splkm 11.12.07, 22:36 Komorowski Borusewicz Schetyna Drzewiecki Chlebowski Zdrojewski Pawlak Szmajdziński Olejniczak Kto jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda 2 lata balował 11.12.07, 22:43 na galach Radia Maryja, ale czasy się zmieniły :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga dinozaury śpiewają " na setkę" 11.12.07, 23:12 młodzież z playbacku zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: dinozaury śpiewają " na setkę" 11.12.07, 23:16 Te dinozaury: Komorowski Borusewicz Schetyna Drzewiecki Chlebowski Zdrojewski Pawlak Szmajdziński Olejniczak??? To jeden wielki playback:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Prima sort, 11.12.07, 23:31 I'm dreaming of the White Christmas... :-) PS. Bez tej piosenki nie ma dla mnie świąt - aale prezent! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Prima sort, 11.12.07, 23:34 Nareszcie zaczyna sie robic normalnie, bez tej kaczej dretwy, dwuwymiarowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Prima sort, 11.12.07, 23:37 May your days be merry and brigth ...:-) tak mało trzeba i jest ...normalnie...ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Prima sort, 11.12.07, 23:41 Co to znaczy "bez tej kaczej dretwy"??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Prima sort, 11.12.07, 23:44 Sztuczności, nadętości i wiecznej martyrologii Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Drętwa...sprobuj poczuc to intuicyjnie.. 11.12.07, 23:47 ..jak nie dasz rady, wytlumacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Drętwa...sprobuj poczuc to intuicyjnie.. 11.12.07, 23:48 Drętwa??? Już lepiej, ale tłumacz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Drętwa...sprobuj poczuc to intuicyjnie.. 11.12.07, 23:52 i koniecznie pan Rosiewicz z piosenką "cztery ziobra" no popłakać się można z rozrywki/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Drętwa...sprobuj poczuc to intuicyjnie.. 11.12.07, 23:53 ...brak zycia, rozmijanie sie deklaracji z czynami, rozmijanie sie czynow z potrzebami, przeskalowane emocje, albo brak warstwy emocjonalnej...slowem sztuczna geba, nawet nie maska, tylko slabo wykoncypowana, zle przecwiczona i zaadresowana "w powietrze" poza, mina.. Mowilo sie kiedys, ze ktos sie zachowuje, jak artysta ze spalonego teatru.. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Kółko sie zamyka - postanowili się nie kryć 11.12.07, 23:22 splkm napisał: RZĄD baluje na Gali Polsatu? ---> ... ze swoimi sympatiami, nie tylko politycznymi. Tak jak kapusie i agenci ostatnio mówią: A co nie wolno mi było potknąć się w życiu? Ciekawe jakie obłożenie na tej sali - w/g kryteriów IPN-owskich. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale wam swiat popekal, co? 11.12.07, 23:23 A taki byl ladniusi, uproszczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Widac, ze agentura trzyma sie razem; stary kumpel 11.12.07, 23:26 z SB zaprosil, to towarzycho poszlo do niego "strzelic se banke"; mnie to nie dziwi; normalka w tym "rzadzie" marouder.eu napisał: > A taki byl ladniusi, uproszczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda cały rząd to agenci 11.12.07, 23:27 iw ogóle cały świat oprócz pisu, rzeczjasna Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie zaprosili Tatki, nie zaprosili... 11.12.07, 23:28 ..Kaczysynow, tragedia wprost, na skos i w poprzek drogi silezjusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Zaprosili tylko Agenture sbecka 11.12.07, 23:45 marouder.eu napisał: > ..Kaczysynow, tragedia wprost, na skos i w poprzek drogi silezjusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No! I Kagebistow! Ale o tym sza!!! 11.12.07, 23:49 ...no i alkoholik w alkoholika sie tam bawi, nikt hierbatki mietowej nie zamawia, zwroc uwage! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: No! I Kagebistow! Ale o tym sza!!! 11.12.07, 23:56 O/T Twoja sygnaturka...co spojrzę, to ryczę ze smiechu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kolega atolski lepsze rzeczy oznajmial... 11.12.07, 23:58 ..ale musialbym co dzien sygnaturke zmieniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Kolega atolski lepsze rzeczy oznajmial... 12.12.07, 00:20 ouuuu//poczytałem kolegę atolskiego. To musi być rodzina z kikutem jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kolega atolski lepsze rzeczy oznajmial... 12.12.07, 00:22 atolski jest niemożliwy. Miałem przyjemność zapoznać się z jego twórczością tu na FK. Poprawił mi humor na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda 100 0orocent, "normalny", 11.12.07, 23:24 > Ciekawe jakie obłożenie na tej sali - w/g kryteriów IPN-owskich. albo i 200 Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post frakcja Małe Piwo na scenie. 11.12.07, 23:27 W latach 1991-1993 był posłem na Sejm I kadencji wybranym z listy Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. Należał do tzw. frakcji Małe Piwo, przekształconej w Koło Poselskie Spolegliwość, następnie zasiadał w KP Partii Emerytów i Rencistów "Nadzieja". pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Ibisz#Dzia.C5.82alno.C5.9B.C4.87_polityczna Koalicja z tego będzie????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Rydzyka szlag trafia, piana z pyska ochlapała 12.12.07, 00:23 ornaty. IMHO powinni zabrac kase Rydzykowi, i przeznaczyc na kary które szamboniara Kruk, przyznawała co chwila Polsatowi. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: RZĄD baluje na Gali Polsatu? 12.12.07, 09:17 Można było się spodziewać. Ci którzy niedawno krzyczeli że nie powinno tak być by rządzący pokazaywali że popierają jakieś media teraz nie widzą w tym nic złego :) Ciekawy przykład to nasza kochana ja_gaa która zawsze swym ostrym okiem spoglądała na pisowską władzę i przodowała w krytyce, a teraz ? :) A tam rząd....cóż za wspaniały artysta tam wystąpił.... Idąc tym tropem odebrałbym rydzykowi te 15 milionów i dał Solorzowi na Elektrownie Pątnów-Adamów. No to czekamy teraz kiedy TVN coś zorganiuje. Może i ja_ge zaprosi. Odpowiedz Link Zgłoś