gumka7 20.11.07, 20:17 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4690345.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Już 17 lipca Rzecznik prosił 20.11.07, 20:30 Już 17 lipca Rzecznik prosił ówczesnego premiera Jarosława Kaczyńskiego o jego stanowisko co do doprecyzowania przepisów stosowania przymusu bezpośredniego. - Dotychczas nie otrzymałem odpowiedzi na powyższe wystąpienie - pisze Kochanowski we wtorkowym liście do Tuska, w którym powtarza argumenty z lipca. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4690345.html Jarkacz ważniejsze miał rzeczy na głowie. Trzeba było kaplice w komendach zapewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Quo Vadis Polsko ? 21.11.07, 22:07 Czy za chwilę będą obdzierać z munduru i szlachtować jak świnię ? Przecież nikt normalny tak nie postępuje z żołnierzem, tym bardziej jeszcze nie osadzonym. Dobry Boże, dlaczego urodziłem się w tym chlewie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 [...] 21.11.07, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 bo poniżono godność i honor polaków 21.11.07, 22:14 tak odpowiem, zanim stąd wyjadę na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza [...] 21.11.07, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Coś mi się zdaje, że nikt nie jest w stanie tak 21.11.07, 23:11 dokumentnie poniżyć honoru i godności żołnierzy jak oni sami. A wiele wskazuje na to, że najlepiej im to wychodzi, kiedy im godność i honor do głowy uderzą za mocno, wypierając wszelkie inne wartości, że o rozsądku nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 spokojnie, kochany ..... 21.11.07, 23:27 Przecież ja nie wiem co oni tak naprawdę zrobili, możliwe, że popełnili czyn haniebny ale to dopiero stwierdzi sąd. Bardzo dotknął mnie sposób postępowania z obywatelem - człowiekiem, żołnierzem nieosądzonym. To co zrobiono, wywlekając tych ludzi z domowych pieleszy w cywilnych ciuchach to jest zwykły lincz i dlatego bardzo protestuję! --------------------------------------------------------------- Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby banda debilów wynajęła sobie Legię Cudzoziemską i przy jej pomocy lizała dupę wielkiego brata, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Cóż, żandarmeria wojskowa uległa modzie 21.11.07, 23:35 lansowanej przez ostatnie dwa lata. Paskudnej nie przeczę - i której nie powpieram Oczywiście nikt z nas nie wie co się naprawdę tam stało. Podtrzymuję jednak zdanie z mojego postu, w nieco ironicznej formie wyrażone. Prawdziwą hańbą będzie jeżeli okaże się, że czarny scenariusz jaki przedstawiły media jest bliski prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 No cóż, jeszcze może się okazać 21.11.07, 23:40 że na każdego żołnierza idącego w bój do Afganu wysłano w celu "wsparcia" trzech gaciowych czyli "krewnych i znajomych królika". Poczekajmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Cóż, żandarmeria wojskowa uległa modzie 22.11.07, 00:00 apoplaws napisał: Prawdziwą hańbą będzie jeżeli okaże się, że czarny scenariusz jaki przedstawiły media jest bliski prawdy. -- Prawdziwą hańbą może okazać się fakt, że media zwyczajnie te informacje wyziobrały ;( Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: spokojnie, kochany ..... 21.11.07, 23:39 Dewizowe psy wojny pod amerykańskim dowództwem(jedyni z Europy?)chcieli być kowbojami.Teraz te ;komandosy;.płaczą bo im założono kajdanki zatrzymując jako podejrzanych o morderstwo/bo nie przeszły ich umówione kłamliwe teksty o ich walce z talibami.Ale twardziele możdzierzowi-szturmowo-desantowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 miętkki kolego 21.11.07, 23:44 minąłeś się z meritum sprawy o dziesiątki lat świetlnych. Cóż, kucharze też są w wojsku potrzebni /lol/. Odpowiedz Link Zgłoś