socjalliberal 29.03.08, 20:01 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5067912.html Mój tata prowadzi sklep AGD-RTV. Zapytam go, czy nie mamy w mieście jakichś agentów supertajnych służb IV RP;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawranekslonko Re: Dzień dobry. Jestem druh Antek i pracuję w SK 29.03.08, 20:04 Druh Antek do Tworek.Bede odwiedzal go codziennie.Mam blisko .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie licz na to, że ci go do pokoju przydzielą... 29.03.08, 20:10 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Dzień dobry. Jestem druh Antek i pracuję w SK 29.03.08, 20:06 elena4 napisała: > Sl. Trzaśnij ty sie w policzek, to może mózg zaskoczy. Jako katoliczka powinnas nadstwaic drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Dzień dobry. Jestem druh Antek i pracuję w SK 29.03.08, 20:11 Jako katoliczka ci odpowiadam, że dlugo se poczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Jakieś trefne to zaświadczenie :((((((( 29.03.08, 20:13 socjalliberal napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5067912.html > Mój tata prowadzi sklep AGD-RTV. Zapytam go, czy nie mamy w mieście jakichś > agentów supertajnych służb IV RP;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 20:27 Pierwszy raz widzę takie cudo jak zaświadczenie z logo e-banku Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 20:29 W końcu zobaczyłeś. alfa.alfa napisał: > Pierwszy raz widzę takie cudo jak zaświadczenie z logo e-banku Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 20:31 jdbad napisała: > W końcu zobaczyłeś. Na co dzień z e-banku korzystam i nie tak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 20:32 No zobacz, czyli masz nowe doświadczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 21:00 jdbad napisała: > No zobacz, czyli masz nowe doświadczenie:) Powiedz to mojej księgowej Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 21:01 Czy tobie nie będzie bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 21:14 Zawsze jest jakis "pierwszy raz" w życiu alfa.alfa napisał: > Na co dzień z e-banku korzystam i nie tak to wygląda a jak według Ciebie? Bo np przy pozyczkach gotówkowych mbank wymaga takiego zaswiadczenia o zatrudnieniu i wysokości dochodów i sa banki które wymagaja podania PKD/EKD np przy zakładaniu konta 7522Z to obrona narodowa - więc co sie nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pierwszy raz widzę takie cudo 29.03.08, 21:20 > 7522Z to obrona narodowa - więc co sie nie zgadza? > > Załącznik nr 1 do instrukcji Część A Rozdział.... Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Zaświadczenie na kartę kredytową w mBanku 30.03.08, 03:13 alfa.alfa napisał: > Pierwszy raz widzę takie cudo > Na co dzień z e-banku korzystam i nie tak to wygląda Zaświadczenie o zatrudnieniu do wniosku o kartę kredytową w mBanku: www.mbank.pl/download/pdf/zaswiadczenie_o_zatrud.pdf Niepodobne? Co ty powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Zaświadczenie na kartę kredytową w mBanku 30.03.08, 15:55 irma223 napisała: > alfa.alfa napisał: > > > Pierwszy raz widzę takie cudo > > Na co dzień z e-banku korzystam i nie tak to wygląda > > Zaświadczenie o zatrudnieniu do wniosku o kartę kredytową w mBanku: > > www.mbank.pl/download/pdf/zaswiadczenie_o_zatrud.pdf > Niepodobne? Co ty powiesz? Proponuję szkiełka zmienić na mocniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Po drugie jest to jakis zalacznik 29.03.08, 20:36 do jakies instrukcji....moze jak czytac GW? Po trzecie po jakiego diabla wstawia sie EKD dzialalnosci do zaswiadczen o zatrudnieniu? EKD jest wprawdzie wojskowe ale moze dotyczyn roznych jednostek wojskowych na terenie calego kraju . Takiego indywidum to ja jeszcze nie widzialem a troche widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 EKD to numer r o d z a j u działalności 30.03.08, 04:07 ossey napisał: > do jakies instrukcji....moze jak czytac GW? > Po trzecie po jakiego diabla wstawia sie EKD dzialalnosci do > zaswiadczen o zatrudnieniu? Pytaj bankowców > EKD jest wprawdzie wojskowe ale moze dotyczyn roznych jednostek > wojskowych na terenie calego kraju. A i owszem i prawidłowo: nr EKD to numer RODZAJU działalności gospodarczej, to nie jest to samo, co REGON (REGON jest indywidualny dla każdego podmiotu prawnego, EKD to r-o-d-z-a-j działalności) > Takiego indywidum to ja jeszcze nie widzialem a troche widzialem. A ja tak - wielokrotnie. Jeszcze, żeby było ciekawiej nieraz bankowcy życzą sobie na zaświadczeniach o zatrudnieniu i zarobkach "kodu zawodu według klasyfikacji ZUS" oraz "kodu stanowiska według klasyfikacji ZUS" - nienawidzę wyszukiwania i przypasowywania tych kodów. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal "Wasze służby" 29.03.08, 20:15 Dziękuję, teraz już wiem, że ruscy agenci, a nie pożyteczni idioci:) Cieszysz się, że Polska nie ma służb specjalnych:))) Patriotyzm prawicowy to baaaardzo ciekawy oksymoron się okazuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:17 Bo nigdy na to nie pozwolicie aby je zbudować, te POLSKIE słuzby specjalne. Dwoicie sie i troicie. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:18 Widzę, że Ty chyba pojęcie Polski rozumiesz podobnie jak Quisling rozumiał pojęcie Norwegii:) BTW, gdzie Cię nauczyli tego mówienia do kogoś w 2 osobie liczby mnogiej zamiast pojedynczej? Dekonspirujesz się kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:22 Nie tak górnolotnie, bo nie rozumiem. A pojęcie Polski rozumiem faktycznie inaczej niz ty i tobie podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:24 Dobrze moja droga, nie chcesz górnolotnie, to będzie prosto:) Można się kłócić o ideologie, systemy wartości itd. Ale wydaje mi się, że partactwo powinno być znienawidzone zarówno przez lewica, prawicę i centrum, niezależnie od tego, czy robi je lewica, prawica czy centrum. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:37 Choopie, w obiektywnego sie bawisz? Bo kilku szczawikow...? Ja ci już powiedzialam. Nigdy nie pozwolicie zbudować nic konstruktywnego, bo Polskę macie w dupie. Toczka. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:39 Gdy czytam takie słowa jak twoje to zawsze przypomina mi się Kwaśniewski, który w wywiadzie na Okęciu pomylił się i powiedział prawdę: "Oleksy ZDRADZIŁ" (zamiast "skłamał") Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:42 Kilku szczawików:))) Sporo tych szczawików:))) Jedni po 17-dniowym kursie oficerskim (zaraz będzie krzyk, że przeciez po 40-dniowym też:))) ) Drudzy na naszej-klasie dekonspirują się:))) Trzeci mówią Jestem Bond James Bond przed sprzedawcą w Media Markt:))) [zagraniczny sklep!] Co nas jeszcze czeka:)))? I oducz się tej maniery, serio, bo nie przejdziesz kolejnej weryfikacji;) Karskiemu zapomniano PRONcie i Ordynacką, ale Tobie nie wiem czy zapomną bliską znajomość z Oleksym jak widzę i kurs partyjny w Moskwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: "Wasze służby" 29.03.08, 20:51 Możesz mnie sam sprawdzić. Spytaj Wyborczej. Powinna miec na mnie namiary, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Ale falszywke zrobila GW,....dobre jaja 29.03.08, 20:19 pieczatka tez jest ...a jak jest pieczatka to widocznie prawdziwe. Wyksztalciuch kazda bzdure kupi. GW to juz nawet nie robi propagandy...ona wrecz bezczelnie lze i klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Wojtuś Czuchnowski nic się nie zmienił... :( 29.03.08, 20:21 Dla niego (a za nim dla wykształciuchów) każdy pracownik SKW to tajny agent... ;)))))) Zgodnie z tą logiką zapewne nie ma nikogo, kto jest oficjalnie zatrudniony w CIA bo przecież tacy profesjonaliści na taką fuszerkę nigdy by sobie nie pozwolili !... ;))) A ty młody enkawudzisto lepiej zabierz się do nauki bo matura już za nieco ponad miesiąc... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wojtuś Czuchnowski nic się nie zmienił... :( 29.03.08, 20:25 To jest skrzywienie jeszcze sięgajace ancien regime'u. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wojtuś Czuchnowski nic się nie zmienił... :( 29.03.08, 20:26 Maturzysta sobie świetnie poradzi:))) A Ty nie kop po kostkach. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie kopię po kostkach 29.03.08, 22:57 tylko troszczę się o jego edukację... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Nie kopię po kostkach 29.03.08, 23:22 Pozwól, że ja zadbam o Twoją:)) GNIEWKOSKI! Proszę mi wytłumaczyć przyczyny i naturę protestów w 1968! I co tam robił Michnik! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Wybacz ale o moją dawno temu zadbali 29.03.08, 23:50 moi rodzice, a potem ja sam, więc martw się o siebie i swoją maturę. Oczywiście teraz jest ona nieporównanie łatwiejsza niż wtedy, gdy ja ją zdawałem ale nie powinno to usypiać twojej pilności... ;) Zaś co do zadanego tematu, to może ty zreferujesz co się z tej materii nauczyłeś ?... A jeśli potrzebujesz korepetycji z historii, to mogę ci załatwić ale to doktor i bierze niemało... ;-P I jeszcze jedno - powinieneś wiedzieć, ze w dzisiejszych czasach zwracanie się do ucznia po nazwisku stanowi naruszenie jego godności... ;-P No to teraz do łóżeczka, a jutro rano do książek ! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Nie kopię po kostkach 30.03.08, 08:09 O jego edukację jestem BARDZO spokojna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Mój tata prowadzi sklep AGD-RTV 31.03.08, 01:23 A Tyś agent z zamrażarki ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Dzień dobry. Jestem druh Antek i pracuję w SK 31.03.08, 07:40 Jest druh Boruch? Nie ma druha bo-rucha! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Giwi se chyba kosiarkę młotową kupiła 31.03.08, 17:38 bo wątek schudł o połowę... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś