jurek_siurek 14.02.08, 14:14 i do dziennikarzy i chowa głowę w ramiona. "Odwróci sie pan do nas? Nie nie odwrócę się". Dobrze, ze przy windzie piaskownicy nie było, bo by schował głowę w piasek. To się PiS dziakom koło zwieraczy zakręciło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:16 hehehehe przeciez to same tchorze ale trafi do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:27 Stal jak uczniak skarcony, twarza do sciany windy. Widocznie nie mial jeszcze wytycznych z Centrali to i gebe mu zamurowalo a w oczy spojrzec prosto nie potrafi. Komuch w rzadzie Kaczynskich, komuch broniacy Jaroslawa Kaczynskiego. Hle, hle! Kaczynska zenua! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:31 Teraz to wstyd :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:43 jurek_siurek napisał: "Odwróci sie pan do nas? Nie nie odwrócę się". Widziałem to, słodkie było. Niby dorosły facet zachowuje się jak dziecko i zamykając oczy udaje, że sprawy nie ma. Knapik ma jednak cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:46 trzymilionowy.post napisał: > jurek_siurek napisał: > > "Odwróci sie pan do nas? > > Nie nie odwrócę się". > > > Widziałem to, słodkie było. Niby dorosły facet zachowuje się > jak dziecko i zamykając oczy udaje, że sprawy nie ma. > Knapik ma jednak cierpliwość. > > Najlepsze to było jak dziuennikarze powiedzieli . ze moze w lustrze bedzie widać, a ON głowę między ramionka i spojrzenie w podłogę jak gó..arz , który wyżarł konfitury Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Znowu PiS obciach. Min Jasiński odwraca się p 14.02.08, 14:56 jurek_siurek napisał: > trzymilionowy.post napisał: > > > jurek_siurek napisał: > > > > "Odwróci sie pan do nas? > > > > Nie nie odwrócę się". > > > > > > Widziałem to, słodkie było. Niby dorosły facet zachowuje się > > jak dziecko i zamykając oczy udaje, że sprawy nie ma. > > Knapik ma jednak cierpliwość. > > > > > Najlepsze to było jak dziuennikarze powiedzieli . ze moze w lustrze bedzie > widać, a ON głowę między ramionka i spojrzenie w podłogę jak gó..arz , który > wyżarł konfitury Jasińskiego pomimo, że starym ubekiem z Płocka jest uważałem jednak za poważnego faceta. To co dziś zobaczyłem przerosło moje wyobrażenie o nim.Że jest starym wałkiem to wiedziałem już dawno, a oto kilka przypadeczków z życia łysego Jasia: www.nie.com.pl/art9515.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Min Jasiński 14.02.08, 15:53 Co napędza karierę polityczną ministra skarbu Wojciecha Jasińskiego? Zarabianie pieniędzy dla układu Kaczyńskiego i wydawanie państwowych pieniędzy dla dobra PiS. Czynił to jako prezes spółki biznesowej Srebrna. Jasiński otóż w latach 1997–2000 był prezesem zarządu spółki Srebrna, a tym samym tkwił w centrum układu biznesowego stworzonego przez pierwszą partię Kaczorów – Porozumienie Centrum. Przypomnijmy: na początku lat 90. ludzie PC wzięli udział w rozdrapywaniu majątku skarbu państwa. Założona w tym celu Fundacja Prasowa „Solidarność” (fundator: Jarosław Kaczyński) dostała sporą część schedy po zlikwidowanej RSW Prasa–Książka –Ruch: dochodowy „Express Wieczorny” wraz z siedzibą, okazałym biurowcem w Alejach Jerozolimskich w Warszawie plus wiele innych atrakcyjnych nieruchomości. A dziś na konferencji, jako dowód bezstronności podał, że... NIGDY nie był członkiem partii PC... Spryciula dla ubogich... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Min Jasiński 14.02.08, 16:13 On tylko u nich zarabiał duże pieniądze :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj "to długów można nie oddawać zgodnie z prawem?" 14.02.08, 14:48 tak mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt soadkobierca prawny 14.02.08, 17:07 zapijaczony_ryj napisał: > tak mozna... Ja sie na prawie nie znam, ale czy nie istnieje cos takiego, jak spadkobierca prawny? Odpowiedz Link Zgłoś