Dodaj do ulubionych

PiS czyli współczesny ruch egzekucyjny ma sie OK

10.12.07, 18:46
Tak jak nasi wielcy poprzednicy i my teraz nastawiamy się na długi marsz ku
Rzeczpospolitej obywateli a nie Rzeczpospolitej oligarchów i POdwieszonych pod
nich tysięcy,dziesiątków tysięcy karierowiczów relatywistów i kosmopolitów
.Wzorem naszych pradziadów dokonamy egzekucji praw i egzekucji dóbr!. Nie ma
naszej zgody na to by w ,,Polsce prawa były jak pajęczyna Krauze się przebije
a na ciebie mały człeku wina"

z milym kwa kwa kecaw
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Giwi, kasuj upierdliwego spamera kecawke!/nt 10.12.07, 18:48

• kecawa Re: Giwi, kasuj upierdliwego spamera kecawke!/nt 10.12.07, 18:50
        Tutaj antydemokrato przesadzasz! Mam prawo sugerować ,iż PiS jest współczesnym
        ruchem egzekucyjnym a Jarek Kaczyński takim panem Laskim. Twoje zachowanie
        wskazuje na to,iż masz poważne obawy,iż ta moja sugestia może się spodobać komuś?

z wyrazami szacunku(choć taki już nie jestem pewien ) kecaw
      • elfhelm Sugerujesz... 10.12.07, 18:51
        że kecaw to męska odmiana kiko? ;)
        • kecawa Re: Sugerujesz... 10.12.07, 18:53
          Ja całkowicie serio widzę w PiSie współczesny ruch egzekucyjny i usiłuję to
          przedstawić a ten dziwny człowiek mnie od spamerów!

zasmucony nim kecaw
          • elfhelm Re: Sugerujesz... 10.12.07, 18:54
            Na razie PiS całkiem serio przekształca się w ruch samoegzekucyjny, usuwając z
            siebie co inteligentniejsze jednostki, a promując ideały debilizmu w rodzaju
            Bielanów i Kemp.
            • kecawa Re: Sugerujesz... 10.12.07, 18:58
              w PO ludzi o marnej reputacji nie brakuje a partia ma się chyba OK. W poprzednim
              naszym wcieleniu czyli w XVI wieku w ruchu egzekucyjnym bywali różni!

z wyrazami szacunku kecaw
              • wos9 Re: Sugerujesz... 11.12.07, 13:58
                kecawa napisał:

> w PO ludzi o marnej reputacji nie brakuje a partia ma się chyba
                OK. W poprzedni
                > m
                > naszym wcieleniu czyli w XVI wieku w ruchu egzekucyjnym bywali
                różni!
                >
                > z wyrazami szacunku kecaw

Ale w obecnym waszym wcieleniu ludzi o "marnej reputacji" się nie
                brzydziliście. Ty nawet "konsumowałeś przystawki" i jakoś cię to do
                mdłości nie doprowadzało!
        • marouder.eu Juz ze 200 watkow poswiecil swojej "sugestii" 10.12.07, 18:54
          ..jakoby PiS byl odpowiednikiem ruchu egzekucyjnego z II pol XVI wieku.
          • marouder.eu erratum>>ze 20 watkow/nt 10.12.07, 18:54

• kecawa Re: erratum>>ze 20 watkow/nt 10.12.07, 18:56
              Dziwolągu! Postawiłem jedynie tezę,iż Pis czyli współczesny ruch egzekucyjny ma
              się OK!

gdzie to spam?

z wyrazami zadziwienia kecaw
              • marouder.eu Dostales odpowiedzi w I-szym watku na ten temat.. 10.12.07, 18:58
                ...w watku II-gim, III-cim itd..
                Watek 20-ty na ten sam temat, to spam.
                Nalezy sie 50 zl za porade netykietalna!
                • kecawa Re: Dostales odpowiedzi w I-szym watku na ten tem 10.12.07, 19:02
                  Upieram się iż piszę o tym iż PiS ma się OK a że przy okazji nazywam go
                  współczesnym ruchem egzekucyjnym to nie widzę w tym nic niestosownego! Gdy Ty
                  piszesz o Kaczyńskim to przy okazji wartościujesz! To że ty to robisz to cacy a
                  gdy ja to czynię to beee?

zaciekawiony tobą kecaw z miłym kwa kwa
                  • marouder.eu Skup sie kecawko, uruchom neuronalna rezerwe.. 10.12.07, 19:06
                    .. i przetlumacz pozniszy tekst na polski:

kecawa napisał:

> Upieram się iż piszę o tym iż PiS ma się OK a że przy okazji nazywam go
                    > współczesnym ruchem egzekucyjnym to nie widzę w tym nic niestosownego! Gdy Ty
                    > piszesz o Kaczyńskim to przy okazji wartościujesz! To że ty to robisz to cacy a
                    > gdy ja to czynię to beee?
                    >
                    > zaciekawiony tobą kecaw z miłym kwa kwa
                    • kecawa Re: Skup sie kecawko, uruchom neuronalna rezerwe. 10.12.07, 19:11
                      Ruch egzekucyjny to ruch który przez lat kilkadziesiąt dokonał de facto naprawy
                      naszej Ojczyzny!Sejmy egzekucyjne lat 1562-3 są tutaj spektakularnymi
                      przykładami! Osiągnięcia tego ruchu to i unia a Litwą lae i naprawa choć
                      częściowa polskiej armii!

PiS w moich oczach jest też podobnym ruchem który naprawia naszą Ojczyznę.
                      Ograniczanie złodziejstwa budowa sprawnej armii a nade wszystko prowadzenie
                      jasnej polityki zagranicznej to są podstawowe fakty które mnie i pozostałe 5
                      milionów skłania do poparcia tego ruchu egzekucyjnego.

kwa kwa kecaw
                      • marouder.eu + unia z Litwa? 10.12.07, 19:14
                        Kecawko, zaprotegowalem cie na forum Miedzymorza. Poszukaj sobie bratku tego
                        forum posilkujac sie wyszukiwarka i zacznij tam wystepy.
                        • kecawa Re: Popatrz ile analogii 10.12.07, 19:23
                          Dlaczego się złościsz gdy do współczesności chcę wplatać historię! Sytuacja w
                          Polsce XVI wieku dostarcza wiele a nawet zbyt wiele analogii do dzisiejszej
                          sytuacji.Sam popatrz
                          1) w XVI byla unia realna z Litwą dzisiaj mamy podobnie
                          2) Moskwa nie byłą potęgą dzisiaj mamy podobnie
                          3) w XVI wieku był ruch egzekucyjny dzisiaj mamy PiS
                          4) w XVI wieku bardzo silni byli oligarchowie a dzisiaj mamy PO

z miłym radosnym kwa kwa kecaw
                          • 3promile Re: Popatrz ile analogii 10.12.07, 19:28
                            Wacuniu, ty naprawdę masz nie teges z główką, biedaczyno...
          • kecawa Re: Juz ze 200 watkow poswiecil swojej "sugestii" 10.12.07, 18:59
            Mijasz się z prawdą! Tutaj tylko podnoszę kwestię iż PiS ma się OK!

gdy ktoś w co drugim poście podnosi wątek iż PiS jest zły to spamuje czy nie ?

zaciekawiony tym iż masz troszkę wspólnego z pewnym obywatelem o nazwisku Kali

pozdrwiam kecaw
            • marouder.eu Re: Juz ze 200 watkow poswiecil swojej "sugestii" 10.12.07, 19:04
              Sugestia, ze PiS jest okiej przy braku (z natury rzeczy!) jakichkolwiek
              argumentow na poparcie tej tezy jest ordynarnym spamerstwem!
              • kecawa Re: Juz ze 200 watkow poswiecil swojej "sugestii" 10.12.07, 19:07
                Czy opinie pięciu milionów takich jak ja obywateli państwa polskiego jest czymś
                ordynarnym?

zaciekawiony głębią twoich ustaleń kecaw pozstający w miłym kwa kwa
                • marouder.eu Wystapcie o autonomie obywatele... 10.12.07, 19:10
                  ...slusznie nalezy wam sie jakis PiSdziakenstan.

kecawa napisał:

> Czy opinie pięciu milionów takich jak ja obywateli państwa polskiego jest czymś
                  > ordynarnym?
                  • kecawa Re: Wystapcie o autonomie obywatele... 10.12.07, 19:17
                    Ty masz prawo do epatowania mnie swoimi POglądami a więc ja mam owe prawo!
                    Mój pogląd jest prosty uczciwa praca, zasady moralne, szacunek dla przeszłości w
                    imię teraźniejszości i przyszłości

kecaw Polak z miłym kwa kwa
                    • wos9 Re: Wystapcie o autonomie obywatele... 11.12.07, 14:06
                      kecawa napisał:

> Ty masz prawo do epatowania mnie swoimi POglądami a więc ja mam
                      owe prawo!
                      > Mój pogląd jest prosty uczciwa praca, zasady moralne, szacunek dla
                      przeszłości
                      > w
                      > imię teraźniejszości i przyszłości
                      >
                      > kecaw Polak z miłym kwa kwa

A wszyscy myślący inaczej niż ty - to nie-Polacy, prawda?
                      Bo PO-wiaków nazywałeś "braćmi" dopóki nie powiedzieli, gdzie
                      mają koalicję z PiS.
    • woda.woda Wpływy duchowieństwa 10.12.07, 18:49
      chcesz prawnie ograniczyć?

• kecawa Re: Wpływy duchowieństwa 10.12.07, 18:52
        Mam pytanie? Czy podobnie sądzisz jak ten cenzor co raczył się niedawno
        wypowiedzieć?

z ukłonami i miłym kwa kwa kecaw
        • woda.woda Jaki cenzor? 10.12.07, 18:53
          • kecawa Re: Jaki cenzor? 10.12.07, 18:54
            Ten maruder czy jak mu tam! Gdy tylko sugeruję,iż PiS to taki współczesny ruch
            egzekucyjny to on natychmiast bawi się w cenzora i podnosi pisk iż jestem spamer

z ukłonami kecaw kaczysta
    • obraza.uczuc.religijnych Re: PiS czyli współczesny ruch egzekucyjny ma sie 10.12.07, 18:52
      Co takiego zrobił Krauze?
      • kecawa Re: PiS czyli współczesny ruch egzekucyjny ma sie 10.12.07, 19:03
        Krauze nic!!On tylko jest POnad prawem i w tym jest POdobny do bąka przebija się
        przez pajęczynę

z wyrazami sympatii kecaw
        • obraza.uczuc.religijnych Re: PiS czyli współczesny ruch egzekucyjny ma sie 10.12.07, 19:18
          Fakt. Ta telewizja familijna z prawicowcami i prawdziwymi Polakami
          to był niezły przekręt.
      • mmikki Re: PiS czyli współczesny ruch egzekucyjny ma sie 10.12.07, 19:20
        co zrobił Krauze? odmówił dalszego finansowania Kaczyńskich i ich urojeń
        • kecawa Re: Czyli Poczuł solidarnośc z oligarchami 10.12.07, 19:26
          poczuł solidarność z oligarchami! POpatrz jak to swój do swego ciągnie

z miłym kwa kwa kecaw
          • wos9 Re: Czyli Poczuł solidarnośc z oligarchami 11.12.07, 14:10
            kecawa napisał:

> poczuł solidarność z oligarchami! POpatrz jak to swój do swego
            ciągnie
            >
            > z miłym kwa kwa kecaw

Jakoś ci dziwnie oligarcha Jaruś - uwłaszczony w dodatku na
            majątku państwowym, czyli NAS WSZYSTKICH - nie przeszkadza.
            Czyżby to nie była wspomniana przez ciebie wyżej moralność
            Kalego.
            • kecawa Re: Czyli Poczuł solidarnośc z oligarchami -wos 11.12.07, 19:08
              Jaruś jest biedny jak mysz kościelna.Sama pisałaś ,iż jest to wstyd że nie ma
              konta( ewentualnie inni podobni Tobie platformensi)! Jeśli nie wierzysz to wejdź
              na strony sejmowe i popatrz ile tych miliardów uciułał!

A Twój Krauze -biedaczek tylko kilka miliardów?

z wyrazami sympatii i z wielką groźbą gdy chcesz dyskutować to przytaczaj choć
              trochę racjonalne argumenty!

kecaw kaczysta z miłym opozycyjnym kwa kwa
              • wos9 ty mi chcesz GROZIĆ??? 12.12.07, 13:33
                kecawa napisał:

> Jaruś jest biedny jak mysz kościelna.Sama pisałaś ,iż jest to
                wstyd że nie ma
                > konta( ewentualnie inni podobni Tobie platformensi)! Jeśli nie
                wierzysz to wejd
                > ź
                > na strony sejmowe i popatrz ile tych miliardów uciułał!
                >
                > A Twój Krauze -biedaczek tylko kilka miliardów?
                >
                > z wyrazami sympatii i z wielką groźbą gdy chcesz dyskutować to
                przytaczaj choć
                > trochę racjonalne argumenty!
                >
                > kecaw kaczysta z miłym opozycyjnym kwa kwa

Bujaj się opozycyjnie na bambusie!
                Bo twoje "argumenty" i głeboko "historyczne" przemyślenia są
                ŻAŁOSNE!!!
    • twoj.psychiatra Egzekutorzy?Komu Głowę ścinacie publicznie PiSaki? 10.12.07, 19:27
      No bo jak Egzekucja to egzekucja!
      Co to za egzekucja bez Ofiar?
      Relatywistom i Kosmopolitom na początek, tak?
      A którzy to są?
      Proszę o czytelną definicję, by się nie okazało, że mój sąsiad,
      który rok temu mieszkał i pracował w Niemczech, trzy lata temu w
      Portugalii a teraz mieszka i pracuje w Polsce, nie został zaliczony
      do Kosmopolitów po krzywym spojrzeniu na lokalnego partyjnego bonzę
      z PiS-u...

A tak wogóle, to sądzę, że z takim programem daaaleko zajdziecie,
      PiS-aki...
      • kecawa Re: Egzekutorzy?Komu Głowę ścinacie publicznie Pi 11.12.07, 21:33
        Ten który zapomina skąd idzie gdzie jest i dokąd zmierza

proste ?
        serdecznie pozdrawiam kecaw
        • 3promile Re: Egzekutorzy?Komu Głowę ścinacie publicznie Pi 11.12.07, 21:37
          Wacuchna, powiem krótko: to, ze ci śmierdzi z główki, to twoja sprawa i nic mi
          do tego. Ale proszę cię, ni rozsiewaj tego smrodku wszem i wobec, bo to
          zwyczajnie nie wypada...
          • kecawa Re: Egzekutorzy?Komu Głowę ścinacie publicznie Pi 11.12.07, 21:40
            Czy Twoi najbliżsi nauczyli Cię tego języka?

z wyrazami szacunku acz ze współczuciem Twój kecaw kaczysta (przypominam iż i
            TY i ja jesteśmy z tego samego polskiego pnia- to POnoć do czegoś zobowiązuje)

kwa kwa
            • 3promile Re: Egzekutorzy?Komu Głowę ścinacie publicznie Pi 11.12.07, 21:43
              Waculu, ten nasz "wspólny pień" właśnie mnie upoważnia do tego, żebym ci zwrócił
              uwagę, ze co prawda od zawsze pi...lisz jak połamany, ale ostatnio to już
              pie...isz jak wielokrotnie połamany, rodaku ty mój!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka