Dodaj do ulubionych

Frasyniuk broni agnetury i komuny

24.06.08, 14:54
Frasyniuk upadł na samo dno. Kiedyś to był porządny czlowiek. Dziś
zdrada i obłuda aż ścieka mu z ust. To upadek tego człowieka. Napluł
na nas wszystkich broniąc de fakto kłamstwa i wspływowej agentury.
Ja jestem za pełnym otrwaciem archiwum bezpieki.
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:01
      Obawiam się, że wypowiadasz się o sprawach, o których pojęcia nie
      masz, a wypowiedzi Frasyniuka zupełnie nie rozumiesz. Nie martw się,
      pisdactwo już tak ma, że ciemne jak tabaka w rogu.
      • elena4 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:06
        Nie ciemne, tylko pozbawione dostępu do wiedzy.
        Nie tak jak ta druga strona. Ona tę wiedzę przecież sama tworzyła,
        nie, etta?
        • etta2 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:08
          A to można wiedzę TWORZYĆ????? To sobie stwórz, byś głupot nie
          pisala.
          • elena4 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:15
            Można cholercia, można. Mozna coś robić i w konsekwencji wiedzieć o
            wszystkim ze źródla, ukrywać przed innymi i jeszcze do tego nazywać
            ich i traktować jak ciemnych.
            • etta2 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:19
              Zacznij pisać bajki dla dzieci, nieźle ci pójdzie. Dorośli w bajki
              raczej nie uwierzą....
              • elwer-pancerfaust44 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:24
                Dorośli nie wierzą też w mity i legendy.
                • elena4 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:28
                  O widzisz. Na cos mi się przydałeś, hehehee.
        • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:15
          Bronisz dresiarzy. To taka mentalność, która nakazuje zwyzywać mających inne
          zdanie. Frasyniuk nie jest moim idolem, ale trzeba sporo złej woli i klasycznej
          "polackiej" zapiekłości, by nie zrozumieć jego argumentów.
          Teczki to skoncentrowane gowno, kwintesencja tego, co Szatan może powiedzieć o
          człowieku. To, że niektórzy z polityków doprowadzili do sytuacji, w jakiej
          lepiej mimo wszystko jest otworzyć archiwa jest zwycięstwem Zła. Bo zawiadywanie
          teczkową wiedzą przez dyspozycyjny IPN jest gorsze niż otwarcie archiwów. I nie
          jest to wina esbeków ani ich ofiar tylko żarłocznych i pazernych na władzę tchórzy.
          • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 19:57
            No nie bądź hipokrytą, nikt inny jak Frasyniuk GW Kuron bronili jak
            niepodległości aby naród nie poznał prawdy. Oni ze strachu przed
            otwarciem archiwum atakują każdego kto chce aby wszyscy mieli dostęp
            do wiedzy. Oceny sami sobie wyrobią. Ale być może np. Kuroń czy Boni
            nie będą w chwale a paru Panów moze pożegnać się z tytułami
            opozycjonistów. Tego broni Frasyniuk. I tyle.
            • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:24
              Używasz słów "prawda", "wiedza" nieco na wyrost. Chyba nie przeczytałeś mojego
              wcześniejszego postu. Tak na rozgrzewkę - zatrzymała Cię kiedyś MO? Bo mnie
              kilka razy i ja po prostu nie życzę sobie, żeby materiały pod nazwą "protokół
              zatrzymania" czytali nawiedzeni "głosiciele prawdy" albo zwykli tchórze, którzy
              wtedy ani pomyśleli o jakimkolwiek ryzykownym zachowaniu. A protokoły to był
              pikuś przy teczkach. Myślisz, że trafisz na zapisy typu "wrobić w zachowania
              pedofilskie" albo "spowodować, by odbierano go jako homoseksualistę"? Nie -
              będzie napisane w stylu "uzasadnione podejrzenia, że jest pedofilem" czy "znany
              w środowisku homoseksualistów." Ale widzę, że ewentualne cierpienia niewinnych
              wrzucasz w koszty :/

Poza tym - co łączy Kuronia i Boniego? Obaj donosili? Podpiszesz się pod tym?
              • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:48
                jesteś hipokrytą. zabraniasz prawdy normalnym ludziom, nie są głupsi
                ani gorsi od Michnika. A Kuroń mial ciemną przeszłość i jasną też.
                Poodbnie jak maleszka. ja chce tylko mieć prawo do wiedzy do
                archiwów. Ty nie musisz z tego korzystać. Prędzej czy póżniej
                otworzą teczki których tak sie boisz. Nawet agresywna taktyka
                opluwania prowadzona przez GW nie pomoże. I nie szantazuj tym, że
                inni to tchórze itp. Teczki są własnościa narodu czy tego chcesz czy
                nie. I każdy ma prawo z nich skorzystać.; TY Frasyniuk i GW
                okradacie ludzi z tego prawa. ale jak długo jeszcze pod pozorem tgo
                PR o jaki piszesz da się kneblowac ludziuom usta?

chateau napisał:

> Używasz słów "prawda", "wiedza" nieco na wyrost. Chyba nie
                przeczytałeś mojego
                > wcześniejszego postu. Tak na rozgrzewkę - zatrzymała Cię kiedyś
                MO? Bo mnie
                > kilka razy i ja po prostu nie życzę sobie, żeby materiały pod
                nazwą "protokół
                > zatrzymania" czytali nawiedzeni "głosiciele prawdy" albo zwykli
                tchórze, którzy
                > wtedy ani pomyśleli o jakimkolwiek ryzykownym zachowaniu. A
                protokoły to był
                > pikuś przy teczkach. Myślisz, że trafisz na zapisy typu "wrobić w
                zachowania
                > pedofilskie" albo "spowodować, by odbierano go jako
                homoseksualistę"? Nie -
                > będzie napisane w stylu "uzasadnione podejrzenia, że jest
                pedofilem" czy "znany
                > w środowisku homoseksualistów." Ale widzę, że ewentualne
                cierpienia niewinnych
                > wrzucasz w koszty :/
                >
                > Poza tym - co łączy Kuronia i Boniego? Obaj donosili? Podpiszesz
                się pod tym?
                • woda.woda Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:50
                  ja chce tylko mieć prawo do wiedzy do
                  > archiwów.

A czego spodziewasz się z nich dowiedzieć?

• netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:59
                    nie wiem czego ale chcę aby rózni madrzy i nadludzie nie zabran iali
                    mi. poprpstu. to nie nakaz nikt nie będzie musiał. ale ja i nie
                    tylko chcę i mam do tego prawo. A okrdaja mnie z niego tacy jak
                    Michnik czy Frasyniuk. oni wiedzą oczywiście co będzie dla mnie
                    lepsze. oni lepiej wiedzą że np. nie zrozumiem. oni próbują mnie
                    okraść z prawa jakie mi przysluguje dla mojego dobra.

woda.woda napisała:

> ja chce tylko mieć prawo do wiedzy do
                    > > archiwów.
                    >
                    > A czego spodziewasz się z nich dowiedzieć?
                    >
                    >
                    • woda.woda Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:01
                      Co ty powiesz?
                      Możesz przeciez poprowadzić jakiś projekt badawczy i wtedy IPN
                      udostępni ci te ukochane esbeckie kwity.

> nie wiem czego ale

To może od tego zacznij, aby wiedzieć, czego chcesz.

• netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:04
                        widzisz stosujesz jakieś tanie chwyty typu propjekt itp. poprpstu
                        czlowieku kazdy Polak powinien mieć prawo do wglądu do teczek. Bo te
                        teczki należą do calewgo narodu nie tylko do wybrańcvów jak michnik
                        i ta zgraja nadludzi.

woda.woda napisała:

> Co ty powiesz?
                        > Możesz przeciez poprowadzić jakiś projekt badawczy i wtedy IPN
                        > udostępni ci te ukochane esbeckie kwity.
                        >
                        > > nie wiem czego ale
                        >
                        > To może od tego zacznij, aby wiedzieć, czego chcesz.
                        >
                        • woda.woda :))) 24.06.08, 21:06
                          > kazdy Polak powinien mieć prawo do wglądu do teczek.

Gdybyś wykonał najprostszą pracę umysłem swoim i wiedział, po co
                          chesz tam zaglądać i co spodziewasz się znaleźć, można by z tobą
                          rozmawiać, a tak... :)
                          • netpoczta1 Re: :))) 24.06.08, 21:20
                            tu sam odkryłeś się. moj przewaga jest propsta, ja jestem za prawda
                            za prawem dla Polaków do dsostepu do wiedzy, Ty musisz krecic
                            wsymyslać jakiś PR czy tu mnie obrażać. mam umysł taki sam albo
                            lepszy od twojego. na pewno nie brażam ciebie, chociaż się z toba
                            nie zgadzam. Moze to ty jednak nie masz elastyczności, nawet jak nie
                            masz agrumentów to w zyciu nie przyznasz racji? chyba tak jest.

woda.woda napisała:

> > kazdy Polak powinien mieć prawo do wglądu do teczek.
                            >
                            > Gdybyś wykonał najprostszą pracę umysłem swoim i wiedział, po co
                            > chesz tam zaglądać i co spodziewasz się znaleźć, można by z tobą
                            > rozmawiać, a tak... :)
                            • woda.woda Re: :))) 24.06.08, 21:25
                              > za prawem dla Polaków do dsostepu do wiedzy

No własnie pytam - wiedzy o czym chcesz nabyc? To proste pytanie
                              jest.
                              • netpoczta1 Re: :))) 24.06.08, 21:28
                                chcę tylko powszechnego prawa dostępu do archiwów nie jakies
                                projekty naukowcy i wybrańcy i tylko tego. nie obowiazku ale prawa.
                                i tyle. chce wiedzy o zawartości archiwum.

woda.woda napisała:

> > za prawem dla Polaków do dsostepu do wiedzy
                                >
                                > No własnie pytam - wiedzy o czym chcesz nabyc? To proste pytanie
                                > jest.
                                • woda.woda Re: :))) 24.06.08, 21:31
                                  EOT
                                  pl.wiktionary.org/wiki/EOT
                    • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:03
                      To może wprowadź "sądy bezpośrednie", po jaką cholerę jakieś prokuratury,
                      adwokaci, sądy i kodeksy. Lud przecież wie najlepiej jak osądzić winnego.
                      • elwer-pancerfaust44 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 14:03
                        chateau napisał:

> To może wprowadź "sądy bezpośrednie", po jaką cholerę jakieś prokuratury,
                        > adwokaci, sądy i kodeksy. Lud przecież wie najlepiej jak osądzić winnego.

To lud w 1956,1970 i 1980 mylił się w swych ;sądach;?
                • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:56
                  Nic nie zrozumiałeś. Abstrahując od wyjątkowo durnowatego stwierdzenia, że
                  "teczki są własnością narodu" - jeśli lubisz babrać się w gownie to nikt Ci tego
                  nie zabroni. Ale jeśli chcesz włazić ludziom pod łóżko, zaglądać do ubikacji,
                  czytać ich rozmowy itp. tylko dlatego, że jakiś esbek to zapisał to mojej zgody
                  nie masz. Chcesz to dobierz 499.999 tysięcy Tobie podobnych i zgłoś projekt
                  ustawy. Powodzenia życzę.
                  Chwilowo w Polsce obowiązuje Prawo i Konstytucja.
                  • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:02
                    może to dla ciebie durne stwierdzenie. możesz tak mysleć i straszyć
                    że tam tylko prywatne rzeczy. możesz zakłamywać sam siebie. ale to
                    prawo zrobione przez mazowieckiego maleszke i michnika zabrania mi
                    póki co korzystac z wiedzy archiwum. ja ci nie każę. to nie będzie
                    obowiazek. nikt nie musi korzystać z wiedzy. ja chcę. a ub czy GW
                    prędzej czy później bedą musili normalnym ludziom skorzystać z prawa
                    do wiedzy o historii. czasami masz rację brudnej. ale nie pozwolę
                    aby michnik i tobie podobni mnie i miliony Polaków okradali z tego
                    prawa.

chateau napisał:

> Nic nie zrozumiałeś. Abstrahując od wyjątkowo durnowatego
                    stwierdzenia, że
                    > "teczki są własnością narodu" - jeśli lubisz babrać się w gownie
                    to nikt Ci teg
                    > o
                    > nie zabroni. Ale jeśli chcesz włazić ludziom pod łóżko, zaglądać
                    do ubikacji,
                    > czytać ich rozmowy itp. tylko dlatego, że jakiś esbek to zapisał
                    to mojej zgody
                    > nie masz. Chcesz to dobierz 499.999 tysięcy Tobie podobnych i
                    zgłoś projekt
                    > ustawy. Powodzenia życzę.
                    > Chwilowo w Polsce obowiązuje Prawo i Konstytucja.
                    • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:08
                      Odpisałem Ci wyżej. Twoja wiara w rzetelny osąd materiałów esbeckich przez lud
                      jest doprawdy wzruszająca. A w teczkach nie ma "tylko prywatnych" rzeczy. Ale
                      jest ich wystarczająco dużo, za dużo.
                      • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:18
                        ja nie wiem skąd u ciebie ten strach przed prawdą? kiedyś i tak
                        będzie trzeba sie z tym zmnierzyć. Lud w Nimeczech Czechach a nawet
                        na Węgrzech sobie z tym poradził,. Cóż że spadną z piededstału
                        niektore postacie? które nie tylko świetlaną przeszłosć mieli takie
                        jak Kuroń, czy maleszka? I paru innych wpływowych ubeków? dlaczego
                        tak ich bronisz?

chateau napisał:

> Odpisałem Ci wyżej. Twoja wiara w rzetelny osąd materiałów
                        esbeckich przez lud
                        > jest doprawdy wzruszająca. A w teczkach nie ma "tylko prywatnych"
                        rzeczy. Ale
                        > jest ich wystarczająco dużo, za dużo.
                        • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:20
                          Fakt łączenia Kuronia i Maleszki właściwie uniemożliwia jakąkolwiek dyskusję.
                          Jakbym gadał do słupa. EOT
                          • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:26
                            tu przemaiw przez ciebie strach. fakty sa takie że obaj i Kuron i
                            maleszka mieli i jasną i ciemną przeszłośc. nie ulega wątpliwoścxi
                            ze stopien uwikłania w komntaktch z SB był rózny. Podobna sytuacja
                            jest chyba z Bolkiem. Ja mam do Kuronia szacunek. Wiem że był
                            uwikłany w SB ale też wiem, że jako minister zrobil wiele dobrego.
                            Tu nic nie pomoze ani zaklamanie ani przemilczanie wstydliwych
                            momentów. A wyjasnic moglo by wsiele i w tymn wypadku otrwacie
                            archiwów. to jerszcze jeden argument za. A ty poprpstu boisz się
                            prawdy i starasz się atakowac bez sensu adwersaża. ja się z toba nie
                            zgadzam ,ale nie atakluję ciebie osobiście.
                            • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:28
                              pl.wiktionary.org/wiki/EOT
                              • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 21:30
                                wiem co to znaczy, miałem tylko nadzieję że masz jakiś p;oziom, cóz
                                myliłem się sorry

chateau napisał:

> pl.wiktionary.org/wiki/EOT
      • netpoczta1 [...] 24.06.08, 15:12
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • etta2 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:18
          Obawiam się, że bardzo się rozczarujesz tą "wiedzą" i "prawdą, co ma
          cię wyzwolić". Mieszasz Boniego z Maleszką, co oznacza, że poruszasz
          się w temacie jak ślepiec. Jak dla mnie mogą archiwa być otwarte,
          dowiesz się o TW Albinie - mamuśce kaczorów. Będzie ci lżej na duszy
          wiedząc, że Jaruś nieprzypadkowo nie był internowany ani nie
          przesiedział w kiciu ani godziny. W przeciwieństwie do Frasyniuka,
          Kuronia, Wałęsy i wielu innych.
    • elwer-pancerfaust44 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:09
      Strach przed dekonspiracją zagląda Frasyniukowi do oczu,więc krzyczy ajwaj
      giewałt i chce dać innym po twarzy.
      • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:13
        Frasyniuk ma piekna kartę opozycjonisty. Nie sądzę aby on też był
        malewszką. Zastanwia mnie jednak dlaczego tak broni zakłamania?

elwer-pancerfaust44 napisał:

> Strach przed dekonspiracją zagląda Frasyniukowi do oczu,więc
        krzyczy ajwaj
        > giewałt i chce dać innym po twarzy.
        • chateau Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:17
          <ironia>
          Ale był tym pedofilem czy nie? Przecież tak w 100% SB sobie tego nie wymyśliło,
          nie?
          </ironia>
        • elwer-pancerfaust44 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 15:22
          Tak jak J Kuroń wiedząc od samego Boniego że SB go zwerbowało, bronił go jak
          niepodległości.Nie wiem w imię czego,bo w imię prawdy na pewno nie.
        • elwer-pancerfaust44 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 14:14
          netpoczta1 napisał:

> Frasyniuk ma piekna kartę opozycjonisty. Nie sądzę aby on też był
          > malewszką. Zastanwia mnie jednak dlaczego tak broni zakłamania?
          >
          > elwer-pancerfaust44 napisał:
          >
          > > Strach przed dekonspiracją zagląda Frasyniukowi do oczu,więc
          > krzyczy ajwaj
          > > giewałt i chce dać innym po twarzy.
          Czy ta piękna karta to nie pobranie razem z Piniorem z konta wrocławskiej
          Solidarności pieniędzy?Zresztą spore sumy pieniędzy dawane ;S;z zagranicy
          rozpływały się we mgle konspiracyjnej.Podobno na podziemne(?)
          działania.Walentynowicz pytała się gdzie wsiąkły ogromne sumy idące w setki
          tysięcy dolarów.Mówię tu o pieniądzach od zagranicznych związków zawodowych.Bo
          to że np CIA i inne tego typu instytucje finansowały też co było naturalnym,to
          nie ma wątpliwości.
    • rozwado Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:00
      Tak jest, towarzyszu. Frasyniuk to zapluty karzel reakcji.
      • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:41
        Wiem, że bronisz Frasyniuka, nawet ci się nie dziwię. Ale przecież
        to on teraz chce aby prawda nigdy nie wyszla na jaw. chce nas okrasć
        z prazwa do wiedzy. Każdy Polak ma prawo znać wtyki bezpieki. I to
        obojętnie czy był to maleszka Kuroń czy ktoś nieznany. Nie chozi o
        zemstę ale o prawo do wiedzy. Nie musisz z tego korzystac. Ale
        Frasyniuk i GW chcą nas okraść z tego prawa zamykając archiwa przed
        ludźmi. Michnik poznał je - to on jest kimś lepszym od nas?
    • ajdija3 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 24.06.08, 20:25
      netpoczta1 napisał:

> Frasyniuk upadł na samo dno. Kiedyś to był porządny
      czlowiek. Dziś
      > zdrada i obłuda aż ścieka mu z ust. To upadek tego
      człowieka. Napluł
      > na nas wszystkich broniąc de fakto kłamstwa i
      wspływowej agentury.
      > Ja jestem za pełnym otrwaciem archiwum bezpieki.

• netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 10:04
        nic dodać nic ująć. A dziś Michnik wyrzucająć Maleszkę przyznał
        rację że się mylił.
        • wujaszek_joe Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 10:18
          u nas nie opłaca się być miłosiernym
    • wujaszek_joe Bo za komuny tylko dwóch było odważnych 25.06.08, 10:19
      z jednego jaja poczętych
      • netpoczta1 zaklamanie GW 25.06.08, 12:47
        ti kaczory niew mają nic do tego więc poco ta POpropagaNDA? Faktem
        jest że GW przez lata lała w nasze umysły tuciznę. Teraz jest niby
        to "ofiarą" Maleszków. A tak naprawdę jest naszym katem. I tyle.
        • wujaszek_joe Re: zaklamanie GW 25.06.08, 12:50
          Udowodnij że GW nie jest ofiarą Maleszki
          • netpoczta1 Re: zaklamanie GW 25.06.08, 12:56
            no nie bądż zabawny.to my jesteśmy ofiarami GW. przez lata karmiła
            nas trucizną. co tu udowaniać, że jest tlen w poietrzu, że woda jest
            woda? nie bądź żałosny. GW nie tylko nie jets ofiarą ale naszym
            katem. Od 2001 roku Michnik i cała ta zgraja miały pewność i plu ły
            nam w twarz . Smiali sie z nas normalmnych ludzi wypisując rózne
            opaszkwile na temat IPN i lustracji. A teraz podszywają się pod
            ofiary. To poprpstu żałosny spektakl ludzi wypranych z sumiednia.
            Oni sa współwinni tego co mamy. Czyli okrdanai nas z prawa do
            poznania i otwarcia archiwów. Chociaż sam Michnik oczywiście mial
            bezprawnie dostęp do nich. ale wiadomo on może a my normani ludzie
            jesteśmy "za głupi".

wujaszek_joe napisał:

> Udowodnij że GW nie jest ofiarą Maleszki
            • wujaszek_joe Re: zaklamanie GW 25.06.08, 13:05
              ty to w ogóle jakaś ofiara jesteś
              • netpoczta1 Re: zaklamanie GW 25.06.08, 13:18
                jesteś jak widze tak samio nikczemy i zakłamany jak maleszka i
                michnik. Prawada cie w oczy kole. kiedy wiesz że nie masz rac ji to
                atakujesz inwektywami. coś jak michnik i GW tych którzy chcieli
                prawdy dla wszystkich Polaków aby tacy jak maleszka, kuron, boni i
                inni nie chodzili w glorii a pokazali swoje prawdziwe oblicze. a
                opnoi już nieco rózni się od tego lukrowanego.
      • netpoczta1 Re: Bo za komuny tylko dwóch było odważnych 25.06.08, 19:43
        jesteś homo czy masz jaskiś niedorozwój związany z kaczorami? fobie
        sie leczy człowieku.

wujaszek_joe napisał:

> z jednego jaja poczętych
    • sylwan2000 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 13:05
      Frasyniuk od dawna kumluje z dawnymi katami. oczywiście pod pozorem
      pojednania. A GW od lat broni interesów takich ludzi którzy mają coś
      za uszami.

netpoczta1 napisał:

> Frasyniuk upadł na samo dno. Kiedyś to był porządny czlowiek. Dziś
      > zdrada i obłuda aż ścieka mu z ust. To upadek tego człowieka.
      Napluł
      > na nas wszystkich broniąc de fakto kłamstwa i wspływowej agentury.
      > Ja jestem za pełnym otrwaciem archiwum bezpieki.
    • butmilowy Jemu też należałoby sie przyjrzeć 25.06.08, 14:15
      i poszperac w IPN.
      • netpoczta1 Re: Jemu też należałoby sie przyjrzeć 25.06.08, 14:18
        butmilowy napisała:

> i poszperac w IPN.

Frasyniuka nie podejrzewam o współpracę o takich jak on raczej mówi
        się "pożyteczny idiota". sam raczej nie ma nic wspólnego z malszkami
        czy kuroniami. raczej broni kolesi. ma swoiście pojętą solidarność.
        jak swój to nawet mógł byc kapisiem i kanalią ale swój.
        • elwer-pancerfaust44 Re: Jemu też należałoby sie przyjrzeć 25.06.08, 15:44
          Frasyniuk kosmopolita z UW zna powiedzenie JF Keneddyego:Wprawdzie to też
          sukinsyn ale to nasz sukinsyn!
    • kazik.k Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 15:32
      a kim ty jestes smieciu ze tak opluwasz pana Frasyniuka?!nie masz za grosz
      wstydu"-pisowski kundlu? twoim idole jest ten przyglup nowak czy moze
      wielgus?!za grosz szacunku gnoju!frasyniukowi moglbys tylko buty czyscic smieciu!!!
      • netpoczta1 Re: Frasyniuk broni agnetury i komuny 25.06.08, 19:37
        cóż prawdziwa kultura Michnika nienawiść atak wulgaryzm...pełna
        demonstaracja kultury GW
    • nonno1 Re: A może powalczyłbyś z Zakonem Krzyżackim 25.06.08, 15:40
      Frasyniuk walczył z komuną, gdy miała zęby, pazury, służby, wojsko,
      prokuraturę...
      A ty walczysz z trupem.
      Widocznie albo byłeś za młody, albo zbyt tchórzliwy, by powalczyć z
      prawdziwym przeciwnikiem.
      • elwer-pancerfaust44 Re: A może powalczyłbyś z Zakonem Krzyżackim 25.06.08, 15:48
        Jak razem z Piniorem pobrali z konta Solidarności kasę tuż przed(?)stanem
        wojennym ,to mieli za co podziemnie walczyć.Rozliczyli się z tej kasy?A i pomoc
        finansowa z zagranicy tez była,może nawet z CIA.
      • netpoczta1 Re: A może powalczyłbyś z Zakonem Krzyżackim 25.06.08, 19:42
        Maleszka Kuroń Boni a nawet Wierlgus oni walcxzyli jak Frasyniuk...
        więc nie mydl oczu propagandzisto ubecki

nonno1 napisał:

> Frasyniuk walczył z komuną, gdy miała zęby, pazury, służby,
        wojsko,
        > prokuraturę...
        > A ty walczysz z trupem.
        > Widocznie albo byłeś za młody, albo zbyt tchórzliwy, by powalczyć
        z
        > prawdziwym przeciwnikiem.
    • adalberto3 Moze jest szantazowany ? Jak w przypadku "Bolka" , 25.06.08, 15:47
      .. ktos ma dokumenty na niego.
      • elwer-pancerfaust44 Re: Moze jest szantazowany ? Jak w przypadku "Bol 25.06.08, 15:52
        Pasuje tu polskie przysłowie:Złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb
        trzyma!Wszyscy na wszystkich mają haki kwitowe.Typowa polska zabawa w
        politykę,nie miejska nie wiejska.Wygra ten co innemu mocniej da w łeb!
        • netpoczta1 Re: Moze jest szantazowany ? Jak w przypadku "Bol 25.06.08, 19:40
          to typowa gadka szmatka przyjaciół komuszej agentury. a tu recepta
          jest prosta otworzyć archiwa UB i zobaczymy jeszcze kilku kuroniów
          maleszków bonich - co teraz udają "bohaterów". A boją się otwarcia
          archiwum jak ognia. Zastanawiam czemu Frasyniuk tak się boi?

elwer-pancerfaust44 napisał:

> Pasuje tu polskie przysłowie:Złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za
          łeb
          > trzyma!Wszyscy na wszystkich mają haki kwitowe.Typowa polska
          zabawa w
          > politykę,nie miejska nie wiejska.Wygra ten co innemu mocniej da w
          łeb!
          • elwer-pancerfaust44 Re: Moze jest szantazowany ? Jak w przypadku "Bol 25.06.08, 19:53
            Darzyłem sympatią J Kuronia,wręcz byłem jego fanem.Jednak gdy dowiedziałem się
            że bronił Boniego jak niepodległości wiedząc że Boni podpisał jednak deklarację
            współpracy jako TW,spadły mi całkowicie łuski z oczu.Teraz na 100 % jestem
            przekonany że ci bohaterowie opozycji to towarzystwo wzajemnej
            adoracji,asekuracji i reasekuracji.Na pohybel im!
            • pisubek Kapusie to tylko "u nasz w PiSie". Mamy 25.06.08, 20:02
              ich całą kolekcję od góry do dołu.
              • netpoczta1 Re: Kapusie to tylko "u nasz w PiSie". Mamy 25.06.08, 23:01
                masz jakiś kompleks na tle Pisu? fobia? to się leczy człowieku,
                dobra kuracja i będziesz normalny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka