Dodaj do ulubionych

Szach i mat? :) Ciesze sie

14.08.07, 11:30
"Według nieoficjalnych informacji, treść nagrania odpowiada relacji
ministra Ziobry. Nagrana jest cała rozmowa, a także po kilkanaście
minut przed jej rozpoczęciem i po jej zakończeniu. "

PAP/wprost

Nie ukrywam ze sie ciesze. Ale to bylo wiadomo - wczoraj lepper
podobno zaniemogl. Wie co sie szykuje, nie byl w stanie nawet
spotkac sie z dziennikarzami.

Towarzysz Berman w studiu TVN zaczal cos bredzic ze wlasciwie nie ma
znaczenia kto ma racje - a skandalem sa same podsluchy...

Przypominam jedne z najbardziej znanych wczesniej podsluchow.

Michnik Rywina
Agnieszka Kublik Jerzego Targalskiego

wtedy to hehehheheheheheheheh nie przeszkadzalo.

Wystepuje oczywiscie sprawa Blidy - tyle ze tutaj chyba licza sie
inne rzecz - nie zal mi Blidy. Nie mam zamiaru byc smutnym ani przez
chwile z jej powodu.

Sama strzelila sobie w leb.

-
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus W sprawie Blidy - jestem zwolennikiem eutanazji 14.08.07, 11:31
      wiec nie moge w tej sprawie miec innego zdania. Jak ktos chce palnac
      sobie w leb ma do tego prawo
      • jaa_ga Bydlak n/t 14.08.07, 11:33

• enigmatiker To jeszcze umysłowe dziecko 14.08.07, 11:35
          ... co prawda trochę opóźnione, ale rokujące nadzieję na poprawę. Dajmy mu
          trochę więcej czasu ;)
          • jaa_ga Re: To jeszcze umysłowe dziecko 14.08.07, 11:36
            Wg mnie to wypruty z wyższych uczuć
            c y b o r g
            • absztyfikant Re: To jeszcze umysłowe dziecko 14.08.07, 11:38
              Crassus, ty czarownico w spodniach - sam sie podstaw
              pierwszy:))))))))))))
              • marcus_crassus Ja sie nie chce eliminowac z zycia 14.08.07, 11:41
                Ale jak zechce mam nadzieje ze inni to uszanuja
            • marcus_crassus Re: To jeszcze umysłowe dziecko 14.08.07, 11:41
              jaa_ga napisała:

> Wg mnie to wypruty z wyższych uczuć
              > c y b o r g
            • marcus_crassus Re: To jeszcze umysłowe dziecko 14.08.07, 11:42
              jaa_ga napisała:

> Wg mnie to wypruty z wyższych uczuć
              > c y b o r g

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=67447186&a=67447204
              oddaj jagus jeszcze z majonezem mocz na mogily katynskie. poplacz
              przy tym za blida.
              • enigmatiker Gwoli wyjaśnienia 14.08.07, 11:44
                ... to była tylko dość brutalna figura retoryczna, która miała świadczyć o tym,
                że jakikolwiek nacjonalizm wynikający z pamięci historycznej i martyrologii jest
                mi zupełnie obcy. Osobiście nie mam nic do pomordowanych w Katyniu.
              • jaa_ga Wykorzystujesz instrumentalnie symbole, cyborgu 14.08.07, 11:44
                Spadaj mi z oczu
                • marcus_crassus Moje myslenie jest logiczne i racjonalne 14.08.07, 11:48
                  nie wiem czy to kwestia "cyborgizacji". Ale na pewno nie mam zamiaru
                  zachowywac sie jak bezmyslna, lamentujaca placzka

A na mogily katynskie naprawde jak chcesz mozesz oddac mocz. Majonez
                  pewnie ci nawet bilet przysponsoruje.

Ps-powtarzam jeszcze raz-nawet mi smutno po Blidzie nie bylo.
                • enigmatiker To jest dla nich typowe - grać na emocjach mas 14.08.07, 11:55
                  .. przypomnieć jakieś tkliwe zdarzenie z przeszłości, zagrać na poczuciu
                  krzywdy, odsłonić kolejny pomnik 'narodowego cierpiętnictwa', na tym właśnie
                  polega ich władza nad tym biednym społeczeństwem, które przy pomocy wzniosłych
                  słów wykorzystują do celów bardzo przyziemnych. Marcus_crassus wylewa krokodyle
                  łzy nad katyńskimi ofiarami, a nie ma nic przeciwko masowym mordom dokonywanym
                  na arabskich cywilach. Mało tego - zdaje się przyklaskiwać obłędnej ideologii,
                  która od niespełna sześciu lat każe widzieć w muzułmaninie obraz wszelkiego zła.
                  Wejdź na jego portal i sama przekonaj się do czego jest mu potrzebny polski
                  nacjonalizm. Znajdziesz tam wiele pięknych słów o "walce z terroryzmem",
                  Izraelu, polskich wojskach w Iraku - priorytety są tam wyraźnie nakreślone,
                  niestety mało mają wspólnego z polskim interesem narodowym.
                  • absztyfikant sio 14.08.07, 12:01
                    www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/
                    • enigmatiker Dysponuję wydaniem "Mein Kampf" po hebrajsku 14.08.07, 12:03
                      ... i o czym niby miałoby to świadczyć?
                      • absztyfikant you've mady my day /nt 14.08.07, 12:04

• absztyfikant you've made my day:P 14.08.07, 12:05
                        www.audioquraan.com/adhaan/yusuf_islam.mp3
                        • enigmatiker Twoje wyobrażenie na temat islamu 14.08.07, 12:07
                          ... jest delikatnie mówiąc bardzo powierzchowne, mniej więcej takie jakie mieli
                          naziści o judaizmie.
                          • absztyfikant Re: Twoje wyobrażenie na temat islamu 14.08.07, 12:12
                            Judaizm mnie nie interesuje - ja jestem oblakanym syjonista:P

Ceterum censeo...:DDD
                            youtube.com/watch?v=VENlWa1J2T8
                            youtube.com/watch?v=Em-MnAYiEWk
                            youtube.com/watch?v=rXq57XK2L0A
                            • enigmatiker Twierdzisz, że jesteś "obłąkanym syjonistą" ;) 14.08.07, 12:20
                              ... to by poniekąd wiele wyjaśniało :P
                              EOT
                              • absztyfikant Oblakanych islamistow twojego pokroju wyczuwam... 14.08.07, 12:23
                                ...na kilometr. Swoj swojego zawsze pozna habibele:))))
                                • enigmatiker Nic o mnie nie wiesz, podobnie jak twój kolega m_c 14.08.07, 12:41
                                  Jesteście skazani na ciągle zgadywanie. Islamistą nigdy nie byłem, nie jestem i
                                  nie będę. To nie moja bajka. Właściwie jeśli mam być szczery, to za islamem jako
                                  religią zbytnio nie przepadam, uważam, że to chaotyczny zbiór kretyńskich
                                  rytuałów rodem ze środniowiecza, jednak nie dam sobie wmówić, że to islam jest
                                  zagrożeniem dla światowego pokoju. Prawdziwym zagrożeniem są ci, którzy tak
                                  twierdzą.

Polaków i Żydów nie cierpię tylko z tego powodu, że znam ich jak własną kieszeń
                                  i wiem jacy są obłudni, zapatrzeni w siebie i niereformowalni, a nie dlatego, że
                                  jestem agentem Al-Kaidy ;)
                                  • absztyfikant Re: Nic o mnie nie wiesz, podobnie jak twój koleg 14.08.07, 12:49
                                    33. Frakcje - Al-Ahzab
                                    W Imię Allaha Miłosiernego i Litościwego!

33:14 A jeśliby wdarł się do nich wróg z różnych stron miasta, a
                                    potem zażądano by od nich zaparcia się wiary, to oni zgodziliby się
                                    na to, lecz pozostaliby tam tylko krótki czas.
                                    • enigmatiker Zaparcie to ty masz mentalne ;) n/t 14.08.07, 12:58
                                      • absztyfikant A ty mentalna sraczke /nt 14.08.07, 13:02

• marcus_crassus Dlaczego bydlak? nie rozumiem 14.08.07, 11:39
          Kazdy ma wlasny rozum i wolna wole. Zgodnie z wolna wola rozporzadza
          swoim zyciem.

Jestem zwolennikiem eutanazji. Zawsze nim bylem. Kazdy jest
          dysponentem wlasnego zycia. Jak chce sobie strzelic w leb - powinno
          mu sie na to pozwolic.

Nie uronilem po Blidzie nawet malutkiej lezki.

Jej suwerenna decyzja. Kazdy ma prawo dokonac swojej eliminacji
          jesli uznaje sie za zbednego.

Brutalne? Byc moze. Ale prawdziwe
          • absztyfikant Re: Dlaczego bydlak? nie rozumiem 14.08.07, 11:42
            Ja tez nie uronilem elezki i podobnie jak przedmowca jestem
            zwolennikiem prawa do eutanazji, ale akcja siepaczy Zi0Berii w domu
            Blidy to skandal i hucpa.
            • marcus_crassus Re: Dlaczego bydlak? nie rozumiem 14.08.07, 11:45
              Akcja ziobry to jedna sprawa. Jednak akcja ziobry powinna byc
              przeanalizowana w calkowitym oderwaniu od smierci blidy.

Nie przyjmuje rozumowania "akcja byla zla bo blida sie zabila"

dla mnie to ze sie zabila bylo wrecz potwierdzeniem ze miala cos na
              sumieniu - i myslala ze o tym wie prokuratura.

strzelila sobie w leb bo bala sie odpowiedzialnosci jaki na nia
              spadnie.

oczywiscie to hipoteza. Jesli akcja byla wadliwa - powinna zostac
              poddana odpowiedniej ocenie.

Jednak z powodu przeslanek proceduralnych. A nie dlatego ze "blida
              sie zabila"

zabicia sie blidy w ogole nie wiaze z ocena tej sprawy
              • socjalliberal Naprawdę, uwielbiam Cię :))) 14.08.07, 11:54
                Ciekawa analiza:)))

To może to było tak?
                Dzwoni Ziobro do Kaczmarka, mówi o samobójstwie Blidy, a ten mu "Nic się nie
                stałooooo, Zioberko nic się nie stałoooooooooooooooooooooo..."

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Błagam, napisz coś jeszcze:)
              • sclavus Re: Dlaczego bydlak? nie rozumiem 14.08.07, 15:06
                marcus_crassus napisał:

> Akcja ziobry to jedna sprawa. Jednak akcja ziobry powinna byc
                > przeanalizowana w calkowitym oderwaniu od smierci blidy.
                >
                > Nie przyjmuje rozumowania "akcja byla zla bo blida sie zabila"
                >
                > dla mnie to ze sie zabila bylo wrecz potwierdzeniem ze miala cos
                na
                > sumieniu - i myslala ze o tym wie prokuratura.
                >
                > strzelila sobie w leb bo bala sie odpowiedzialnosci jaki na nia
                > spadnie.
                >
                > oczywiscie to hipoteza. Jesli akcja byla wadliwa - powinna zostac
                > poddana odpowiedniej ocenie.
                >
                > Jednak z powodu przeslanek proceduralnych. A nie dlatego ze "blida
                > sie zabila"
                >
                > zabicia sie blidy w ogole nie wiaze z ocena tej sprawy

Ty nawet nie jesteś cyniczny... pozujesz zaledwie na cynika.... -
                nieudolnie zresztą...
                A czy bydlę ???
                Odpowiesz sobie sam, kiedy ... będzie już za późno!
          • sierzant_nowak Nawet wtedy, gdy ktos ma przed soba 14.08.07, 11:42
            pare miesiecy zycia, ktore nagle ktos inny - dla politycznych gierek - chce zamienic na pare miesiecy odsiadki bez postawienia zarzutow? I gdy wtedy odbiera sobie w akcie desperacji zycie - tez jest wszystko ok?

Marcuss, daj sie szanowac :-/
            • marcus_crassus Blida miala przed soba pare miesiecy zycia? 14.08.07, 11:51

• emerald_boy2 Re: Blida miala przed soba pare miesiecy zycia? 14.08.07, 11:57
                Najwyżej, buraczku. Co, jeżeli fakty przeczą naszej krasulkowej
                wizji, tym gorzej dla faktów? Czy też po prostu "czerwoni" to
                podludzie i ich śmierć się nie liczy? Pajac. :)
                • ross128 Re: Blida miala przed soba pare miesiecy zycia? 14.08.07, 12:02
                  I blida zastrzeilła się z pistoletu na amunicję systemu makarowa za pomoca
                  naboju systemu parbellum. To byl dopiero geniusz inzynieryjny z tej blidy -
                  najwieksze tuzy techniczne UW i NATO przez ponad 40 lat nie zdołały skonstruowac
                  broni w ktorej wymiennie dało bys sie stosowac te dwa naboje. A blida to w kiblu
                  zrobila:)
                  • marcus_crassus Czy sugerujesz ze Blida zostala zamordowana? :) 14.08.07, 12:03
                    Widze ze zeszlismy ponizej granicy groteski.
                    • emerald_boy2 Re: Czy sugerujesz ze Blida zostala zamordowana? 14.08.07, 12:06
                      To jest tak jak z tym ruskim kawałem.

Wiesz, jakie były ostatnie słowa Majakowskiego, zanim popełnił
                      samobójstwo?
                      - Towarzysze, nie strzelajcie!

:)))
                      • marcus_crassus Re: Czy sugerujesz ze Blida zostala zamordowana? 14.08.07, 12:11
                        a) sugestie o zamordowaniu Blidy to oczywisty nonsens.

b) nie wiedzialem ze Blida byla chora. W takim razie rzeczywiscie ta
                        akcja to calkowity absurd.

Pytanie czy Ziobro wiedzial.

Nawet jednak jesli nie to stawia to go w bardzo niedobrym polozeniu.
                        Jesli wiedzial o slabych dowodach - to zbieg okolicznosci wyszedl mu
                        bardzo nie "na zdrowie'

Jesli Blida miala raka moja ocena calej sytuacji ulega sporej
                        zmianie - co przyznaje
                    • absztyfikant Pal 6 Blide 14.08.07, 12:07
                      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=45200
                    • ross128 Re: Czy sugerujesz ze Blida zostala zamordowana? 14.08.07, 12:09
                      Ja nic nie sugeruje:) Oficjalna wykladnia zerowej prokuratury przedstawiona po
                      smierci blidy jest taka ze popelnila samobójstwo strzelajac sobie w serce, a
                      sekcja zwlok wykazala ze zrobila to pociskiem kalibru 9 mm systemu 9x19
                      parabellum. Ta sama oficjalna wykladnia zerowej prokuratury stwierdza ze blida
                      miala w domu pistolet Wanad, strzelajacy nabojami 9 mm systemu 9x18 makarowa. Te
                      naboje z powodu róznic w konstrukcji dna łuski i spłonki są niewymienne. Czyli
                      blida zastrzeliła się z broni której nie miała:)
                      Ponadto akcja była "wielkim sukcesem", tylko ze uczestniczacy w tym "sukcesie"
                      funkcjonariusze zera zaraz po tym sukcesie zostali dyscyplinarnie zawieszeni i
                      mają trwającej juz trzy miesiące postępowanie prokuratorskie:)
                      • marcus_crassus Re: Czy sugerujesz ze Blida zostala zamordowana? 14.08.07, 12:13
                        Prosze wiec o link do takowej analizy i takowych wynikow badan.

Prosze o dowod lacznie z wypowiedziami ekspertow - bo sie nie znam
                        na broni palnej.
                        • joella.r na gorąco w pierwszych wiadomościach podawali, że 14.08.07, 12:46
                          Blida została zastrzelona - co oczywiście o niczym nie świadczy, ale może być i tak, że dopiero później ustalono obowiązującą wersję

• piotr-gdansk Ta "zerowa prokuratura" to jakaś działająca 14.08.07, 12:55
                        na terenie RP? Bo o żadnych ustaleniach mówiących o Wanadzie nie słyszałem.
                        Pamiętam tylko, że pismaki dowiedziały się, iż Blida puknęła się Astrą. Możesz
                        podać konkretnie kiedy i przez kogo owe ustalenia zostały opinii publicznej
                        przedstawione?
                        • duet24 Re: Ta "zerowa prokuratura" to jakaś działająca 14.08.07, 13:41
                          straszne, przerażające i porażające.
                        • piotr-gdansk No jak, wyczaiłoś już gdzie i kiedy? 14.08.07, 14:13
                          Czy znowu wychodzi na to, że sobie jakieś świństewka z paluszków powysysałoś?
                • marcus_crassus Czy Blida miala przed soba pare miesiecy zycia 14.08.07, 12:02
                  Prosze o wyjasnienie tego zdania.

Jesli Blida byla chora na cos - prosze o podanie tej informacji.

Jesli nie - uzycie takiego "argumentu" jest bzdurne i kuriozalne.
                  Czy my schodzimy ponizej granicy smiesznoci? Jak nie ma argumentow
                  to je wymyslamy?
                  • emerald_boy2 Re: Czy Blida miala przed soba pare miesiecy zyci 14.08.07, 12:04
                    Krasulku, trąbili o tym bez przerwy w dniach, kiedy to się stało.
                    Blida miała raka. Ostatnie stadium. Nie była w szpitalu, bo zapewne
                    chciała umrzeć w domu. Miała się zgodzić na śmierć w ziobrowym
                    areszcie? Ale czy to ważne, że miała raka? I tak była przecież tylko
                    czerwoną suką, nie? :)
                    • marcus_crassus Hmmm - jesli Blida miala raka to musze zweryfikowa 14.08.07, 12:07
                      Moja ocene. W takim razie wycofuje wczesniejsze komentarze.

Naprawde nie wiedzialem ze Blida miala raka. Po raz pierwszy o tym
                      slysze.
                      • sierzant_nowak dlatego marcuss czasami trzeba odrobine 14.08.07, 14:16
                        sie przyhamowac z komentarzami...

Ja nie wiem czy miala raka, cos takiego tylko slyszalem. Ale jest z pewnoscia taka mozliwosc - jak bysmy sie zastanowili, to pewnie tez bysmy wymyslili pare scenariuszy, w ktorych czlowiek w takiej sytuacji moze sie targnac na zycie (ot, chocby ciezka postac depresji) a nie opierajacych sie na zalozeniu, ze byla winna.

A ty z gory zalozyles, ze sie zastrzelila, zeby uniknac procesu i kary... Albo cos podobnego. Jezeli mialaby np. ciezka depresje, ktora - po zapalniku w postaci ziobrowego "to teraz posiedzisz pol roku, dopoki nam czegos na millera nie sypniesz" - zaowocowalaby zalamaniem i samobojstwem, to tez bys mowil "nic sie nie stalo, sama wybrala"?

Ale gratuluje przyznania sie do odrobine pochopnych komentarzy. Niewielu tu takich, co potrafia.

Pozdrawiam
                    • socjalliberal Re: Czy Blida miala przed soba pare miesiecy zyci 14.08.07, 12:12
                      Szczerze to o tym nie wiedziałem, ale coś znalazłem, choć niebezpośrednio, że
                      coś o tym było w Życiu Warszawy... nie chce mi się teraz szperać u nich w
                      archiwum, więc dam tylko to co znalazłem

64.233.183.104/search?q=cache:BfztxXCtHBAJ:expatpol.com/index.php%3Fstsid%3D30774%26kid%3D35%26c_pid%3D111016%26op%3Dkom_czytaj_wiecej+Blida+chorA&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&client=firefox-a
                      w komentarzu na samym dole (dziwne miejsce, ale to mi google znalazło)
                      • socjalliberal Ok, jednak mam bezpośredniego linka: 14.08.07, 12:17
                        www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?news_cat_id=259&news_id=156750&layout=1&page=text&place=Lead01
              • marekbp1 Re: Blida miala przed soba pare miesiecy zycia? 14.08.07, 13:18
                zmien sobie nicka na markus krassula
            • duet24 Re: Nawet wtedy, gdy ktos ma przed soba 14.08.07, 13:33
              ludowy sierżant wie co chce, a nawet wie co chcą inni.
        • kukipl czego tak się denerwujesz przecież jaa_ga napisał 14.08.07, 14:23
          prawdę. Śmierć Blidy nikogo nie interesuje no może rodzinę, bez powodu się nie
          zabiła.A przykładem tego jest nawet wczorajsze przyrzeczenie (wyciskające łzy)
          millera, który podobne obietnice składał rodzinie Papały. W tym jest dobry ale
          jego płyta już dawno się zgrała.
      • dzimbim Re: Pieprzysz... 14.08.07, 11:34
        "Wy nam mówicie;Europa. A tu, co postawiliśmy mleko na kwaśne,to
        skądś wyłażą karzełki i szczają do garnków"

S.Mrożek " Z ciemności"
    • trzymilionowy.post "Według nieoficjalnych informacji" 14.08.07, 11:35
      I to by było wszystko w tym temacie.
      • cat8 Re:Lepper się umoczył..... 14.08.07, 11:37
        • hummer "Zeznania łajdaka to za mało" 14.08.07, 12:22
          Sędzia Keys o Ziobrze :)
    • swansea wprost wprost i wprost 14.08.07, 11:38
      jestem przekonany, że chłopaki mają rację..
      ale jestem pewny, że to kolejny sterowany przeciek PiS. bardzo dobra robota.
      wsio jasne, bo puścili sobie na głosnikach..:)

GP i Wprost to bardzo sprawne maszynki PiSu imho.. albo fantastycznie
      zmanipulowane..:)
      a bajki Ziobro, że nie umie sie zabawkami elektronicznymi obsługiwać..:) żal
      było słuchać..:)
      • trzymilionowy.post Re: wprost wprost i wprost 14.08.07, 11:42
        W tej chwili, na zlecenie prokuratury, sporządzany jest stenogram
        nagrania. Szczegółowe wyniki badań taśmy Ziobry znane będą za mniej
        więcej dwa tygodnie.
        Autor: Dorota Kania
        www.wprost.pl/ar/?O=112068
        Czyli tak naprawdę cały czas nie wiadomo nic.

• wan4 marcyś, w warcaby nie ma "szacha" ani "mata" 14.08.07, 11:42

• jaa_ga ZIOBRO KLAMIE! 14.08.07, 11:48
      Według RMF FM, Krzysztof Korypta, były sprzedawca sklepu RTV w Krakowie
      twierdzi, że już trzy lata temu Zbigniew Ziobro szukał dyktafonu z możliwością
      jak najlepszego zapisu mowy. Potrzebne mu było urządzenie, które można podpinać
      pod telefon komórkowy - żeby nagrywać także rozmowy telefoniczne.

Zbigniew Ziobro sam testował urządzenie i - jak twierdzi sprzedawca - nie miał
      żadnych problemów z jego obsługą. Co innego twierdził wczoraj minister
      sprawiedliwości, który zapewniał, że dyktafon pomagał mu włączyć szef gabinetu
      politycznego.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4388240.html
      Masz idola, cyborgu
      • marcus_crassus Alez histeria i panika :) 14.08.07, 11:50
        Zabciu droga. Przeciez to wszystko bedzie jawne. Bedzie wiadomo
        jakiej jakosci jest dowod.

Czego tak krzyczysz :)

A co bedzie jak sie okaze ze Ziobro ma racje i prokuratura i jej
        eksperci potwierdza jakosc nagrania...

Zmienisz kierunek ataku tak jak Berman?

Czy prreprosisz pana Ziobro? :)

Prawda niedlugo bedzie znana. To kwestia czasu. Zobaczymy kto ma
        racje :)

Boisz sie ze nie bedziesz to Ty? :)
        • fury11 Re: Alez histeria i panika :) 14.08.07, 12:06
          W jednym PiS dotrzymał obietnicy wyborczej. Pod jego rządami Polacy
          naprawdę poszczuli się bezpiecznie
    • akkj Re: Szach i mat? :) Ciesze sie 14.08.07, 12:37
      marcus_crassus napisał:

>
      > Towarzysz Berman w studiu TVN zaczal cos bredzic ze wlasciwie nie
      ma
      > znaczenia kto ma racje - a skandalem sa same podsluchy...
      >

A ty uważasz, że to normalne, że szpicel i kapus Ziobro nagrywa
      swojego wicepremiera?

>
      > Przypominam jedne z najbardziej znanych wczesniej podsluchow.
      >
      > Michnik Rywina
      > Agnieszka Kublik Jerzego Targalskiego
      >
      >
      > wtedy to hehehheheheheheheheh nie przeszkadzalo.
      >
      >

Myslałem, ze jesteś mądrzejszy. To porównanie cie dyskwalifikuje na
      amen.
    • dr.krisk Jesteś kanalią. 14.08.07, 12:41
      marcus_crassus napisał:

>********************************************************************
      *
      >
      > Wystepuje oczywiscie sprawa Blidy - tyle ze tutaj chyba licza sie
      > inne rzecz - nie zal mi Blidy. Nie mam zamiaru byc smutnym ani
      przez
      > chwile z jej powodu.
      >
      > Sama strzelila sobie w leb.
      >
      Jesteś durną kanalią. Nawet nie chce mi się tłumaczyć dlaczego.
    • wislok1 Z czego ? 14.08.07, 12:49
      Przecież nie wolno nagrywać w ten sposób drugiej osoby, sąd taki dowód MUSI odrzucić
      • duet24 Re: Z czego ? 14.08.07, 13:30
        Oto jak z Polaków zrobiono funkcjonalnych, kolejny wyprany przez
        subotica tvnu publicznie zapodaje,że sąd musi odrzucić taki dowód,
        bo nie wolno nagrywać ani pamietać to co powiedział mi rozmówca . No
        cóż kretynów nie sieją produkuje ich tvn.
    • pit_44 Re: Szach i mat? :) Ciesze sie 14.08.07, 13:34
      marcus_crassus napisał:
      > "Według nieoficjalnych informacji, treść nagrania odpowiada
      relacji
      > ministra Ziobry. Nagrana jest cała rozmowa, a także po kilkanaście
      > minut przed jej rozpoczęciem i po jej zakończeniu. "

Jaki tam znowu szach mat.
      Zwykły przeciek kontrolowany któregoś z podwładnych ZZ.
      Dopóki ekspert nie stwierdzi, że w nagraniu nie ma przerw, nie ma
      mowy o jakimkolwiek dowodzie.
      • duet24 Re: Szach i mat? :) Ciesze sie 14.08.07, 14:15
        dyć szach i mat.
        • pit_44 Re: Szach i mat? :) Ciesze sie 14.08.07, 14:43
          Też tak myślałem po taśmach Beger :)
    • tornson Nie piszcie do crassuli że jest bydlakiem,draniem, 14.08.07, 14:53
      kanalią, itp., bo to go tylko podnieca i gościu się jeszcze bardziej nakręca. To
      ten typ któremu naluć w ryj to się obliże i powie że smaczne.
      Najlepiej albo go ignorować albo uwypuklić słabość i bezradność jego osoby lub
      jego politycznych idoli. To najlepszy sposób walki z tym trollem, skutecznie
      wypróbowany na Forum Świat. :o]
      • enigmatiker Najciężej znosi kpiny z jego portalu ;) 14.08.07, 14:55
        To taka wskazówka dla tych, którzy chcą go trochę podrażnić.
        • magiel10 Re: Najciężej znosi kpiny z jego portalu ;) 14.08.07, 17:48
          Żaden sąd zdaniem łekspertów z pralni tvnu nie skaże Leppera na podstawie dowodu tj. nielegalnego nagrania na ktorym Ziobro nagrał siebie całkowicie nielegalnie i bezprawnie. Pralki z tvn do tego nie dopuszczą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka