swan_ganz 13.06.08, 22:24 koniecznie trzeba podkreślić tą "normalny odruch typowego Polaka" bo jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że dla Donka zabić to jak splunąć.... :-) Dobra robota Donek; ty nas rozumiesz bo ty jesteś chłopak z podwórka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sturm_man Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 22:27 Tusk nie podlizuj sie, i tak nic nie zrobiles tylko szopke odstawiasz, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
sturm_man Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 22:29 PR-cami zaslaniasz sie gosciu wciaz, pokaz klase i wez sie za reformy, krytykowales wszystko i wszystkich, wiec pokaz co potrafisz Panie Premierze, zamiast sciemniac-w dupie mam czy paliles ziolo czy nie, czy inne pierdoly, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 22:44 nie pier*ol donald tusk, nasi grali jak szmaciarze i dobrze że wynieśli z meczu 1:1. dobrze o tym wiesz patafianie. gdyby sędzia był zupełnie OK to nie uznałby bramki polaków ze spalonego i bylibyśmy w jeszcze głębszej dupie. mówisz takie piardy, don, bo musisz. wiem. i tak zagłosuje na PO. pis-bolszewikom na pohybel. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiarchitektwszechswiata Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 23:09 donald tusk na trenera reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 23:19 Kibole - WYPAD na forum kiboli. Tusek reaguje jak normalny kibic, a nie kibol. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Jarosław Kaczyński.Chciałem pokonać słuchawkę 13.06.08, 23:21 NIe doceniłem jej skomplikowalności: Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 23:30 Tusk, jest osoba prywatną, na imieninach u swojej cioci. Reagując tak "emocjonalnie" marne wystawia (sobie) świadectwo co do IQ. Nie mówiąc już o wartości politycznej. Myślę, że zrobił to świadomie na zyskanie poklasku motłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego- 13.06.08, 23:36 slowa prymitywnego kibola na haju. Odpowiedz Link Zgłoś
mekanik Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 23:39 popieram skrzata, ten sam sedzia dal polsce gola. nikt nie narzeka. a moze tak przyznamy ze gramy najgorszy futbol na e08? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 13.06.08, 23:55 Wiem, że to nie na temat. Ale sprawa tej niepełnosprawnej kobiety zaatakowanej i zelżonej przez trzech bandziorów z gdańskiej RENOMY woła o pomstę do nieba. Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy Marek Sterlingow 2008-06-09, ostatnia aktualizacja 2008-06-10 11:11 Ty wariatko, ty małpo, co ty wyrabiasz, nienormalna krowo?! - usłyszałem podniesiony męski głos. Podniosłem głowę znad gazety i zobaczyłem trzech osiłków przytrzymujących w kącie tramwaju jakąś drobną kobietę. - Aha, Renoma sprawdza bilety - pomyślałem Zobacz powiekszenie Fot. Beata Kitowska / AG ZOBACZ TAKŻE * Awanturę w tramwaju Renoma widzi inaczej (10-06-08, 19:58) * Czy na peronach SKM pojawią się bramki? (27-04-08, 17:08) * Upośledzony nadal ścigany za mandat (03-04-08, 16:35) * Kontrolerzy z kolejki SKM do oceny (03-02-08, 19:04) * Zamieszanie wokół legitymacji (22-11-07, 11:50) RAPORTY * Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy Jak większość osób w tramwaju, czekałem, co będzie dalej. - Na komendzie wylądujesz suko, ty małpo .., pie..na świnio - kontynuował rozmowę kontroler w zielonej koszulce. - Sam jest pan nienormalny - zaprotestowała słabo kobieta. - Zamknij mordę franco zatracona, ty szmato nie odzywaj się już! Dzwonię po policję i ku.. zobaczysz! Wyjął telefon, poprosił o przyjazd patrolu policji na przystanek przy Urzędzie Miejskim w Gdańsku. Potem znów wrócił do rozmowy z kobietą. - Masz prze..e, ku..! Naszły mnie dwie refleksje. Pierwsza: dobrze, że mam bilet. Oraz druga, że chociaż dziewczyna biletu nie ma, to chłopcy przesadzają. Z dużą niechęcią postanowiłem interweniować. Poprosiłem ich grzecznie, by przestali kobietę lżyć i popychać. Ten w zielonej koszulce spojrzał na mnie jak na wariata. - Co cię to ku.. obchodzi? Spadaj stąd głąbie. Kretynie, to nie twoja sprawa, już cię tu nie ma! - krzyczał mi w twarz. Moja interwencja przydała się na tyle, że przez następne parę minut przestał lżyć kobietę i skupił się na mnie. Tak przejechaliśmy kilka przystanków. Przy Urzędzie Miejskim kontrolerzy wypchnęli kobietę z tramwaju. Otoczona przez nich szła w kierunku przejścia dla pieszych. Nagle wyskoczyła przed nich, przebiegła tuż przed ruszającym tramwajem i zaczęła szybko iść w kierunku Starego Miasta. Trzech kontrolerów błyskawicznie dobiegło do kobiety i podcinając jej nogi powaliło na ziemię, przygniatając grubymi cielskami. Gdyby to nie było straszne, byłoby śmieszne. Groteskowa scena przyciągnęła uwagę kilkunastu przechodniów, głównie kobiet. - Co wy wyrabiacie, puśćcie ją! Uspokójcie się! - apelowała starsza kobieta. - Panowie, to jest kobieta! Trochę umiaru! - wtórował jej jakiś mężczyzna. - Odpie..się! Wszyscy! Ona jest moja! - darł się wściekły kontroler. Pozwolił kobiecie wstać, ale cały czas trzymał ją mocno za rękę, szarpał, popychając ją raz w tym, raz w tamtym kierunku . Ona wyglądała strasznie: podrapana, rozczochrana, pół twarzy miała w piachu, na nosie powyginane okulary, porozdzierane spodnie. Była w szoku, ledwo trzymała się na nogach, wpadła w spazmy, wyła, płakała, wyrywała się. - No ugryź mnie, ugryź, będzie ślad w sądzie - zachęcał dryblas, nadstawiając swoją rękę do jej twarzy. - Ona bez biletu jechała! - ogłosił inny z osiłków. Wywołał tym salwę śmiechu. - A ja myślałam, że kogoś zabiła - zdziwiła się młoda dziewczyna z tłumu. Kobieta próbowała coś przez łzy tłumaczyć, chwilami nie można było zrozumieć, co mówi: - Kupiłam bilet...ale... do lekarza jadę... oni mnie bili... pomocy! - Wariatka, mówiłem, że jest nienormalna! Do lekarza jedzie, pewnie uciekła od czubków - triumfalnie ogłosił ten w zielonej koszulce. - Człowieku, czy ty nie widzisz? Ona w szoku jest... bo ją szarpiecie i rzucacie na ziemię... - starszy mężczyzna aż sapał z oburzenia. Ja znów (choć naprawdę niechętnie) się odezwałem. - Proszę ją puścić. Nie macie prawa używać przemocy w stosunku do niej - argumentowałem. Źródło: Gazeta Wyborcza Trójmiasto 1 2 następne ? Poleć znajomemu Wydrukuj Podyskutuj na forum Przeczytaj 672 komentarze na Forum xxxxxxxxxxxxxxxxxxx What can one say? The feeling of shock, after reading this text, written by an experienced and respected journalist, is overwhelming and very strong. Here we have a description of a disabled lady being addressed by three Gdańsk ticket inspectors, from a firm called RENOMA as: a "fucking bitch", a "fucking ape" etc.. The other equally terrifying aspect of the description is the fact, that the three RENOMA yobs were fully convinced that the Gdańsk police would support them. Further on we learn how this diminutive lady was physically attacked and overpowered by those three thugs working for RENOMA. I have grave misgivings about the victim of those bandits, in the employ of the Gdańsk municipality, ever being able to obtain the kind of justice awarded in cases like this in Europe. Although, Gdańsk is clearly NOT in Europe. Mr Lisicki, the deputy-president of Gdańsk, has shown an attitude more apt for a pupil of Hitler, in the understanding of human rights in general, and of the rights of the disabled in particular. And if the deputy-president of Gdańsk wishes to follow Hitler then this disabled lady has no chance within the remit of Polish law and custom, such strong is the grip of local politicians on Polish police and the office of the local procurator. The case of this lady is neurotically clear. Either wins she, or the three thugs from RENOMA, who acted in the spirit and the letter of laws to do with the disabled legislated under Adolf Hitler. For those who could be confused: Gdańsk is not Dantzig, and is no longer under Hitler's rule. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Ze zbiry na sluzbie pobily kobiete? 14.06.08, 00:23 Nie ma sie co dziwic, jak polski phemieh Tusk grozbami sypie pod adresem Anglika jak kibol? Przyklad idzie z gory.Wstyd na caly swiat. W normalnym kraju nie bylby premierem ale w Polsce uchodza wszelkie niegodziwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
icc217 Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 14.06.08, 01:10 Wypowiedz godna premiera! Nie dziwota, ze takie 'osobistosci' nie tylko nic nie znacza na platformach dyplomatycznych, ale izoluja kraj, ktory maja reprezentowac. Debil !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj jka tgeż.Jak więksdzośćPOlaków na żywo 14.06.08, 02:25 swan_ganz napisał: > koniecznie trzeba podkreślić tą "normalny odruch typowego Polaka" bo jeszcze kt > oś gotów pomyśleć, że dla Donka zabić to jak splunąć.... :-) > > Dobra robota Donek; ty nas rozumiesz bo ty jesteś chłopak z podwórka.... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 14.06.08, 03:43 To już mógł lepiej powiedzieć że przyłożyć ,ale "zabić" ! to jest naprawde CHORE ! "Premier" rozumie się dobrze chyba tylko z częścią Polaków, to znaczy z kibolami ? ; ) Zresztą i tak daje tym młodym ludziom bardzo zły oraz negatywny przykład, miest ich czegoś wreszcie nauczyć !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miemiec Jego niemiecka krew zada mordu bo kazdy niemiec to 14.06.08, 08:30 ryzy morderca Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Gdyby któryś z Kaczyńskich tak sie wyraził 14.06.08, 08:39 Lewackie media zrobiłyby wrzask na cały świat, pisałaby o tym LaRepublika, El Pais a Poettering poruszył to na forum europejskiego parlamentu jako nawoływanie do morderstwa. Olejnikowa z krzywą twarzą by już robiła w TVN audycję a wszyscy dziennikarze z TVN i GW wyli by jak psy w pełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz to prawdd; gdyby to Kaczyński z czymś takim 14.06.08, 12:25 wyskoczył to media miałby aferę na kilka dni... Ale i tak sobie nieźle radzą; przecież przez cały wczorajszy dzień mieliśmy aferę z odwróconego szalika prezydenta oraz pomyłki z nazwiskiem nowego Polaka z Brazylii.... Rozumiem, że "każdy orze jak może" ale te nasze media mogłyby się nieco bardziej szanować .. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W pierwszej chwili kazdy POlak miał takie odczucie 14.06.08, 09:30 Oczywiście prawdziwy POlak, a nie wolak, czy inaczej sprawny. Jedna patrząc z perspektywy czasu dochodzimu do wniosku, ze słabo po prosto słabo graliśmy. Oczywiście poza prezydętem, któremu się podobało.I gra i wynik i szaliczek, który mu dali, a nie wytłumaczyli co jest napisane i w którą stronę. Zresztąspocony grubas z tyłu tez chyba nie skumał, ze nie tak, bo się cieszy jak by mu ktos w kieszeń na.. fotoforum.gazeta.pl/photo/5/fa/uf/xjii/aSUWh2erMrnr1clfOX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz taa... jasne 14.06.08, 12:29 > Oczywiście poza prezydętem, któremu się podobało.I gra i wynik i > szaliczek, który mu dali To jest właśnie prawdziwa afera ("szaliczek Kaczyńskiego") a nie tam jakieś niskie instynkty polskiego premiera, który nawet jeśli tak pomyślał to nie ma prawa do publicznego wydalania z siebie takich myśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
000ganador Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 14.06.08, 09:39 Ada tak nie wypada nawet mówić Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I polityka milosci poszla sie "...." ustawa o ko- 14.06.08, 12:30 ntroli publikacji i widowisk by Czerska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A Gw zaplaci rodzicom chlopca za Falszzz 14.06.08, 18:18 Niepelnosprawne umyslowo pischamstwo. Gdzie i kiedy Tusk powiedzial o zabiciu sedziego? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A Gw zaplaci rodzicom chlopca za Falszzz 14.06.08, 18:57 No chamstwo.Ruszyc mozdzkami. Odpowiedz Link Zgłoś
enderp Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 15.06.08, 15:41 premier tez czlowiek... i kibic www.naturalne-piekno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re:Wytrzeszcz namawia do zabijania 15.06.08, 15:42 Skandal, usunąć tego pajaca z urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Donald Tusk: Chciałem zabić sędziego 16.06.08, 19:05 Chciałem zabić sędziego - tak premier Donald Tusk skomentował wczorajszy mecz Polska-Austria. Kolejny powód by przyznać: Tusek to SWIR i jego miejsce jest na odwyku, a na pewno poza rzadem. Odpowiedz Link Zgłoś