mariner4 24.08.07, 10:50 Głupki wleźli do niej w sile plutonu i winda utknęła. Pewnie znów "układ" zadziałał! A może to Kaczmarek jest winny. "Profesjonaliści" od siedmiu boleści! A my znów mamy widowisko w TVN24. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer weszli w 10 osób najmniej 24.08.07, 11:04 mariner4 napisał: > Głupki wleźli do niej w sile plutonu i winda utknęła. Pewnie znów "układ" > zadziałał! A może to Kaczmarek jest winny. "Profesjonaliści" od siedmiu boleści > ! > A my znów mamy widowisko w TVN24. Gdyby Łyżwa dostał zawału? Od momentu aresztowania IV RP odpowiada za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: weszli w 10 osób najmniej 24.08.07, 11:06 Jak "zejdzie", to moja imienniczka im nie daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Seksmisja - "żeby chłop nie mógł w windzie"? 24.08.07, 11:12 wanda43 napisała: > Jak "zejdzie", to moja imienniczka im nie daruje. Ciekawe czy jest z nim jakaś policjantka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: weszli w 10 osób najmniej 24.08.07, 11:06 Jak "zejdzie", to moja imienniczka im nie daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Policjanci z Łyżwińskim utknęli w windzie! 24.08.07, 11:07 TVP3 relacjonuje Siezieniewski. Zjechali z nim do piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Akcja konserwatorów zakończyła się sukcesem:)))))) 24.08.07, 11:16 25 letnia windę udało się pokonać:)))))) 4 samochody policji eskortowały karetkę, 2 oznakowane i dwa nie. Jadą właśnie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie zupełnie 24.08.07, 11:18 trzymilionowy.post napisał: > 25 letnia windę udało się pokonać:)))))) > > 4 samochody policji eskortowały karetkę, 2 oznakowane i dwa nie. > > Jadą właśnie do prokuratury. W windzie zatrzasnął się oswobodziciel spec grupy. Kto teraz jego wyciągnie :) Pamiętasz film "Nie lubię poniedziałku"? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Kto wie, może będzie potrzebny Atak spawacza:)))) 24.08.07, 11:23 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Słucham Radia Ram 24.08.07, 11:30 Ludzie umierają z całej akcji :) Już dawno nie było tak profesjonalnie przeprowadzonej akcji spec służb. www.radioram.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś