absztyfikant 10.11.07, 12:27 wielinskiberlin.blox.pl/2007/10/CBA-podrywa-jak-Stasi.html Interesujacy tekst zachecajacy do szukania innych analogii. Powodzenia i milej lektury;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus absztyf, nie robmy z siebie idiotow 10.11.07, 12:32 a) o romeo wszyscy wiedza b) sawicka zrobila pokaz za ktory mozna sie tylko wstydzic nie zmniejsza to rzecz jasna winy CBA i jego szefa ktorzy szukali ofiar na polityczna koniecznosc dokopania PO. ale dla kazdego rozumnego czlowieka jasne jest ze sawicka poleciala na walizeczke zielonych a nie na pana romeo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyf, nie robmy z siebie idiotow 10.11.07, 12:35 Pani Sawicka mnie g.. obchodzi. Nie jest w moim typie, a i nie ta opcja. Polski polityczny grajdolek to zajecie dla psychiatry - jak slusznie ocenil prof. Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus hehe :) 10.11.07, 12:38 absztyf, Twoja opcja jest DEAD. zreszta nie miala nic do zaoferowania - to byl luzno zwiazany uklad osobowy. nie te czasy, nie te okolicznosci. zapal swieczke i zapomnij. ewentualnie zaspiewaj: na prawo jest most na lewo jest most a sroooooodkiem uuuuunia plyyyniieee slaaalllom za lechem szaaaalonnyyy slaaalom za lechem slalom slalom slalom za lechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps 10.11.07, 12:41 wysle Ci pozniej maila bo mam jedna sprawe - ale to pozniej bo mi sie nie chce juz w klawisze stukac a musze 2 ustawy przeczytac. over and out Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Crassus, na ten temat juz sie wypowiedzialem 10.11.07, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=71483324&a=71483324 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: absztyf, nie robmy z siebie idiotow 10.11.07, 14:29 > ale dla kazdego rozumnego czlowieka jasne jest ze sawicka poleciala > na walizeczke zielonych a nie na pana romeo. Dla każdego normalnego, do których ciebie nie zaliczam, jest jasne że ten agent CBA który przez rok sie świnił dla 5 000 zł miesięcznie, jest o wiele bardziej podatny do brania śmierdzącyh pieniędzy niż ta kobiecina. Twierdzi że walczy z bandytyzmem, korupcja i przestępcami, a tymczasem robi w wała gospodynie domowa. Do tego przez rok bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś