Gość: laska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.03, 15:00 pozwólcie nam robic ze swym ciałem co chcemy. Płód jest czescia naszego ciała, jak chemy to se mozemy nawet go usunąc i powiesic nad lózkiem, albo dac psu do zjedzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: mescy szowiniści 22.06.03, 15:21 Gość portalu: laska napisał(a): > pozwólcie nam robic ze swym ciałem co chcemy. Płód jest czescia naszego > ciała, jak chemy to se mozemy nawet go usunąc i powiesic nad lózkiem, > albo dac psu do zjedzenia A jak się jednak tę "część swojego ciała" zdecydujesz urodzić, też uznasz, że mężczyźnie nic do tego i nie będziesz domagać się alimentów? Hasło "mój brzuch - moja decyzja" jest bardzo wygodne, ale tylko do czasu. Bo jak się jednak chce urodzić to dziecko a facet nie chce, zgodnie z tą logiką ma święte prawo powiedzieć "twój brzuch - twoja decyzja - radź sobie sama". I już przestaje być fajnie. Podobnie z facetami, mówią, że to wybór kobiet, ale tylko do czasu, bo jak w końcu będą chcieli mieć dziecko a żona zechce pójść na skrobankę, to dopiero będzie lament. I nagle się okaże, że chcą jednak mieć prawo głosu. Dziwię się feministkom, bo w interesie kobiet nie jest przecież zostawienie ich samych z tak ważną decyzją, zwłaszcza jeżeli kobieta jednak zdecyduje się urodzić i będzie jej potrzebne wsparcie w ponoszeniu konsekwencji tej decyzji a facet się wypnie, bo przecież same feministki mu mówią, że nic mu do tego - a jeśli nie ma wpływu na decyzję to dlaczego ma brać udział w konsekwencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusdy mętny Re: mescy szowiniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:22 Kasiu.Kasiu to jest chyba tekst ironiczny do którego ustosunkowałaś się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: mescy szowiniści 22.06.03, 15:32 Gość portalu: rusdy mętny napisał(a): > Kasiu.Kasiu to jest chyba tekst ironiczny do którego ustosunkowałaś się ! Intencja autorki jest akurat mało ważna bo nawet jeśli ten tekst miał być ironiczny, to całe rzesze feministek tak właśnie argumentują. Ale masz rację - bez sensu było się odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy mętny grochem o ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:47 Widzisz bo wydaje mi się że ten tekst miał sprowokować aborcjonistów, ale pewnie żadnego wrażenia to na nich nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: mescy szowiniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:45 Gość portalu: laska napisał(a): > pozwólcie nam robic ze swym ciałem co chcemy. Płód jest czescia naszego > ciała, jak chemy to se mozemy nawet go usunąc i powiesic nad lózkiem, > albo dac psu do zjedzenia - płód to autonomiczna odrębna część, osobne ciało! aborcji nie dokonuje się nawet na zwierzętach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Ty jestes pedal i w dodatku prawiczek IP: 168.143.113.* 22.06.03, 15:49 Co ty mozesz wiedziec na temat mesko-damskich spraw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Ty jestes pedal i w dodatku prawiczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:02 Gość portalu: Wieslaw napisał(a): > Co ty mozesz wiedziec na temat mesko-damskich spraw ? - więcej od ciebie uzurpatorze@! myślisz że nie wiem że to ty się chamie jeden podszywasz pode mnie? To ty jako pedał udajesz że to ja ale mytślacy forumowicze a są tacy wiedzą że prawdziwy oszołom jest antypedalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytak Ucz sie,synu, jak prokreowac po LPRacku IP: 130.94.106.* 22.06.03, 18:18 LPRak do prokreowania rusza I z lekka rozpinajac guziki rozporka Dotyka reka swojego rumaka I ten tez swoj ogon wznosi jak u ptaka Powoli, statecznie poddajac sie pieszczotom Spracowanych chlopskich rak nienawyklych psotom Wystukuje palcami na nim oberki I z malego ten rumak robi sie wielki Cwaluje LPRak na nim kosciuszkowskie marsze I rumak coraz wiekszy wymyka sie garstce Portek nasz patriota z siebie nie zrzuca Nie osunie sie spod nich nawet onuca Zoska przygotowana pod pierzyna lezy Ciasto na chleb rosnie obok w dziezy Prosila ona Boga mieszac chleb od rana O szczesliwy przebieg prokreowania Wysmarowala sobie juz krok lojem Aby prokreowanie szlo godnie, ze spokojem Oczy Zoscyne zasloniete Nasza Ojczyzna Uchronia jej umysl przed zgnilizna Maz szybko sie zbliza, na Zoske skacze Bo inaczej natura zrobi z niego partacza Z pierzyny gesie chmara sypia sie piora, Podskakuje do nich Micia, kotka bura Sprezyny uginaja sie rytmicznie,wydajac dzwiek gluchy Patriota w gebie z roboty dostal posuchy Po gorzalke siega co przy lozku stoi Zawsze gdy on Zoske pierd.. Po prokreacji skreta se robi z tytoniu polskiego Zadowolony z dziela dokonanago Zoska wznosi do gory uzyznione lono Baczac by zadnych z niego nie uroniono Mezowskich przenajswietszych plemnikow Co za nic ma byle jaki, co gwizdze na ptaki, Odczekala tak Zoska lezac cierpliwie Az sie ziarno przyjmie w jej zyznej niwie Potem spod pierzyny wysunela, rozaniec wiela Dziekowala Bogu za dokonanie dziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: mescy szowiniści IP: *.26-136-217.adsl.skynet.be 22.06.03, 18:15 Gość portalu: laska napisał(a): > pozwólcie nam robic ze swym ciałem co chcemy. Płód jest czescia naszego > ciała, jak chemy to se mozemy nawet go usunąc i powiesic nad lózkiem, > albo dac psu do zjedzenia Czy to Ty, Ignorant+++ z Wroclawia, taki prowokatorski post wypociles? Ladnie, ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Nie rób z siebie kretyna, geju! 22.06.03, 18:19 a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl = laska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKSANA Lubie meszczyzn. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 18:45 Niech zyje rewolucja seksualna i pazdziernikowa!!! Bardzo chce aborcje bo lubie sie namientnie bzdykac. Jak moj chlopak leci po srodki to caly urok pryska. Teraz jak jest RU86 to klopot z glowy. Jutro pujde na Aurore. Wczoraj bzdykalam sie w gwiazde. I co? Mam sie meczyc z bachorem nie wiedzac nawet kto jest jego ojcem? Ja nie wierze w kosciul. Z postempowym pozdrowieniem. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś