camille_pissarro 15.06.08, 10:43 Przyswoić sobie jakimi krętymi ściezkami pomyka ideologia kolegium redakcyjnego z Czerskiej : www.dziennik.pl/opinie/article191196/Dziecieca_krucjata_Wyborczej.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Lewactwo do lektury !!! 15.06.08, 10:50 Przecież Michalski to ekspozytura Agory i drugi Michnik. U niezależnego i obiektywnego Paliwody to wyczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
hollogram Re: O kłamczuch znowu coś wymyśla:( 15.06.08, 13:31 Trochę późno to odkryłaś, ale lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Masz racje, 15.06.08, 13:33 klamiesz jak najeta w zastepstwie Heniutka. jdbad napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Masz racje, 15.06.08, 13:35 Bywam tu jedynie we własnym imieniu, A Camille to kłamczuch i tyle. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80890151&a=80890247 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro i złodziej, bo każdy pijak to złodziej ;-)) n/t 15.06.08, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Śmieszna krucjata dziennika 15.06.08, 13:36 Jak wyborcza śmie pisać o bezprawnych działaniach fanatyków religijnych? Przecież to krzywda dla dziecka. A dalej Michalski pieprzy takie bzdury typu "ideologiczny produkcyjniak", mendzi coś o rywinie itd. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Śmieszna krucjata dziennika 15.06.08, 13:43 GW A.D. 2008 za sprawa takich akcji P.Pacewicz et consortes zbliża się do takiego samego chłamu jak SE, Daily Miror czy The Sun.Nikt poważny nie porównałby jej dziś do Guardiana a już na pewno nie Le Figaro ;-)), choć redaktorzy z Czerskiej takich porównań by sobie życzyli ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Śmieszna krucjata dziennika 15.06.08, 13:47 Oburzenie Pacewicza bezprawnym zachowaniem ekstremistów religijnym to poziom SE? Mieli siedzieć cicho żeby katolicy mogli zmusić dziewczynkę do urodzenia? do iranu z takimi poglądami Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Śmieszna krucjata dziennika 15.06.08, 14:02 To nie było oburzeenie P.Pacewicza na bezprawne zachowanie zachowanie ekstremistów religijnych ( daj Boże, zeby tylko z takimi prawicowymi ekstremalnymi zachowania wszelkiej maści mielibysmy do czynienia ;-) tylko zakrojona na wskrość spektakularna akcja kolegium redakcyjnego z Czerskiej , liczące na wyszarpnięcie większego kawałka tortu z medialnej mapy Polski . Ja zdaję sobie doskonale sprawę , że nie mam co dyskutowac z zagorzałymi apologetami dziennika z Czerskiej, bo nie są w stanie swój horyzont myślowy poszerzyć poza to co zakreślaja im redaktorzy P.Pacewicz, M.Lizut , J. Żakowski et consortes ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Panie doktorze, wszystko mi się kojarzy z d.... 15.06.08, 21:06 camille_pissarro napisał: > zakrojona na wskrość spektakularna akcja > kolegium redakcyjnego z Czerskiej , liczące na wyszarpnięcie > większego kawałka tortu z medialnej mapy Polski. To był artykuł o ekstremistach religijnych terroryzujących państwo (bo kto odważny stanie na drodze księdzu?). co ma Pacewicz do tego że niektórzy wszędzie widzą drugie dno. Być może sami mają nieczyste intencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Śmieszna krucjata dziennika 15.06.08, 13:49 Guardian juz dawno odlecial lewicowo wiec GW ma jeszcze przed soba kawalek drogi; Le Figaro,to prawica,wiec niby co mialaby miec GW z nia wspolnego? GW by chciala byc NYT,ale to chyba zbyt wysokie progi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro sorki pomerdało mi się Le Figaro z Le Monde n/t 15.06.08, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Innactwo do czytania instrucji 15.06.08, 19:32 uzytkowania urzadzeń skomplikowanych: Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Lewactwo do lektury !!! 15.06.08, 19:44 Denuntiatio:Camil PiSuarro to tragediante....commediante tyjatru Klechistanu(Katolandu). Odpowiedz Link Zgłoś