lumpior 22.10.07, 12:57 Bedzie goscil J.Kaczynskiego i innych dotychczasowych ministrantow sekty RM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkj Re: Co z sojuszem Rydzyk-PIS ?. 22.10.07, 12:59 lumpior napisał: > Bedzie goscil J.Kaczynskiego i innych dotychczasowych ministrantow > sekty RM? Przegrani nie są złodziejowi do niczego potrzebni, bo nic mu nie załatwią. Teraz będzie sie przymilał do PO. Mam nadzieję, ze doczeka się kompleksowej, rzetelnej kontroli finansowej swojego złodziejskiego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Co z sojuszem Rydzyk-PIS ?. 22.10.07, 13:15 Teraz PiS okopie sie na pozycjach byle trwac.RM jako ich tuba propagandowa bedzie umacniac swoje baranki w wierze w rydzola i kaczory, psioczyc na cala reszte, az utworzą sobie swoj wlasny swiat, slepy i gluchy na wszystko,co sie wokol dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Towarzystwo wzajemnej adoracji? :-) 22.10.07, 13:21 wanda43 napisała: > Teraz PiS okopie sie na pozycjach byle trwac.RM jako ich tuba > propagandowa bedzie umacniac swoje baranki w wierze w rydzola i > kaczory, psioczyc na cala reszte, az utworzą sobie swoj wlasny > swiat, slepy i gluchy na wszystko,co sie wokol dzieje. Utworzą towarzystwo wzajemnej adoracji "Trwam w stuporze" i niczego więcej, poza datkami ogłupionych wiernych, nie będzie im potrzeba... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Mam nadzieję że bedzie trwał. Tacy ludzie jak 22.10.07, 13:17 Rydzyk, są potzrebni Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Jako przestroga... 22.10.07, 13:20 l.o.r.t.e.a napisał: > Rydzyk, są potzrebni Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jako element równowagi, jest Tygodnik Powszechny 22.10.07, 13:24 i Życińki, to jest i Radyjo i Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Równowaga pomiędzy dobrem a złem... :-) 22.10.07, 13:30 l.o.r.t.e.a napisał: Re: Jako element równowagi, jest Tygodnik Powszec > i Życińki, to jest i Radyjo i Rydzyk. To nie jest równowaga, to resztki (niestety, aż 32%-towe) zaprzaństwa polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Między jednym skrzydłem a drugim. Dla ciebie Rydzy 22.10.07, 13:32 to zło wcielone, dla innych, Tygodnik Powszechny to siedlisko Żydów. Warto tak pluć? Moim zdaniem nie. - Polska leży w Europie a nie w USA - polscy politycy o tym zapomnieli. Tak, jestem pobożnym zwolennikiem społecznej gospodarki rynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Jako element równowagi, jest Tygodnik Powszec 22.10.07, 13:31 l.o.r.t.e.a napisał: > i Życińki, to jest i Radyjo i Rydzyk. *** a ja myślałem, że Rydzyk jest przeciwwagą dla "NIE"... Odpowiedz Link Zgłoś