warczacy_z_wilkami 12.12.07, 18:42 co się wam w głowie porobiło? Jak Was słucham na TVN24 mam różne myśli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
440417mz Re: Redaktorze Wildstein Bronisławie 12.12.07, 18:48 Monolog Bronisława i jego pretensje do innych rozmówców że tak nie prowadzi się rozmowy.On myśli że jeszcze jest prezesem TV?Półgłówek myśli że rusza całą głową.Żenujące,tylko dlaczego Morozowski pozwala na taki styl? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Jest takim samym, jak zwykle 12.12.07, 18:54 aroganckim buzem. Nie zauważyłam, aby coś się zmieniło. > co się wam w głowie porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Jest takim samym, jak zwykle 12.12.07, 18:55 woda.woda napisała: > aroganckim buzem. > Nie zauważyłam, aby coś się zmieniło. wg mnie ma się coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Redaktorze Wildstein Bronisławie 12.12.07, 19:08 Niestety, ja nie mogę się wypowiedzieć o wypowiadaniu się redaktora - nie mogę patrzeć na tego zaślinionego buca, który uważa się za wyrocznię w każdej sprawie. Powinna być wydana ustawa o zakazie pokazywania osób aż tak nieapetycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Redaktorze Wildstein Bronisławie 12.12.07, 19:46 psychcio napisał: > Niestety, ja nie mogę się wypowiedzieć o wypowiadaniu się redaktora - > nie mogę patrzeć na tego zaślinionego buca, który uważa się za > wyrocznię w każdej sprawie. > Powinna być wydana ustawa o zakazie pokazywania osób aż tak > nieapetycznych! Ty ohydny antysyjonisto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś