ponte_aronte 18.03.08, 17:09 tutaj Korwin nie ma szans :)) www.gazetawyborcza.pl/0,88995.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: podpisałem się 18.03.08, 17:11 a ja podpisałam,juz jest ponad 4 tys.podpisów:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: podpisałem się 18.03.08, 20:51 No i co z tego? Wiele tzw. autorytetow ktore teraz popieraja ten traktat podpisywalo sie pod poparciem dla Jozefa Stalina:))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Jezeli Robert Schuman widzi te unie, to ..... 18.03.08, 17:12 .. sie pewnie w grobie przewraca. Adenauer niezle go wykiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: podpisałem się 18.03.08, 17:18 I ja! Coś jednak słabo to idzie - kiedy się podpisywałem, parę godzin temu, 4367 podpisów było. A teraz jest 4380 - słabo przybywa! Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte godzinę temu było trzy tysiące z czymś 18.03.08, 17:24 nie tak wolno przybywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: podpisałem się 18.03.08, 17:18 ponte_aronte napisał: Ja tez, a teraz se biore Carlsberga! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A przeczytali chociaż pod czym 18.03.08, 17:36 się podpisują ?... Zwłaszcza to drobnym druczkiem na dole ?... Bo potem pretensje tylko do siebie !... ;-P P.S. Podpisów przybywa w przeciwieństwie do wpisów tutaj... ;))) Tak trzymać, giwi, jeszcze trochę, a twoje upragnione złote nożyce upiekszą twój skromny pokoik na Mysiej, o przepraszam, Czerskiej... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty zawsze z komuchami.Popisałeś się :))) 18.03.08, 17:38 ponte_aronte napisał: podpisałem się > tutaj Korwin nie ma szans :)) ---> Oszustwa i manipulacje medialne to specjalność komuszków. Anna Radwan - Röhrenschef Prezes Zarządu Polska Fundacja im. Roberta Schumana Przemysław Radwan-Rohreschef (jakaś przybudówka Fundacji "wiadomo kogo") wpisz.salon24.pl/42135,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz2 Re: he he, na razie 4 tys. 18.03.08, 17:46 na volksliscie. kiepsciunio cos !! w 39' niemiaszki zbieraly wiecej ;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A ja się nie podpisałem 18.03.08, 17:42 ponte_aronte napisał: Gdyż podobnej akcji zabrakło przy uznawaniu rozbioru Serbii przez Albanię. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A ja się nie podpisałem 18.03.08, 17:47 hummer napisał: > ponte_aronte napisał: > > Gdyż podobnej akcji zabrakło przy uznawaniu rozbioru Serbii przez Albanię. > > A co ma piernik do wiatraka?! Podpisałem = 4716 :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Było samemu zorganizować. 18.03.08, 17:47 hummer napisał: > ponte_aronte napisał: > > Gdyż podobnej akcji zabrakło przy uznawaniu rozbioru Serbii przez Albanię. > > Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Schuman w grobie sie przewraca. 1 x ..... 18.03.08, 17:51 .. za kazdym podpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Powiedz to Irackim tłumaczom 18.03.08, 19:19 woda.woda napisała: Którzy nie dostali wiz do Polski. A tam czeka ich jedno. Jako zdrajcy narodu Irackiego - śmierć. I ta cholerna obłuda PO mnie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda ???????? 18.03.08, 19:21 Jeśli brakuje ci apeli w sprawie Kosowa to rusz tyłek i je organizuj, a nie oglądzasz się tylko na innych Odpowiedz Link Zgłoś
hummer :))))))) 18.03.08, 19:24 woda.woda napisała: > Jeśli brakuje ci apeli w sprawie Kosowa to rusz tyłek i je > organizuj, a nie oglądzasz się tylko na innych Pamiętasz co Ci obiecałem, że nigdy nie zagłosuję na PO :) A ja dotrzymuję słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: :))))))) 18.03.08, 19:26 > Pamiętasz co Ci obiecałem, że nigdy nie zagłosuję na PO :) Nie mi, a sobie. Głosuj sobie nawet na Samoobronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: :))))))) 18.03.08, 19:31 woda.woda napisała: > > Pamiętasz co Ci obiecałem, że nigdy nie zagłosuję na PO :) > > Nie mi, a sobie. > Głosuj sobie nawet na Samoobronę :) Na prawicę nigdy Pozostaje LiD :) czy co tam będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: :))))))) 18.03.08, 20:03 O kurcze, noigdy bym nie wymysliła tego, że Samoobrona to prawica :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: :))))))) 18.03.08, 20:09 woda.woda napisała: > O kurcze, noigdy bym nie wymysliła tego, że Samoobrona to prawica :) Popatrz na Nowaka. :) www.gazetawyborcza.pl/1,76842,5032596.html Komu najbliżej do niego PO, PiS, SO, LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: :))))))) 18.03.08, 20:12 No proszę, brawo :) Nowakowi najlbliżej do starego PAXu Piaseckiego i do PRONu, w którym był stary Giertych. Taka katokomuna :( Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Powodzenia życzę 18.03.08, 20:38 Ale dla mnie PO okryła się hańbą. Jak sama wiesz, takimi listami się podcierają. Osobiście napisałem w sprawie Serbii do premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Powodzenia życzę 18.03.08, 20:43 > Osobiście napisałem w sprawie Serbii do premiera. O, i to mi się podoba :) Bo ja starej Jacka Kuronia szkoły, która mówi: "nie palcie komietetów, budujcie własne". Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany :)) no to jest nas conajmniej 2; 18.03.08, 21:01 tez napisalem, ale jak widac za malo znaczymy jeszcze. Ale milo wiedziec, ze ktos tez uwaza, ze tak trzeba. Nie podobala mi sie ta decyzja ws Kosowa. Nie mniej na PO bede glosowal, bo to nie jest zaden z moich priorytetow. Gdybym mial miec idealna partie, musialbym taka zalozyc i do tego limitowac liczbe czlonkow. :) Myslmy we Wroclawiu racjonalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: :)) no to jest nas conajmniej 2; 18.03.08, 21:03 niezapowiedziany napisał: > tez napisalem, ale jak widac za malo znaczymy jeszcze. Ale milo wiedziec, ze kt > os tez uwaza, ze tak trzeba. Nie podobala mi sie ta decyzja ws Kosowa. Nie mnie > j na PO bede glosowal, bo to nie jest zaden z moich priorytetow. Gdybym mial mi > ec idealna partie, musialbym taka zalozyc i do tego limitowac liczbe czlonkow. > :) > > Myslmy we Wroclawiu racjonalnie :) Powiem Ci, że straciłem zaufanie do tzw. chrześcijan, po tym jak Dutkiewicz oświadczył, że kieruje nim Duch Święty. Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: A ja się nie podpisałem 18.03.08, 18:08 I to jest powód? Nie dali mi kwiatka, nie dam też ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Komunikat. Po dokonaniu podpisu nalezy sie kiero- 18.03.08, 20:41 wac do kasy nr 8, celem odebrania gratyfikajci finansowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: podpisałem się 18.03.08, 20:41 To juz twoj problem:))) Ps. Jakie korzysci bedziesz mial po ratyfikacji traktatu, mozesz je wymienic? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: podpisałaś się jako 18.03.08, 20:48 Masz cos do powiedzenia na temat korzysci? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: placebo, podpisałaś się jako..? 18.03.08, 20:54 jako Giermek Stalinista:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: placebo, podpisałaś się jako.. 18.03.08, 21:11 z tego co wiem pan Brendan Fey ktory codziennie oglada polska TVP tez sie juz podpisal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Za to jakie szerokie moliwosci maja agorowi 18.03.08, 21:13 informatycy ;) ponte_aronte napisał: > tutaj Korwin nie ma szans :)) > www.gazetawyborcza.pl/0,88995.html Odpowiedz Link Zgłoś