Dodaj do ulubionych

media vs owsiak

IP: 195.205.254.* 03.08.03, 11:25
postarajmy sie obiektywnie spojrzec na problem (o ile taki jest) kontaktow z
prasa pomiedzy organizatorami a mediami! gazetki, telweizje i inne media
przyzwyczaily sie ostatnio ze wszystko im mozna natomiast one sa nietykalne,
jakas glupia baba dziennikarka pisze sobie niepotwierdzona bzdure, przyznaje
sie do tego i zapomina o sprawie, gdzie rzetelność? co do sprawy tego pseudo
dzinnikarza z tvn to ja wiem ze on chcialby zeby owsiak dzialaL w ramach
fundacji Walterowej a skoro dziala w ramach TVP to juz samo to wedlug tvn
jest skandalem! a teraz moze cos o zasadach medialnych, ile razy nasz prasa
opluła Owsiaka i jego imprezy?? czy w zamian za to zasluguja na coś?
Obserwuj wątek
    • kkkaczory_piss_brothers ALE IM PRZYSWIECA DUCH SWIETY I MAMONA 03.08.03, 11:28
      A OWSIAKOWI TYLKO DOBRO BLIZNIEGO:)
      • Gość: logik Re: ALE IM PRZYSWIECA DUCH SWIETY I MAMONA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 11:31
        Owsiak i kasa. Człowiek jest tylko pretekstem. Patrz na finanse WOSP. Nie bądz
        naiwny. Za darmo nie pomaga. 10 milionów zostaje rocznie dla Fundacji. 10 !
        • kkkaczory_piss_brothers JEZELI TO PRAWDA TO............................... 03.08.03, 11:59
          to tak i tak malenka kropelka w porownaniu z morzem dobroci jaka czyni ta
          orgtanizacja.
          Jak tak dalej pojdzie to uratuja oni tyle duszyczek od niechybnej smierci ile
          zawdziecza zejscie z tego swiata kosciolkowi, ktory nie takie marne kwoty
          rozpier...w drobny mak.

vanitas vanitatum, et omnia vanitas
    • Gość: logik Re: media vs owsiak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 11:30
      Megaloman Owsiak to największy ściemiacz w Polsce. Zbiera na dzieci, a potem
      dzieciom daję część, a reszta ( 17 milionów ! ) idzie na inne cele, w tym na
      Przystanek. Kto operuje taką kasą, prędzej czy póżniej dostaje świra. I właśnie
      spotkało to tego Ściemniacza. Ja popieram tylko zbiórkę na dobre cele. Ale cała
      reszta to totalne jaja. I niech wolne media zbadają tę sprawę. Polecam
      oficjalną stronę WOŚP, tam jest sprawozdanie finansowe. Przecież tam jest
      czarno na białym na czym ściema polega.
      • kkkaczory_piss_brothers jakas choroba cie neka? progresywna glupota? 03.08.03, 12:03
        najpierw napisales 17, po minucie 10, moze jescze troche poczekamy i ci
        przejdzie.
        Zerowo

Gość portalu: logik napisał(a):

> Megaloman Owsiak to największy ściemiacz w Polsce. Zbiera na dzieci, a potem
        > dzieciom daję część, a reszta ( 17 milionów ! ) idzie na inne cele, w tym na
        > Przystanek.

Gość portalu: logik napisał(a):

> Owsiak i kasa. Człowiek jest tylko pretekstem. Patrz na finanse WOSP. Nie
        bądz
        > naiwny. Za darmo nie pomaga. 10 milionów zostaje rocznie dla Fundacji. 10 !

• kkkaczory_piss_brothers to sie nazywa katolicka logika;-) 03.08.03, 12:04
          • kru_k Re: to sie nazywa katolicka logika;-) 03.08.03, 12:25
            Czemu katolicka, kaczusiu? Czy logik wspomniał coś o swojej przynależności do
            KK? Nie zauważyłem. Czy może Tobie wszystko już się kojarzy?
            • kkkaczory_piss_brothers Re: to sie nazywa katolicka logika;-) 04.08.03, 05:55
              kru_k napisał:

> Czemu katolicka, kaczusiu? Czy logik wspomniał coś o swojej przynależności
              do
              > KK? Nie zauważyłem. Czy może Tobie wszystko już się kojarzy?

Ptaszyno, chyba nie znasz logika?
              Poza tym przyciagnal jego moj post z duchem swietym, amen.
        • Gość: logik Re: jakas choroba cie neka? progresywna glupota? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:56
          czytaj uwaznie ! 17 zostaje. 10 na Fundacje. 7 na imprezy typu Przystanek.
          czytaj uwaznie.
          • kkkaczory_piss_brothers 2,59? 10? 7? mln? skad ty bierzesz te dane? jak na 04.08.03, 05:54
            logika to nieprecyzyjnie sie wyrazasz
    • Gość: U_Bolt Re: media vs Owsiak IP: 81.12.1.* 04.08.03, 05:48
      Gość portalu: jarek4 napisał(a):

> postarajmy sie obiektywnie spojrzec na problem (o ile taki jest) kontaktow z
      > prasa pomiedzy organizatorami a mediami! gazetki, telweizje i inne media
      > przyzwyczaily sie ostatnio ze wszystko im mozna natomiast one sa nietykalne,
      > jakas glupia baba dziennikarka pisze sobie niepotwierdzona bzdure, przyznaje
      > sie do tego i zapomina o sprawie, gdzie rzetelność? co do sprawy tego pseudo
      > dzinnikarza z tvn to ja wiem ze on chcialby zeby owsiak dzialaL w ramach
      > fundacji Walterowej a skoro dziala w ramach TVP to juz samo to wedlug tvn
      > jest skandalem! a teraz moze cos o zasadach medialnych, ile razy nasz prasa
      > opluła Owsiaka i jego imprezy?? czy w zamian za to zasluguja na coś?

Generalnie w polityce obowiazuje zasada, ze dziennikarzom nie podaje sie reki jako ludziom bez honoru. Dla zlapania paru wierszowek czy szpaltowki napisza kazda bzdure bez odpowiedzialnosci za swoje wypociny. Widac, ze Jurek Owsiak zna ta regule i ja stosuje w praktyce. I chwala mu za to. Nasladowcy sa PILNIE poszukiwani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka