hummer 24.08.07, 19:52 Widać dziennikarzy postawiono pod ścianą. Słowa słowami ale intonacja tej blondyny :) Tembr głosu i tempo mówienia jak oczy nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 19:56 Rozumiem, że ukończyliscie humer odpowiednie studia z fizjonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post odpowiednie studia z fizjonomii. 24.08.07, 19:59 To taki skrót myślowy był mam rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: odpowiednie studia z fizjonomii. 24.08.07, 20:00 Co się dziwisz. Pewnie nie odróżnia krzesła od krzesła elektrycznego. Może to i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: odpowiednie studia z fizjonomii. 24.08.07, 20:01 a po studiach się jest mgr fizjonom :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wychowanie na ulicach Wrocławia wiele uczy 24.08.07, 20:05 mak67 napisał: > Rozumiem, że ukończyliscie humer odpowiednie studia z fizjonomii. Nie byłem maminsynkiem jak Wódz IV RP. Dziewczyna wygląda na przerażoną. I nie dziwię się jej. Według tych Wiadomości Łyżwa uciekał przed mediami. I dlatego przeciążył windę. A w innych mediach Łyżwa z windy bardzo chętnie z mediami rozmawiał i do windy wpakowało go 6 policjantów wraz 2 pracownikami służby zdrowia. Razem 9 osób w windzie przeznaczonej na 4 osoby max. Jeśli dodać do tego niedoświadczenie mamy to samo co Ziobro u Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Wychowanie na ulicach Wrocławia wiele uczy 24.08.07, 20:07 Bardzo ciekawe porównanie z tym maminsykiem brak matki wyraźnie wpłynął na twoją psychikę. Na marginesie ta winda wyglądała na towarową. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wychowanie na ulicach Wrocławia wiele uczy 24.08.07, 20:08 mak67 napisał: > Bardzo ciekawe porównanie z tym maminsykiem brak matki wyraźnie > wpłynął na twoją psychikę. Na marginesie ta winda wyglądała na > towarową. Żyję według Księgi Rodzaju a Premier? :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:07 W TVP-is:Język kłamie głosowi,a głos myślom kłamie!(Dziady.) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:15 mak67 napisał: > Rozumiem, że ukończyliscie humer odpowiednie studia z fizjonomii. Wpadłeś na to po przeczytaniu raportu sądowego, gdzie podczas rozprawy sędzia pyta dwóch skłóconych rolników, którzy dochodzili przezd sądem praw do śwni. - Czyj jest ten ryj? Na to jeden z chłopów wypalił: - Mój, poznaję po uszach i szczególnym wyrazie twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Znowu Biblia się kłania i Salomon 24.08.07, 20:21 douglasmclloyd napisał: > mak67 napisał: > > > Rozumiem, że ukończyliscie humer odpowiednie studia z fizjonomii. > > Wpadłeś na to po przeczytaniu raportu sądowego, gdzie podczas rozprawy sędzia > pyta dwóch skłóconych rolników, którzy dochodzili przezd sądem praw do śwni. > > - Czyj jest ten ryj? > > Na to jeden z chłopów wypalił: > > - Mój, poznaję po uszach i szczególnym wyrazie twarzy. 1 Księga Królewska, rozdział 3:16-28 16 Tedy przyszły dwie niewiasty wszetecznice do króla, i stanęły przed nim. 17 I rzekła jedna z onych niewiast: Proszę, panie mój, ja i ta niewiasta mieszkamy w jednym domu, i porodziłam u niej w tymże domu. 18 I stało się dnia trzeciego po porodzeniu mojem, że porodziła i ta niewiasta; i byłyśmy pospołu, a nie było nikogo obcego z nami w domu, oprócz nas dwóch w tymże domu. 19 I umarł syn tej niewiasty w nocy, przeto, iż go była przyległa. 20 A wstawszy o północy, wzięła syna mego odemnie, gdy służebnica twoja spała, i położyła go na łonie swojem, a syna swego umarłego położyła na łonie mojem. 21 A gdym wstała rano, chcąc dać ssać synowi memu, otom znalazła umarłego; któremu gdym się rano przypatrzyła, a oto nie był syn mój, któregom porodziła. 22 I rzekła ona druga niewiasta: Nie tak; ale syn mój jest ten żywy, a syn twój ten umarły. Ale ona rzekła: Nie; ale syn twój jest ten umarły, a syn mój ten żywy. I tak się spierały przed królem. 23 I rzekł król: Ta mówi: Ten żywy jest syn mój, a syn twój ten umarły; a ta zasię mówi: Nie tak; ale syn twój ten umarły, a syn mój ten żywy. 24 Przetoż rzekł król: Przynieście mi miecz. I przyniesiono miecz przed króla. 25 Tedy rzekł król: Rozetnijcie to żywe dziecię na dwoje, a dajcie połowę jednej, a połowę drugiej. 26 Ale niewiasta, której był ten syn żywy, mówiła do króla, (bo się były poruszyły wnętrzności jej nad synem jej,) i rzekła: Proszę, panie mój, dajcie jej to dziecię żywe, a żadnym sposobem nie zabijajcie go. Ale druga rzekła: Niech nie będzie ani mnie, ani tobie, rozetnijcie je. 27 Tedy odpowiedział król, i rzekł: Dajcież tej dziecię żywe, a żadną miarą nie zabijajcie go; tać jest matka jego. 28 A usłyszawszy wszystek lud Izraelski ten sąd, który osądził król, bali się króla: albowiem wiedzieli, że mądrość Boża była w sercu jego ku czynieniu sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Przeciez PiS wybory wygra... 24.08.07, 20:10 A cÓś mi się zdawało, że już wygrał? CÓś przespałam? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: W zasadzie...tak 24.08.07, 20:21 ale wyniki formalnie oglosza cos na przelomie pazdz\list. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pycha 24.08.07, 20:26 ossey napisał: > ale wyniki formalnie oglosza cos na przelomie pazdz\list. Pycha :) ulubiony grzech Złego. Zły ma już tyle na PiS, że zajmie się kim innym. Powodzenia życzę. „Pycha chodzi przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną.” PRZYP. 16,18 (BW) „Pycha przywodzi człowieka do upadku, lecz pokorny duchem dostępuje czci.” PRZYP. 29,23 (BW) „Podobnie młodsi, bądźcie ulegli starszym; wszyscy zaś przyobleczcie się w szatę pokory względem siebie, gdyż Bóg pysznym się sprzeciwia, a pokornym łaskę daje. Ukorzcie się więc pod mocną rękę Bożą, aby was wywyższył czasu swego.” 1 PIOTRA 5,5-6 (BW) „Powiadam wam: Ten poszedł usprawiedliwiony do domu swego, tamten zaś nie; bo każdy, kto siebie wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony.” ŁUK. 18,14 (BW) „A kto się będzie wywyższał, będzie poniżony, a kto się będzie poniżał, będzie wywyższony.” MAT. 23,12 (BW) „A tak, kto mniema, że stoi, niech baczy, aby nie upadł.” 1 KOR. 10,12 (BW) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Księdzem nie jestem i Rydzyka nie słucham. 24.08.07, 20:37 ossey napisał: > na koncu ...amen? Ale jak ktoś woli słuchać Rydzyka niźli słowa Bożego :) droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Patrycja Kotecka czuwa! (kumpela Ziobry) 24.08.07, 20:09 Szanowna Obercenzorka z ramienia Partii i samego Ziobry czuwa nad właściwą treścią Wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Patrycja Kotecka czuwa! (kumpela Ziobry) 24.08.07, 20:15 twoj.psychiatra napisał: > Szanowna Obercenzorka z ramienia Partii i samego Ziobry czuwa nad > właściwą treścią Wiadomości... Kiepsko czuwa, jeśli nie dała bardziej doświadczonej dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:24 hummer napisał: > Widać dziennikarzy postawiono pod ścianą. > > Słowa słowami ale intonacja tej blondyny :) > Tembr głosu i tempo mówienia jak oczy nie kłamią. > > Pod ścianą postawiono ich już dawno. I teraz ci, którzy zostali mimo afer z Kotecką mają rzeczywiście ból głowy, co ze sobą zrobią po przegranych przez PIS wyborach. Przecież zostali wyłącznie ci, którzy zgodzili się uprawiać antydziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:32 Nie rozgrzeszajmy zbyt łatwo tych dziennikarzy którzy za posadę zgodzili się łżeć.Dali tym samym dowód swej miałkości i zaprzedania.Cnotę i honor traci się tylko raz.Sami sobie wystawili świadectwo moralności i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:45 440417mz napisał: > Nie rozgrzeszajmy zbyt łatwo tych dziennikarzy którzy za posadę zgodzili się > łżeć.Dali tym samym dowód swej miałkości i zaprzedania.Cnotę i honor traci się > tylko raz.Sami sobie wystawili świadectwo moralności i przyzwoitości. A czy ja napisałam choćby jedno słowo w ich obronie??? Wręcz przeciwnie powiedziałam, że ci, którzy jeszcze siedzą w TVPis (to samo dotyczy zresztą Polskiego Radia Pis) uprawiają ANTYDZIENNIKARSTWO! Odpowiedz Link Zgłoś
stef111 Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:29 "Wiadomości" są w tej chwili najbardziej wiarygodne i wyważone. TVN24 natomiast to jazgot, przeinaczanie, kontrolowane pomyłki, robienie z goowna sensacji, np doniesienie przez LSD do prokuratury na Dorna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Fakt, Łyżwa się sam zamknął w windzie :) 24.08.07, 20:33 stef111 napisał: > "Wiadomości" są w tej chwili najbardziej wiarygodne i wyważone. > TVN24 natomiast to jazgot, przeinaczanie, kontrolowane pomyłki, > robienie z goowna sensacji, np doniesienie przez LSD do prokuratury > na Dorna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:38 hummer napisał: > Widać dziennikarzy postawiono pod ścianą. > > Słowa słowami ale intonacja tej blondyny :) > Tembr głosu i tempo mówienia jak oczy nie kłamią. Boją się,że pójdą w kamasze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W Wiadomościach czuć panikę :) 24.08.07, 20:47 allspice napisała: > hummer napisał: > > > Widać dziennikarzy postawiono pod ścianą. > > > > Słowa słowami ale intonacja tej blondyny :) > > Tembr głosu i tempo mówienia jak oczy nie kłamią. > > Boją się,że pójdą w kamasze?:) > > Boją się, że kiedy przyjdzie nowa władza wylecą. Za uczestnictwo w oszukiwaniu widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Warto jutro skopiować z serwera tę chałę. 24.08.07, 20:48 allspice napisała: > hummer napisał: > > > Widać dziennikarzy postawiono pod ścianą. > > > > Słowa słowami ale intonacja tej blondyny :) > > Tembr głosu i tempo mówienia jak oczy nie kłamią. > > Boją się,że pójdą w kamasze?:) To będzie hit po latach. Odpowiedz Link Zgłoś