pies_na_czarnych 11.05.08, 11:13 Bierz go!!!!!!!!!!!!! Premier przyznaje: kiedyś popalałem trawkę. www.tvn24.pl/-1,1549276,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m2 Re: Pisdaki macie temat! 11.05.08, 11:29 Znakomite. A mógł powiedzieć że jego cała rodzina walczyła w Powstaniu Warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A skąd miałby o tym wiedzieć, 11.05.08, 11:37 skoro nie wiedział nawet, gdzie walczył jego dziadek ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: A skąd miałby o tym wiedzieć, 11.05.08, 11:41 barnacle.bill.the.sailor na tematy GDZIE kto i JAK walczył to ty może nie zaczynaj się wypowiadać, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
zaloz.nowe.konto Re: A skąd miałby o tym wiedzieć 11.05.08, 17:06 barnacle.bill.the.sailor... rzeczywiście, niby skąd kaczy dupek miałby wiedzieć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Raczej Moniką Uniwersalną-nie tylko od Clintonów 11.05.08, 22:40 the.skin.pl : Tusk polskim Clintonem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Masz najwyraźniej jakiś problem. 11.05.08, 18:21 Ja mam problem? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79421707 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Masz najwyraźniej jakiś problem. 11.05.08, 19:45 Pisdactwo rozjazgotalo sie na cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Już wiem piesku skąd ta miłość do Tuska. 11.05.08, 19:49 Tak jak i ty dorastał buntując się przeciw Kościołowi.Czy też ćpasz jak twój premierro.Starego też nie lubisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Już wiem piesku skąd ta miłość do Tuska. 11.05.08, 19:51 donek_z_bagien napisał: > Tak jak i ty dorastał buntując się przeciw Kościołowi.Czy też ćpasz jak twój > premierro.Starego też nie lubisz ? Nic bagienny nie wiesz. Ja ten post zamiescilem juz wczoraj i popartrz jak rozmnozyliscie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Już wiem piesku skąd ta miłość do Tuska. 11.05.08, 20:04 kaczomatołki dostały wścieklizny, prześcigaja sie w mnożeniu wątkow nt Tuska. Jemu nie zaszkodza, a z siebie robią cnotki niecnotki. Odpowiedz Link Zgłoś
zaloz.nowe.konto sypnęło Pisdakami przy niedzieli 11.05.08, 20:10 na FK, oj sypnęło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: sypnęło Pisdakami przy niedzieli 12.05.08, 16:48 zaloz.nowe.konto napisał: > na FK, oj sypnęło:)))) I drugi dzien ich trzyma! Mocne jak COCA :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaloz.nowe.konto Re: sypnęło Pisdakami przy niedzieli 12.05.08, 17:10 > I drugi dzien ich trzyma! Mocne jak COCA :o))) pozazdrościli(ły) PiSdaki(czki) dobrego samopoczucia Donaldowi za młodu i na starość próżne żale na FK wylewają? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: sypnęło Pisdakami przy niedzieli 12.05.08, 17:15 Ta zadyma spowodowana jest odwracaniem uwagi od kłopotów ze znalezieniem lekarzy, którzy by podpisali się pod raportem o stanie zdrowia napisanym przez służących z pałacu. A i sam zainteresowany dał głos oswiadczając, ze narkotyków nie palił. Dyplomatycznie zmilczał na temat nadużywania alkocholu transportami do Pałacu wożonego. Ten diler kokainy z Pałacu Prezydenckiego ciągany za sobą latami przez Lecha Ka. to tak bez powodu? Kokainy się nie pali! Kokainę się niucha lub wstrzykuje. Palić kokainę? To jest jej marnowanie! Lech Ka kokainy nie palił! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: sypnęło Pisdakami przy niedzieli 12.05.08, 17:44 > Kokainy się nie pali! Kokainę się niucha lub wstrzykuje. Palić kokainę? To jest > jej marnowanie! > Lech Ka kokainy nie palił! To tak specjalnie, aby pokazac jak to sie on niby na rzeczach nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: sypnęło Pisdakami przy niedzieli 12.05.08, 17:47 pies_na_czarnych napisała: > > Kokainy się nie pali! Kokainę się niucha lub wstrzykuje. Palić > kokainę? To jest> > jej marnowanie! > > Lech Ka kokainy nie palił! >> To tak specjalnie, aby pokazac jak to sie on niby na rzeczach nie > zna. Tak jak Brat był zdumiony, że z konopii uzyskuje się marychę. Niby wyższe wykształcenie ma, liceum OGóLNOKSZTAłCąCE ukończył. Udaje! A dlaczego niby tego pałacowego dilera kokainy za sobą latami ciągał? Bezinteresownie? Wiadomym jest, że przecież nie będzie wysyłał służącego z pałacu aby zakupił działkę za wiezowcami Centrum. Diler na miejscu? Opłacony etat przez nas każdego? Dla wygody, pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś