielki brat Bliźniaków - Lepper okazał się passe Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie, na NOP jesteś zbyt buraczana 13.07.07, 20:20 skoro ktoś jeszcze dzisiaj pamięta o disco-polo to znaczy że je lubił ;-) Ty na dodatek pamietaz jeszcze jakiś zespół i potrafisz zacytować tytuł utworu - czyli fascynacja nie przemija. Nie wiem kto to jest Wiśniewski - ale jeżeli chodzi ci o byłego prezydenta to on nazywa się Kwasniewski Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Twoje ulubione utwory to.... 13.07.07, 20:27 Siergieja Michałkowa(słowa) ...obie wersje:).Ostatnia przyjęta w roku powtórnej elekcji Olusia :))) Poszukaj w necie Wisniewskiego i tego o czym napisałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Twoje ulubione utwory to.... 13.07.07, 20:31 bez przesady, to że ktoś nie lubi disco-polo nie oznacza że lubi Siergieja Michałkowa ;-))) teraz nie mogę normalnie odpisywac - ogladam mecz mozesz sobie poużywać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Nie popierałam i nie popieram,nigdy w życiu! 13.07.07, 20:42 amanasunta napisała: > Nie przeceniaj inteligencji swojego Olusia.Jak ktoś jest mądrzejszy od > Wałęsy,jak Oluś, to nie oznacza jeszcze IQ >100 :)))) > Omineły mnie wybory w 1995 i 2000...bo nie miałam prawa wyborczego do wybierani > a > Prezydenta czyli ukończonych 18 lat. > Ale na Kwasa nigdy nie zagłosuje ani bym nie głosowała!!!!!!!! > > > pakulec napisał: > > > to znaczy że wywarło to na tobie wielkie wrażenie i Olka poparłeś, ale te > raz > > się zdziwisz Olek nie będzie śpiewał przed tymi popaprańcami - to oni się > > > skompromituja Wyjatkowa koncentracja komuszych niedobitkow na forum. Prawdopodobnie dlatego, ze nazwisko kolekcjonera Rolexow to klucz-wytrych poczatkujacy lawine czynnosci majacych na celu gloryfikowanie symbolu zepsucia i zgnilizny moralnej. Pamiec niezwykle wybiorcza, badz z czystego wyrachowania nie chca pamietac afer, z ktorymi postac odurzonego alkoholem w Charkowie malego kretacza jest nierozerwalnie zwiazana. A jest ich bez liku: Rywinland, afera Osocza, PZU, bankowa, ulaskawienie Vogla, nie wspominajac juz kilku pomniejszych (np. sprawa wyksztalcenia). Wielki palac wslawil sie takze wplataniem Polski w masakrowanie Irakijczykow rekami polskiego najemnika-zolnierza na rozkaz Czarnego Domu. Taka jego natura - potrzebuje wladcy, ktory wskaze mu co robic. Kiedys do swoich przelozonych zwykl mawiac w plynnym rosyjskim "zdrastwujcie", dzis lamana angielszczyzna zwraca sie do nich slowami "good morning". Pozwole sobie na mala prywate: jestem zaskoczony, ze masz obecnie co najwyzej 25 lat. Pamietam min. jak w blyskotliwym stylu rozgromilas niedawno kralika111 i udowodnilas jego prostote i brak tolerancji. NIe twierdze, ze zaden 25-letni czlowiek nie jest w stane dokonac tego co Ty, ale na ogol Twoi rowiesnicy to omamieni przez organ Adama wyksztalciuchy, ktore wlasnie pokonczyly studia, czesto nie potrafiacy prawidlowo czytac miedzy wierszami i przekarmieni uniwersytecka papka i banialukami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dziękuję . 13.07.07, 21:17 illogical napisał: > Pozwole sobie na mala prywate: jestem zaskoczony, ze masz obecnie co najwyzej 2 > 5 > lat. Pamietam min. jak w blyskotliwym stylu rozgromilas niedawno kralika111 i > udowodnilas jego prostote i brak tolerancji. NIe twierdze, ze zaden 25-letni > czlowiek nie jest w stane dokonac tego co Ty, ale na ogol Twoi rowiesnicy to > omamieni przez organ Adama wyksztalciuchy, ktore wlasnie pokonczyly studia, > czesto nie potrafiacy prawidlowo czytac miedzy wierszami i przekarmieni > uniwersytecka papka i banialukami. Pozdrawiam. Mam 23 skończone,studia jeszcze nie.Ten antykomunizm i uczulenie na komuchów i lewactwo chyba ....,,wyssane z mlekiem matki''. Wiekszość moich koleżanek i kolegów ma poglądy takie jak ja.A grono moich kumpli i kumpeli jest spore. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pisowskie walentnki? 13.07.07, 21:25 przed ślubem? przecież to niezdgodne z nauka Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Dziękuję . 13.07.07, 23:44 Nie wnikam na jakie studia uczęszczasz, ale twoi koledzy to ładni imbecyle muszą być. A teraz to niby kto rządzi jak nie dawni komuniści? Przetrzyj oczy. Sorki ale nie wiem czy wiesz, że prawica wywodzi się od... Hitlera. (tak tak są to poglądy hitlerowskie :/). Do tego dochodzi małość ludzi rządzących nami teraz. Zrobią wszystko i na wszystkich znajdą haka, byle tylko się zemścić za to że przez 25 lat nikt ich nie dostrzegał. Postawa godna Kaczyńskich. Opluwać na lewo i prawo nie mając ŻADNYCH dowodów tylko przypuszczenia... No no :). Za 3 lata z Kaczyńskich nic nie zostanie, zostaną starci w proch, Ziobro stanie przed Trybunałem Stanu bo musi. To nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: skoro tak dobrze to pamiętasz 13.07.07, 20:44 amanasunta niczym potwór z Obcego ma pamięć genetyczną...u pisofili to norma, tam albo są patrioci genetyczni, albo inteligencję przejęli po pradziadach...zresztą ciągle walczą na froncie w okopach II woj...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
serpentor666 Re: skoro tak dobrze to pamiętasz 13.07.07, 20:47 Ładny mi z kwacha obrońca demokracji. Bandyta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ha ha ha ......,,pamięć genetyczna'' 13.07.07, 21:06 Nie Izuniu.To tylko pamięć dyskotek dla małolatów w podstawówce :))) ,,Biały miś'' to był hicior w połowie lat 90-tych ubiegłego wieku! A Top One to jeden z lepszych zespołów disco polo.A ,że popierał Olusia...no cóż pecunia non olet(dotyczy również Wisniewskiego na wiecach Leppera). Steczkowska na wiecach PiS występowała bez kaski...a przynajmniej tak twierdziła:)Torzewski tez. Mimo wszystko nie powtórze, za Kazikiem Staszewskim ,ze ,,wszyscy artyści to prostytutki'' :)) isa.stern napisała: > amanasunta niczym potwór z Obcego ma pamięć genetyczną...u pisofili to norma, > tam albo są patrioci genetyczni, albo inteligencję przejęli po > pradziadach...zresztą ciągle walczą na froncie w okopach II woj...;)) > :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec z niektórych rzeczy się nie wyrasta 13.07.07, 21:30 np. discopolo ale jak ktos kocha Leppera który jest moralnym filarem PiSu to i pewno Giertycha z jego intelektualnym zapleczem tej formacji więc nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 [...] 13.07.07, 19:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: "Różowi z GW kasują niewygodne posty" 15.07.07, 05:48 pro-pisowskie posty Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe.. 13.07.07, 19:57 zgodnie z zasadą panem et circenses PiS stara się jak może odciagnąć ludzi od spraw właściwych, a Kwaśniewski przyjdzie i jak zdarta płyta będzie powtarzał: nie wiem, nie pamiętam, to nie należało do moich kompetencji, a Pisowcy będą mieli i tak radochę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 20:06 PiS liczy że wyciągając z szafy Olka ,a potem pewno jeszce jakiegoś innego SLDowca urobia sobie popularność - ale ludzie już chyba mają dośc tego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Kwaśniewski: .... 13.07.07, 20:27 Jasne że mają dość ...tych mord:Senyszyn,Jarugi,Napierdzialskiego.Szmajdy,Zemkiego.zezowatego Wojtka.. i całej reszty...z "kudłatym"Józkiem i ideolo Dyduchem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co tam SLD 13.07.07, 21:33 teraźniejsze mordy koalicyjne są dużo gorsze- i ten duchowy przywódca Rydzyk fuj Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 20:41 to byłaby dziwna taktyka, bo Kwaśniewski jest w dalszym ciągu najpopularniejszym i cieszącym się największym zaufaniem politykiem...;) wygraliśmy pierwszego seta...:P Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 21:00 Kwaśniewski jest w dalszym ciągu najpopularniejszy > m > i cieszącym się największym zaufaniem politykiem...;) > Raczysz kpic. Wiesz to z przeprowadzonego na zlecenie GW sondazu? A przemknela Ci przez glowe mysl, ze sondaz moze byc niewiarygodny? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 21:29 nie, z sondażu we Wprost....;) :P Ty chyba nie wiesz dokładnie co znaczy sondaż, skoro piszesz takie truizmy...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 21:38 isa.stern napisała: > nie, z sondażu we Wprost....;) > :P > Ty chyba nie wiesz dokładnie co znaczy sondaż, skoro piszesz takie truizmy...;) > ) > :P > Periodyk, ktorego naczelnym jest byly etatowy oficer SB krol, jest dla Ciebie miarodajnym zrodlem informacji. I rest my case... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ilogical to znakomity wybór nicku 13.07.07, 21:40 widze że nic nie kumasz ten periodyk jest największą tuba Pisu - kaczory łykają wszystko co im były SBek ugotuje Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: ilogical to znakomity wybór nicku 13.07.07, 21:53 Moze skoncentrujesz sie na meczu, bo straszne farmazony wypisujesz. Prowokacja z kanclerz, z Rydzykiem - to ma byc tuba PISu? krol jest co prawda koniukturalista, ale jego bogiem jest pieniadz (odzwierciedlony w nakladzie tabloidu) i tylko jemu bije poklony - to tym bardziej umniejsza jego wiarygodnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poczytaj sam 13.07.07, 21:57 nie mówię abyś pomyślał to może być dla ciebie za trudne ale Wprost sobie poczytaj to może zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: poczytaj sam 13.07.07, 22:09 Juz CI napisalem - nie czytam polskojezycznej prasy (zwlaszcza tej spod znaku SB), z nielicznymi wyjatkami. Tobie dla uspokojenia nerwow w czasie meczu proponuje zadurzyc sie w ulubionej lekturze odmozdzonych lewakow - Trybunie Ludu badz Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec patrzac na to co mówisz 13.07.07, 22:11 to ty wogole nic nie czytasz, albo czytasz bez zrozumienia- ale za to widzę że słuchasz -radia Rydzyka - i chyba to spełnia twoje potrzeby intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: patrzac na to co mówisz 13.07.07, 22:28 Tradycyjnie, komuszy belkot jest starannie zaargumentowany. Wyswiadcz sobie i innym przysluge, zaparz ziolka, poczytaj przed snem dziela zebrane Lenina i przestan ordynarnie zasmiecac forum. Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: patrzac na to co mówisz 13.07.07, 23:52 O wypraszam sobie. Dzieła Lenina to PiSowcy niech czytają. Przecież wasz bohater pisał o nim pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:08 > > Periodyk, ktorego naczelnym jest byly etatowy oficer SB krol, jest dla Ciebie > miarodajnym zrodlem informacji Król nie jest naczelnym od ponad pół roku, to po pierwsze, a po drugie, to ten fakt nie przeszkadza najważniejszym działaczom PiS-u, aby caly czas udzielać wywiadów dziennikarzom Wprost...;) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:22 > Król nie jest naczelnym od ponad pół roku, to po pierwsze, Zgadza sie, król jest obecnie wlascicielem spolki wydajacej tygodnik, a wiec zapewne ma jeszcze wiekszy wplyw na artykuly publikowane w szmatlawcu. a po drugie, to ten > fakt nie przeszkadza najważniejszym działaczom PiS-u, aby caly czas udzielać > wywiadów dziennikarzom Wprost...;) Watpie, zebys pisala prawde, choc pewnosci nie mam, bo nie zamierzam nabijac kiesy ubolowi (ergo: nie czytam ich wypocin). Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:27 > Watpie, zebys pisala prawde, choc pewnosci nie mam, to Twój problem, po co zatem rozmawiasz z osobą, której nie ufasz...?! PS także Wprost prenumerujemy...;P..ale - aby calkiem obalić Twoje kłamstewka, które ukrywasz za argumentem o braku ochoty wydawania kasy na Wprost - wystarczy przejrzeć ich wydanie internetowe, aby się zorientować jak i o czym piszą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:33 Aby zorientowac sie w caloksztalcie klamstw bezczelnie gromadzonych w gadzinowce potrzebowalbym pelnych artykulow. Tego zas zaden wydawca w internecie nie uczyni, bo musi wyjsc finansowo na swoje z gazetowego wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 21:38 witaj Isa ;-) taki ciekawy mecz że nie mogę się skupić na polemice- ale widzęże Tobie idzie całkiem nieźle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 21:47 Musze cie rozczarowac: twoja przyjaciolka (takie lidowskie walentynki? bez zgody Ministerstw Pokoju, Prawdy, Milosci, Obfitosci (1984)?) wlasnie dostaje tegie baty, i nic nie jestes w stanie na to poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe obrażony moher;-) 13.07.07, 21:50 wiesz lewica jest tolerancyjna jak byś przestał tylko słuchać integrystów od Rydzyka to może by to zauwazył ale wam w głowie tylko teczki Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: hehehe obrażony moher;-) 13.07.07, 22:37 pakulec napisał: > wiesz lewica jest tolerancyjna zwlaszcza gdy chodzi o przestepstwa malego kretacza ("przekrety szly") i grabiez POlski przez lewacko - "kosmopolityczne gangi, ktore rozkradly Polske". Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:04 witaj...:) drugi set był straszny, trzeci bez większego problemu... jutro gramy z Brazylią musiałam interweniować, bo niedouczony satanista illogical pisał bzdury, trzeba dyscyplinować wyznawców ojca dyktatora....;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:09 to i tak i tak lepiej niż przedwczoraj wtedy to był meczowy horror ;-)))) musze juz iśc do domu -dobrej nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 22:14 > musze juz iśc do domu -dobrej nocy ;-) bye-bye...;) Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 13.07.07, 23:49 Zgadzam się. Kwaśniewski nadal cieszy się największym poparciem i szacunkiem. Zrobilibyśmy referendum ogólnopolskie to byście się przekonali PiSoplujki :P. Bo w sondażach pytanych jest góra 3000 osób. I oni mają niby decydować za całe Państwo Polskie? Kpina. Zróbmy referendum! Niech wypowie się 38 mln Polaków (-3 mln co uciekło, dziwnym trafem jak Kaczyński został preziem :P). Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako su 14.07.07, 00:55 info0 napisał: > Zgadzam się. Kwaśniewski nadal cieszy się największym poparciem i szacunkiem. > Zrobilibyśmy referendum ogólnopolskie to byście się przekonali PiSoplujki :P. > > Bo w sondażach pytanych jest góra 3000 osób. I oni mają niby decydować za całe > Państwo Polskie? Kpina. Zróbmy referendum! Niech wypowie się 38 mln Polaków (-3 > mln co uciekło, dziwnym trafem jak Kaczyński został preziem :P). > Zgadzam się. Kwaśniewski nadal cieszy się największym poparciem i szacunkiem. Demagogia godna Goebbelsa. Skad to wiesz? Nie czytales mojego starcia z isa.stern? > Bo w sondażach pytanych jest góra 3000 osób. I oni mają niby decydować za całe > Państwo Polskie? Kpina. Zapewne nigdy nie slyszales o statystyce. Szkoda. Poza tym, aby na poziomie ufnosci 0.05 uzyskac blad statystyczny nieprzekraczajacy 3% wystarczy zapytac nieco wiecej niz 1000 osob. -3 > mln co uciekło, dziwnym trafem jak Kaczyński został preziem :P). Skad wiesz, ze 3 mln.? Bo GW tak napisala? A owszem, wyjechali, bo wstapilismy do eurokolchozu i mozemy legalnie tam pracowac, nie ma tu zadnej zbieznosci z Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 20:20 ...dzięki kontaktom, a ...diabeł za skórą? Czy tak należy rozumieć ten cytat z ,,Eneidy''? isa.stern napisała: flectere si nequeo superos, Acheronta movebo Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 20:40 amanasunta, i nic więcej w googlach nie było na temat tego cytatu, a w domu Eneidy nie masz, bo że nie czytałaś, to jest dla mnie oczywiste...;))) a co do diabła, to faktycznie: apage, satana! :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie czytałam bo podobno nudne ..... 13.07.07, 20:55 Nieudolne tłumaczenie nic mi nie powiedziło a necie też niewiele..tylko o tej Eneidzie było :))) To Oluś bardziej z nieba czy z piekła ? :)))))))) isa.stern napisała: > amanasunta, i nic więcej w googlach nie było na temat tego cytatu, a w domu > Eneidy nie masz, bo że nie czytałaś, to jest dla mnie oczywiste...;))) > a co do diabła, to faktycznie: apage, satana! > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nie czytałam bo podobno nudne ..... 13.07.07, 21:27 > To Oluś bardziej z nieba czy z piekła ? :)))))))) Oluś jest ateistą, więc mu to rybka, czy wg katolika jest z nieba czy z piekła, jednak jak się popatrzy choćby na niektórych tzw. katolików na tym forum to takiej mściwości, nienawiści, jadu trudno byłoby znaleźć u ateistów..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Nie czytałam bo podobno nudne ..... 13.07.07, 22:50 a niektórzy twierdzą że wyznania hebrajskiego jest nasz niebieskooki Semita. to w końcu ateista czy parch? jedno z drugim nie idzie w parze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 21:03 isa.stern napisała: > amanasunta, i nic więcej w googlach nie było na temat tego cytatu, a w domu > Eneidy nie masz, bo że nie czytałaś, to jest dla mnie oczywiste...;))) > a co do diabła, to faktycznie: apage, satana! > :P > Pozujesz na wyksztalciucha, ale poprawnie zwrot brzmi: apage, Satanas! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 21:22 illogical napisał: > Pozujesz na wyksztalciucha, ale poprawnie zwrot brzmi: apage, Satanas! w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem satanistką i nie czuję się w obowiązku pisać szatan z dużej litery...;) i specjalnie dla Ciebie: vade retro me satana!...;P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Od Wergiliusza do Ewangelii ....nieźle :) 13.07.07, 21:43 Tu nie potrzebowałam szukać po necie :) Oleczek ateistą ? O nie, wierzy w ,,złotego cielca''kasiorkę :)))))))) Dla Olusia only.. money makes the world go around.... isa.stern napisała: > illogical napisał: > > > Pozujesz na wyksztalciucha, ale poprawnie zwrot brzmi: apage, Satanas! > > w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem satanistką i nie czuję się w obowiązku > pisać szatan z dużej litery...;) > i specjalnie dla Ciebie: vade retro me satana!...;P > Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 22:05 isa.stern napisała: > illogical napisał: > > > Pozujesz na wyksztalciucha, ale poprawnie zwrot brzmi: apage, Satanas! > > w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem satanistką i nie czuję się w obowiązku > pisać szatan z dużej litery...;) > i specjalnie dla Ciebie: vade retro me satana!...;P > Nie jestem satanista. Moze zrewanzuje CI sie jednym z moich ulubionych zwrotow, ktore dedykuje lewakom: "Long is the way and hard, that out of Hell leads up to light." Milton, 'Paradise lost'. Zapewniam Cie, ze minie wiele czasu zanim pojmiesz, do jakiego stopnia grabarze polskiej nadzei - komunisci, ktorym wierzysz bez pamieci, zrujnowali Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 22:12 znów pudło, nie mam poglądów lewicowych... a i wskaż mój post, który mógłby nasuwać na myśl, iż mam "lewackie" sympatie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Niebieskie (niebiańskie)oczka niewinątka 13.07.07, 23:03 Moze tym razem wyjatkowo nie klamiesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=65669596&a=65680329 Twoja nieskrywana nienawisc do PISu jest wrecz groteskowa (moze wiec od czasu wrzucisz pseudokrytyczna wypowiedz na temat lidu, choc w skrytosci ducha ich wielbisz (musze jednka przyznac, ze nie zlapalem Cie na goracym uczynku)). Ale nader czesto imputujesz redemptoryscie zazywanie srodkow narkotycznych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=65755345&a=65768097 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=65675163&a=65681688 Oj, bo zaczne podejrzewac, ze jestes zaznajomiona w temacie nie tylko w teorii. Zastanawia mnie rowniez czestotliwosc Twoich postow - czyzby ktos Cie wynagradzal od czasu/od postu? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jeżel przed pół roku, można było wierzyć Kaczorom, 13.07.07, 20:10 powołującym komisję bankową, w ich "dobre" intencje, to teraz, po blamażu akcji Lepper, i braku efektów KŚ ds. Orlen, to wiadomo, że im te spektakle bokiem wyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe.. 13.07.07, 20:16 Dziwię się tym platfusom z komisji bankowej. Zamiast podniecać się Kwaśniewskim i innymi tego typu pierdołami, lepiej żeby obejrzeli sobie jakiegoś dobrego pornusa. Może im pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 te - magister - tylko goleń wylecz! gwiazdorku... 13.07.07, 20:21 podejscie drugie, wczesniej nastapilo: "Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana." macie wolnosc mediow wg wyborczej, jarajcie sie wyksztalciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kwaśniewski nawet w Charkowie 13.07.07, 21:43 umiał się wysłowić po polsku a obecny kartofel tylko język wolski umie Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Cytuję : aby aby aby aby aby ....itd :))))) 13.07.07, 21:44 pakulec napisał: > umiał się wysłowić po polsku a obecny kartofel tylko język wolski umie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak nie umiesz cytować 13.07.07, 21:48 to może nie zabieraj się za to ;-) zresztą to że potafisz coś zapamietać to juz duży sukce dla miłosnika discopolo i wersetów Rydzyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To odpowiedz i dla Ciebie :))))) 13.07.07, 21:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65869569&a=65878438 pakulec napisał: > to może nie zabieraj się za to ;-) > zresztą to że potafisz coś zapamietać to juz duży sukce dla miłosnika discopolo > > i wersetów Rydzyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za megalomania 13.07.07, 21:55 cytować samą siebie ;-) tu się przynajmniej nie pomylisz wklejając link ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To lenistwo na Ciebie ,,szkoda howoryty'' :) 13.07.07, 21:58 pakulec napisał: > cytować samą siebie ;-) > tu się przynajmniej nie pomylisz wklejając link ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to się nazywa 13.07.07, 22:01 brak argumentów - ale w sumie mozna się tego po miłośniczce samoobrony spodziewać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jeśli to Ty(poniżej)to ...no comments :))))) 13.07.07, 22:31 pakulec.blox.pl pakulec napisał: > brak argumentów - ale w sumie mozna się tego po miłośniczce samoobrony > spodziewać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Nie kuś go bo..sie UWALI jak w Charkowie :))) 13.07.07, 22:31 Nie przepadam za Kwachem, ale nawet nawalony gada sensowniej niż trzeźwy Kaczyński. Temu drugiemu zaś przydałoby się czasami rozluźnienie przy pomocy procentów (od razu by się lepiej poczuł, a my razem z nim). Niekoniecznie na cmentarzu (choć Cyganie by się tu ze mną nie zgodzili), może być w domu z żoną - czarownicą. Z Rydzykiem niech nie pije, bo ten narąbany jest nono-stop (tylko tak można wytłumaczyć brednie, które opowiada), a na to pan prezedent już chyba zdrowia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rusham [...] 13.07.07, 20:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..W koncu zrozumial........... 13.07.07, 20:48 ze jest obywatelem Polski. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: ..W koncu zrozumial........... 13.07.07, 21:07 Re: ..W koncu zrozumial........... presentation1 napisał: > ze jest obywatelem Polski. Powiem tak: patrzac na jego przeszlosc zdecydowanie watpie. Kazdy zdrajca jest szumowina bez narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ..W koncu zrozumial........... 13.07.07, 21:31 > > Powiem tak: patrzac na jego przeszlosc zdecydowanie watpie. Kazdy zdrajca jest > szumowina bez narodowosci. Ty na pewno nie jesteś wykształciuchem... tak to jest, jak poprzestaje się na lekturze ND...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Brawo Każdy kto nie z nami jest przeciwko nam ! 13.07.07, 21:49 Każdy kto nie przeciw ,,kaczorom'' to : tempol,antysemita,ksenofob,,,czciel sekty z Torunia'' itd.... isa.stern napisała: > > > > Powiem tak: patrzac na jego przeszlosc zdecydowanie watpie. Kazdy zdrajca > jest > > szumowina bez narodowosci. > Ty na pewno nie jesteś wykształciuchem... tak to jest, jak poprzestaje się na > lekturze ND...;))) > :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Brawo Każdy kto nie z nami jest przeciwko nam 13.07.07, 22:20 jak wyszła na jaw afera, w której okazało się, czego naprawdę Rydzyk życzy p. prezydentowej i co myśli o jej mężu, to okazało się, że wszyscy forumowi obrońcy Pisu wspierają ojca muchomora, a nie obrażoną przez niego parę prezydencką - zatem inaczej niż czciciele sekty nie mozna was nazwać, bo piszecie szatana z dużej litery...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ja popierałam o.Rydzyka :)))))) 13.07.07, 22:26 isa.stern napisała: > jak wyszła na jaw afera, w której okazało się, czego naprawdę Rydzyk życzy p. > prezydentowej i co myśli o jej mężu, to okazało się, że wszyscy forumowi obrońc > y > Pisu wspierają ojca muchomora, a nie obrażoną przez niego parę prezydencką - > zatem inaczej niż czciciele sekty nie mozna was nazwać, bo piszecie szatana z > dużej litery...;))) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Brawo Każdy kto nie z nami jest przeciwko nam 13.07.07, 22:21 > Każdy kto nie przeciw ,,kaczorom'' to : tempol,antysemita,ksenofob,,,czciel > sekty z Torunia'' itd.... Taka jest prawda i należy się jej trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Oto dowód na ,,obiektywność''antykaczek :)))) 13.07.07, 22:27 remez2 napisał: > > Każdy kto nie przeciw ,,kaczorom'' to : tempol,antysemita,ksenofob,,,czci > el > > sekty z Torunia'' itd.... > Taka jest prawda i należy się jej trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Fantazja?......... 13.07.07, 21:57 Moze tak , moze nie......... www.bloguez.com/POLSKA/194973/...Rozwiazany-UOP-rozwala-koalicje?........... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: ..Fantazja?......... 13.07.07, 22:30 presentation1 napisał: > Moze tak , moze nie......... tnij.org/bolszewik_wolski tnij.org/bolszewik_wolski1 "Ja nie twierdzę, że tak było, ja tylko twierdzę, że tak by mogło być i to też należy brać pod uwagę" Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kwaśniewski: Przed komisją będę robił jako supe.. 13.07.07, 21:06 Jeszcze jeden błazen dołączył? Boże ratuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Tylko się znowu nie uchlej bo znowu obciach 13.07.07, 21:09 Jak nie wytrzymasz do komisji to zrób sobie wszywę Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 kwachu do pierdla!!! 13.07.07, 21:33 nie zajmowales sie w swojej "pracy" bankami....tylko lapowki brales smyku!!!!!, wiec napewno bedziesz "superstar" ale w kajdankach ....to tak na deser. Odpowiedz Link Zgłoś
starowier_wojujacy facet cierpi na zniekształcenie wizji, byel pijaka 13.07.07, 21:34 a ma sie za Cichopek? Odpowiedz Link Zgłoś