minderbinder1 12.09.03, 20:46 www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=59293&loc=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: züberman No i co, hę? IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:49 a Ty, kolego mb1, czy poszedłeś na lep trzech tenorów :) czy też uczciwie zagłosowałeś na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Jakubowska zapomniana IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:04 Tomasz Skory: Jeszcze jedno. Nie wie pan czy Aleksandra Jakubowska przeszła weryfikację w SLD, tę surową taką? Bogdan Lewandowski: Pan wybaczy, ale mam mało czasu, żeby zajmować się szczegółowo, kto z członków SLD przeszedł, a kto nie przeszedł weryfikacji. Bo to jest szczególik, doprawdy! Taka mała niezauważalna k.rewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman do LwaAndowskiego - uprzejmie i stanowczo IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:51 Bogdan Lewandowski: Problem polega na tym, że te zeznania chcemy odtajnić, natomiast szukamy podstawy prawnej do tego. To zap., ch.ju. i walcz o odtajnienie, a nie ukaranie tych, którzy na własną rękę odtajniali. Bolszewicki hipokryto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: do LwaAndowskiego - uprzejmie i stanowczo IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:52 > Bogdan Lewandowski: Problem polega na tym, że te zeznania chcemy odtajnić, > natomiast szukamy podstawy prawnej do tego. A zatem prawną podstawą jest donos na prokuraturę, że kolega z komisji złamał prawo? Czy on ma nas za debili??? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do LwaAndowskiego - uprzejmie i stanowczo 12.09.03, 21:00 Gość portalu: züberman napisał(a): > > Bogdan Lewandowski: Problem polega na tym, że te zeznania chcemy odtajnić, > > > natomiast szukamy podstawy prawnej do tego. > > A zatem prawną podstawą jest donos na prokuraturę, że kolega z komisji złamał > prawo? Czy on ma nas za debili??? Raczej czy wie, że my go mamy za debila, czy nawet na to jest za głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: do LwaAndowskiego - uprzejmie i stanowczo 12.09.03, 20:57 Nawet nie chcę sie pytać jak to będzie nieuprzejmie. Tak czy siak, należało mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: do LwaAndowskiego - uprzejmie i stanowczo IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:59 byłoby bez kropek, a w razie spotkania twarzą w twarz... no, nie byłoby uprzejmie, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lew Andowski w RMF 12.09.03, 20:53 Ale jajcarz z tego dziennikarza: "Jeszcze jedno. Nie wie pan czy Aleksandra Jakubowska przeszła weryfikację w SLD, TĘ SUROWĄ TAKĄ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: Lew Andowski w RMF IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:56 Przeszła. We wszystkich pytaniach testowych wybrała jedną z dwu odpowiedzi: - "dzwonię po Włodka" oraz - "odbezpieczam browninga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman i jeszcze IP: *.biaman.pl 12.09.03, 20:55 Bogdan Lewandowski: Panu Lwu Rywinowi zostały postawione zarzuty, mamy skierowany akt oskarżenia, nie ma w tym nic nadzwyczajnego, że człowiek oskarżony próbuje się bronić. Tomasz Skory: Ale on się nie broni. On mówi: Zostanę uniewinniony, albo dostanę wyrok w zawiasach. Bogdan Lewandowski: Wolno mu mieć takie przeświadczenie. Zgadnijcie, po czyjej stronie jest Bogdan L.? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: i jeszcze 12.09.03, 20:59 Gość portalu: züberman napisał(a): > Bogdan Lewandowski: Panu Lwu Rywinowi zostały postawione zarzuty, mamy > skierowany akt oskarżenia, nie ma w tym nic nadzwyczajnego, że człowiek > oskarżony próbuje się bronić. > > Tomasz Skory: Ale on się nie broni. On mówi: Zostanę uniewinniony, albo dostanę > > wyrok w zawiasach. > > Bogdan Lewandowski: Wolno mu mieć takie przeświadczenie. > > Zgadnijcie, po czyjej stronie jest Bogdan L.? Dobre pytanie. O Lwie tak raczej po ojcowsku, chociaż dzisiejszy wywiad w SE nadaje się tylko do obśmiania, za to bardzo czujny jak tylko wątek okołorokitowy się pojawia "Myślę, że te martyrologiczne obrazki z panem posłem Rokitą w więzieniu moglibyśmy sobie podarować." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman stanowczo, niedowcipnie IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:01 zapytałem swój dowcip, czy wolno mi wypowiedzi Lewandowskiego komentować ironicznie. Odpowiedział: "w żadnym wypadku!" Muszę więc powiedzieć, jak jest: rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: stanowczo, niedowcipnie 12.09.03, 21:04 Gość portalu: züberman napisał(a): > zapytałem swój dowcip, czy wolno mi wypowiedzi Lewandowskiego komentować > ironicznie. Odpowiedział: "w żadnym wypadku!" > Muszę więc powiedzieć, jak jest: rzygać mi się chce. A mi się chce z nich śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: stanowczo, niedowcipnie IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:07 Mnie nie, ponieważ od tego buca zależy zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: stanowczo, niedowcipnie 12.09.03, 21:10 Gość portalu: z napisał(a): > Mnie nie, ponieważ od tego buca zależy zbyt wiele. Zgadza się, ale chwilowo pozbawiona wpływu na to, że tak jest, mogę się pocieszać tylko tym, że to wyjątkowo śmieszny buc. Always look for the bright side of life :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: stanowczo, niedowcipnie IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:19 ale jestem straszny..look at.. a potem leci life is piece of... when you look at it Of course, you're right. No więc jak z tymi ścieżkami było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman tak jest IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:25 najbardziej podobało mi się, że napoisałaś "chwilowo". W pełni popieram. Ponieważ ja też chwilowo nie mam wpływu, śmieję się mu w nos! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: i jeszcze 12.09.03, 21:03 Gość portalu: züberman napisał(a): > Zgadnijcie, po czyjej stronie jest Bogdan L.? Mam nadzieję, że po przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Lew Andowski w RMF 12.09.03, 21:04 Bogdan Lewandowski: To mówił pan Lew Rywin? Tomasz Skory: To mówił pan Lew Rywin w wywiadzie, który przed chwilą przeglądaliśmy. Bogdan Lewandowski: Ale ten głos... Tomasz Skory: To był aktor Rasowy śledczy powinien zawsze zachować czujność. Brawo panie Bogdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman do Bogdana L. - prośba o wyjaśnienie IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:17 Tomasz Skory: Nie byłoby mieszaniną gdybyście odtajnili panowie. Bogdan Lewandowski: Problem polega na tym, że te zeznania chcemy odtajnić, natomiast szukamy podstawy prawnej do tego. To nie może być tak. Być może dla pana, jako dziennikarza, jest to kwestia bardzo ulotna. Cóż powie się, nic takiego się nie stanie. Towarzyszu Bogdanie, chcielibyśmy się dowiedzieć, co takiego się stało po odtajnieniu (o którym twierdzisz, że odtajnieniem nie było)? Premier przestał być premierem? Jakubowska przestała być Jakubowską? Sowieci wkroczyli do Polski? Anita zawału dostała? No, co się stało, chłopino? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do Bogdana L. - prośba o wyjaśnienie 12.09.03, 21:19 Gość portalu: züberman napisał(a): > Tomasz Skory: Nie byłoby mieszaniną gdybyście odtajnili panowie. > > Bogdan Lewandowski: Problem polega na tym, że te zeznania chcemy odtajnić, > natomiast szukamy podstawy prawnej do tego. To nie może być tak. Być może dla > pana, jako dziennikarza, jest to kwestia bardzo ulotna. Cóż powie się, nic > takiego się nie stanie. > > Towarzyszu Bogdanie, chcielibyśmy się dowiedzieć, co takiego się stało po > odtajnieniu (o którym twierdzisz, że odtajnieniem nie było)? Premier przestał > być premierem? Jakubowska przestała być Jakubowską? Sowieci wkroczyli do > Polski? Anita zawału dostała? No, co się stało, chłopino? Jak to co się stało?! Nałęcz się wygłupił, Lewandowski się wygłupił, Anita się wygłupiła, mało Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman paniałem IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:20 Acha, czyli on z poczucia winy uderza do tej prokuratury. Ale czy jest paragraf na imbecylizm? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: paniałem 12.09.03, 21:21 Gość portalu: züberman napisał(a): > Acha, czyli on z poczucia winy uderza do tej prokuratury. Ale czy jest paragraf > > na imbecylizm? Jest paragraf. Dożywocie w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia z Texasu to wstrętne IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:23 no to bardzo mu współczuję. Głupi, bo głupi, nawet trochę perfidny, ale jednak nikogo nie powinno się przekreślać na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: to wstrętne 12.09.03, 21:25 Gość portalu: sędzia z Texasu napisał(a): > no to bardzo mu współczuję. Głupi, bo głupi, nawet trochę perfidny, ale jednak > nikogo nie powinno się przekreślać na całe życie. Jak to przekreślać? Ma pracę, w telewizji go pokazują, to chyba całkiem nieźle jak na jego poziom umysłowo-etyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: to wstrętne IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:29 w takiej telewizji? Na przemian z Krawczykiem, Marylą i proszkami do prania? Tak, to dobre miejsce. p.s. nigdy mi nie odpowiesz? :)) :( Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: to wstrętne 12.09.03, 21:30 Gość portalu: züberman napisał(a): > w takiej telewizji? Na przemian z Krawczykiem, Marylą i proszkami do prania? > Tak, to dobre miejsce. > p.s. nigdy mi nie odpowiesz? :)) :( No chyba się domyślasz, że niestety, znowu nie wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: to wstrętne IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:40 > No chyba się domyślasz, że niestety, znowu nie wyszło :) Tu nie smiać się, tylko płakać trzeba. Trudno, okazałem się złym pedagogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie wiem pytanie IP: *.biaman.pl 12.09.03, 21:47 o co chodziło zbychooo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7935674&a=7948933 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: pytanie 12.09.03, 22:00 Gość portalu: nic nie wiem napisał(a): > o co chodziło zbychooo? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7935674&a=7948933 O kodeks karny bałwanku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karny bałwanek Znacie? IP: *.biaman.pl 12.09.03, 22:08 - Czy jest pan gotów, panie Lee? - Uhmm. Po dwóch minutach O'Hara, wredny sukinsyn, ginie wdzięcznie zmasakrowany przez Smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: Znacie? IP: *.biaman.pl 12.09.03, 22:11 A po nim będzie niezbyt czysty Harry. I to wszystko dzisiaj w tej głupiej, antypaństwowej szczeniackiej telewizji TVN! Odpowiedz Link Zgłoś