t-800 To jest wolność słowa według Michnika 05.02.08, 16:39 ... i innych trockistów. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 17:04 Protestujmy non stop przeciwko powrotowi cenzury(g.w.i...j) rodem z mrocznych czasów komuny.Choćby protesty mignęły tylko na sekundę,minutę,godzinę-warto.Może być gorzej gdy wprowadzą cenzurę prewencyjną,ale wtedy GW pokaże swe prawdziwe oblicze.Ku chwale Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 17:12 >Ku chwale Ojczyzny. Kurde, myslisz, ze ona z jakichs alfabetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 17:16 Anal/fabetycznych,żyje minioną epoką autorytetu AM. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I tak wrócisz. Więc po co ten patos? 05.02.08, 20:01 Skąd ta pewność? Może będziesz jedynym na Forum Kraj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis wyeliminowanie wszelkiej niezaleznej mysli to 05.02.08, 19:11 motto dzialania Agory i ostateczny jej cel. Cenzura tu gorsza niz byla za PRL i o to wlasnie walczyl Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis pamietac ze giwi no nie osoba, to agencja 05.02.08, 19:13 cenzury i inwigilacji Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Giwi jest wieloosobowa. I Sa różnoosobowa 05.02.08, 19:35 Wystarczy wejść na osła i zobaczyć na częstotliwość wycinania postów. Po niej mozna się od razu zorientować czy dyzur ma akurat ta "gorsza"(od 10 do kilkunastu postów na godzinę na ośle (nie licząc tych które zmieniły stan skupienia i wyparowały). Czy ta "lepsza" do kilku na godzinę i bez wyparowywania. Jak jest ta "gorsza" to lepiej nie zkładać wątków, bo mozna dostać bana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: pamietac ze giwi no nie osoba, to agencja 05.02.08, 19:43 antithesis napisała: > cenzury i inwigilacji Przeciez o tym mówię.Zakladam bloga w nocy i juz kto trzeba wie ze go założyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 19:41 Ło Boże dalej biczują swoją giwi. Przecież od dawna jest jasne że cenzura to główna cecha tego forum. Tu nie mozna nawet bloga założyć żeby agora nie wiedziała o tym juz w momencie zakładania. Odpowiedz Link Zgłoś
krayanka Aby się 05.02.08, 19:55 nie pochlastajcie z rozpaczy;-) rosario_t napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Aby się 05.02.08, 19:57 krayanka napisała: > nie pochlastajcie z rozpaczy;-) > > Rozpaczy??? Kpimy z agorowej" wolności słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 20:02 Wilku nie przejmuj sie ,przez te kilka latek nie takie "numery" tu przezywałem. zaloguj się jako podhalański lupus i po krzyku, forumowicze i tak będą wiedzieć co zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jest coś takiego jak honor. 05.02.08, 20:04 hrabia.m.c napisał: > Wilku nie przejmuj sie ,przez te kilka latek nie takie "numery" tu przezywałem. > zaloguj się jako podhalański lupus i po krzyku, > forumowicze i tak będą wiedzieć co zacz. Tylko po co? Wielu mogłoby mnożyć nicki lecz to nie ma sensu. Wilk dał przykład hrabio. Jest coś takiego jak honor. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_zakazany Odpowiedzi cz1. 05.02.08, 20:03 Wszyskim pięknie dziękuję za wpisanie się w tym wątku, bo to oznacza, że wolnośc słowa ma dla Was znaczenie. Chcę, żebyście mnie dobrze zrozumieli: odchodzę, bo przez admina została przekroczona pewna granica. Została przekroczona nie pierwszy raz, ale ten raz, kiedy wywalono słowa Stefana Kisielewskiego, był kluczowy. Zrozumiałem, że giwi NIE MA PRAWA decydować o losie CZYICHKOLWIEK wpisów. Nie ma prawa, bo nie ma kompetencji i nie ma wyobraźni. Bo krzywdzi nas intelektualnie. Ale prawda jest bardziej złożona i dlatego odpowiem na niektóre Wasze wpisy - wtedy być może zostanę lepiej zrozumiany. +++++++ o_yeahh i roumen - nie zauważyłem, żeby giwi zrobiła z tego forum "śmietnik pispropagandy". To przesada. Uważam, że moderator jest na forum kraj potrzebny, żeby eliminować zjawiska złe - chamstwo, agresję, znieważanie. Że takt w rozmowie jest niezbędny, nawet, jeśli ponoszą nas emocje. Niestety, żeby finezyjnie wykonywac tę pracę, trzeba mieć wyczucie, smak, zdziebko tolerancji i zwyczajną intelignecję. Paradoks: cenzorzy z Mysiej byli najczęściej (ale nie zawsze) absolwentami różnych filologii, prawa, wydziałów historii - byli humanistami, co brzmi cokolwiek zdumiewająco. Dramat tkwił w tym, że zarządzały nimi betonowe politruki. I ci ludzie z betonu formułowali zapisy na konkretne nazwiska, tematy, zdarzenia. rosario_t - wątki moherów nie powinny znikać dlatego, że są wątkami moherów. Nie sądzę, żeby tak było. Tak samo, jak nie powinny znikac wątki komunistów, ludzi PiS czy PO. Wolnośc słowa dotyczy wszystkich ludzi. jola_iza - Świat się na giwi nie kończy, to jasne jak słońce :) Ja po prostu nie chcę mieć w swoim życiu do czynienia z ludźmi rodzaju giwi. W realu też tak jest - jeśli ktoś w mojej obecności krzywdzi umysłowść innych, opowiada kłamstwa, fałszuje fakty, to znika z mojego życia. Np. wywalam jego numer komórki z pamięci i finito. basia.basia - masz rację. Ilość chamstwa pozostawianego przez adminów na forum jest przerażająca. To jest fatalne świadectwo ich pracy. A także ich smaku. Mnie jednalk serce pęka bardziej, kiedy wycinane są posty mądre, ale groźne z innego powodu: bo są niebezpieczne według adminów. Moje posty były NIEWYGODNE, choć nie obrażały nikogo. Poza tym fajne teksty tu piszesz, basiu :) Parę razy dowiedziałem się rzeczy, które mnie bardzo poruszyły. Dzięki! :) socjalliberal i roumen - w czasach komunizmu człowiek mógł olać cały system, ale na końcu, jeśli był twórcą i chciał coś opublikować, musiał się zderzyć z cenzurą. Wolność dzisiaj, w sumie piękna wolność, polega też na tym, że można też olać cenzora i wyjść z jakiegoś miejsca. Ja nie chcę pisać nadaremnie. Nie po to używam mózgu i serca, żeby mi jakaś giwi decydowała o losie moich wpisów. zapijaczony-ryj - lubię twój dydstans do siebie samego, do zjawisk społecznych i politycznych, twoje poczucie humoru. Nigdy nie zasłużyłeś na bana, bo nawet jeśli ostro, to nie pisałeś po chamsku. Nie rozumiem dlaczego masz bana, u mnie byś nigdy nie dostał, bo wprowadzasz pogodę ducha na to forum. Twoje motto "Nie filozuj z moderatorem, bo i tak cię "przefilozuje" ma wadę - koniec końców moderator zostanie ze sobą sam na sam, kiedyś. marouder.eu - moje wątki nie zawierały niczego podejrzanego, możesz zajrzeć na oślą. Słowo "giwi", póki wiem, nie jest wulgarne. Cenzura jest wielkim problemem świata; ważne jest pytanie: powinna istnieć czy nie? O tym mamy psi obowiązek rozmawiac, także z adminem. Tymczasem admin tego forum nigdy nie dopuuścił do rozmowy, jego z nami także. A mógłby się dowiedzieć paru rzeczy, wypracować z nami jakiś kompromis. Sami być może byśmy dbali o naszą forumową konstytucję, gdyby uwzględniła tak prosty fakt, że cenzor nie jest nieomylny. Forumowiecze mają różne zainteresowania, wilk z wodą może chcieć wymienić opinię na temat wina i powinno im być wolno, bo to nas zbliża i pozwala nam siebie lepiej poznać i zrozumieć. Btw, giwi by się zdziwiła, gdyby się dowiedziała kim jestem. hummer - byłoby jeszcze większym idiotyzmem, gdyby moje myśli cenzurował automat. To było marzenie komuny właśnie! :) Tymczasem ważne spostrzeżenie: udziałw banowaniu mają także ci, którzy kablują klikając w koszyk. Jeśli to robią, bo im się czyjś pogląd nie podoba - grzeszą. Także wobec siebie, bo będą mniej wiedzieć. boblebowsky - ilekroć cię widziałem, to starałem się przeczytać, sam nick mnie do tego zachęcał. No i to "Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty". Ja też :) lepkie.lapki - skórę pancerną mam, uwierz mi :) allspice - nie rejteruję!:) Zablokowany przez cenzurę poeta Stanisław Grochowiak zaczął pisać bajki w "Świerszczyku" (gazetka dla pierwszoklasistów) byle się nie zeszmacić. Dziękuję za miłe słowa i odwzajemniam :) ariadna-enta - piękne dzięki za ciepłe słowa. W tym rzecz, ariadno, że starałem się nadać temu forum ludzkie oblicze i nikt mi nie był w stanie przeszkodzić - z wyjątkiem adminów. To ich porażka, nie moja. Bo to my dajemy treści temu miejscu. paczula8 - wariatko :) Też cię lubię czytać... Masz w sobie mnóstwo pasji i zacietrzewienia. Absolutnie, bym cię prostował dzień w dzień, gdybym tu został, bo krnąbrni ludzie z pasją są wiele warci. Cenię cię także za to, że walczyłaś o wolnośc słowa nawet wwątkach ludzi, którzy byli ci dalecy. wos9 - nie jestem jedynym wilkiem, który z tego powodu opuścił to forum. Giwi ma bogate dokonania, uwierz mi. W przeszłości odeszli stąd ludzie super-super-wiele warci, bo cenzurowanie wątków ich zniechęciło do końca. Jeśli admin tej straty nie kuma - to dramat. ponte_aronte - Na tym polega uroda wirtualu, że się odchodzi nigdzie nie idąc:) Pewnie czasem będę zaglądał i czytał o co się szarpiecie. Ale pisac nie będę. goldenwomen3 - opinia giwi mnie nie obchodzi. Może się cieszyć, może się pochlastać, może lecieć po podwyżkę - to jej sprawa. Co do Ciebie: jak można komuś dać bana na zawsze? Nie rozumiem... Oznacza to "Nie masz głosu, nie masz prawa myślec, nie masz prawa już nigdy napisać, bowiem..." I tu co? Wiesz, jedno zrobię być może: opisze ją w swojej biografii, gdybym kiedyś taką spłodził. Poświęcę jej góra dwie linijki. Nie o moderowaniu, a o cenzurowaniu ludzi i myśli w wolnym świecie będą to zdania. hummer - Księżyc nie wpływa na byle kogo, hummerze. Moon Unit miała na imię córka Franka Zappy, genialnego artysty. gwendal - Co ci jest? (wielkie oczy) Po prostu mówię "do widzenia". Ty nigdy nie mówisz? 440417mz - widzę, że hiphopujesz, hehe... Cenzura to jest problem każdego człowieka, każdego systemu, każdych czasów. Ja bym się nie wkurzał na Michnika, choć kiedyś byłem zaskoczony, gdy się dowiedziałem, że nie wolno w "GW" pisac źle o Jaruzelskim. Przecież to oznaczało, że (częstokorć) nie można było napisać prawdy. ayran - to, że był to cytat z Kisiela, było w tytule wątku. W środku było jeszcze jedno zanaczenie, że to cytat z Kisiela. I prośba, żeby tego nie brać do siebie, bo sprawa dotyczy cenzury jako istoty. Co do tego, czym jest wolność wypowiedzi... Jeśli przyjmiemy, że nie jest ważna, to co jest jeszcze ważne poza życiem, i co może być twoje i dodatkowo odróżnia cię od zwierzęcia? homosovieticus - Gazeta nigdy nie miała monopolu. Monopol ustala każdy sam dla siebie. I tu jest sedno: giwi nie ma monopolu na myśli wilka :) rosario_t - świetnie ująłeś paradoks tego forum. Admini nas tną w imię jakichś rzekomych zasad i uczynili tym samym to forum miejscem bez jakichkolwiek zasad. wariant_b - pogody nie wybierasz, ale miejsce rozmowy już tak. A nawet w złą pogodę możesz niw wyjść z domu i nie mieć z nią do czynienia. Póki nie jest to tsunami, które cię zaatakuje w domu (np. w kominiarkach, z torbami do konfiskowania papierów, hehe)... nie jest źle! :) taziuta - jeśli masz rację, to to forum należy jeszc Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jeśli chodzi o mnie - hummera. 05.02.08, 20:12 Zrobiłem eksperyment. O czym zostałeś poinformowany. A że robot Giwi zadziałał, jak zadziałał :( Zrobiłem tez drugi eksperyment. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75028629&a=75076675 Ów post obrażający ostał się przez MIESIĄC. Coś jest nie tak i dzięki, że pomogłeś mi to wykazać. Nie mam do Ciebie antypatii. A trafiłeś jako króliczek, gdyż do kogo, jak do kogo ale do Ciebie przyczepić się nie można było. Jak widać Giwi znalazła powody. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_zakazany Odpowiedzi cz.2 05.02.08, 20:06 wanda43 - Wando droga, nie zamierzam strzępićmyśli po to, żeby ktoś bezrozumny moje owoce (jakie by nie były) uznał, że może nimi targnąć w stronę śmietnika. Pisząc jakikolwiek wątek musiałbym się zatrzymywac w momencie, kiedy bym zajarzył, że za to mnie giwi wytnie. I to jest AUTOCENZURA, którą wywołuje CENZURA właśnie. Nie zamierzam z tym mieć do czynienia. I jeszcze jedno: nigdy nie pisałem giwi na złość. Mnie interesuje zrozumienie i wymiana poglądów, nic ponadto. A, i jeszcze dobry humor :) Pozdrówka! woda.woda - jesteś bezcenną istotą, mało takich. Dopóki się nie rozmnożysz, będziemy tu mieli same kłopoty :) Ściskam! wlodzimierz.ilicz - włodzimierzu, chcesz powiedzieć że też cenzurowałem??? Nie nosiłem razy kilka, ponieśli mnie samego z siebie. t-800 - hehehe. Trockiści mówisz? :) Obejrzyj film "Informator" z Russelem Crowe i Alem Pacino, to nie byli trockiści (mam na myśli ludzi z telewizji CBS, którzy zatrzymali informacje o zatruwaniu papierosów Williamson & Brown substancjami wciągającymi błyskawicznie w nałóg palenia). Cenzura jest wszędzie. Czasem ratuje życie, czasem zabija wolność wyboru i myślenia. To drugie jest niedopuszczalne. l.o.r.t.e.a. - człowiek prawdziwie wolny podejmuje takie decyzje dość łatwo. I nigdy nie spekuluje jak postąpi inny człowiek, bo tego nie wie. krayanka - wolałabyś, żebym tu wszystkim nabluzgał? :) Hehe... antithesis - jednak musze to powiedzieć: tu nie jest cenzura gorsza niż za PRL, uwierz mi. Ale nie powinno jej być niemal wcale. I powinna być ograniczona do formy (kasowanie bluzgów, zniewag, pomówień) a nie do treści. To na razie tyle :) Pozdrawiam all. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To ciebie ponosiło do czego teraz nie chcesz 05.02.08, 20:32 się przyznać. Dlatego ponieśli teraz ciebie. Nie ma wolnośći absolutnej - w tym wolności słowa. To mit. Wolność to zawsze uświadomiona konieczność. Porzuć patetyczny ton i dalej bzdurz tu na FK bo ostatnio zauwazyłem odpływ amatorów takiej pisaniny i robi się nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_zakazany Odpowiedzi cz.3 (ta ziuta) 05.02.08, 20:15 taziuta - jeśli masz rację, to to forum należy jeszcze szybciej opuścić (mowa o tym, kto do kogo przyszeł i komu przeszkadza). Ale... kazdy musi podejmowac takie decyzje, które są dla niego najlepsze. Moja może być dobra dla mnie, dla innych nie. Kazdy z nas jest inny! :) Pozdr. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Nie wypominając. Raz nie miałeś :))))))))))))))))) 05.02.08, 21:01 l.o.r.t.e.a napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie hamletyzuj, Wilku! :) 05.02.08, 21:35 wilk_zakazany napisał: Re: Odpowiedzi cz.3 (ta ziuta) > taziuta - jeśli masz rację, to to forum należy jeszcze szybciej > opuścić (mowa o tym, kto do kogo przyszeł i komu przeszkadza). > Ale... kazdy musi podejmowac takie decyzje, które są dla niego > najlepsze. Moja może być dobra dla mnie, dla innych nie. > Kazdy z nas jest inny! :) > > Pozdr. > Wilk Forum FK jakie jest, każdy widzi. Możemy mieć żal o niezrozumiałe (w danej chwili, dla nas) decyzje moderatorów, ale to przecież nie dla nich się tutaj produkujemy, przy całym szacunku dla Giwi, czy Siwej... :-) Ty, kolego, nie porzucasz Giwi, Ty porzucasz nas... P.S. Forumy GW są bezkonkurencyjne w Polsce. Proszę wskaż mi forum, na którym możesz pisać to na co masz ochotę, i na którymś ktoś to przeczyta, poza cenzorem, który nie dopuści tego do publikacji, jak to ma miejsce na forum onetu, czy tvn24?! Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Demonizujesz 05.02.08, 20:52 Większość stałych bywalców FK dorobiła się bana na zakładanie wątków. Myślę, ze tutaj akurat działa automat, bo czerwoni też załapują się na bany. Wolność słowa po agorowemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 20:54 a-siek napisała: > Większość stałych bywalców FK dorobiła się bana na zakładanie > wątków. Myślę, ze tutaj akurat działa automat, bo czerwoni też > załapują się na bany. > > Wolność słowa po agorowemu :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75306504&a=75310822 Ręcznie banują. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Demonizujesz 05.02.08, 20:59 Ciebie też banują? Ja rozumiem, mnie - mohera, ale takiego przykładnego demokratę.pl jak hummerek... źle się dzieje w tej Agorze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:06 a-siek napisała: > Ciebie też banują? Ja rozumiem, mnie - mohera, ale takiego > przykładnego demokratę.pl jak hummerek... źle się dzieje w tej > Agorze :)))) Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:12 hummer napisał: > Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła. Dlaczego akurat teraz taka refleksja? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:20 a-siek napisała: > hummer napisał: > > > Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła. > > Dlaczego akurat teraz taka refleksja? Nawet Ty powróciłaś, choć żegnałaś się z Forum Kraj na dobre. Asienka32 i pożegnanie z forum kraj. :) Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak Ty to zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:25 hummer napisał: > a-siek napisała: > > > hummer napisał: > > > > > Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła. > > > > Dlaczego akurat teraz taka refleksja? > > Nawet Ty powróciłaś, choć żegnałaś się z Forum Kraj na dobre. > Asienka32 i pożegnanie z forum kraj. :) Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > Ty to zrobiłaś. > > Bo 'wilk_podhalański',to bardzo ładny nick:). Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:30 allspice napisała: > hummer napisał: > > > a-siek napisała: > > > > > hummer napisał: > > > > > > > Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła > . > > > > > > Dlaczego akurat teraz taka refleksja? > > > > Nawet Ty powróciłaś, choć żegnałaś się z Forum Kraj na dobre. > > Asienka32 i pożegnanie z forum kraj. :) Wilk tylko nie chce > zmieniać nicka jak > > Ty to zrobiłaś. > > > > > Bo 'wilk_podhalański',to bardzo ładny nick:). Serio to ładniejsze jest vlk :) czeska perełka, podobnie jak Plzn lub chorwackie krk. Oryginalnie słowiańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
roumen Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:29 > Nawet Ty powróciłaś, choć żegnałaś się z Forum Kraj na dobre. > Asienka32 i pożegnanie z forum kraj. :) Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > Ty to zrobiłaś. ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:36 roumen napisał: > > Nawet Ty powróciłaś, choć żegnałaś się z Forum Kraj na dobre. > > Asienka32 i pożegnanie z forum kraj. :) Wilk tylko nie chce zmieniać nick > a jak > > Ty to zrobiłaś. > ?????? A był taki wątek Asienki32 vel a-sik. Jak sójki. Odpowiedz Link Zgłoś
roumen [...] 05.02.08, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Demonizujesz 06.02.08, 18:03 A ja uważam jej powrót za pozytyw.Mimo zniechęcenia,ma jeszcze siły i chęć dalej walczyć-o swoje zdanie.Czapki z głów,to nie jest słomiany ogień.Można olać Forum Gazety Wybiórczej,ale byłaby to kapitulacja./Niechaj żywi nie tracą nadziei,..... Odpowiedz Link Zgłoś
roumen Re: Demonizujesz 06.02.08, 19:14 eee, daj spokój, za pisdziaczkę-gwiazdkę bezmyślnie robiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:41 hummer napisał: Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > Ty to zrobiłaś. Dobrymi chęciami to wiesz co jest wybrukowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:42 a-siek napisała: > hummer napisał: > > Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > > Ty to zrobiłaś. > > Dobrymi chęciami to wiesz co jest wybrukowane :) A na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:47 hummer napisał: > a-siek napisała: > > > hummer napisał: > > > > Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > > > Ty to zrobiłaś. > > > > Dobrymi chęciami to wiesz co jest wybrukowane :) > > A na temat? Na temat podyskutować możemy jak ze zrozumieniem przeczytasz pierwszy post w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:49 a-siek napisała: > hummer napisał: > > > a-siek napisała: > > > > > hummer napisał: > > > > > > Wilk tylko nie chce zmieniać nicka jak > > > > Ty to zrobiłaś. > > > > > > Dobrymi chęciami to wiesz co jest wybrukowane :) > > > > A na temat? > > Na temat podyskutować możemy jak ze zrozumieniem przeczytasz > pierwszy post w tym wątku. Piszesz jak Giwi czy Siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:12 hummer napisał: > a-siek napisała: > > > Ciebie też banują? Ja rozumiem, mnie - mohera, ale takiego > > przykładnego demokratę.pl jak hummerek... źle się dzieje w tej > > Agorze :)))) > > Widzisz Wilk nasz wszystkich scalił. Giwi po prostu przegięła. > Nie wierzę nawet przez pięć minut , że sama giwi zrobiła z tego forum burdel bez zasad , gdzie wszystkie chwyty są dozwolone. Myślę że taka giwi nie rządziłaby się tu jak w domu , jest na to za cienka. Nic więcej nie napiszę.A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:36 rosario_t napisała: > Nie wierzę nawet przez pięć minut , że sama giwi zrobiła z tego > forum burdel bez zasad... A ja nie wierzę w jedną GIWI. Moderują tu ludzie z przypadku, logując się jako GIWI. Moim zdaniem kiedyś moderatorzy przykładali większą wagę do cięcia. I poziom forum był wyższy. Dziś wykurzyli co normalniejszych, zostawiając tabun prymitywów i frustratów piszących na jedno kopyto. PiS be, PO też już be, LiD cacy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Demonizujesz 05.02.08, 21:52 A mają prymitywy pisać że POPiS jest cacy?Przecież SLD nie rządzi już od ponad 2 lat.Więc trzeba jeszcze pisać żle o nieboszczykach?Szukaj winnych obecnego stanu rzeczy na cmentarzach a nie o terażniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Ciekawe że u schyłku rzadów SLD polityka 05.02.08, 22:02 agorowych forów niewiele się różniła od obecnej :) Teraz dla odmiany walą w rzadzących? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 21:08 Może się jednak zastanów, Wilku? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 05.02.08, 22:20 właśnie, zostań...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Właśnie bez śladu skasowano roumena 05.02.08, 21:53 Wiadomość. Była i nawet [...] się nie ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Właśnie bez śladu skasowano roumena 05.02.08, 22:03 hummer napisał: > Wiadomość. Była i nawet [...] się nie ostał. Zacytuj co twórczego w niej było. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Właśnie bez śladu skasowano roumena 05.02.08, 22:05 a-siek napisała: > hummer napisał: > > > Wiadomość. Była i nawet [...] się nie ostał. > > Zacytuj co twórczego w niej było. Chcesz i mnie skasować? Napisał coś o Tobie ;) Ale by się choć [...] nie ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Właśnie bez śladu skasowano roumena 05.02.08, 22:07 hummer napisał: > Chcesz i mnie skasować? Napisał coś o Tobie ;) > > Ale by się choć [...] nie ostał. Ja tu nie kasuję, ale skoro właśnie mianowałeś się rycerzem obrony słowa to idź na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Właśnie bez śladu skasowano roumena 05.02.08, 22:09 a-siek napisała: > hummer napisał: > > Chcesz i mnie skasować? Napisał coś o Tobie ;) > > > > Ale by się choć [...] nie ostał. > > Ja tu nie kasuję, ale skoro właśnie mianowałeś się rycerzem obrony > słowa to idź na całego. Po co? Przecież Ciebie tu nie ma. Rozstałaś się z Forum Kraj. Sama widzisz, że zmiana nicka nie pomogła. Co by tu jeszcze dodać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer GIWI zwróciła 05.02.08, 22:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75306504&a=75329783 Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n-pl odstrzelili cię ? biedaku.. 05.02.08, 22:37 zagryzałeś owiecki no cie capneli... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 05.02.08, 23:00 no właśnie skin jak to jest,że ty mozesz a taki wilk nie chociaż w inteligencji On i ty to niebo i ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 05.02.08, 23:10 Ale poruszył ważny temat-problem.Świadczy o tym duże zainteresowanie tym wątkiem.A niech się Giwi krzywi na słowa prawdy.Albo wyprostuje swój kręgosłup moralny(skrzywiony). Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 06.02.08, 08:26 ariadna-enta napisała: > no właśnie skin jak to jest,że ty mozesz > a taki wilk nie > chociaż w inteligencji On i ty > to niebo i ziemia. Bo właśnie o to chodzi.Żeby zostawiać , co głupsze i prymitywniejsze wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Też mam niestety takie wrażenie. 06.02.08, 11:38 rosario_t napisała: > ariadna-enta napisała: > > > no właśnie skin jak to jest,że ty mozesz > > a taki wilk nie > > chociaż w inteligencji On i ty > > to niebo i ziemia. > > > Bo właśnie o to chodzi.Żeby zostawiać , co głupsze i prymitywniejsze > wątki. Też mam niestety takie wrażenie. To przykład działalności antypolskiej Gazety Wyborczej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Też mam niestety takie wrażenie. 06.02.08, 18:14 hummer napisał: > rosario_t napisała: > > > > > > > Bo właśnie o to chodzi.Żeby zostawiać , co głupsze i prymitywniejsze > > wątki. > > Też mam niestety takie wrażenie. To przykład działalności antypolskiej Gazety > Wyborczej. ;) > Bardzo jesteś dowcipny ty i twoi forumowi kumple. Niewiem jaka jest działalność GW i mało mnie to powiem szczerze obchodzi.Nie ma na szczęście powszechnego obowiązku czytania GW. Jakiś czas temu polubilam Dziennik.I tak jak nie lubię zmieniać perfum czy sklepu w którym robię zakupy tak jest i z prasą. Wiem że w Dzienniku często przeginają i opierają swoje artykuły na plotkach.Ale lubię poczytać właśnie Dziennik rano przy kawie. I tak jak uważam że byłoby zle gdyby w Polsce istniała tylko jedna licząca się partia polityczna,tak uważam, że nie byłoby dobrze gdyby była tylko jedna popularna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Dziękuję za uznanie 14.02.08, 11:01 rosario_t napisała: > Bardzo jesteś dowcipny ty i twoi forumowi kumple. > Niewiem jaka jest działalność GW i mało mnie to powiem szczerze > obchodzi.Nie ma na szczęście powszechnego obowiązku czytania GW. > Jakiś czas temu polubilam Dziennik.I tak jak nie lubię zmieniać > perfum czy sklepu w którym robię zakupy tak jest i z prasą. > Wiem że w Dzienniku często przeginają i opierają swoje artykuły na > plotkach.Ale lubię poczytać właśnie Dziennik rano przy kawie. > I tak jak uważam że byłoby zle gdyby w Polsce istniała tylko jedna > licząca się partia polityczna,tak uważam, że nie byłoby dobrze gdyby > była tylko jedna popularna gazeta. GW jest super. Można się pośmiać - a śmiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
roumen Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 06.02.08, 16:53 ariadna-enta napisała: > no właśnie skin jak to jest,że ty mozesz > a taki wilk nie > chociaż w inteligencji On i ty > to niebo i ziemia. taki rodzaj forumowiczów widocznie giwi pasi, jaka cenzorka tacy jej faworyci na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 06.02.08, 17:52 W stylu(?) Giwi jest metoda,pozostawiać najgłupsze wątki sympatyków PiS by widać było jak na dłoni,głupotę PiS.Głupole są wszędzie,w każdej partii i pokoleniu.Nie na darmo niektórzy mówią o GW-Gazeta Wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
roumen > W stylu(?) Giwi jest..n/t 06.02.08, 19:14 440417mz napisał: > W stylu(?) Giwi jest metoda,pozostawiać najgłupsze wątki sympatyków PiS by wida > ć > było jak na dłoni,głupotę PiS.Głupole są wszędzie,w każdej partii i > pokoleniu.Nie na darmo niektórzy mówią o GW-Gazeta Wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
roumen Re: odstrzelili cię ? biedaku.. 07.02.08, 01:35 ariadna-enta napisała: > no właśnie skin jak to jest,że ty mozesz > a taki wilk nie > chociaż w inteligencji On i ty > to niebo i ziemia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75316600&a=75381175 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Napisz do administracji. Takich jak ty nie banują 05.02.08, 23:04 na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Na FK jak w burdlu za CK Austrii. Albo jak w PRL-u 07.02.08, 03:12 Tak jak za homosiem nie przepadam, tak w tej kwestii sie z nim akurat zgodzę. Najważniejsze są kryteria "poprawnościowe". Niestety, standardy są nieodgadnione. Zapewne odzwierciedlają też (co głównie podejrzewa homoś), jakieś sympatie i antypatie koteryjne, uprzedzenia nacjonalne i wyznaniowe, a także fluktuacje politycznych przypływów i odpływów. Poglady ekonomiczne i filozoficzne ogólnie adminom wiszą. Ale nie zawsze. W kwestiach wolności, a zwłaszcza wolnosci słowa są najwyraźniej przeczuleni. W kwestiach obyczajowych bywa, że uzewnetrzniają się osobiste poglądy adminów i ich temperament (czy inaczej - skłonności do plasowania się w górnych lub dolnych rejestrach skali między autorytaryzmem, a liberalizmem - w sensie wyrozumiałości i tolerancyjności). Ogólnie można przyjąć, że - tu nawiążę do pierwszej częćci tytułu swego posta - co nie jest standardowym p*doleniem, bywa podejrzane i może być tępione. A sposobem na adminów, jak na PRL-owskich cenzorów - jest taktyczne omijanie niektórych słów i zwrotów oraz zabawa w wyrażanie treści kontrowersyjnych "nie wprost", czyli w sposób aluzyjny i przez odwoływanie się do markerów środowiskowo im obcego kodu kulturowego (czy subkulturowego raczej). Co pewien czas odbywają się demonstracyjne "odejścia". Nagłe, lub na raty. Nigdy nie wiem - czy to tylko zmiana nicków, czy rzeczywiste odchodzenie forumowiczów, jako osób realnych. Ani - czy jest to forma protestu przeciw nadmiernemu upolitycznianiu i upruderyjnianiu kryteriów, czy jedynie chęć wywołania dyskusji o zakresie realnych oddziaływań na wzajemne stosunki bytów wirtualnych. A co do Wilka, to - jak w przypadku każdego bytu myślącego - żal gdy się oddala. A także przykro - gdyż nie ma pewności, czy nie jest to - pośrednio - ocena nas, jako interlokutorów. I pozostaje życzyć mu by tam gdzie będzie miał z kim i o czym rozmawiać. A sobie,i tym z nas, którzy go lubią - by wrócił, kiedy uzna, że znów warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em Re: Na FK jak w burdlu za CK Austrii... 09.02.08, 14:06 "A sposobem na adminów, jak za PRL-owskich cenzorów - jest taktyczne omijanie niektórych słów i zwrotów" > I pozostaje życzyć mu(Wilkowi) by tam gdzie będzie miał z kim i o > czym rozmawiać. A sobie,i tym z nas, którzy go lubią - by wrócił, kiedy uzna, że znów warto. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Wilku ...:) 07.02.08, 23:55 jutro nie piszemy. Światopoglad nie ma znaczenia, liczy sie stosunek do wolnosci słowa i cenzury. Zatem do soboty:) paczula Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zaskoczyłaś mnie Paczulo 09.02.08, 14:20 paczula8 napisała: > jutro nie piszemy. Światopoglad nie ma znaczenia, liczy sie stosunek > do wolnosci słowa i cenzury. > > Zatem do soboty:) > paczula Najważniejsze jest wolność. Jeśli komuś jej nie ograniczasz, nikt i Tobie nie powinien jej ograniczać. Możemy się sprzeczać ideologicznie. Jednak jak widzę, jądro mamy to samo. "Z dzisiejszych ustrojów społecznych nie może zostać nic. Są to podłe, smrodliwe, pełne ciemnych nor, w których lęgnie się zbrodnia — budy — te tak zwane gmachy społeczne. Z tym trzeba walczyć z całą bezwzględnością!” Jak? — „Przede wszystkim być absolutnie dobrym człowiekiem, a potem cokolwiek dobrego robić — malować cudowne obrazy czy rozwozić bułki po Zakopanem albo gnój oskidować, byleby mieć wzniosłą duszę — to wszystko, co stanowi istotną mądrość życia.”" www.preterhuman.net/texts/religion.occult.new_age/occult_library/Witkacy-Narkotyki_Niemyte_Dusze_PL.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Czym Hummerze?:) 09.02.08, 15:06 Czy zaskoczę Cie równiez jeśli napiszę, że dyskusja przypomina mi grę w szachy?:) Że zarówno w pierwszym, jak i w drugim przypadku prawdziwą przyjemność sprawia 'gra' z równym lub lepszym przeciwnikiem? Że najwieksza przyjemość odczuwamy w tzw. fazie dojrzałej, kiedy piony sa juz rozstawione, czyli wtedy kiedy jesteśmy zmuszeni do najwiekszego wysiłku umysłowego? Czy zaskoczę Cię jesli napiszę, ze przeciwnika mozna podziwiać, a na pewno szanować? No i że po zakończonej 'walce' mozna z przeciwnikiem pójść do łóżka ...?:D wiem, bo grywam czasem w szachy z mężem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czym Hummerze?:) 09.02.08, 15:14 paczula8 napisała: > Czy zaskoczę Cie równiez jeśli napiszę, że dyskusja przypomina mi > grę w szachy?:) Szachy są prostsze. Jest coś takiego jak pat. Powiem Ci, że jest to moje ulubione zakończenie. Przeważnie ludzie gają by wygrać, a można grać by nie przegrać. To bardziej wciągające. Żebyś wiedziała, jak reagują dobrzy szachiści na sytuację patową w partii. Prawie wszystkie figury na szachownicy i łapki związane. To jest piękny pat. Na Forum tym mamy jednak do czynienia z brzydkimi patami. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Pat? Jako ulubione zakończenie? 09.02.08, 15:25 no cos Ty:) Do pata dązy sie tylko wtedy, kiedy ma sie sytuację przegraną, dla wygrywajacego to porażka. > Na Forum tym mamy jednak do czynienia z brzydkimi patami. Gra w szachy wymaga poszanowania zasad, na tym forum żadne zasady nie obowiazują i w tym problem. Muszę kończyc Hummerze, miłego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Pat? Jako ulubione zakończenie? 09.02.08, 15:52 paczula8 napisała: > no cos Ty:) Do pata dązy sie tylko wtedy, kiedy ma sie sytuację > przegraną, dla wygrywajacego to porażka. Toż o tym mówię. Uwielbiam tę minę szachisty przy pacie. Inną rzeczą są remisy. Mam jedno takie rozegranie prowadzące w kilku ruchach do remisu. Idzie się vabank. Większość przeciwników dąży do wygrania. Ja się odsłaniam, a potem remis. Nie jestem w stanie zamatować przeciwnika, ale też on nie jest w stanie się ruszyć by nie mieć mata w jednym posunięciu. > > Na Forum tym mamy jednak do czynienia z brzydkimi patami. > > Gra w szachy wymaga poszanowania zasad, na tym forum żadne zasady > nie obowiazują i w tym problem. > > Muszę kończyc Hummerze, miłego wieczoru:) Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Wilku ...:) 09.02.08, 14:29 paczula8 napisała: > jutro nie piszemy. Światopoglad nie ma znaczenia, liczy sie stosunek > do wolnosci słowa i cenzury. Nie zauwazyłem jednego slowa krytyki z twojej strony gdy Ziemkiewicż zążądał cenzury na salon24. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Wilku ...:) 09.02.08, 15:09 doc.torov napisał: > paczula8 napisała: > > > jutro nie piszemy. Światopoglad nie ma znaczenia, liczy sie stosunek > 2; do > wolnosci słowa i cenzury. > > Nie zauwazyłem jednego slowa krytyki z twojej strony > gdy Ziemkiewicż zążądał cenzury na salon24. a zażądał? Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em Re: Wilku ...:) 09.02.08, 15:54 paczula8 napisała: > a zażądał? a nie? w ten sposób pytasz jeśli nie masz do powiedzenia nic paczula? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Wilku ...:) 09.02.08, 21:38 kod-em napisał: > paczula8 napisała: > > > a zażądał? > > a nie? a tak? linka proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomirybka Re: Wilku ...:) 28.02.08, 03:03 paczula8 napisała: > a tak? linka proszę. tiny.pl/lc1h Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 09.02.08, 14:11 Hej, wilku, nie wygłupiaj się:-) Oddziel virtual od realu i baw sie, jako ja, z zielonymi ludzikami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 09.02.08, 14:25 Hi!Platfusów,pisuarów,zielonych i czerwonych LiDów zapraszamy,czym chata bogata-to damy...Poczytać i POPiSać! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia wilku z pohala 09.02.08, 16:35 nie ty pierwszy i nie ostatni ofiarą autoamtu banującego. Niestety jakiś kretyn z portalu uznał mozna automatycznie zliczać usunięte posty i na tej podstawie, po przekroczeniu pewnego (utajnionego) limitu banować delikwenta na amen. Oczywiście po znajomości administracja bana może znieść. No ale mało kto jest w stanie tak bardzo się upodlic. Znacznie latwiej załozyć nowy nick. PS Nie wiem czy czasem Agorze przyrost nowych niców nie daje jakiś korzyści finansowych. Może ładnie to wygląda w rozmowach z reklamodawcami... mistrz_ognia dawniej abstrakt2003 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Równie, bez emocji zmieniłbyś nazwisko? 09.02.08, 16:41 mistrz_ognia napisał: > No ale mało kto jest w stanie tak bardzo się upodlic. > Znacznie latwiej załozyć nowy nick. Równie, bez emocji zmieniłbyś nazwisko? Ksywka, pseudonim jest czymś więcej niż nazwiskiem. Twój post wykazuje, że ban niczemu nie służy. Masz bana, czyścisz cokies i nowy nick. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 ha! emocji było aż za dużo 09.02.08, 18:58 od tamtego czasu żrę sie za administracją. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em Re: ha! emocji było aż za dużo 09.02.08, 19:49 i..cenzorów tandem giwi siwa zrozumiały jak szkodzą ideom o które Adam michnik walczył? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 a gdzie tam 09.02.08, 21:51 kamień przedzej przekonasz by się ruszył niż im do rozumu trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em Re: a gdzie tam 10.02.08, 19:07 > kamień przedzej przekonasz by się ruszył niż im do rozumu trafisz. a kilka lat temu jeszcze giwi wydawała się...? za długo już chyba się męczy na FK i zapewne za marnych parę groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 12.02.08, 08:29 Przepraszam Cię Wilku, że dopiero teraz - ale ja cichy bojkot forum Kraj prowadzę bez ogłaszania, stąd Twój post zauważyłem dopiero teraz. Również nie rozumiem wielu decyzji adminów, czasem dochodzi do paradoksalnej sytuacji - nie napisawszy nic chamskiego czy niebłagodiożnego, dostaję upomnienie nawiązujące do przeczytania netykiety... Okazuje się potem, że po prostu wycięto watek, w którym się udzielałem. Trochę to niepoważne. Poza tym zawsze się buntowałem, jak to wycina się bluzgi a zostawia wypowiedzi jawnie antysemickie i niezgodne z prawem... Dlatego chromolę takie forum. Wpadnę od czasu do czasu poczytać, czasem nawet coś skrobnę ale nigdy nie będę miał wrażenia, że jestem u siebie. A wiele osób tu lubię - i z tej i z tamtej strony, np. goldie, paczulę czy lorteę, który czasem razi mnie chamstwem, ale niekiedy muszę mu przyznać rację... Szkoda mi, no ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 12.02.08, 19:13 kicior99, dałeś się niczym wilk prawie zagłuszyć cenzorce giwi? > Przepraszam Cię Wilku, że dopiero teraz - ale ja cichy bojkot forum Kraj prowad > zę bez ogłaszania, stąd Twój post zauważyłem dopiero teraz. Również nie rozumie > m wielu decyzji adminów, czasem dochodzi do paradoksalnej sytuacji - nie napisa > wszy nic chamskiego czy niebłagodiożnego, dostaję upomnienie nawiązujące do prz > eczytania netykiety... Okazuje się potem, że po prostu wycięto watek, w którym > się udzielałem. Trochę to niepoważne. Poza tym zawsze się buntowałem, jak to wy > cina się bluzgi a zostawia wypowiedzi jawnie antysemickie i niezgodne z prawem. > .. Dlatego chromolę takie forum. Wpadnę od czasu do czasu poczytać, czasem nawe > t coś skrobnę ale nigdy nie będę miał wrażenia, że jestem u siebie. A wiele osó > b tu lubię - i z tej i z tamtej strony, np. goldie, paczulę czy lorteę, który c > zasem razi mnie chamstwem, ale niekiedy muszę mu przyznać rację... Szkoda mi, n > o ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 13.02.08, 02:19 nie wygram... może jestem defetystą. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 28.02.08, 07:11 A wiele osób tu lubię - i z tej i z tamtej strony, np. goldie, paczulę czy lorteę, który czasem razi mnie chamstwem, ale niekiedy muszę mu przyznać rację... Szkoda mi, no ale cóż. Cała przyjemnośc po mojej stronie.Nie liczyłam , że ktos tu na FK mnie lubi. ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomirybka Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 28.02.08, 18:29 > , że ktos tu na FK cie golda lubi? faktycznie wyjątkowym musi być wilk, by takim barachłem się zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Pożegnanie wilka_podhalanskiego. 29.02.08, 07:10 Żal ci dupę sciska , że ciebie nie wymienil???? he he he he he he wez z rańca meliskę ;PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś