3pifka 06.09.07, 16:45 orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&13 Wytłumaczcie mi jak to sie ma do liberalnej wizji Platformy? W głosowaniu chodziło o 2x zwiększenie proponowanej ulgi prorodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: liberalna Platforma 06.09.07, 16:47 Gdy zbliżają się wybory, to wszystkie partie robią się takie, jakie jest społeczeństwo: SOCJALISTYCZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: liberalna Platforma 06.09.07, 16:49 Tusk to tłumaczył - nie chcemy dać Kaczorowi powodu do ataku na zgniłych liberałów. A ustawa i tak by przeszła. Właśnie się wpisaliście w myślenie Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 zamienił Tusk ideały na kiełbasę wyborczą? 07.09.07, 08:53 niezłą świnię z niego robisz..., a z resztą nic nie musisz robić. Odpowiedz Link Zgłoś
3pifka Re: liberalna Platforma 07.09.07, 08:06 www.youtube.com/watch?v=SDGekTRdyDw Z cyklu "Platforma Obnażona" W normalnym świecie nie można mówić, że kobieta jest ... kobietą bo to jest seksizm i jest to sprzeczne z konstytucją :-/ 8-0 Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Z jednej strony jest to zmniejszenie podatków 07.09.07, 08:49 z drugiej ingerencja państwa w rodziny polskie... A PO zrobi wszystko żeby dowalić PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 oczywiście, ze LiberalnA Platforma 07.09.07, 08:50 3pifka napisał: > orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&47&13 > Wytłumaczcie mi jak to sie ma do liberalnej wizji Platformy? > W głosowaniu chodziło o 2x zwiększenie proponowanej ulgi prorodzinnej. z punktu widzenie społeczeństwa, kazde dziecko w rodzinie to najlepsza "inwestycja" w przyszlosc. dla rodziców to oczywiscie tylko i aż milosc... obecnie. Ale w przeszlości to była rowniez inwestycja, gdyż to własnie dzieci utrzymywaly ich na starosc... Reasumujac warto inwestować i ponosić koszty jeżeli inwestycja jest obiecujaca Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: liberalna? Chyba w PiSowskiej propagandzie 07.09.07, 08:54 Nie słyszałem wypowiedzi platformersów zachwalających swój liberalizm. To PiS oskarża PO o tą "brzydką" chorobę. PO to samo co PiS tylko mniej skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: liberalna Platforma 07.09.07, 08:58 </a> > Wytłumaczcie mi jak to sie ma do liberalnej wizji Platformy? > W głosowaniu chodziło o 2x zwiększenie proponowanej ulgi prorodzinnej. Znają prawdziwe sondaże Odpowiedz Link Zgłoś