frank_drebin 03.01.08, 21:26 przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 03.01.08, 22:58 frank_drebin napisał: > przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;) A to bardzo ciekawe, że forumowy frank_drebin (nie mylic z prawdziwym Frankiem Drebinem z NYCP), regularnie dyskutujacy z przyszłymi wypoiwedziami i zdarzeniami nie odgadł, że oto redaktor minister podporucznik podgardlak Urbański szykuje się do abordażu i chiałby, by pupa przy tym jak najmniej zabolała. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Akurat jesli nie zauwazyles to w tym watku 03.01.08, 23:06 zapytalem o odczucia forumowiczow, z ktorych niektorzy prawie paczki slali do "wiezienia" "meczennikowi" Tomusiowi. Tudziez uwazali, ze wystep w siepackiej tiwi to gorszy obciach niz wystep w mundurze za czasow SW - a nie antycypuje niczego :) ayran napisał: > frank_drebin napisał: > > > przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;) > > A to bardzo ciekawe, że forumowy frank_drebin (nie mylic z prawdziwym Frankiem > Drebinem z NYCP), regularnie dyskutujacy z przyszłymi wypoiwedziami i > zdarzeniami nie odgadł, że oto redaktor minister podporucznik podgardlak > Urbański szykuje się do abordażu i chiałby, by pupa przy tym jak najmniej zabol > ała. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Odczucia forumowiczów są takie, 03.01.08, 23:07 że pewnie naddchodzi kres TVPiS Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A ty jakas rzeczniczka tych sadzacych, ze Tomus 03.01.08, 23:15 byl jednym z najwiekszych "meczennikow" IV RP, ze sie wypowiadasz w ich imieniu ? Serio pytam bo po co czasem zadawac pytania ogolne. Bede zakladac watki co sadzi woda.woda o czyms tam i jako rzeczniczka sie wypowiesz :) woda.woda napisała: > że pewnie naddchodzi kres TVPiS Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: A ty jakas rzeczniczka tych sadzacych, ze Tom 03.01.08, 23:17 pewnie jestem równie niereprezentatywny ale pierwsza moja myśl była taka jak wody Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Dla ulatwienia tez mozesz byc rezcznikiem. Bede 03.01.08, 23:25 pytal i ciebie z zaznaczeniem o co pytam i w czyim imieniu sie wypowiadasz .... wujaszek_joe napisał: > pewnie jestem równie niereprezentatywny ale pierwsza moja myśl była taka jak wo > dy Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Akurat jesli nie zauwazyles to w tym watku 03.01.08, 23:36 Co to znaczy "prawie słać paczki"? Zawrócić w połowie drogi na pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hmm wiesz to cos w rodzaju "meczenstwa" paradowi- 03.01.08, 23:52 czow pod Starym Browarem swego czasu ;) Taka przenosnia. Niniejszym przepraszam, ze osmielam sie stosowac srodki stylistyczne znane w jezyku polskim :( ;) ayran napisał: > Co to znaczy "prawie słać paczki"? Zawrócić w połowie drogi na pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista frank_drebin - reżymowy siepacz 03.01.08, 23:43 IV RP miała 25 mln męczenników i 5 mln ślepców, ale ani jedni ani drudzy nie wybraliby takiego dupka jak ty na rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I wygrales kretynie konkurs na tego, ktorego dam w 03.01.08, 23:48 nowym roku jako pierwszego do nieczytanych na FK :) A daje za jechanie personalne, nieodnoszenie sie do tematu watku, tudziez nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem :) hejnalista napisał: > IV RP miała 25 mln męczenników i 5 mln ślepców, ale ani jedni ani drudzy nie > wybraliby takiego dupka jak ty na rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: I wygrales kretynie konkurs na tego, ktorego 03.01.08, 23:53 nie obrażaj się tak drogi franku, na pewno ktoś chciałby cie na rzecznika czy coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zrobilem eksperyment skasowalem cala liste nieczy- 03.01.08, 23:55 tanych. I pomyslalem sobie no od nowego roku zobaczymy i bede kasowal za to co przedtem napisalem. Dopiero trzeci dzien roku a juz sie sie myslacy inaczej trafil ..... wujaszek_joe napisał: > nie obrażaj się tak drogi franku, na pewno ktoś chciałby cie na rzecznika czy c > oś :) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 04.01.08, 06:58 frank_drebin napisał: > przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;) Pecunia non olet...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksut.dlanod Czego się czepiasz. Męczennik IV RP ucierpiał 04.01.08, 07:31 i teraz chce być misjonarzem. Wszak TVP ma misję, więc tam jego miejsce. Z natury rzeczy, niejako. Odpowiedz Link Zgłoś
roch_benkovic Re: Pecunia non olet. 04.01.08, 12:12 Dokładnie. Kaska nie śmierdzi. A że to obciach, to inna sprawa. Doby komentarz na ten temamt czytałem dzisaj tutaj: revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Majonez, czy ty się nie możesz zdecydować na jeden 04.01.08, 12:23 nick? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 04.01.08, 12:19 Jak to przeżyją męczennicy, nie wiem, ale sam Lis za bańkę miesięcznie chyba nie będzie miał takich problemów egzystencjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś