Dodaj do ulubionych

Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha??

09.01.08, 22:59
Za jaka kaske??
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe rydzyk zabronił ziobru oskarżać jędrucha? 09.01.08, 23:00
      przez tyle lat nie doprowadzono do zakończenia procesu sądowego?
      • silesiusmonachijski2 Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch? 09.01.08, 23:01
        i kogo chroni?

wujaszek_joe napisał:

> przez tyle lat nie doprowadzono do zakończenia procesu sądowego?
        • wujaszek_joe Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:03
          a ja się pytam ile lat mozna trzymac człowieka bez wyroku?
          • silesiusmonachijski2 Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:12
            a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie tym,
            czym powinni?? a jak sie teraz zachowuja (takze i sady: vide sprawa
            Jakubowskiej), to nawet ostatnio Rokita dobitnie podsumowal w "Warto rozmawiac"
            (wiadomo, dlaczego nie moze byc w tym "rzadzie"): po prostu "prokuratorzy i
            sedziowie antycypuja oczekiwania w stosunku do nich ze strony nowej wladzy"; to
            wiele wyjasnia: Krauze, Jakubowska, Jedruch; no coz: jezeli szefem MS jest
            obronca i kompan najwiekszych "przekretasow" III RP, to coz sie dziwic?

wujaszek_joe napisał:

> a ja się pytam ile lat mozna trzymac człowieka bez wyroku?
            • krwawy.zenek Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:33
              silesiusmonachijski2 napisał:

> a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie tym,
              > czym powinni??

A ja pytam, co to ma do rzeczy?

• silesiusmonachijski2 Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:40
                kumpli z KLD nie zostawia sie w potrzebie

krwawy.zenek napisał:

> silesiusmonachijski2 napisał:
                >
                > > a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie
                > tym,
                > > czym powinni??
                >
                > A ja pytam, co to ma do rzeczy?
                >
                • krwawy.zenek Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:41
                  Prokuratorzy zrzucili się na kaucję? Co twój lekarz na to?
                • 440417mz Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:46
                  Nawet kumpla z KLD, TW Boney M nie zostawił bez ratunku dając mu fuchę szefa
                  swoich doradców.Ryzykując zapytania o powód takiej łaskawości.
    • chilum Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:03
      Nie za kaskę,tylko ja mu kazałem. Ciekawość zaspokojona??
      • trzymilionowy.post [...] 09.01.08, 23:06
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • krwawy.zenek Nie. Sąd kazał. Dyrektorowi aresztu 09.01.08, 23:21
      Jak wiadomo, nie Tusk Ćwiąkalskiemu, lecz Sąd dyrektorowi aresztu. Dlatego, że
      rodzina Jędrucha wpłaciła wyznaczoną wcześniej kwotę kaucji.
    • krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:26
      Co odpowiada? Minister jest dyrektorem aresztu? Premier wykonuje funkcje sądu?
      Co na to twój lekarz?
      • silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:31
        To Tuske o niczym nie wie?? wiec moze mu sie funkcje pomylily? albo raczej byly
        szef partii "aferalow" wraca do swoich "korzeni"

krwawy.zenek napisał:

> Co odpowiada? Minister jest dyrektorem aresztu? Premier wykonuje funkcje sądu?
        > Co na to twój lekarz?
        • krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:32
          Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu
          streszczają doniesienia prasowe.
          • silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:37
            no to gratuluje phemieha, ktory wazne informacje czerpie z prasy

krwawy.zenek napisał:

> Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu
            > streszczają doniesienia prasowe.
            • rydzyk_smigly Sznaucerze, 09.01.08, 23:42
              premier ma do dyspozycji Centrum Informacyjne Rządu, powołane do
              obsługi jego obsługi informacyjnej.
              Jestem przekonany, że CIR tym się zajmuje, w przeciwieństwie epoki
              smuty Kaczora, gdzie zajmowało się zbieraniem nieprzychylnych
              wypowiedzi o Partii i Wodzu, co wydało w stosownej księdze.
          • 1normalnyczlowiek Skoro twój premier czerpie wiedzę z mediów 09.01.08, 23:38
            krwawy.zenek napisał:
            > Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu
            streszczają doniesienia prasowe.

---> ... to po co mu pracownicy? Sam nie potrafi całej Gazety Wyborczej przeglądnąć?
            • krwawy.zenek Re: Skoro twój premier czerpie wiedzę z mediów 09.01.08, 23:40
              Może ma ciekawsze rzeczy do roboty?
              A od kogo miałby się dowiedzieć o zwolnieniu tymczasowo aresztowanego? Może
              dyrektor aresztu powinien mieć obowiązek zawiadomienia?
    • t-800 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:33
      Czy Jędrych był w KLD?
      • krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:34
        A na billboardy PiS dawał?
        • silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:39
          byl ocyzwiscie w KLD: jak wszystkie "byznesmeny": Bielecki, Merkel, Lewandowski,
          no i Tuske, co to na "nocnej zmianie" troszczyl sie o to, czy lewica "nie skrewi"

krwawy.zenek napisał:

> A na billboardy PiS dawał?
          • krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:40
            Nawet nazwiska premiera nie potrafisz biedaczku napisać bez błędu?
            • rydzyk_smigly To przyzwyczajenia wyniesione z pewnej 09.01.08, 23:46
              piwiarni w Monachium, gdzie Sznaucer zamawia piwo wyrzutem prawej
              ręki w górę, skosem nieznacznie w prawo. Strzelenie podeszwami
              adidasów obowiązkowe.
          • etta2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:45
            Nasz premier nazywa się DONALD TUSK. Zakoduj sobie jełopo i nie
            przekręcaj nazwiska.
            • silesiusmonachijski2 A ja myslalem, ze AL Capone z Kaszub 09.01.08, 23:51
              etta2 napisała:

> Nasz premier nazywa się DONALD TUSK. Zakoduj sobie jełopo i nie
              > przekręcaj nazwiska.
              • wujaszek_joe to moze nie bierz sie za to myslenie 09.01.08, 23:53
                nie słuzy ci to ani nie idzie specjalnie
              • krwawy.zenek to źle myśłałeś. Jak zawsze zresztą 10.01.08, 00:02
              • kicior99 Re: A ja myslalem, ze AL Capone z Kaszub 10.01.08, 03:37
                jak się samemu nazywa np. Von Kurve to wtedy asymilacja jest automatyczna,
                prawda sznaucerku?
    • zablokowany2 [...] 10.01.08, 01:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • silesiusmonachijski2 Ktory kolejny aferzysta czy bandzior 10.01.08, 18:08
      moze liczyc na "laske" cudotworcy Donaldu??? Moze zrobimy zaklady?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka