camille_pissarro 29.03.08, 16:47 Chyba wiadomo o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:11 o Grażynkę Torbicką? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:33 Dla ułatwienia, podpowiedź, kto mieszka na Al.Róż w Warszawie i co się odbywało w okresach przesilenia ( mowa juz o okresie wolnej RP po 1989 roku ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:37 Masz ochotę na Tyszkiewicz? No cóż .masz dobry gust:))))) tylko nie najmłodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:38 Albo rżniesz głupa albo faktycznie nie wiesz, kto jest jednym z rezydentów w Al.Róż ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:46 no kto jest rezydentem Alei Róż? oswieccie nas Camillu. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 17:57 OK, widzę , że muszę zapytac wprost, czy będzie dzis "bojowa narada" u A.Michnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Chciałes błysnąć, a znów nie wyszło. 29.03.08, 17:59 Adam Michnik mieszka przy Alei Przyjaciół 9 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Chciałes błysnąć, a znów nie wyszło. 29.03.08, 18:05 Faktycznie się wahnąłem ale przecież, to są te same rewiry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:06 Zwracam honor , nie chodziło mi o Tysiewicz tylko o Aleję Przyjaciół 9, mea culpa, choć to są te same rewiry to jednak pomyłak zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:13 Niezły manipulator z ciebie, nauki u Antka pobierałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:18 Prawda, biedną Beatę Tyszkiewicz chciałem wsypać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:19 a ja po cichu zakładałem, że wyjedziesz z Mieczysławem F. Rakowskim ale on się niedawno wyprowadził Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:30 Zgadza się o tym wiedziałem, ponoć uskarżał się , że mu przywlili taki czynsz , że nie jest w stanie podołać.Wahnąłem się co do adresu , faktycznie to A.Michnik mieszkas na Al.Przyjacił 9. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:42 --Ale czerwona nomenklatura się uwłaszczyła!B premier ostatniego komunistycznego rządu,I sekretarz KC PZPR M Rakowski wyprowadza się bo nie stać go na opłaty czynszowe.Poprzedni I sekretarz E Gierek jeżdził maluchem(miał 2 m wzrostu) i wiązał ledwo koniec z końcem tylko dlatego że miał zagraniczną rentę(z Belgii).No Pinokie nawijajcie dalej o uwłaszczeniu się czerwonych kacyków nomenklatury! ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!; Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 19:09 Nie uwlaszczony Rydzyk(144cm wzrostu w berecie)jezdzil Maybachem z barkiem i telewizorem.Dzisiaj bidul porusza sie mercedesem "S" rowniez z barkiem i telewizore.Barek ma obficie zaopatrzony w koszerna wodeczke i benedyktynke od Zydow ktorzy rozpijali polskich abstynentow. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czy dziś będzie narada w Alei Róż ? 29.03.08, 18:50 i jakie to proste:)) Oczywiście nieświadomie się "WAHNąłEś":))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Irytacja pana Tuska jest coraz większa, więc 29.03.08, 19:45 powinna być, żeby znowu jakiś bzdur nie gadał jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sanitariuszka Małgorzatka 29.03.08, 21:52 Sanitariuszka Małgorzatka Przed akcją była skromną panną, Mieszkała gdzieś w Alei Róż, Miała mieszkanko z dużą wanną, Pieska pinczerka, no i już. I pantofelki na koturnach I to, i owo, względnie, lub, Trochę przekorna i czupurna I tylko "Mewa" albo "Klub" Na plażę biegła wczesnym rankiem, Aby opalić wierzch i spód, Dzisiaj opala się junakiem I razem z nami wcina miód. Sanitariuszka "Małgorzatka" To najpiękniejsza jaką znam, Na pierwszej linii do ostatka Promienny uśmiech niesie nam. A gdy nadarzy ci się gratka, Że cię postrzelą w prawy but, To cię opatrzy "Małgorzatka" Słodsza niż przydziałowy miód. Ta "Małgorzatka" to unikat; Gdym na Pilicką dzisiaj wpadł Czytała głośno komunikat, A w dali głucho walił piat. Tak jakoś dziwnie się złożyło, Że choć nie miałem żadnych szans, Niespodziewanie przyszła miłość, Jak amunicja do pe-panc. Idylla trwałaby do końca, Lecz jeden szczegół zgubił mnie, Dziś z innym chodzi po Odyńca, Bo on ma stena, a ja nie. Sanitariuszko "Małgorzatko", Jakże twe serce zdobyć mam, Choć sprawa wcale nie jest gładka, Już jeden sposób dobry znam: Od "Wróbla" dziś pożyczę visa I gdy zapadnie ciemny mrok, Pójdę na szosę po "tygrysa" - W ręce Małgosi oddam go! Odpowiedz Link Zgłoś