doc.holliday Swietny i kompetentny łżehistoryk. 16.12.07, 12:55 kiko44.1 napisała: > Swietny i kompetentny! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Girzyński - ty jesteś łżehistoryk, a nie hist 16.12.07, 12:54 doc.holliday napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
aaki kolejna twoja ejakulacja na forum? 16.12.07, 12:55 częste choc niezbyt obfite Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: kolejna twoja ejakulacja na forum? 16.12.07, 12:58 aaki napisała: > częste choc niezbyt obfite Poprawię sie. Nie wiedziałem ze masz taki szeroki przełyk. Ale przecież mogłem sie domyslić, bo widac ze wy rydzykowe spijacie munie tylko z ust .... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Może coś bliższego poza obelgami w stylu PiS. Nei 16.12.07, 14:26 każdy ma taka chęć jak ty, żeby ciągle słuchać co jakiś członek PiS powie. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Może coś bliższego poza obelgami w stylu PiS. 16.12.07, 15:01 tomek_bg napisał: > każdy ma taka chęć jak ty, żeby ciągle słuchać co jakiś członek PiS powie. 1. Rozumiem ze powinno byc "nie kazdy...". 2. Jezli tak, to właśnie moj post potwierdza Twoją tezę. Nie napisałem co powiedział Girzyński, bo prz3cież nie masz chęci słuchać tego co członek Girzyński powiedział. 3. Jeżeli nie to twój post jest bez sensu. Napis go jeszcze raz, ale wolno i wyraźnie, Odpowiedz Link Zgłoś