psi-arz 15.11.07, 14:51 czy ktoś zna sposób,aby można było obejrzeć Co z Polską bez przerw na buforowanie ? - ew.sposób na ściągnięcie programu na twardy dysk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veeska Re: Buforowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:02 ja znam ;DD powrot LISA do TV co prawda pewnie byly by reklamy ;DDDDD ale za to bez buforowania :DDDDDDD pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Buforowanie IP: *.range86-145.btcentralplus.com 15.11.07, 17:41 nie da sie ogladac teraz przet to buforowanie, poprzednie odcinki dalo sie jeszcze ogladac niestety teraz juz trwa to tyle ze ja osobiscie nie mam tyle cierpliwosci. buforowanie co minute albo i czesciej, dziekuje. ja wypadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Buforowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:49 Gościu z btcentralplus.com Kup sobie Noestradę, to Ci będzie działać dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekipa Re: Buforowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:15 Ciekawe. A którą masz Neostradę... ? Odpowiedz Link Zgłoś
pop52 Najlepszy sposób :) 15.11.07, 18:20 Jesli chcesz sciagnąc na dysk. Proszę bardzo oto linki: flv.cozpolska.pl/czp_113_1.flv flv.cozpolska.pl/czp_113_2.flv flv.cozpolska.pl/czp_113_3.flv flv.cozpolska.pl/czp_113_4.flv flv.cozpolska.pl/czp_113_5.flv flv.cozpolska.pl/czp_113_6.flv Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekipa Re: Najlepszy sposób :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 21:15 Dla Neostradowiczów proponuję: cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_1.flv cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_2.flv cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_3.flv cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_4.flv cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_5.flv cdn.gazeta.pl/flv.cozpolska.pl/czp_113_6.flv To samo, a dużo lepiej i szybciej, Odpowiedz Link Zgłoś
halmis Re: Buforowanie 23.11.07, 18:10 Zob.Przepis na oglądanie bez buforowania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmis Re: Buforowanie IP: *.piko.krakow.pl 25.11.07, 22:55 Trzeba trochę podłubać. 1/ Otwieramy przeglądarkę Internet Explorer. Tutaj: Narzędzia>Opcje internetowe> >Historia przeglądania:Ustawienia> >Miejsce na dysku:jest 50MB, wpisujemy 150MB Klikamy OK 2/ Teraz wybieramy "Co z Polską" przyciskiem na ekranie (!). Niech się buforuje. My w tym czasie zajmujemy się czymś pożytecznym. 3/ Po ok.25 minutach wracamy do komputera. Rozsiadamy się wygodnie i bez buforowania całość oglądamy. 4/ Jeśli chcemy zatrzymać na pliki na dysku, to najpierw przed p.3 odbywamy znowu drogę opisaną w p.1 i w tej zakładce, w której zmienialiśmy ilość MB, teraz klikamy <Wyświetl pliki>. Otwiera się Temporary Internet Files, tu w rządku pod tytułem <Nazwa> odnajdziemy znane adresiki czp_115_1, czp_115_2 i dalej do czp_115_8 Każdy oddzielnie kopiujemy do foldera, w którym chcemy je trzymać. Uwaga: teraz - jak się koniecznie chce - można 50MB przywrócić. Przyjemnego wielokrotnego oglądania z dysku... Odpowiedz Link Zgłoś