stef111 20.08.07, 17:48 ...złodziei, cyników, krętaczy, SB-ckich elit.... zostało naruszone. Jedyną winą PiS jest to, że nie przewidzieli jak jest to wielka skloaczona sitwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen3 To prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! 20.08.07, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto matko kochana, co za kraj, co za ludzie.. 20.08.07, 17:58 stef111 napisał: > ...złodziei, cyników, krętaczy, SB-ckich elit.... zostało naruszone. > > Jedyną winą PiS jest to, że nie przewidzieli jak jest to wielka > skloaczona sitwa. a że jest wielka, to coraz mniej ludzi wiarygodnych do walki z sitwą, stad nagonka na kaczorow - prawie każdy umoczony, jesli nawet Kaczyńscy i Ziobro 'polegną' to zdążą zdemaskować złodziei, oszustow, kłamców. Nie dośc, że nakradli, oszukiwali naród to jeszcze chcą uchodzić za kryształowo czystych. Komuch zawsze będzie komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga piszesz o komuchach Kryże, Łopińskim i Jasińskim? 20.08.07, 18:03 Bagno. Masz rację. I to w PISIE. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Bagno.... 20.08.07, 18:08 Ptak ptakowi nie dorówna,ale wpadną kaczki we własne goowna!(St Wyspiański). Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl PiSowska Cloaca Maxima ruszona i Śmierdzi 20.08.07, 18:10 coraz bardziej ten Trup Rewolucji Moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t najbardziej mnie bawi kiedy komuchy ubieraja sie w 20.08.07, 18:13 piorka autorytetow moralnych. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: najbardziej mnie bawi kiedy komuchy ubieraja 20.08.07, 18:18 Tak, oni to potrafią.W końcu kilkadziesiąt lat rolowali ludzi na różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga piszesz o komuchach Kryże, Łopińskim i Jasińskim? 20.08.07, 18:28 Masz rację. To bagno w Pisie jest nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: najbardziej mnie bawi kiedy komuchy ubieraja 20.08.07, 18:30 A mnie przeraża że nawet postkomuchy nie posunęli się do takiej degrengolady moralnej. Quel sale pays,que la Pologne,Cette triste patrie des gouvnages.(Jakże wstrętny kraj ta Polska,smutna ojczyzna gó..a..y!)Nienasycenie,cz II.Tortiury i pierwszy występ goscia z dna.Witkiewicz 1930 r!80 lat minęło a jakże aktualne są te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś