stary_z_lichenia Re: FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tu 30.10.07, 21:00 drojb napisała: > Koalicja już gotowa. Za pięć dni się wyda, jakie są plany Połowy > Zjawiska Biologicznego (żeby nie obrazić słowem "brat"). Aż się > marzy, by spróbował wcielić w życie swój sprytny plan! Będzie powód > do małego impiczmenciku... Koalicja , koalicja . Pan Prezydent , ktorego ja osobiscie nie lubie i nie jest moim prezydentem , poniewaz na PiS nigdy nie glosowalem , wie ze wystarczy 100 tys. podpisow zeby Sejm zajal sie sprawa prezydenta . O ile wiem podpisow jest wiecej niz 200 tys. Prezyent Kaczynski odmawiajac Tuskowi sformowanie rzadu , naraza Polske na gigantyczne straty , z czego cieszyc sie beda jedynie hamerykance z G.W.Bush'em na czele i Rosjanie . Z tym ze i tak dojdzie do porozumienia miedzy UE , USA i Rosja , tego jestem pewny a Polska zostanie wyeliminowana jako czlonek UE z glosem weta !!! Zostaniemy znowu dzieki takim ludziom jak Kaczynscy , a przedtem SLD , skazani na "niemoznosc" ( najdelikatniejsze slowo na poddanczosc ) . Chcialbym zwrocic uwage , ze protestantka Merkel szybciej sie dogadala z protestantem Bush'em niz lezacy pod jego nogami katolik Kaczynski . Nie wierze Ratzinger'owi , on i jego osmiornica chca zawladnac , tak samo zreszta jak islam , calym Swiatem .Zreszta dogaduja sie w niektorych sprawach . P.S. Czy ktos wie , czy zarzadach ponadnarodowych korporacji takich jak Airbus , Boeing ,Microsoft , Apple(po odejsciu Stefana Wozniaka) , Mittal , Siemens , GE , GD , BAe , Shell/Royal Dutch , Exxon , Haliburton , Bombardier , Daimler , Mitsubishi ,Sony , Citibank ,RBS, Endesa ,Evonik ,Rabobank , Thyssen/Krupp , Petrobras ,PSA,Alstom itd.sa Polacy na waznych stanowiskach ? Czy Polacy sa tylko "lapowkobiorcy" ? Jak patrze na firme Sikorsky , ktora "kupila" za daleko zanizona cene PZL Mielec ,czy konszachty SLD z Orlenem , to mylse za tak . Rzad SLD z Millerem na czele , tak jak obecny rzad PiS powinien wyjsc z Sejmu z kajdankami na rekach . Odpowiedz Link Zgłoś
koljax FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 21:03 Tak swoja droga, to kto zaplaci za te ekspertyze... glupie pytanie. I jeszcze pytanie, czy Pan Prezydent to na wykladach z Konstytucji nie uwazal ze musi korzytac z ekspertyz w tym zakresie. Jak PISuary wygraly wybory, to mielismy "oczywista oczywistosc", kto ma prawo wskazac premiera, a teraz tradycyjne "spieprzaj dziadu - Donaldzie". Ludzie, kogo Wy wybraliscie na prezydenta. Wstyd i hanba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
soldeluna Ja na tego prezydenta nie głosowałam ! 30.10.07, 21:08 Ten Typek tam na szczyciie to nie moja decyzja!! Ja go tam nie sadzałam !!!! I wstyd mi, że są tacy co nadal tym bliźniakom ufają. Bo to tyrani i do takich rządów chcą doprowadzić. TYRANI - STANOWCZE NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja [...] 30.10.07, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Ja na tego prezydenta nie głosowałam ! 30.10.07, 21:46 ja tez nie. I nikt z mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko [...] 30.10.07, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tu 30.10.07, 21:12 k.kiko napisała: > Całkiem niezły pomysł!!!!!! Jeśli zgodny z Konstytucją to popieram Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Prezydent Pisowców popada w obłęd 30.10.07, 21:19 ciekawe kiedy się ukorzy i pogratuluje narodowy wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 21:23 Partia PO wygrala i Tusk ma prawo byc premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo-1 Re: FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tu 30.10.07, 21:26 Prawem jest konstytucja właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 21:31 No i proszę.Jak nie kijem go to pałką...jeszcze się okaże,że JarKacz starym premierem i nowe wybory przed nami. Czego to się nie robi dla sławy i popularnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl A gdzie obserwatorzy OBWE...? 30.10.07, 21:33 Chyba nie w pawlaczu A. Fotygi?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
komorka.purkinijego Bracie Pana Prezesa: 30.10.07, 21:34 Nie głosowałem w wyborach prezydenckich...zdarza się. Nie mam zatem prawa narzekać na Pańskie rządy. Ale zawsze mogę, co następuje: Melduję, że jest mi wstyd za to, iż moja Ojczyzna jest rządzona przez Pana.Melduję, nigdy nie przyszło mi do głowy, iż mogę czuć się zażenowany faktem, iż mieszkam w Polsce. Melduję, że przy okazji najbliższych wyborów prezydenckich będę głosował na człowieka godnego miana prezydenta. Melduję, że zagłosuję na człowieka, który mówi czysto po polsku, umie zaśpiewać hymn państwowy i nie jest bratem Pana Prezesa. Odmeldowuję się. -- "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach wariatów." (Chesterton) Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tu 30.10.07, 21:37 ODWOŁAJMY PREZYDENTA !!! LUDZIE !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit To "zjawisko biologiczne" zaczyna wbijać 30.10.07, 21:38 ostatnie gwoździe do swojej trumny. Po następnych wyborach sraczka będzie trwała wiele lat, a smród i tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 21:41 Jeśli to prawda, to powinno się rozpocząć zbieranie podpisów pod referendum o odwołaniu obecnego prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 impeachment 30.10.07, 21:45 Jestem za! Gdzie się można podpisać? niutt napisała: > Jeśli to prawda, to powinno się rozpocząć zbieranie podpisów pod referendum o > odwołaniu obecnego prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
bubysz FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 21:43 Zrobi wszystko, by opóźnić powstanie rządu. Jak strasznie to małe. Czego jednak można siuę spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Żadamy impeachmentu dla Pana Prezydenta 30.10.07, 21:56 Pan Prezydent olał przez tydzień społeczeństwo polskie i wystawił Polaków i Polskę na międzynarodowe pośmiewisko. Zamawiamy ekspertyzę prawników na temat impeachmentu czyli odsunięcia Lecha Kaczyńskiego (jednego z "braci Kaczyńskich")od urzędu prezydenta. Polacy mają dość oczywiście oczywistego chamstwa Pana Prezydenta wobec obywateli - artykułowanego przez chamskie odnoszenie się Pana Prezydenta do Polaków per "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
patman Czyżby prezydent miał w d**pie wolę Narodu? 30.10.07, 22:01 Najwyraźniej prezydent pogardza narodem. W takiej sytuacji naród nie ma obowiązku uznawania go za swojego reprezentanta. Czy jest opcja, żeby rozpisać referendum za odwołaniem Lecha Kaczyńskiego ze stanowiska, do którego nie dorósł? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Prezydent ma lusterko, które mu podpowiada ... 30.10.07, 22:23 ...jak powinien wyglądać premier. "Lustereczko, powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie" A jaźń odzwierciedlona przez dworaków odpowiada: "Och, och, to powinien być ktoś bardzo podobny...." --- Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Wywalic"dupka"co to za prezydent,- 30.10.07, 22:11 PiS-u,ale nie wszystkich Polakow,moim juz nie jest.Nie mam wiecej szacunku dla tego Pana.Poprostu brak mi slow,to chcialbym napisac niestety nie napisze,nie mam ochoty wloczyc sie po sadach z tym panem i jego gamoniami. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski cudowna broń... 30.10.07, 22:18 Gontarski to cudowna broń o. Rydzyka, przy pomocy której usiłował udowadniać, że abp. Wielgus nie był TW, a do wsółpracy przyznał się po pijanemu i wskutek bezwstydnych intryg abp. Kowalczyka, abp. Michalika i ks. Klocha: www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/20070220-gontarski/20070220-gontarski.html Ciekawe, że Kaczyńscy sięgają do tego samego "eksperta". Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: cudowna broń... 30.10.07, 23:56 Zresztą po tej akcji Zrzeszenie Prawników Polskich odcięło się od tego "eksperta". A jeżeli Kaczyńscy chcą doprowadzić do nowych wyborów na początku przyszłego roku, to proszę bardzo! Co prawda trochę szkoda kilkudziesięciu milionów dolarów na tę imprezę, ale może warto je wydać, żeby dalej zredukować liczbę posłów PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 czy prezydentowi wolno ? 31.10.07, 02:41 cz ekspertyzy które prezydent zamawia są prawnie ważne i niepodważalne? - na ile skuteczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 22:25 Tylko ktoś głupi może wierzyć w słowa braci Kaczyńskich i członkom ich organizacyjki zwanej Pis> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajotka FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 22:29 Ja już nie mogę tych bzdur słuchać! Przecież ci ludzie to jacyś ogarnięci nienawiścią maniacy, dla których liczy się tylko ich źle pojęty honor. Jest mi wstyd, że mamy takiego prezydenta. Ten człowiek jest małostkowy i ograniczony i na każdym kroku pokazuje mi, że zdecydowanie nie chce być moim prezydentem, a jedynie tych, którzy głosowali na jego brata (przepraszam za używanie słów obraźliwych takich jak "brat"). Odpowiedz Link Zgłoś
mlotek_na_kaczki [...] 30.10.07, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl R E F E R E N D U M !!! 30.10.07, 22:46 a moze by tak zrobic referendum ??? Pytanie: "Czy chcesz aby Lechu byl nadal prezydentem?" :) i nie ma ch... zeby zostal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 FOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 23:01 To i drugiemu bliżniakowi wali pod dekiel?,też nie może pogodzić się z faktem że społeczeństwo spuściło IV RP do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
jas "Prezydęt" to zwykły Brat Blizniak 30.10.07, 23:14 to to nawet samodzielnie nie myśli. Wszak jego mózgiem jest vice prezydęt Jaruś. Ten co kota Alika....no wiecie co mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: "Prezydęt" to zwykły Brat Blizniak 31.10.07, 02:43 jas napisał: > Ten co kota Alika... kota to Jaro z mamusią głaszcze. A moj kolega robi to ze swą dziewczyną :-). Odpowiedz Link Zgłoś
az100 leon! tu nie chodzi o zadną pikietę 30.10.07, 23:15 Lud Warszawy już kiedyś powywieszał zdrajców ojczyzny wzdłuż Krakowskiego Przedmieścia. A historia lubi się powtarzać! Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: leon! tu nie chodzi o zadną pikietę 30.10.07, 23:30 Żądza władzy Jarosława Kaczyńskiego i PiSu jest niesłychana! Podporządkowany brat- prezydent może zrobić wszystko, żeby zameldować bratu:" Panie prezesie, zadanie wykonane!" Odpowiedz Link Zgłoś
radzia08 TOK FM: Prezydent rozważa, jak nie powołać Tusk.. 30.10.07, 23:29 Brawo!!! Najlepiej jakby jeszcze tą ekspertyzę przygotował Macierewicz też specjalista wysokiej klasy w dziedzinie spawalnictwa stołkowego. Szczerze współczuje D.Tuskowi i całej koalicji, bo widać że każda ustawa będzie wetowana. Wybory na wiosnę, w końcu. Bo w koło się słyszy że nowy rząd po wyborach ma mało czasu na przygotowanie budżetu. O wynik możemy być spokojni bracia sami się ciągną w dół, a że są mali to i szybko ich zasypie. Nawet nie trzeba będzie robić specjalnych akcji w stylu głosuj-zmień kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ja mam tylko jedną konstruktywną propozycję. 30.10.07, 23:36 Niech prezydent najpierw sprawdzi czy ma wystarczające kwalifikacje aby pełnić ten urząd, Odpowiedz Link Zgłoś