Dodaj do ulubionych

Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Jak to

03.01.08, 21:26
przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;)
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 03.01.08, 22:58
      frank_drebin napisał:

> przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;)

A to bardzo ciekawe, że forumowy frank_drebin (nie mylic z prawdziwym Frankiem
      Drebinem z NYCP), regularnie dyskutujacy z przyszłymi wypoiwedziami i
      zdarzeniami nie odgadł, że oto redaktor minister podporucznik podgardlak
      Urbański szykuje się do abordażu i chiałby, by pupa przy tym jak najmniej zabolała.
      • frank_drebin Akurat jesli nie zauwazyles to w tym watku 03.01.08, 23:06
        zapytalem o odczucia forumowiczow, z ktorych niektorzy prawie paczki slali do
        "wiezienia" "meczennikowi" Tomusiowi. Tudziez uwazali, ze wystep w siepackiej
        tiwi to gorszy obciach niz wystep w mundurze za czasow SW - a nie antycypuje
        niczego :)
        ayran napisał:

> frank_drebin napisał:
        >
        > > przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;)
        >
        > A to bardzo ciekawe, że forumowy frank_drebin (nie mylic z prawdziwym Frankiem
        > Drebinem z NYCP), regularnie dyskutujacy z przyszłymi wypoiwedziami i
        > zdarzeniami nie odgadł, że oto redaktor minister podporucznik podgardlak
        > Urbański szykuje się do abordażu i chiałby, by pupa przy tym jak najmniej zabol
        > ała.
        • woda.woda Odczucia forumowiczów są takie, 03.01.08, 23:07
          że pewnie naddchodzi kres TVPiS
          • frank_drebin A ty jakas rzeczniczka tych sadzacych, ze Tomus 03.01.08, 23:15
            byl jednym z najwiekszych "meczennikow" IV RP, ze sie wypowiadasz w ich imieniu
            ? Serio pytam bo po co czasem zadawac pytania ogolne. Bede zakladac watki co
            sadzi woda.woda o czyms tam i jako rzeczniczka sie wypowiesz :)

woda.woda napisała:

> że pewnie naddchodzi kres TVPiS
            • wujaszek_joe Re: A ty jakas rzeczniczka tych sadzacych, ze Tom 03.01.08, 23:17
              pewnie jestem równie niereprezentatywny ale pierwsza moja myśl była taka jak wody
              • frank_drebin Dla ulatwienia tez mozesz byc rezcznikiem. Bede 03.01.08, 23:25
                pytal i ciebie z zaznaczeniem o co pytam i w czyim imieniu sie wypowiadasz ....

wujaszek_joe napisał:

> pewnie jestem równie niereprezentatywny ale pierwsza moja myśl była taka jak wo
                > dy
        • ayran Re: Akurat jesli nie zauwazyles to w tym watku 03.01.08, 23:36
          Co to znaczy "prawie słać paczki"? Zawrócić w połowie drogi na pocztę?
          • frank_drebin Hmm wiesz to cos w rodzaju "meczenstwa" paradowi- 03.01.08, 23:52
            czow pod Starym Browarem swego czasu ;) Taka przenosnia. Niniejszym przepraszam,
            ze osmielam sie stosowac srodki stylistyczne znane w jezyku polskim :( ;)
            ayran napisał:

> Co to znaczy "prawie słać paczki"? Zawrócić w połowie drogi na pocztę?
    • hejnalista frank_drebin - reżymowy siepacz 03.01.08, 23:43
      IV RP miała 25 mln męczenników i 5 mln ślepców, ale ani jedni ani drudzy nie
      wybraliby takiego dupka jak ty na rzecznika.
      • frank_drebin I wygrales kretynie konkurs na tego, ktorego dam w 03.01.08, 23:48
        nowym roku jako pierwszego do nieczytanych na FK :)
        A daje za jechanie personalne, nieodnoszenie sie do tematu watku, tudziez
        nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem :)
        hejnalista napisał:

> IV RP miała 25 mln męczenników i 5 mln ślepców, ale ani jedni ani drudzy nie
        > wybraliby takiego dupka jak ty na rzecznika.
        • wujaszek_joe Re: I wygrales kretynie konkurs na tego, ktorego 03.01.08, 23:53
          nie obrażaj się tak drogi franku, na pewno ktoś chciałby cie na rzecznika czy coś :)
          • frank_drebin Zrobilem eksperyment skasowalem cala liste nieczy- 03.01.08, 23:55
            tanych. I pomyslalem sobie no od nowego roku zobaczymy i bede kasowal za to co
            przedtem napisalem. Dopiero trzeci dzien roku a juz sie sie myslacy inaczej
            trafil .....
            wujaszek_joe napisał:

> nie obrażaj się tak drogi franku, na pewno ktoś chciałby cie na rzecznika czy c
            > oś :)
    • allspice Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 04.01.08, 06:58
      frank_drebin napisał:

> przezyja wielbiciele tego czolowego meczennika IV RP ? ;)

Pecunia non olet...:)
    • ksut.dlanod Czego się czepiasz. Męczennik IV RP ucierpiał 04.01.08, 07:31
      i teraz chce być misjonarzem. Wszak TVP ma misję, więc tam jego miejsce. Z
      natury rzeczy, niejako.
    • l.o.r.t.e.a Pecunia non olet. 04.01.08, 08:27

• roch_benkovic Re: Pecunia non olet. 04.01.08, 12:12
        Dokładnie. Kaska nie śmierdzi. A że to obciach, to inna sprawa. Doby
        komentarz na ten temamt czytałem dzisaj tutaj:
        revelstein.blox.pl
        • l.o.r.t.e.a Majonez, czy ty się nie możesz zdecydować na jeden 04.01.08, 12:23
          nick?
    • mietowe_loczki Re: Lis Tomus w siepackiej i rezimowej tiwi ;) Ja 04.01.08, 12:19
      Jak to przeżyją męczennicy, nie wiem, ale sam Lis za bańkę
      miesięcznie chyba nie będzie miał takich problemów egzystencjalnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka