gatki-gagatka 29.03.08, 23:10 Pytanie : czy jesteś za finansowaniem z Twoich podatków wszystkich kwestii związanych z Kościołem Katolickim wynikających z zapisów konkordatowych ? I to wystarczy. To by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figi.gov.pl utrzymanie kilku kwestii 29.03.08, 23:51 nie jest chyba aż tak kosztowne Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor [...] 30.03.08, 00:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Zrzucić jarzmo konkordatu !!! 30.03.08, 14:26 Podstawowe pytanie : Czy jesteś za finansowaniem z Twoich podatków wszystkich kwestii związanych z Kościołem Katolickim wynikających z zapisów konkordatowych ? I to wystarczy. To by było na tyle. Nic dodać - nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Zrzucić jarzmo konkordatu !!! 30.03.08, 15:33 Pre3zerwatywy dla księży w promocji,, dla zakonnic wiadome tabletki gratis, w agencjach bonifikata i obowiazkowa ksiązeczka dla onanistow. Trzeba zbadać czy im mózgi wysychają. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl utrzmanie kilku kwestii 30.03.08, 15:40 nie jest chyba bardzo kosztowne, co innego jakieś opasłe zagadnienia z całą czeredą aspektów Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy jestes za oderwaniem kleru od koryta.. 30.03.08, 15:40 ...do ktorego uzyskal prawo na mocy postanowien konkordatowych i niekonstytucyjnych umow panstwo-kosciol? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Czy jestes za oderwaniem kleru od koryta.. 30.03.08, 17:04 marouder.eu napisał: > ...do ktorego uzyskal prawo na mocy postanowien konkordatowych i > niekonstytucyjnych umow panstwo-kosciol? Jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś