l.george.l 09.06.08, 13:30 A co? Na szwabskim bolidzie wygrał, a nie w Syrence. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Odebrać obywatelstwo Kubicy 09.06.08, 13:35 Mysle, ze niedlugo Kubica sam o to poprosi. Wystarczy, ze zobaczy ile mu PRL podatku naliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Odebrać obywatelstwo Kubicy 09.06.08, 13:41 Chyba takim frajerem nie jest i nie tu płaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Odebrać obywatelstwo Kubicy 09.06.08, 13:45 Wypowiada sie w obcych stacjach informacyjnych a nie w RM i TV Trwam! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Odebrać obywatelstwo Kubicy 09.06.08, 13:46 jdbad napisała: > Chyba takim frajerem nie jest i nie tu płaci:) Mam nadzieje. Niestety moga go zawsze na granicy przydupic. Jest to problem calej emigracji. Nie wystarczy przyjac obywatelstwo innego kraju, aby pozbyc sie polskiego obywatelstwa. Musisz napisac prosbe do Rady Ministrow o skreslenie cie z listy obywateli. Jest to jeszcze stara ustawa z czasow komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Odebrać obywatelstwo Kubicy 09.06.08, 13:37 Gad z tego Kubicy.Zamiast promowac dobro narodowe marki FSO to on z Bajerusami sie fraternizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Komentując 09.06.08, 13:46 słowa głupca zniżacie się do jego poziomu. jdbad napisała: > Nie, Orzechowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Komentując 09.06.08, 13:52 jdbad napisała: > Ja się dobrze bawię, a ty?? Nie wygląda na to aby Letniewinko też... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Komentując 09.06.08, 13:53 I co ja mogę? :)) taziuta napisał: > jdbad napisała: > > > Ja się dobrze bawię, a ty?? > > Nie wygląda na to aby Letniewinko też... :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Komentując 09.06.08, 13:55 jdbad napisała: > I co ja mogę? :)) Nic. Wszystkich nie uszczęśliwimy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Komentując 09.06.08, 14:04 Uważasz, że durniowi nie należy powiedzieć, że jest durniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Skąd wiesz, 09.06.08, 14:11 że dureń czyta FK? Zbyt dużo wymagasz od durniów:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ba! 09.06.08, 17:06 Nie wspominając już o tym, że wszystkiego nauczył się, mieszkając we Włoszech! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 I jeszcze ze swoim inżynierem przez Team Radio 09.06.08, 17:23 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie wspominając już o tym, że wszystkiego nauczył się, mieszkając we Włoszech! rozmawia po angielsku.....Dla onanisty Orzechowskiego to wystarczający dowód aby pozbawić Pana Roberta Kubicy polskiego obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś