stepyakermanu 03.04.08, 17:57 Kto z Was czuje się Unią? Pytam, bo wypowiedzi są takie: unia jest cacy, unia jest be. To przepraszam, jesteśmy w Unią czy nie? To się chyba nazywa personifikacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgred-zisko Re: Zasadnicze pytanie 03.04.08, 18:03 Ja przede wszystkim czuję się sobą, potem warszawiakiem, potem Polakiem, potem Europejczykiem, a na końcu Ziemianinem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Zasadnicze pytanie 03.04.08, 18:14 Hi, hi :) Ja się czuję Człowiekiem,Kobietą,fachowcem. Reszta mnie rybką :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Zasadnicze pytanie 03.04.08, 18:20 Może nie trzeba było tyle pisać, bo się można pogubić... Koleżanka twierdzi, że kobieta to - wyżej człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Zasadnicze pytanie 03.04.08, 18:17 Zasadniczo się zgadzam. Aż takim wyłącznym patriotą lokalnym (świata w Polsce nie widzieć poza Warszawą - widzę go) nie jestem, z całą resztą się zgadzam. Też mniej więcej, bo bliżej mi do niektórych obcokrajowców, niż do Leppera, Wrzodaka i paru innych. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Zasadnicze pytanie 03.04.08, 18:24 Ziemianinie(arystokrato?)jedż dalej z tą swoją wyliczanką,zostań Kosmitą z UFO(Alfem). "Okazją dla złodzieja może tak samo być IDEA" Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Mogłabym 03.04.08, 18:25 Czy Ja sobie pluję w twarz, bo Unia jest be? Czy sama Siebie chwalę, bo Unia jest cacy? A może nie jestem w Unii?? Może Unia to jednak nie Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Mogłabym 03.04.08, 18:39 Co Ty sobie robisz nie wiem:( Ja się czuję dobrze w Unii:)) Odpowiedz Link Zgłoś