silesiusmonachijski2 09.01.08, 22:59 Za jaka kaske?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe rydzyk zabronił ziobru oskarżać jędrucha? 09.01.08, 23:00 przez tyle lat nie doprowadzono do zakończenia procesu sądowego? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch? 09.01.08, 23:01 i kogo chroni? wujaszek_joe napisał: > przez tyle lat nie doprowadzono do zakończenia procesu sądowego? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:03 a ja się pytam ile lat mozna trzymac człowieka bez wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:12 a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie tym, czym powinni?? a jak sie teraz zachowuja (takze i sady: vide sprawa Jakubowskiej), to nawet ostatnio Rokita dobitnie podsumowal w "Warto rozmawiac" (wiadomo, dlaczego nie moze byc w tym "rzadzie"): po prostu "prokuratorzy i sedziowie antycypuja oczekiwania w stosunku do nich ze strony nowej wladzy"; to wiele wyjasnia: Krauze, Jakubowska, Jedruch; no coz: jezeli szefem MS jest obronca i kompan najwiekszych "przekretasow" III RP, to coz sie dziwic? wujaszek_joe napisał: > a ja się pytam ile lat mozna trzymac człowieka bez wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:33 silesiusmonachijski2 napisał: > a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie tym, > czym powinni?? A ja pytam, co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:40 kumpli z KLD nie zostawia sie w potrzebie krwawy.zenek napisał: > silesiusmonachijski2 napisał: > > > a ja sie pytam: ile trzeba czasu, zeby wszyscy prokuratorzy zajmowali sie > tym, > > czym powinni?? > > A ja pytam, co to ma do rzeczy? > Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:41 Prokuratorzy zrzucili się na kaucję? Co twój lekarz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Ja sie pytam: za jaka kaske? i co wie jedruch 09.01.08, 23:46 Nawet kumpla z KLD, TW Boney M nie zostawił bez ratunku dając mu fuchę szefa swoich doradców.Ryzykując zapytania o powód takiej łaskawości. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:03 Nie za kaskę,tylko ja mu kazałem. Ciekawość zaspokojona?? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post [...] 09.01.08, 23:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Nie. Sąd kazał. Dyrektorowi aresztu 09.01.08, 23:21 Jak wiadomo, nie Tusk Ćwiąkalskiemu, lecz Sąd dyrektorowi aresztu. Dlatego, że rodzina Jędrucha wpłaciła wyznaczoną wcześniej kwotę kaucji. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:26 Co odpowiada? Minister jest dyrektorem aresztu? Premier wykonuje funkcje sądu? Co na to twój lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:31 To Tuske o niczym nie wie?? wiec moze mu sie funkcje pomylily? albo raczej byly szef partii "aferalow" wraca do swoich "korzeni" krwawy.zenek napisał: > Co odpowiada? Minister jest dyrektorem aresztu? Premier wykonuje funkcje sądu? > Co na to twój lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:32 Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu streszczają doniesienia prasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:37 no to gratuluje phemieha, ktory wazne informacje czerpie z prasy krwawy.zenek napisał: > Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu > streszczają doniesienia prasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Sznaucerze, 09.01.08, 23:42 premier ma do dyspozycji Centrum Informacyjne Rządu, powołane do obsługi jego obsługi informacyjnej. Jestem przekonany, że CIR tym się zajmuje, w przeciwieństwie epoki smuty Kaczora, gdzie zajmowało się zbieraniem nieprzychylnych wypowiedzi o Partii i Wodzu, co wydało w stosownej księdze. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skoro twój premier czerpie wiedzę z mediów 09.01.08, 23:38 krwawy.zenek napisał: > Dlaczego miałby nie wiedzieć? Chyba ma jakichś pracowników, którzy mu streszczają doniesienia prasowe. ---> ... to po co mu pracownicy? Sam nie potrafi całej Gazety Wyborczej przeglądnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Skoro twój premier czerpie wiedzę z mediów 09.01.08, 23:40 Może ma ciekawsze rzeczy do roboty? A od kogo miałby się dowiedzieć o zwolnieniu tymczasowo aresztowanego? Może dyrektor aresztu powinien mieć obowiązek zawiadomienia? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:33 Czy Jędrych był w KLD? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:34 A na billboardy PiS dawał? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:39 byl ocyzwiscie w KLD: jak wszystkie "byznesmeny": Bielecki, Merkel, Lewandowski, no i Tuske, co to na "nocnej zmianie" troszczyl sie o to, czy lewica "nie skrewi" krwawy.zenek napisał: > A na billboardy PiS dawał? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:40 Nawet nazwiska premiera nie potrafisz biedaczku napisać bez błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly To przyzwyczajenia wyniesione z pewnej 09.01.08, 23:46 piwiarni w Monachium, gdzie Sznaucer zamawia piwo wyrzutem prawej ręki w górę, skosem nieznacznie w prawo. Strzelenie podeszwami adidasów obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tusk kazal Cwiakalskiemu wypuscic Jedrycha?? 09.01.08, 23:45 Nasz premier nazywa się DONALD TUSK. Zakoduj sobie jełopo i nie przekręcaj nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 A ja myslalem, ze AL Capone z Kaszub 09.01.08, 23:51 etta2 napisała: > Nasz premier nazywa się DONALD TUSK. Zakoduj sobie jełopo i nie > przekręcaj nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe to moze nie bierz sie za to myslenie 09.01.08, 23:53 nie słuzy ci to ani nie idzie specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A ja myslalem, ze AL Capone z Kaszub 10.01.08, 03:37 jak się samemu nazywa np. Von Kurve to wtedy asymilacja jest automatyczna, prawda sznaucerku? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 [...] 10.01.08, 01:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski2 Ktory kolejny aferzysta czy bandzior 10.01.08, 18:08 moze liczyc na "laske" cudotworcy Donaldu??? Moze zrobimy zaklady? Odpowiedz Link Zgłoś