frau.pranajtis 14.07.07, 12:03 Bez lekarzy, ktorzy placowki SZ razem ze sprzetem i pigulami sa zbedne. Szukaja pomocy u innych central zwiazkowych. Ciekawa jestem, po co. Chca sie przekwalifikowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Pasc po diecie ? ;) Nie mialoby to wielkiego 14.07.07, 15:02 Grozi efektem jo-jo. I na nic całe to odchudzanie. frank_drebin napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log2 [...] 14.07.07, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pielegnierki moga isc sie pasc :-) 14.07.07, 15:09 Pielęgniarki mają jeszcze swoje porachunki z jednym chamem, który przypadkiem został prezydentem tego państwa. Wszyscy jeszcze pamiętają, jak ten łapserdak wyrzucał jedną z nich z roboty, bo nie dość uniżenie się płaszczyła przed Jego Dyspencją. Jeżeli trafi im się pisiorek z domięśniową iniekcją to mu serdecznie współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Ich mężowie z nowu będą mieli w domu piekło 14.07.07, 15:24 Czasami zdarzają się cuda i baba da chłopu porzrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: bladzia, co cię tak porąbało? 14.07.07, 16:46 Frau to zwykła pisdziacka menda i qrwa. Żadna normalna kobieta poza frau i szczypińska nie powie tak po chamsku o drugiej kobiecie. A może frau to baba bez cycków, stąd frustracja i zazdrość, że inne "krowy" mają co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: a wątek bladzi jak oceniasz? 14.07.07, 18:34 a po swojemu oceniam,zaczyna mnie już wq/urwiać z tym Chrostowskim. henryk.log2 napisał: > > off_nick Odpowiedz Link Zgłoś
frau.pranajtis A co Cie boli Chrostowski? 14.07.07, 18:35 Juz dobrych kilka miesiecy nie bylo o nim mowy. Akurat w sprawie Rydzyka jest jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A co Cie boli Chrostowski? 14.07.07, 18:43 Salonowe mnie nie bolą ,ani Chrostowski ani Boniecki ani TW "Ala". Ale szlag mnie trafia jak skądinąd myślący ludzie wyciągają te trupy dla udowodnienia,że coś jest na rzeczy. frau.pranajtis napisała: > Juz dobrych kilka miesiecy nie bylo o nim mowy. Akurat w sprawie Rydzyka jest > jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re : tobie radze idz spac juz . 14.07.07, 18:41 Na dobranoc walnij sobie Newcstle Ale i przyjemnych snow o potedze dwoch zakompleksionych zyciowych nieudacznikow , ktorzy dorwali sie do waadzy . frau.pranajtis napisała: > Bez lekarzy, ktorzy placowki SZ razem ze sprzetem i pigulami sa zbedne. > Szukaja pomocy u innych central zwiazkowych. Ciekawa jestem, po co. Chca sie > przekwalifikowac? > Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Pielegnierki moga isc sie pasc :-) 14.07.07, 22:42 frau.pranajtis napisała: > Bez lekarzy, ktorzy placowki SZ razem ze sprzetem i pigulami sa zbedne. > Szukaja pomocy u innych central zwiazkowych. Ciekawa jestem, po co. Chca sie > przekwalifikowac? A ciebie do szpitała :) Odpowiedz Link Zgłoś