takrzy1 04.06.08, 14:51 I teraz powinien trafic na dlugo, na bardzo dlugo do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamo64 [...] 04.06.08, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krukodilla Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 15:02 a dlaczego posty z tej dyskusji są wycinane???? Odpowiedz Link Zgłoś
webgang Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 15:12 Sprostowanie: Zientarski nie prowadził tego ferrari, tylko jego kolega (dziennikarz który zginął). Dzięki temu że Z. był pasażerem żyje. Dodatkowo w miejscu gdzie wypadli z ulicy była hopka na któej już wcześniej dochodziło do wypadków. Miasto nie wyrównało drogi, chociaż znaki wystawili. Dlatego wasze życzenia śmierci co do kierowcy ferrari zostały zrealizowane. Brawo piździwąsy brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
axe11 Dlaczego posty sa wycinane????? 04.06.08, 15:53 webgang napisał: > Sprostowanie: Zientarski nie prowadził tego ferrari, tylko jego > kolega (dziennikarz który zginął). Stwierdzilam, ze byli swiadkowie wydarzenia i ze to Zientarski prowadzil samochod (wystarczy przeczytac wczesniejsze artykuly - chociazby na gazecie) i wycieto moja wypowiedz. DLACZEGO??? Jaki sens ma dyskuja, jesli moderator probuje ja ustawic na wlasna modle?? Odpowiedz Link Zgłoś
xero1979 Re: Dlaczego posty sa wycinane????? 04.06.08, 15:56 axe11 napisał: > webgang napisał: > > > Sprostowanie: Zientarski nie prowadził tego ferrari, tylko jego > > kolega (dziennikarz który zginął). > > > Stwierdzilam, ze byli swiadkowie wydarzenia i ze to Zientarski > prowadzil samochod (wystarczy przeczytac wczesniejsze artykuly - > chociazby na gazecie) i wycieto moja wypowiedz. > DLACZEGO??? > Jaki sens ma dyskuja, jesli moderator probuje ja ustawic na wlasna > modle?? > Bo okazuje sie ze są nieprawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
xero1979 Re: Dlaczego posty sa wycinane????? 04.06.08, 16:13 axe11 napisał: > webgang napisał: > > > Sprostowanie: Zientarski nie prowadził tego ferrari, tylko jego > > kolega (dziennikarz który zginął). > > Poza tym moderator nie przejmował sie twoimi postami tylko obrzydliwym tytułem wpisu który komentowałaś. Nie jesteś tu kimś waznym i opiniotwórczym, pani od axe, bwahahaa > Stwierdzilam, ze byli swiadkowie wydarzenia i ze to Zientarski > prowadzil samochod (wystarczy przeczytac wczesniejsze artykuly - > chociazby na gazecie) i wycieto moja wypowiedz. > DLACZEGO??? > Jaki sens ma dyskuja, jesli moderator probuje ja ustawic na wlasna > modle?? > Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 szkoda ze nie zdechles zientarski 04.06.08, 16:37 SWIAT bylby bezpieczniejszy. Mam nadzieje, ze zdechniesz w kryminale Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 zgnijesz w kryminale zientarski 04.06.08, 16:39 webgang napisał: Dodatkowo w miejscu gdzie wypadli z ulicy była hopka na któej > już wcześniej dochodziło do wypadków. Miasto nie wyrównało drogi, > chociaż znaki wystawili. Dlatego wasze życzenia śmierci co do > kierowcy ferrari zostały zrealizowane. Brawo piździwąsy brawo. DUpku,jakby byla prosta droga to ten debil jechalby 300km/h i tez zabilby czlowieka, a moze i "twoja zone z dziecmi na spacerze". Kapujesz piździwąsie? Odpowiedz Link Zgłoś
xero1979 Re: zgnijesz w kryminale zientarski 04.06.08, 16:44 adamo64 napisał: > webgang napisał: > > Dodatkowo w miejscu gdzie wypadli z ulicy była hopka na któej > > już wcześniej dochodziło do wypadków. Miasto nie wyrównało drogi, > > chociaż znaki wystawili. Dlatego wasze życzenia śmierci co do > > kierowcy ferrari zostały zrealizowane. Brawo piździwąsy brawo. > > DUpku,jakby byla prosta droga to ten debil jechalby 300km/h i tez > zabilby czlowieka, a moze i "twoja zone z dziecmi na spacerze". > Kapujesz piździwąsie? o drógiej w nocy szcególnie piżdziwąsie! Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 dzis jechal o 2 w nocy, jutro w poludnie, 04.06.08, 17:01 bezmozg nie wybiera godziny, tak jak i predkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: zgnijesz w kryminale zientarski 04.06.08, 20:27 A żona z dziećmi nie może wyjść o 2 w nocy na spacer, wąsie? Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 21:32 po pierwsze na tym odcinku już od dłuższego czasu obowiązuje ograniczenie do 50 km/h, a po drugie za hopkę jak to nazwałeś odpowiada HGW najlepsza bo z PO prezydent W-wy tym powinien zająć się Ćwiąkalski najlepszy bo z PO minister sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 21:39 kukipl napisała: > po pierwsze na tym odcinku już od dłuższego czasu obowiązuje ograniczenie do 50 > km/h, a po drugie za hopkę jak to nazwałeś odpowiada HGW najlepsza bo z PO > prezydent W-wy tym powinien zająć się Ćwiąkalski najlepszy bo z PO minister > sprawiedliwości Niw ma się czym zajmować, bo jak sam napisałeś w mieście obowiązuje 50 km/h a jak debile chcą uczyć się fruwać to żaden minister nie poradzi ,nawet zero. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Winni są "drogowcy" 04.06.08, 16:03 "Tragiczny wypadek Zientarskiego W nocy z 27 na 28 lutego Zientarski uległ poważnemu wypadkowi samochodowemu w centrum Warszawy. Prowadzone przez niego ferrari z ogromna prędkością uderzyło w jeden z filarów estakady przy ul. Puławskiej." DLACZEGO debil z GAZETY PISZE "Z OGROMNĄ PREDKOSCIĄ"? Nie ma ŻADNYCH OBIEKTYWNYCH DOWODóW że on jechał z ogromna prędkościa! Przeciż wystarczy 70-75 km/h aby tak rozwalic Ferrari na betonowym słupie! ON NIE MUSIAł JECHAC WCALE SZYBCIEJ! Nie spekulowac i nie oczerniac! Winni przede wszystkim za ten wypadek są "drogowcy"! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:22 takrzy1 napisał: > I teraz powinien trafic na dlugo, na bardzo dlugo do wiezienia. 25 lat, a może nawet dożywocie? Może zaznałbyś trochę radości mając świadomość, że oprócz poważnych problemów zdrowotnych po ciężkim wypadku, został solidnie kopnięty przez "prawdziwych Polaków" co to w imię praworządności i miłości chrześcijańskiej wręcz uwielbiają patrzeć na ludzkie tragedie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:24 etta2 napisała: > Wedlug ciebie zasluguje on na wspoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:33 pies_na_czarnych napisała: > Wedlug ciebie zasluguje on na wspoczucie? Rozumiem, że byłeś tam w tym czasie i wiesz - bo na własne oczy widziałeś - kto prowadził i jak szybko jechał. Wiesz wszystko, by móc wyrokować?! Podpisujesz się "pies na czarnych", a osądzasz jak "rasowy" i "prawdziwy" katolik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:42 don.kichote napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Wedlug ciebie zasluguje on na wspoczucie? > > Rozumiem, że byłeś tam w tym czasie i wiesz - bo na własne oczy widziałeś - kto > prowadził i jak szybko jechał. Wiesz wszystko, by móc wyrokować?! > > Podpisujesz się "pies na czarnych", a osądzasz jak "rasowy" i "prawdziwy" katol > ik!!! Jak szybko jechali doskonale wiesz. Nie trzeba ekspertyzy robic. On byl odpowiedzialny za auto. Oddal kierownice nieodpowiedzialnemu koledze, czy nie? To nie ma dla mnie znaczenia. W obu wypadkach jest odpowiedzialny za wypadek. Ma szczscie, ze wiecej ofiar nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:57 Oby was kiedyś tak nie osądzono! Cyba słyszeliście, że człowiek jest NIEWINNY dopóki sąd nie udowodni mu winy?! pies_na_czarnych napisała: > On byl odpowiedzialny za auto. Oddal kierownice nieodpowiedzialnemu > koledze, czy nie? To nie ma dla mnie znaczenia. W obu wypadkach jest > odpowiedzialny za wypadek. Odpowiedzialny - być może, ale nie wiemy tego na pewno. Nie wiemy też, czy to on wypadek ten spowodował. A z komentarzy tutaj, wynika jednoznacznie kto prowadził i kto zabił kolegę! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 17:10 > Nie wiemy też, czy to on wypadek ten spowodował. A z komentarzy tutaj, wynika > jednoznacznie kto prowadził i kto zabił kolegę! > Kto prowadzil? Dowiesz sie? Oboje byli winni. Szybkosc musiala byc zajebista, samochod rozpadl sie po uderzeniu na czynniki pierwsze. Zientarski jako dziennikarz zajmujacy sie problematyka bezpieczenstwa na drogach jest moralnie odpowiedzialny za ten wypadek i za smierc kolegi. Nie chcial bym btc w jego skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:42 Od tego sa specjalisci ktorzy ustalaja z jaka predkoscia jechal. I ustalili ponad 200km/h. Dotarlo? Nie? To zaprasZam na spacerek chodnikiem moze cie jakis "zientarski" trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
xero1979 Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 16:51 adamo64 napisał: > Od tego sa specjalisci ktorzy ustalaja z jaka predkoscia jechal. I > ustalili ponad 200km/h. Dotarlo? Nie? To zaprasZam na spacerek > chodnikiem moze cie jakis "zientarski" trafi. a ty co teraz pewnie siedzisz w domu i robisz pod siebie chodzisz nie po chodniku tylko po trawie, po rowach? wypadki sie zdarzały i zdarzac będą. poza tym nie zientarki prowadził tylko jego pijany kumpel, który nie liczył sie ze swoja rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 17:04 taaaaaaak, siedze w domu i odpisuje takiemu piździwąsowi jak ty, ktory dzis sie urodzil i nic nie slyszal, ze to juz udowodnione, ze prowadzil cwaniaczek zientarski. wg ciebie nalezy poglaskac po glowce zientarskiego, no bo przeciez wypadki sie zdarzaja i beda zdarzac. Jak czytam takie posty jak twoje to obiema rekami jestem gotow glosowac za aborcja. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 17:13 > poza tym nie zientarki prowadził tylko jego pijany kumpel, który nie liczył sie ze swoja > rodziną Zientarski byl odpowiedzialny za auto. Jezeli oddal kluczyki pijanemu koledze to znaczy ze jest odpowiedzialny za wsystko. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: do etta2 04.06.08, 20:19 To, ze Zientarski jechal z predkoscia ponad 200 km/godz. jest juz udowodnione. Trzeba nie miec rozumu, by nie zdawac sobie sprawy, jakie niebezpieczenstwo stwarza taka predkosc. Czyli to on zawinil smierci swojego znajomego, on tez zagrazal wszystkim innym, ktorzy sie tam znajdowali. Akurat tamtedy czesto chodzi na spacery moj maly, 7-letni syn ze swoja babcia. Moje, czy jakiekolwiek inne dziecko zabite przez wariata to strata niepowetowana, tak samo kazdy inny czlowiek. Ukaranie Zientarskiego nie sprawi mi przyjemnosci, ale uwazam, ze bedzie to sprawiedliwe. Chce takze odizolowanie go na dlugo od spoleczenstwa, gdyz stanowi on zagrozenie dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: do etta2 04.06.08, 20:25 A pozwolisz mu choć dojść do takiego stanu zdrowia, by mógł stanąć przed sądem, czy zawieziesz na wózku..... A twój 7-letni syn z babcią, niech nie wybiera na trasę spacerów ruchliwej drogi, tylko bardziej spokojne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: do etta2 04.06.08, 20:29 Zawiozę. Inwalida może siedzieć przed sądem. A syn z babcią niech najlepiej unosi się delikatnie w powietrzu, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: do etta2 04.06.08, 20:34 etta2 napisała: > A pozwolisz mu choć dojść do takiego stanu zdrowia, by mógł stanąć > przed sądem, czy zawieziesz na wózku..... > A kto ma za to płacić ? moja kuzynka na wszczepienie sztucznego biodra czeka 4trzy lata bo nie ma pieniędzy. a taki debil zabiera pieniądze emerytkom bo ma tatusia ustawionego w TVPis Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Szanowny Hrabio, 04.06.08, 20:54 nie zniżaj się do poziou motłochu: bo moja kuzynka...... Facet ledwo wyszedł ze szpitala. Ja NIE WIEM, czy jest winny w tym wypadku, bo nie ma wyroku sądu. Aby stanąć, a nie wczołgać się przed oblicze sądu, należy dojść do siebie, chyba to OCZYWISTE. Nie mam zamiaru bronić sprawcy ciężkiego wypadku, ale...nie podoba mi się WOŁANIE o kryminał tuż po wyjściu ze szpitala, bo to CHAMSTWO i tylA! Nie zniżajmy się do poziomu pisdactwa, gdzie wróg-przyjaciel jedynie istnieją. Ludzie popełniaja błędy: duże, małe i od osądzania są odpowiednie instytucje, a nie pisie instrukcje z centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Szanowny Hrabio, 04.06.08, 21:15 etta2 napisała: > nie zniżaj się do poziou motłochu: bo moja kuzynka...... > Facet ledwo wyszedł ze szpitala. Ja NIE WIEM, czy jest winny w tym > wypadku, bo nie ma wyroku sądu. Aby stanąć, a nie wczołgać się przed > oblicze sądu, należy dojść do siebie, chyba to OCZYWISTE. Nie mam > zamiaru bronić sprawcy ciężkiego wypadku, ale...nie podoba mi się > WOŁANIE o kryminał tuż po wyjściu ze szpitala, bo to CHAMSTWO i > tylA! Nie zniżajmy się do poziomu pisdactwa, gdzie wróg-przyjaciel > jedynie istnieją. Ludzie popełniaja błędy: duże, małe i od osądzania > są odpowiednie instytucje, a nie pisie instrukcje z centrali. Masz racje ,ludzie popełniają błędy, i ostatnio słyszałem (czytalem0 ,ze jakiś pijak zakatował trzy letnie dziecko,popełnił mały błąd bo po pijaku ,czy duży bo jako dorosły człowiek powinien sobie sprawę zdawać ,ze jak katuje małe dziecko to efekty mogą być jakie mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Lisowa zaczęła bredzić na jedynce i raptem polsat 04.06.08, 23:56 stał się tevał pis...;)))) paradne...;))) to powiedz w jakiej tv Zientarscy bredzą i czemu komentują F1, choć pojęcia o tym żadnego im brak...????? Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: do etta2 04.06.08, 22:00 To nie moj maly syn ze swoja stara babcia maja dostosowac trase przechadzki do predkosci jazdy debila, ale to debil ma byc tak utemperowany lub odizolowany, zeby takich niebezpiecznych sytuacji nie stwarzal. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 20:21 takrzy1 napisał: > I teraz powinien trafic na dlugo, na bardzo dlugo do wiezienia. Amen ! na bardzo długo. Powinien dostać wyrok dwa razy większy niż pijak jadący samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Maksymalnie tylko 12 lat grozi niestety za taka .. 04.06.08, 20:44 .. jazde. I tak dobrze, ze dzialo sie to w nocy. Kary za wypadki drogowe ze skutkiem smiertelnym powinny byc zaostrzone, w szczegolnosci, gdy skutkami dotknieci sa przygodni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Maksymalnie tylko 12 lat grozi niestety za ta 04.06.08, 20:50 Niech se siedzi te tylko 12 lat, ale koszty leczenia niech pokryje z własnej kieszeni ,albo niech tatuś zapłaci . stać ich. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Zientarski wyszedl ze szpitala 04.06.08, 21:26 święte słowa. A kilka miesięcy temu tvn24 robiło z niego bohatera Odpowiedz Link Zgłoś