elwut 07.04.08, 22:16 Lis tak się dzisiaj skompromitował, że az mi było go nawet trochę szkoda. Żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger_79 Re: Lis dzisiaj żenada!!! 07.04.08, 22:19 elwut napisał: > Lis tak się dzisiaj skompromitował, że az mi było go nawet trochę > szkoda. Żenujące! Bo? (nie oglądałam, stąd pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Cala Polska pęka ze śmichu 07.04.08, 22:21 Porazajace dowody na antysemityzm Nowaka:) To było najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Chyba jednak nie cała 07.04.08, 22:29 Sporo ludzi ogląda Spider-mana. No, więc co tam było? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lis dzisiaj żenada!!! 07.04.08, 22:20 Najbardziej jąkał się jak zapytano Lisa aby powtórzył fragment wypowiedzi Nowaka i wskazał co jest tam antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Zgonił bydło żeby sie wysmiewało 07.04.08, 22:28 ze zdziwaczałego starego człowieka, ktory, nie wiedzieć czemu reprezentował w tym programie polskie duchowieństwo Kto na to pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: Zgonił bydło żeby sie wysmiewało 07.04.08, 22:43 Wstyd, żeby niby takiej klasy dziennikarz uciekał sie do takich prymitywnych, chamskich zachowań, nabijajac się ze starego, chorego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
elwut Re: Lis wczoraj żenada!!! 08.04.08, 19:51 Z przerazeniem w oczach wydawał z siebie bełkot, wymachując rękoma. Odpowiedz Link Zgłoś
rem58 Re: Lis dzisiaj żenada!!! 07.04.08, 22:30 T. Lis to propagandzista i powinien odejść z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: tia ,Jankowski i Girzyński byli orłami 07.04.08, 22:50 intelektu.:))))) jeśli tak wygląda kk to wcale się nie dziwię ze olewają go. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: tandeta i łatwizna 07.04.08, 22:55 Jaki pan taki kram.Kto zatrudnil Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
zete Terlikowski i Girzyński zrobili z Lisa zero 07.04.08, 22:56 Terlikowski i Girzyński obnażyli całą miernotę Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz3 Re: Terlik to antyrydzykowiec !! czyzby 07.04.08, 22:58 sie opamietal i w koncu po stronie O. Dyrektora stanal?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Terlikowski i Girzyński zrobili z Lisa zero 07.04.08, 22:59 :)))))))))))))))))))))))))))))))))0 jak to można rożnie odbierać przekaz wizualny. ja tam widziałem starego stetryczałego kreatyno-narcyza ubranego na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Terlikowski i Girzyński zrobili z Lisa zero 08.04.08, 07:51 a to niezbicie dowodzi,że Nowak głosił antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Girzyński zrobił z Lisa zero. Lis jak Monisia... 08.04.08, 08:06 Girzyński wyrażał się jasno, konkretnie, precyzyjnie i właśnie dlatego Lis co rusz przerywał mu wypowiedzi uniemożliwiając dokończenie stawianych tez. To metoda często stosowana w TVN - 24. Wystarczy popatrzeć na wywiady Monisi, Pochanke, czy jak jej tam... Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: Girzyński zrobił z Lisa zero. Lis jak Monisi 08.04.08, 08:22 "Jak jej tam" (czarna, ulizana) to Wanda Wasilewska. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Girzyński zrobił z Lisa zero. Lis jak Monisi 08.04.08, 10:25 ...jak jej tam, to Kolenda - Zaleska Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: Girzyński zrobił z Lisa zero. Lis jak Monisi 08.04.08, 16:10 Obie takie tam, i Kolenda-Zaleska i ta czarna ulizana to takie Wandy Wasilewskie. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Terlikowski i Girzyński zrobili z Lisa zero 08.04.08, 15:18 hrabia.m.c napisał: > ja tam widziałem starego stetryczałego kreatyno-narcyza ubranego na biało. To znak, żebyś już przestał pić, hrabio Walgo de Chą... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars bo to jest żenujacy facet 07.04.08, 22:57 spada coraz nizej, ale coz takie wlasnie sa cale merdia. Dlatego nigdy ich nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz3 Re: juz jest, he he 07.04.08, 23:14 > www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=33131 Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 10:22 Lis - faktycznie żenada. Równa poziomem do funkcjonariuszki Olejnik, która już nawet nie udaje, że nie jest zaangażowana po 'właściwej' stronie. Mile zaskoczył mnie Girzyński, którego dotychczas uważałem za tępego pisowskiego aparatczyka a wczoraj spokojnie i rzeczowo argumentując (choc zadanie miał łatwe bo redaktorzyna ewidentnie strzelił sobie w stopę tym Nowakiem) zagonił Lisa do brudnej nory. Pierwszy raz widziałem u Lisa rozbiegane oczy i panikę na twarzy. Rozpaczliwie próbował się ratować cytatami z 'Delegata' (?) czym paradoksalnie potwierdził brak antysemityzmu w wypowiedzi Nowaka. Kompletnie rozczarował Terlikowski. Warto na koniec wspomnieć o bydle w studio. Najwyraźniej dobieranym wg klucza: młody, wykształcony, z dużego miasta, wyborca PO lub LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
tuczynski A propo antysemantyzmu 08.04.08, 12:22 czy czasem jego prawdziwe nazwisko to nie fuchstein? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 14:45 0skar napisał: > Warto na koniec wspomnieć o bydle w studio. Najwyraźniej dobieranym > wg klucza: młody, wykształcony, z dużego miasta, wyborca PO lub LiD. podoba mi sie to twoje podejscie do ludzi takie pelne humanizmu Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:02 "Nie widzę powodów by bydło nazywać niebydłem" jak to powiedział pewien znany autorytet. Myslę, że jego o brak humanizmu nie posądziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:05 0skar napisał: > "Nie widzę powodów by bydło nazywać niebydłem" jak to powiedział > pewien znany autorytet. nie o to chodzi chodzi o zrownanie bydlo = wyborcy PO i SLD tylko o to Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:08 Mnie chodzi dokładnie o to samo. Bartoszewski wyraził się per 'bydło' o wyborcach PiS. Przykład idzie z góry ;) Czy jego też posądzasz o brak humanizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:11 nie rozmawiam o profesorze Bartoszewskim tylko o tym, co przeczytalam u ciebie u ciebie nastapilo zrownanie i tyle nie twierdze, ze wszyscy zwolennicy PiSu to barany, tak samo jak wiem, ze wsrod zwolennikow PO sa niedouczeni ale ty wiesz lepiej coz EOT Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:14 A ja tobie wyjaśniłem dlaczego poczułem się uprawniony do użycia takiego słowa. Skoro Bartoszewski mógł się tak wyrazić o 5 milionach ludzi to ja, szaraczek, mogę w ten sposób skomentować zachowanie spędu w 'redaktora' Lisa. Czyż nie? A poza tym: figlarka z ciebie! I zabawnie się irytujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:21 scoutek napisała: > podoba mi sie to twoje podejscie do ludzi > takie pelne humanizmu Zupełnie jak u Bartoszewskiego - takie pełne miłości... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 08.04.08, 15:22 Lepiej uważaj, Scoutek jest bardzo obrażalska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:23 0skar napisał: > Lepiej uważaj, Scoutek jest bardzo obrażalska ;) cos ci sie, Oskar, pomieszalo zeby mnie obrazic trzeba byc kims ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:29 Właśnie! A nie 'bydłem', prawda humanistko-figlarko? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:40 0skar napisał: > Właśnie! A nie 'bydłem', prawda humanistko-figlarko? zaraz zaraz, ty chyba nie jestes "bydlem" wg wlasnej definicji? chyba, ze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:45 Skąd. Wg mnie - nie. Wg ciebie - tak. Zresztą chyba nawet lepiej być nazwany 'bydłem' niż 'nikim', tak jak ty to robisz, jak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:51 hm... a probowales mnie obrazic? Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:53 A skąd. Kto kogo nazwał 'nikim'? Bartoszewski nazywa elektorat 'bydłem', ty mnie 'nikim'. To jest ten humanizm którego brak tak cię oburza? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 09:52 Jesli nie probowales mnie obrazic (nie pamietam) to dlaczego uwazasz, ze nazwalam cie nikim? pomijajac fakt, ze tylko skomentowalam twoje twierdzenie, ze jestem obrazalska (co nie jest prawda) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 10:18 skoro tak twierdzisz ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Trzeba być kimś... 09.04.08, 08:50 Ze specjalmą dedykacją... morkias.wrzuta.pl/audio/uiEcvODL2S/dezerter_-_03_-_musisz_byc_kims ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:31 0skar napisał: > Lepiej uważaj, Scoutek jest bardzo obrażalska ;) Jak może obrażać się na kogoś, kto wzorce kultury i miłości czerpie pełnymi garściami od jej autorytetu... ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lis dzisiaj żenada!!! 09.04.08, 08:41 barnacle.bill.the.sailor napisał: > czerpie pełnymi > garściami od jej autorytetu... ? z tymi garsciami to przesadziles Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Lis dyrektorem własnego cyrku za nasze pieniądze 08.04.08, 14:41 blog.rp.pl/blog/2008/04/08/piotr-semka-salto-mortale-religioso/ Odpowiedz Link Zgłoś
czesio666 Powinien wstąpić do PIS i dać sobie spokój. 08.04.08, 14:47 Lis powinien raczej zacząć pomagać kalekim , ślepym i chorym. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Powinien wstąpić do PIS i dać sobie spokój. 08.04.08, 21:07 Ale po odbyciu stosunku z Girzyńskim. Ewentuale potomstwo powinien przekać p. Sowińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś