marcus_crassus Re: Donek wygrał 12.10.07, 21:10 ale pare razy sie zachwial. ja dostrzeglem dwa momenty. natomiast - co dziwne - zaden nie byl po ciosach kaczora. mam wrazenie ze Tusk dwa razy sie posliznal i patrzyl "o k... gdzie ja jestem" = jakby trzezwial - potem wracal do walki ale wygral. bez watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Donek wygrał 12.10.07, 21:11 bezapelacyjnie wygral Tusk.Kaczor rozjechany na placek. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany wygral 12.10.07, 21:12 choc moge byc nieobiektywny, bo sie zgadzam z nim, wiec uslyszalem, to co chcialem uslyszec :)) Tylko zeby sie udalo sie stworzyc rzad albo samodzielny albo z PSL. Naprawde wierze w to i licze na taki wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz To chyba nawet mało powiedziane 12.10.07, 21:15 Zwróćcie uwagę, że oczekiwania wobec Tuska były dużo niższe niż wobec Kaczyńskiego. Tak więc jest to dodatkowy bonus dla Donalda. Donek po prostu wymiatał, choć zgadzam się z Marcusem, że miał słabsze momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Kaczyński mówił do wyborców PiS 12.10.07, 21:16 Tusk mówił do wyborców I dlatego wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Donek wygrał 12.10.07, 21:24 Debate chyba tak, ale nie wygrana w wyborach i nie on bedzie rzadzil. n/t Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie to sie okaze 12.10.07, 21:27 baaaardzo duzo demagogii z obydwu stron. kaczynski mial problemy z odpieraniem zarzutow i kilkakrotnie ewidentnie przeinaczal fakty. tusk praktycznie nie odpowiadal na pytania. jego wizja liberalizmu byla mocno ulukrowana ale kilka razy trafil w sama dziesiatke. to co moglo mocno zaskoczyc to wolicjonalne zalety tuska i jego pewnosc siebie. udowodnil ze moze byc premierem. suma sumarum chyba wygral choc... ale o tym po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ps 12.10.07, 21:28 skad oni wzieli tych idiotow ktorzy siedzieli `na trybunach'? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ps 12.10.07, 21:33 Chyba z młodzieżówek i znajomi królika. Publika podobna jak w programie Lisa - kibole. Odniosłem wrażenie, że publika PO miała za zadanie wyprowadzić Kaczyńskiego z równowagi i zmusić go do jakiejś reakcji na te okrzyki. Niewiele chyba brakowało, ale Kaczor dał radę. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ps 12.10.07, 21:41 goniacy.pielegniarz napisał: > Chyba z młodzieżówek i znajomi królika. Publika podobna jak w > programie Lisa - kibole. Odniosłem wrażenie, że publika PO miała za > zadanie wyprowadzić Kaczyńskiego z równowagi i zmusić go do jakiejś > reakcji na te okrzyki. Niewiele chyba brakowało, ale Kaczor dał radę. > to zupelne nieporozumienie. wstyd mi za te publike - ale sama koncepcja jest niepowazna Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: ps 12.10.07, 21:45 Tak, apropo publiki mysle podobnie. Pewnie Schetyna zebral ich prosto ze stadionu:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Publika to samobój PiS 12.10.07, 21:58 Bo propozycja PO była na debatę bez publiczności. Więc... Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: to sie okaze 12.10.07, 21:29 Tusk byl nadzwyczajny! Obawialam sie, ze Kaczynski bedzie kasal, ale okazalo sie, ze nie ma juz zebow. Supertusk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Będzie bomba? 12.10.07, 21:41 Nie wierzę, że propagandyści PiSu dopuszczą do tego, aby debata była tematem numer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Będzie bomba? 12.10.07, 21:52 Mysle ze bedzie atomowa ale w przyszlym tygodniu:) Ps. W swoim okregu wyborczym masz sytuacje dosyc wygodna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Będzie bomba? 12.10.07, 21:53 pla_cebo napisała: > Mysle ze bedzie atomowa ale w przyszlym tygodniu:) > Ps. W swoim okregu wyborczym masz sytuacje dosyc wygodna:))) Hę?? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Będzie bomba? 12.10.07, 22:05 > Hę?? Nic, podoba mi sie okreg szczecinski:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Będzie bomba? 12.10.07, 22:07 pla_cebo napisała: > > Hę?? > Nic, podoba mi sie okreg szczecinski:) Ze względu na co:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A Polska jutro wygra z Kazachstanem, 12.10.07, 21:45 no ale co taki Kazachstan/Kaczyński, niech się może spróbuje z równym sobie. ;o) Polacy pokazali że lepszym też potrafią dać radę (Portugalia), a Donek raczej nie ma szans z Kwaśniewskim. :o) Odpowiedz Link Zgłoś